Idézet: norb - Dátum: 2011. 04. 19. 08:36
Mondjuk ha Roswell-ben valóban lezuhant pár polimer bábu és tételezzük fel, hogy "valódiak", sőőőőőt, ha már ennyien találkoztak ufókkal, magyarul megtörtént a kölcsönös kapcsolatfelvétel, akkor mi a facér nem jönnek ide, szállnak le a Hősök terén, hogy: Csumi, itt vagyunk, wázzáp? Bizniszeljünk embörök! Hoztunk nektek egy 7W-os izzót UFO lámpához, cserébe kérünk 2kg krumplit meg egy fél szál paraszt kajbászt.
Mi a jó büdösért bujkálnak és mi a fenéért kell titkolni? Ha mégis titokban akarnak maradni, miért vétenek a hiper-szuper űrcirkálóikkal olyan hibákat, hogy néha látni őket? Rengetegszer láttak már állítólag ufót, de hogy-hogy mégis mindig megcáfolják a hihetőségüket, valódiságukat? Hogy hogy a csillagászok soha nem látják őket, nem szedtek még le egyetlen űrszondát sem? A katonai radarok nem látják őket? Műholdak?
Mert a Roswell-i esetben állítólag egy életben maradt, s valami ápoló picsa tudott csak vele kommunikálni telepatikus úton, mert az UFO biológiailag szervetlen anyag, magyarul gép, akit valaki, valahonnan irányít. Ha már gép, akkor elvileg még ma is "él"! Sőőőőőt, ha gép, akkor ez mi fasz? Az űrtechnikában használt fémek is lerohadnak? Mi a fenéért kezdett el rohadni? Vagy az valami űrgomba a testén? Ennyi erővel az új keresztszalagomat rögzítő titán csavar is kirohad a sípcsontomból?
Majd a boncolásos videónál, hogy-hogy mégis szerves anyagú? Illetve ez a felvétel hogyan került napvilágra? Illetve a fénykép és a videó miért nem hasonlít egymásra?
Hát eléggé kevered a dolgokat

Ne várj konkrét választ ezekre a kérdésekre, mert mégis honnan tudná itt valaki (dexen kívül persze

) ezeket? Maximum olyat lehetne megkérdezni aki részese volt a dolognak, de akit érdekel a téma az is maximum találgatni tud, abba meg ugye bele lehet kötni.
Régebben, amikor én is jobban benne voltam ebben az ufo-s témában, több olyan esetet is olvastam amikor radaron is és szabad szemmel is látták az ufot, meg persze vadászgépilóták vagy sima utasszállító pilóták is. Most persze ebből mi lehet az igaz? Senki se tudja.
Abban sem vagyok biztos, hogy az összes ufo fényképet vagy videot megcáfolta-e egyáltalán valaki, vagy megcáfolható-e egyáltalán az összes. Pl a fentebbi általam linkelt video mégis mi a fasz lehet?
Honnan tudod, hogy nem szedtek le még műholdat? meg mér szedtek volna le egyáltalán egyet is?
Egy gép nem romolhat el szerinted? Amúgymeg én csak olyat olvastam, hogy biorobot lehetett, az meg ugye nem fémből van.