HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 910
  • 911
  • 912
  • 913
  • 914
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#18221 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 07. 25. 19:28

Idézet: Dextrose - Dátum: 2012. 07. 25. 19:20

Én személyesen egyebkent beszéltem olyanokkal, akik látták, hogy a 4 es metróalagútban olyan helyiségek, objektumok vannak, melyeknek semmi keresnivalója nincs ott. Nem mondom h igaz csak ezt hallottam.

Annak tépte össze rendőr a forgalmiját, mi?

Én nem jártam ott, sok ismerős igen, de ilyenről nem beszéltek.
Make love not Wor.

#18222 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 25. 19:30

Aztán jön a többi, hogy az előző metró is bunker, ezt nem is titkolják.
Make love not Wor.

#18223 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 25. 19:32

Mobilról nehéz idézni, de milyen metrókocsi van tele ágyakkal? Én metrózom, de nem láttam.
Make love not Wor.

#18224 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 07. 25. 19:39

Idézet: Jahno - Dátum: 2012. 07. 25. 20:28

Én nem jártam ott, sok ismerős igen, de ilyenről nem beszéltek.

Oda le lehet csak ugy menni? Én kiváncsi lennék. Mert így nehezen hihető, de látni jó lenne. Ha így van egyáltalán.
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#18225 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 25. 19:41

Idézet: Jahno - Dátum: 2012. 07. 25. 20:32

Mobilról nehéz idézni, de milyen metrókocsi van tele ágyakkal? Én metrózom, de nem láttam.

Szó szerinti idézet a facebookrol:

"A 4-es metróban olyan dolgok vannak amik a többi vagy átlagos metrókban nincsenek! olyan metrokocsik hogy emeletes ágyakkal mindennel fel vannak szerelve, oldalt járatok, vízcsatlakozás minden. betoják őket és kész! lőállások, és akár egy méter vastag de átlátható szinte minden álló plexik hogy a katonák ki tudjanak nézni."

Megkérdezhetem az illetőt, hogy wtf ez a dolog.

Szerkesztés: Nem találom ezt a kommentet. Az egyik közösségi oldalam egyik híre alatt volt, onnan másoltam ki a saját oldalamra, onnan meg ide.

Szerkesztette: Dextrose 2012. 07. 25. 19:50 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#18226 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 25. 20:05

Bunker.
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#18227 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 25. 20:11

Idézet: Valdy - Dátum: 2012. 07. 25. 20:28

Elég egy darab pont is, ne pazarékolj! :)

én megdolgozok a hozzászólásaimért! :)
Erről szól a superstringek (tenzormátrixok) modell.

#18228 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 25. 20:15

Idézet: Dextrose - Dátum: 2012. 07. 25. 20:41

"A 4-es metróban olyan dolgok vannak amik a többi vagy átlagos metrókban nincsenek! olyan metrokocsik hogy emeletes ágyakkal mindennel fel vannak szerelve, oldalt járatok, vízcsatlakozás minden. betoják őket és kész! lőállások, és akár egy méter vastag de átlátható szinte minden álló plexik hogy a katonák ki tudjanak nézni."

Szerkesztés: Nem találom ezt a kommentet. Az egyik közösségi oldalam egyik híre alatt volt, onnan másoltam ki a saját oldalamra, onnan meg ide.

http://paranormal.hu....php?extend.442
http://paranormal.hu...hp?extend.580.1

"betoják"
LOL
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#18229 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 25. 21:17

faszbuk, az
idióta
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#18230 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 25. 21:40

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 07. 25. 22:17

faszbuk, az
idióta

te allergiás vagy a facebookra :D

De én megértem. Neha en is. Csak az a baj, hogy mindenkit ott lehet elérni...

Szerkesztette: Dextrose 2012. 07. 25. 21:41 -kor

paranormal.hu

#18231 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 25. 22:09

akit csak ott lehet elérni, azt nem is érdemes elérni
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#18232 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 25. 22:10

ennyi

#18233 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 26. 02:43

Idézet: Dextrose - Dátum: 2012. 07. 25. 20:39

Oda le lehet csak ugy menni? Én kiváncsi lennék. Mert így nehezen hihető, de látni jó lenne. Ha így van egyáltalán.

"csak úgy" nem lehet. Fotós, videós, híradós, újságíró, művezető, építész, ilyesmi ismerősök jártak arra, de persze nem úgy, hogy HWSWről bekopogtak.

Az ággyal telerakott metrók eleve azért sántítanak, mert ott még szerelvény rohadtul nincs, de sok más sem. Esetleg egy fotót tolhatott volna, ahogy a többi újságíró csinálta az üres alagutakról.

Előző metrórkról Kordos Szabolcs is írt könyvet, bár nem túl bőbeszédű, amikor meg kiccsávó voltam, akkor még polgári védelmes tájékoztató anyagokat is osztogattak. Youtube meg gondolom tele van, hogy mire jó a metró és miképpen működik.

Rákosi bunkert linkelték, az már komolyabb dolog, egyszer ha ráérek, akkor megkeresem Google mapson.

Net ezzel is tele van:

http://stilblog.hu/2...kosi-bunkerben/

http://www.origo.hu/...ibunkerben.html

Bunker itt Csepelen is akadt, fasza hangstúdiók lettek belőle, bár van ami máig működne, lábbal hajtós elektromossággal:

http://www.szeretlek...ura-budapesten/

A riadókra meg nem mondok semmit, 10 éves korom óta tudom, hogy Pakson és itt-ott vannak gyakrolatok, van amitől tartani kell, tűzoltók és katasztrófavédelem nem a III. VHra készül, hanem árvízre, balesetre, egyéb hülye szerencsétlenségre.
Make love not Wor.

#18234 Felhasználó inaktív   PetruZ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 26. 07:19

Idézet: Dextrose - Dátum: 2012. 07. 25. 18:02

Akkor az elmélet, mely találgatásokon és következtetéseken alapul:
(...)
A kérdés, hogy miért van szükség terror-elhárításra, ha nincs sehol egy szál terrorista?
Miért van szükség ennyire nyomni a katasztrófa-védelmet meg egyre több próbariadót tartani, ha nem húzódik alattunk egyetlen törésvonal sem, nincsenek sivatagi viharaink, nincsenek erdőtüzek, nincsenek masszív járványok, stb? Nagyon jól megvoltunk mindkét fogalom nélkül több ezer éven át, miért lettek ezek most hirtelen ennyire fontosak, hogy még a csapból is ez folyik?

- A tenoristáknak Mo. nem célpont, de tranzitország, mert az EU határán vagyunk és innen tényleg csak egy ugrás bármilyen fontos hely. Emellett bizony a komcsi időkben nem egy nemzetközlieg is ismert tenoristának adtunk titokban menedéket, vagy kiképzést (lásd a legismertebb esetet, Carlost).
- Van törésvonalunk, olvass utána a Rába-vonal, Balaton-vonal, Móri árok, stb. címszavaknak. Az tény, hogy nagy földrengésre viszont nagyon pici az esély. De ha kicsire sem készülünk, akkor ha megtörténik a baj, máris jön az ujjal mutogatás, hogy "elmúltnyócév".
- Sivatagi viharaink nincsenek, de tornádóink és komoly áradásaink igen. De nem kell sok idő és lesz sivatagunk is az ország közepén.
- Nincsenek erdőtüzek? Na ne viccelj már!
- Masszív járványok? Akkor mi van minden influenzajárvány idején? És miért kell az ország háromnegyedéd most tüdőszűrőre kötelezni, csak mert a tbc-s megbetegedések száma elért egy nagyon-nagyon apró határszámot?
- Mi az, hogy több ezer éve semmi ilyesmi nem fordult elő Magyarországon?

Azt, hogy a "csapból is ez folyik", annak köszönheted, hogy az embereket érdeklik a másokkal történt katasztrófák, mert ezek együttérzést generálnak benne, ezért a hírforrások előszeretettel töltik fel az anyagaikat ilyenekkel. Korábban sem volt szignifikánsan kevesebb eset, csak nem kaptál hírt róla, mert mittomén', fontosabb volt, hogy a bivalyröcsögei termelőszövetkezet Maris nevű tehene egy nap alatt teljesítette a hároméves tervet, ezért valami pártfunkci ostoba vigyorgó adott neki valami kitüntetést és megsimogatta. (Ööö, várjunk csak...)

(Mindezektől függetlenül a TEK-et én kirakatcsapatnak tartom, ami csak az örökké fontoskodó Vityának kellett, hasznossága zéró, a "sikeres" rajtaütéseket mindig mások tolják a s*ggük alá.)
/ Gigabyte H67M-UDH2-B3, Core2 i5-2300@2.8, 2x2GB A-Data DDR3/PC1333 Gaming, Asus HD6870/1GB, Samsung 1TB/SATA2 + HD200HJ, LG SATA dvd-rw, Asus TA-B71 + FSP Saga II 500W, Samsung 215TW, Sweex optikai/USB, noname bill.

#18235 Felhasználó inaktív   PetruZ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 26. 07:22

Idézet: Jahno - Dátum: 2012. 07. 26. 03:43

A riadókra meg nem mondok semmit, 10 éves korom óta tudom, hogy Pakson és itt-ott vannak gyakrolatok, van amitől tartani kell, tűzoltók és katasztrófavédelem nem a III. VHra készül, hanem árvízre, balesetre, egyéb hülye szerencsétlenségre.

Egészen konkrétan Pakson éltem és az erőműben dolgoztam bő 3 évig (kvázi most is, csak már nem ott), Dexnek bizonyára meglepő lenne látni, mi mindent vesznek ott komolyan az első perctől fogva.
/ Gigabyte H67M-UDH2-B3, Core2 i5-2300@2.8, 2x2GB A-Data DDR3/PC1333 Gaming, Asus HD6870/1GB, Samsung 1TB/SATA2 + HD200HJ, LG SATA dvd-rw, Asus TA-B71 + FSP Saga II 500W, Samsung 215TW, Sweex optikai/USB, noname bill.

#18236 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 26. 07:41

Idézet: Dextrose - Dátum: 2012. 07. 25. 18:02

A magyar címer helyét átvette egy masszív kékes-zöld piramis, ami egy narancssárga (nap?)korong előtt feszít. Már megint az a bizonyos háromszög szimbólum.

Konkrétan a masszív kékes-zöldes piramis, ami a narancssárga (nap?)korong előtt feszít, az egy gyerekeknek szóló polgári védelmis kiadványon is rajta volt, amit még általános iskolában osztogattak nekünk a tűzoltó bácsik, valamikor '93 tájékán.

A felső kép meg, amit linkeltél, az a tűzoltócímer, mai napig úgy néz ki, az alsó meg a polgári védelem címere, két külön brancs a katasztrófavédelemben. Ijesztgetni jó vele.

#18237 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 26. 08:08

Idézet

Kép

A Szentháromság képszerű ábrázolása csak megközelítően, szimbolikus eszközökkel lehetséges. Általában három eggyé váló, kifejező formaelem a Szentháromság titkának legalkalmasabb ábrázolása, elképzeltetése. Ez legegyszerűbb alakjában háromszög, amely vagy a sugárzó Napot, az istenség archaikus jelképét keretezi, vagy pedig szemet fog közre, amely a híveket a mindeneket lát, megítélő, mégis gondviselő Úrra, a Szentháromság egy Istenre emlékezteti: őbenne élünk és mozgunk, előtte járunk.

Alig van barokk templomunk, amelynek homlokzatán, szószékén, oltárain ez a sugárzó nappal ábrázolt Szentháromság-szimbólum ne tűnnék szemünkbe. Az egri minorita templom remekbe faragott padjainak előzékein fadomborművek, amelyek háromszögbe vésett szemet, illetőleg kagylót ábrázolnak. Ez utóbbi Ágoston legendájára emlékeztet: a tenger partján sétáló, Szentháromság titkán töprengő püspököt mennyei gyermek figyelmezteti az emberi megoldás reménytelenségére, amikor kagylóval akarja a tenger vizét egy gödröcskébe átönteni.

Ez a barokk szakrális szimbólum: a háromszögbe foglalt sugárzó nap oltalmazó céllal fölkerül a házak homlokzatára, kapubejáratokra, más helyekre is, és több vidéken egészen elnépiesedik, népművészeti motívummá válik.

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#18238 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 26. 08:36

Idézet: PetruZ - Dátum: 2012. 07. 26. 08:19

- A tenoristáknak Mo. nem célpont, de tranzitország, mert az EU határán vagyunk és innen tényleg csak egy ugrás bármilyen fontos hely. Emellett bizony a komcsi időkben nem egy nemzetközlieg is ismert tenoristának adtunk titokban menedéket, vagy kiképzést (lásd a legismertebb esetet, Carlost).
- Van törésvonalunk, olvass utána a Rába-vonal, Balaton-vonal, Móri árok, stb. címszavaknak. Az tény, hogy nagy földrengésre viszont nagyon pici az esély. De ha kicsire sem készülünk, akkor ha megtörténik a baj, máris jön az ujjal mutogatás, hogy "elmúltnyócév".
- Sivatagi viharaink nincsenek, de tornádóink és komoly áradásaink igen. De nem kell sok idő és lesz sivatagunk is az ország közepén.
- Nincsenek erdőtüzek? Na ne viccelj már!
- Masszív járványok? Akkor mi van minden influenzajárvány idején? És miért kell az ország háromnegyedéd most tüdőszűrőre kötelezni, csak mert a tbc-s megbetegedések száma elért egy nagyon-nagyon apró határszámot?
- Mi az, hogy több ezer éve semmi ilyesmi nem fordult elő Magyarországon?

Azt, hogy a "csapból is ez folyik", annak köszönheted, hogy az embereket érdeklik a másokkal történt katasztrófák, mert ezek együttérzést generálnak benne, ezért a hírforrások előszeretettel töltik fel az anyagaikat ilyenekkel. Korábban sem volt szignifikánsan kevesebb eset, csak nem kaptál hírt róla, mert mittomén', fontosabb volt, hogy a bivalyröcsögei termelőszövetkezet Maris nevű tehene egy nap alatt teljesítette a hároméves tervet, ezért valami pártfunkci ostoba vigyorgó adott neki valami kitüntetést és megsimogatta. (Ööö, várjunk csak...)

(Mindezektől függetlenül a TEK-et én kirakatcsapatnak tartom, ami csak az örökké fontoskodó Vityának kellett, hasznossága zéró, a "sikeres" rajtaütéseket mindig mások tolják a s*ggük alá.)

Nem, a TEK szemkilövésre volt jó Kúrcsánynak...

#18239 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 26. 08:42

Szó szerinti idézet a facebookról:

Csatolt fájl  543230_10150965637349707_1147691342_n.jpg (97,19K)
Letöltések:: 22

Szóval érted, attól még, hogy valaki hülyeséget ír a fészbukra, még nem feltétlenül kell neki bedőlni.

#18240 Felhasználó inaktív   El Kebir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 26. 08:55

Idézet: debaj - Dátum: 2012. 07. 26. 09:42

Szóval érted, attól még, hogy valaki hülyeséget ír a fészbukra, még nem feltétlenül kell neki bedőlni.

Nem érted... dec 23.-ig még beszop minden hülyeséget, utána csak a 30%-át :D Ez már eldöntött tény! :D
"Csak egy igazság létezik. A változatai - valótlanságok."
„Az ember akkor igazán ember, amikor játszik”
F. Schiller
„azelőtt kell cselekednünk, hogy valami drasztikus és visszafordíthatatlan megtörténik, nem pedig utána, mert akkor már nem biztos, hogy kontrollálni tudjuk.”
"A kommunista időkben nem számított, hogy alkalmas vagy-e egy munkára, csak az, hogy hűséges elvtárs vagy-e. Ma ugyanez van. Csak ma nem jó elvtársnak, hanem jó barátnak kell lenned."
Zsigerbeszéd http://server1.freep...ilmek&Itemid=54

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 910
  • 911
  • 912
  • 913
  • 914
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.