HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 862
  • 863
  • 864
  • 865
  • 866
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#17261 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 03. 06. 16:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 03. 06. 15:32

csak közvetetten tudom érzékeltetni a létezésüket.

Ez mit jelent?

#17262 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 06. 16:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Lipton - Dátum: 2012. 03. 06. 16:05

Ez mit jelent?

Be tud idézni bulvárlapokat, blogokat, jútúb videókat.

#17263 Felhasználó inaktív   Amea 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 06. 16:24

Igen, maradjunk a véleményben. Közvetlenül nem tudom bizonyítani, csak közvetetten tudom érzékeltetni a létezésüket.

Idézet

Vita, feleslegesen
Vitatkozol valakivel. Pontosabban ülsz, és hallgatod. Legszívesebben azt mondanád, hogy “Nem érdekel, amit mondasz, mert alulművelt vagy. Nem azért vagy alulművelt, mert nem olvastál eleget és kevés a lexikai tudásod, hanem azért vagy alulművelt, mert valamikor nem olvastál eleget, nem ismerted meg, hogyan működik az ember, az olvasott dolgok nem értek meg benned, nem vetted észre a jeleket – emiatt teljesen félreértesz, félremagyarázol jelenségeket, majd ezekre a félreértésekre alapozod a világnézetedet. Én pedig sem a működést nem tudom röviden elmagyarázni neked, sem éveket adni, hogy ezek megérjenek benned.”
De hát ilyeneket nem mond az ember. Inkább hallgat.
forrás

"...vannak csalók és vannak hazugságok. Ezért is lenne fontos minél előbb megalkotni a Nagy Forrásanyag-ReferenciaMátrixot." (by Dex)

#17264 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 03. 06. 17:29

Igen, maradjunk a véleményben. Közvetlenül nem tudom bizonyítani, csak közvetetten tudom érzékeltetni a létezésüket.

Még érzékeltetni sem. Igazából azt nem értem, hogy konferenciát szervezel, meg előadsz, meg akármi, aztán eddig sok olyat nem láttunk, ami saját kútfő, vagy nem a kontakták lemásolása, az is kicsit ferdítve. Videók, dokumentációk, satöbbik vannak itt kérdéskörön, de szerintem ez is csak rizsa, semmi nincs, csak szeretnéd, ha lenne.
Make love not Wor.

#17265 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 06. 17:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 03. 06. 17:29

Még érzékeltetni sem. Igazából azt nem értem, hogy konferenciát szervezel, meg előadsz, meg akármi, aztán eddig sok olyat nem láttunk, ami saját kútfő, vagy nem a kontakták lemásolása, az is kicsit ferdítve. Videók, dokumentációk, satöbbik vannak itt kérdéskörön, de szerintem ez is csak rizsa, semmi nincs, csak szeretnéd, ha lenne.

Próbálok kibontakozni a szakmában. Most 3 könyv fog megjelenni tőlem. Bár sokat gondolkolkodtam rajta, van-e értelme kiadni, hiszen iszonyúan telített a misztikus horror és maga az UFO kutatás szakirodalma is.

Gyakorlatilag egymást fedik le a művek. Például az egyik 350 oldalas könyvhöz használtam fel irodalmat, úgy gondolom nincs ebben semmi szégyellnivaló. A másik kettőben nem.

A felhasznált irodalom mellett ugyanakkor volt lehetőségem és időm bőven kifejteni benne saját gondolataimat. Miközben írtam benne a dolgokat, hagytam magam kibontakozni és felállítani saját gondolatrendszerem.

De rengeteg saját cikkem is van, amit letölthetővé teszek annak akit érdekel...mindez persze csak amolyan gondolatkifejtő tevékenység nálam.

Szerkesztette: Dextrose 2012. 03. 06. 17:41 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#17266 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 03. 06. 17:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 03. 06. 17:35

hagytam magam kibontakozni és felállítani saját gondolatrendszerem.

Szóval mese. Sebajja, scifit lehet írni, azt mindig mondtam, hogy tán sikere is lenne.
Make love not Wor.

#17267 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 06. 17:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 03. 06. 17:46

Szóval mese. Sebajja, scifit lehet írni, azt mindig mondtam, hogy tán sikere is lenne.

Valóban scifi 2. Pontosabban misztikus thriller, a harmadik az egy enciklopédia, de abb is irtam egy jognyilatkozatot, hogy nem garantálom, hogy minden igaz, meg eleve a könyv első nyitólapján ez szerepel: "ez a könyv lehet, hogy igaz, lehet hogy nem"

De talán ez az oldal jobban szemlélteti a dolgokat.

Felvettem egy álnevet, és csináltam egy demonstrációs oldalt, még nincs kész teljesen.

Csak szerintem igen veszélyes ha az ember felvállalja a személyét ha ilyen dolgokkal foglalkozik.

Nem tudom, egyelőre csak ilyen gyenge próbálkozásnak fogom fel a dolgot. Vagy érdemes lenne ez irányba haladnom, az eddigiektől eltérően?

Szerkesztette: Dextrose 2012. 03. 06. 18:07 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#17268 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 06. 18:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 03. 06. 15:13

Meg fogsz lepődni, de számtalan olyan lehetséges valóság létezik, ahol a történelem millió eseményéből más-más alternatív szálak keletkeztek. Ezek a szálak pedig ugyanúgy haladnak az önmegvalósítás útján mint az a jelen, ahol te is élsz.

Mint ahogy belőled is millió te van.

Ő vazze, de mi ebben a valóságban élünk, ne nyomd a bullshitet az alternatív valóságokról, teljesen hasztalan. Bár szerintem a te éned a többi valóságban is bullshitel.

Szerkesztette: Raynes 2012. 03. 06. 18:12 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#17269 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 06. 18:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 03. 06. 17:35

Próbálok kibontakozni a szakmában. Most 3 könyv fog megjelenni tőlem. Bár sokat gondolkolkodtam rajta, van-e értelme kiadni, hiszen iszonyúan telített a misztikus horror és maga az UFO kutatás szakirodalma is.

Gyakorlatilag egymást fedik le a művek. Például az egyik 350 oldalas könyvhöz használtam fel irodalmat, úgy gondolom nincs ebben semmi szégyellnivaló. A másik kettőben nem.

A felhasznált irodalom mellett ugyanakkor volt lehetőségem és időm bőven kifejteni benne saját gondolataimat. Miközben írtam benne a dolgokat, hagytam magam kibontakozni és felállítani saját gondolatrendszerem.

De rengeteg saját cikkem is van, amit letölthetővé teszek annak akit érdekel...mindez persze csak amolyan gondolatkifejtő tevékenység nálam.

ez mind kamu
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#17270 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 06. 21:13

Kép
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#17271 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 07. 02:07

index.hu/tech/szoftver/2012/03/06/ufo_eszleles_greenwichben
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#17272 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 07. 09:39

Üzenet megtekintéseIdézet: -NoVa- - Dátum: 2012. 03. 07. 02:07

(8>/--<

Egyébként próbálom magam elő képzelni, ahogy Dex kioktatja Áénstáént: "Ááá, te vagy az? Szevasz Albi! Feküdj csak szépen hasra! Hadd picsázzalak el a relativitáselméletes hülyeségért. Garantálom, hogy legközelebb nem irkálsz majd olyan baromságokat, hogy a fénynél nincs gyorsabb."
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#17273 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 07. 10:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2012. 03. 07. 09:39

(8>/--<

Egyébként próbálom magam elő képzelni, ahogy Dex kioktatja Áénstáént: "Ááá, te vagy az? Szevasz Albi! Feküdj csak szépen hasra! Hadd picsázzalak el a relativitáselméletes hülyeségért. Garantálom, hogy legközelebb nem irkálsz majd olyan baromságokat, hogy a fénynél nincs gyorsabb."

Azt a mondatot azért irtam, mert épp egy cikket olvastam róla, és nagyon zavaró volt, ahogy a cikk írója "istenítette" őt, holott a jövőben könnyen borulhatnak egyes relativitás elméleti teóriák.

Fogadjunk például, hogy Higgs bozont sem fogják megtalálni soha. A részecskék örökre bonthatók, a végtelenségig. És előbb utóbb ugy vélem, ki fog derülni az is, hogy a részecskék mindegyike rendelkezik önálló tudattal.

Szerkesztette: Dextrose 2012. 03. 07. 10:04 -kor

paranormal.hu

#17274 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 07. 10:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 03. 07. 10:03

És előbb utóbb ugy vélem, ki fog derülni az is, hogy a részecskék mindegyike rendelkezik önálló tudattal.

:angry: Megint kezded?
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#17275 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 07. 10:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 03. 07. 11:03

Azt a mondatot azért irtam, mert épp egy cikket olvastam róla, és nagyon zavaró volt, ahogy a cikk írója "istenítette" őt, holott a jövőben könnyen borulhatnak egyes relativitás elméleti teóriák.

Fogadjunk például, hogy Higgs bozont sem fogják megtalálni soha. A részecskék örökre bonthatók, a végtelenségig. És előbb utóbb ugy vélem, ki fog derülni az is, hogy a részecskék mindegyike rendelkezik önálló tudattal.

Hú, de hihetetlenül hülye vagy bazzeg.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#17276 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 07. 10:12

Ha önálló tudata van, akkor önálló IP címe is kell legyen előbb vagy utóbb. Ha tovább bontható minden, akkor az IPv6 nagyon kevés lesz, bővíteni kell minél előbb.
...

#17277 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 07. 10:19

Ha borulnak is, ami nagyon valószínűtlen, és egyre valószínűtlenebb az idő előrehaladásával, akkor is nehezen.

A részecskék örökre bonthatók, a végtelenségig.

Ezt jól látod. Látszik, hogy nem csak aranyilacit olvasol, hanem kezedbe kerülhetett valami normálisabb fizikakönyv. Csak meg ne tudják az ufós cimbik, kiközösítenek frankón.

És előbb utóbb ugy vélem, ki fog derülni az is, hogy a részecskék mindegyike rendelkezik önálló tudattal.

Ezzel kár volt nyakon vágni az egészet. Tegyük fel, hogy rendelkeznek tudattal. Nekünk ez miért fontos? Tudjuk valamire használni a tudatukat, befolyásolni? Mi a haszna szempontjukból a tudatuknak? Elképzelem, ahogy a CERN-ben egy technikus nyugtatgatja az elektront: "nyugi, kis elektronka, most beküldünk a részecskegyorsítóba, az lesz ám a tuti!".

Sőt tovább megyek. Tegyük fel, hogy pl. a proton rendelkezik tudattal, ahogy írod. A felvetésed szerint az őt alkotó kvarkok is rendelkeznek ezzel, sőt az ezeket alkotó részecskék is. Melyik szintű tudat érvényesül? Népszavazást tartanak? Ha pedig végtelenszer oszthatók tovább, akkor melyik tudat fog dominálni?

Szerkesztette: Raynes 2012. 03. 07. 10:20 -kor

#17278 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 07. 10:40

Nem az a lényeg hogy melyik részecskének erősebb a tudata... Ha tudata van, befolyásolható, ha befolyásolható, akkor meggyőzhető, ha meggyőzhető... Akkor ez egy ki nem használt vásárlóerő, valamit valamiért el kell tudjunk adni nekik, és hasznot termelni belőlük, és mielőbb, mert ha mások lefedik a piacot, akkor nekünk nem jut könnyű pénz.
...

#17279 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2012. 03. 07. 11:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 03. 06. 17:47

Felvettem egy álnevet, és csináltam egy demonstrációs oldalt, még nincs kész teljesen.

Puszta jóindulatból mondom, mert én ilyen jóindulatú-féle ember vagyok, hogy vagy vállald fel a civil nevedet az oldal nevében is, vagy rejtőzz el a címlapon is, mert ez a vegyes megoldás nem túl bizalomgerjesztő.
Lőrinc László megteszi, mert van mögötte elképzelés, Ady megtehette, mert volt mögötte tartalom, de a helyedben én még várnék ezzel az álnév dologgal.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#17280 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 07. 11:49

Amikor a nulla felveszi a duplanulla áll és nevet…

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 862
  • 863
  • 864
  • 865
  • 866
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.