HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#1871 Felhasználó inaktív   G-e-r-i 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 04. 18. 23:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 18. 21:23

De hogy a fenébe tudja bizonyítani, hogy hamisak?? Mert azt nem vághatja rá hogy kamu anélkül hogy nem tudná 100%-ig!

Te bezzeg bizonyítás nélkül rávághatod, hogy valódi???

Térjünk vissza a délelőtti gondolatfolyamhoz. Emlékszel még? Debajról volt szó, meg a barátnődről.
Most képzeld hozzá, hogy fénykép is van az esetről.

Nem cáfolhatod, nem mondhatod, hogy "KAMUUUUU, PHOTOSHOP...", mert nem tudhatod 100%-ig...
Kipróbáljuk?
Munkahelyem: Best Machinery.
A munkagépek, recycling és biomassza hasznosítási berendezések és targoncák hazája :)

#1872 Felhasználó inaktív   G-e-r-i 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 18. 23:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 04. 18. 22:59

Azt is mondták többen egybehangzóan, hogy a nődet elkapta az egyik fórumtárs, azt mégsem hiszed el. Remélem.

Na majd ha jön a fotó... Az cáfolhatatlan lesz.
De nem értem, hogy 5 régi fórumos szava miért nem elég.
Munkahelyem: Best Machinery.
A munkagépek, recycling és biomassza hasznosítási berendezések és targoncák hazája :)

#1873 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 04. 18. 23:18

Üzenet megtekintéseIdézet: G-e-r-i - Dátum: 2011. 04. 19. 00:07

Te bezzeg bizonyítás nélkül rávághatod, hogy valódi???

Baze, lefotózni nem bírtam, de mintha debajt láttam volna Dext csajával. Ez lehetséges? Nem akarok debajjal balhét, mert alapjában véve jó gyerek, meg éppen a söröm is cserére szorult, szóval lökjétek már, mi történt, vagy mi merre?
Make love not Wor.

#1874 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 04. 19. 07:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 18. 22:23

vakon hiszerl -- félelmetes -- dezinformációs -- nagyon is -- elutasít -- durva -- aljas szemét -- nyilvánvaló -- Hihetetlen -- gyökér -- hangoztatja -- totális -- anyját -- baéeset -- testeket -- minden -- többi -- író -- mondhatok -- rávágja -- bizonyítani -- kamu -- szándékosan -- ebben -- abban -- amabban -- mért kell -- tudja -- Bizonyítsa -- Szeretném.

:taps:
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#1875 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 04. 19. 07:36

Mondjuk ha Roswell-ben valóban lezuhant pár polimer bábu és tételezzük fel, hogy "valódiak", sőőőőőt, ha már ennyien találkoztak ufókkal, magyarul megtörtént a kölcsönös kapcsolatfelvétel, akkor mi a facér nem jönnek ide, szállnak le a Hősök terén, hogy: Csumi, itt vagyunk, wázzáp? Bizniszeljünk embörök! Hoztunk nektek egy 7W-os izzót UFO lámpához, cserébe kérünk 2kg krumplit meg egy fél szál paraszt kajbászt.
Mi a jó büdösért bujkálnak és mi a fenéért kell titkolni? Ha mégis titokban akarnak maradni, miért vétenek a hiper-szuper űrcirkálóikkal olyan hibákat, hogy néha látni őket? Rengetegszer láttak már állítólag ufót, de hogy-hogy mégis mindig megcáfolják a hihetőségüket, valódiságukat? Hogy hogy a csillagászok soha nem látják őket, nem szedtek még le egyetlen űrszondát sem? A katonai radarok nem látják őket? Műholdak?

Mert a Roswell-i esetben állítólag egy életben maradt, s valami ápoló picsa tudott csak vele kommunikálni telepatikus úton, mert az UFO biológiailag szervetlen anyag, magyarul gép, akit valaki, valahonnan irányít. Ha már gép, akkor elvileg még ma is "él"! Sőőőőőt, ha gép, akkor ez mi fasz? Az űrtechnikában használt fémek is lerohadnak? Mi a fenéért kezdett el rohadni? Vagy az valami űrgomba a testén? Ennyi erővel az új keresztszalagomat rögzítő titán csavar is kirohad a sípcsontomból?

Kép

Majd a boncolásos videónál, hogy-hogy mégis szerves anyagú? Illetve ez a felvétel hogyan került napvilágra? Illetve a fénykép és a videó miért nem hasonlít egymásra?

Szerkesztette: norb 2011. 04. 19. 07:41 -kor

#1876 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 19. 08:04

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2011. 04. 19. 08:36

ha már ennyien találkoztak ufókkal, magyarul megtörtént a kölcsönös kapcsolatfelvétel, akkor mi a facér nem jönnek ide, szállnak le a Hősök terén

Jó kérdés.

Ha mégis titokban akarnak maradni, miért vétenek a hiper-szuper űrcirkálóikkal olyan hibákat, hogy néha látni őket?

Ezt már én is kérdeztem. Ráadásul ezt össze lehet kötni G-e-r-i kérdésével: ha az emberfeletti technikájuk ellenére ilyen primitív hibákat követnek el és látszódnak, hogyan lehet az, hogy a tudósok, akik nagy teleszkópokkal nonstop kémlelik az égboltot nem észlelik őket, de bezzeg néhány falusi, meg kontakta szabad szemmel simán meglátja és még fényképezőgépet is sikerül előkapniuk hirtelen (a 60-as években is, mikor még nem volt mindenkinek kamerás mobilja)?

A boncolós videó kamu. A boncoláson látszik, hogy csak szakszerűtlenül vagdosnak össze-vissza a nagyvilágba, nem fokozatosan, tervszerűen haladnak, csak kicsit trancsíroznak itt, aztán mégis amott. Ha tényleg ufó lenne, sokkal óvatosabbak lennének, min. röntgenfelvétel alapján haladnának, esetleg más előzetes adatok alapján.

Szerkesztette: Raynes 2011. 04. 19. 08:10 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1877 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 04. 19. 08:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 04. 19. 08:04

Jó kérdés.

Ezt már én is kérdeztem. Ráadásul ezt össze lehet kötni G-e-r-i kérdésével: ha az emberfeletti technikájuk ellenére ilyen primitív hibákat követnek el és látszódnak, hogyan lehet az, hogy a tudósok, akik nagy teleszkópokkal nonstop kémlelik az égboltot nem észlelik őket, de bezzeg néhány falusi, meg kontakta szabad szemmel simán meglátja és még fényképezőgépet is sikerül előkapniuk hirtelen (a 60-as években is, mikor még nem volt mindenkinek kamerás mobilja)?

A boncolós videó kamu. A boncoláson látszik, hogy csak szakszerűtlenül vagdosnak össze-vissza a nagyvilágba, nem fokozatosan, tervszerűen haladnak, csak kicsit trancsíroznak itt, aztán mégis amott. Ha tényleg ufó lenne, sokkal óvatosabbak lennének, min. röntgenfelvétel alapján haladnának, esetleg más előzetes adatok alapján.

Nem a video kamu, hanem az egész úgy ahogy van. :)

#1878 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 19. 08:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 18. 22:23

Hogy mer ez az aljas szemét ilyet állítani?? A egész világ számára nyilvánvaló, hogy Roswellnél UFO katasztrófa történt!

Na ácsi!!! Nekem pl. abszolút nem nyilvánvaló! Bizonyította ezt valaki valaha? Nem??? Akkor rajta miért kéred számon az ellenkezőjének a bizonyítását? :s
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#1879 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 19. 08:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 18. 21:54

Látod? Már most vannak kétségeid!

Csodálkozol? Egy őszinte szavad sincs, úgy füllentesz, ahogy éppen jónak látod, aztán elvárod, hogy ne legyenek kétségeink?

#1880 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 04. 19. 08:25

Üzenet megtekintéseIdézet: bega - Dátum: 2011. 04. 19. 09:22

Na ácsi!!! Nekem pl. abszolút nem nyilvánvaló! Bizonyította ezt valaki valaha? Nem??? Akkor rajta miért kéred számon az ellenkezőjének a bizonyítását? :s

Hat nem figyelsz? Egy taliganyi megbizhato kontraktor mondta a torzsi gyulesen.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#1881 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 19. 08:28

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2011. 04. 19. 09:25

Hat nem figyelsz? Egy taliganyi megbizhato kontraktor mondta a torzsi gyulesen.

Ja, bocsánat, elkerülte a figyelmemet! Hülye elvakult szektatag vagyok vagy mi... takarodjak má' innen! :angry: Ha jobban belegondolok, nekem bizony a q*rva anyámat! :laugh:
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#1882 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 19. 08:37

Illetve rájöttem, hogy mikikének és Dexnek mi a baja a tudománnyal. Útjukat állja, hogy az embereket hitegesség. Lehet teljesen tanulatlan embereknek ezzel a maszlaggal át tudták mosni a fejét. De ez semmit nem ért, mert az ilyen emberek bármikor az ellenkezőjét is elhiszik, bármikor bármerre lehet őket terelni. Aki viszont rendesen elvégzett 8 általános (pl. tudja miért nem mindig pontosan keleten kel a Nap), vagy neadjisten még az érettségije is megvan, az nem ül fel az ilyen hülye szövegnek, kételkedik, a meglévő ismeretei alapján kényes kérdéseket tesz fel, ez pedig a hittérítőknek nagyon kellemetlen. Átlag ember ezeket az sci-fi elméleteket 5 perc alatt meg tudja cáfolni, különösebb nehézség nélkül. Akárcsak mikike sethizmusát, meg azt, hogy az ember növényevő. Ezért meg a mocskos tudomány dogmái felelősek, hogy rohadnának meg a szektásai.

Szerkesztette: Raynes 2011. 04. 19. 08:39 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1883 Felhasználó inaktív   Amea 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 19. 08:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 18. 21:54

Látod? Már most vannak kétségeid!

A baj az, hogy neked nincsenek.
"...vannak csalók és vannak hazugságok. Ezért is lenne fontos minél előbb megalkotni a Nagy Forrásanyag-ReferenciaMátrixot." (by Dex)

#1884 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 04. 19. 08:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 04. 19. 08:37

Illetve rájöttem, hogy mikikének és Dexnek mi a baja a tudománnyal. Útjukat állja, hogy az embereket hitegesség. Lehet teljesen tanulatlan embereknek ezzel a maszlaggal át tudták mosni a fejét. De ez semmit nem ért, mert az ilyen emberek bármikor az ellenkezőjét is elhiszik, bármikor bármerre lehet őket terelni. Aki viszont rendesen elvégzett 8 általános (pl. tudja miért nem mindig pontosan keleten kel a Nap), vagy neadjisten még az érettségije is megvan, az nem ül fel az ilyen hülye szövegnek, kételkedik, a meglévő ismeretei alapján kényes kérdéseket tesz fel, ez pedig a hittérítőknek nagyon kellemetlen. Átlag ember ezeket az sci-fi elméleteket 5 perc alatt meg tudja cáfolni, különösebb nehézség nélkül. Akárcsak mikike sethizmusát, meg azt, hogy az ember növényevő. Ezért meg a mocskos tudomány dogmái felelősek, hogy rohadnának meg a szektásai.

:)
Ez ennél sokkal egyszerűbb, olyan ez, mint a vallási hittérítés. Ez az egész ufo mizéria nem más, mint az emberiség tudattalan vágyainak megnyilvánulásai a békére és a harmóniára. Ennyi. :cool2:
Tény, hogy az emberek igénylik az effajta "közösségeket", de akkor már tanítsuk őket, ne butítsuk. A vége úgyis az, hogy fizetni kell. :)

Szerkesztette: norb 2011. 04. 19. 08:47 -kor

#1885 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 19. 08:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Eleanor - Dátum: 2011. 04. 18. 19:58

kapcsolgatók

aztán Kontavill
végül Legrand
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#1886 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 19. 09:01

Mondjuk ha Roswell-ben valóban lezuhant pár polimer bábu és tételezzük fel, hogy "valódiak", sőőőőőt, ha már ennyien találkoztak ufókkal, magyarul megtörtént a kölcsönös kapcsolatfelvétel, akkor mi a facér nem jönnek ide, szállnak le a Hősök terén, …

Szerintem ott vannak félkörben…

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#1887 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 19. 09:10

Mondjuk ha Roswell-ben valóban lezuhant pár polimer bábu és tételezzük fel, hogy "valódiak", sőőőőőt, ha már ennyien találkoztak ufókkal, magyarul megtörtént a kölcsönös kapcsolatfelvétel, akkor mi a facér nem jönnek ide, szállnak le a Hősök terén, hogy: Csumi, itt vagyunk, wázzáp? Bizniszeljünk embörök! Hoztunk nektek egy 7W-os izzót UFO lámpához, cserébe kérünk 2kg krumplit meg egy fél szál paraszt kajbászt.
Mi a jó büdösért bujkálnak és mi a fenéért kell titkolni? Ha mégis titokban akarnak maradni, miért vétenek a hiper-szuper űrcirkálóikkal olyan hibákat, hogy néha látni őket? Rengetegszer láttak már állítólag ufót, de hogy-hogy mégis mindig megcáfolják a hihetőségüket, valódiságukat? Hogy hogy a csillagászok soha nem látják őket, nem szedtek még le egyetlen űrszondát sem? A katonai radarok nem látják őket? Műholdak?

Mert a Roswell-i esetben állítólag egy életben maradt, s valami ápoló picsa tudott csak vele kommunikálni telepatikus úton, mert az UFO biológiailag szervetlen anyag, magyarul gép, akit valaki, valahonnan irányít. Ha már gép, akkor elvileg még ma is "él"! Sőőőőőt, ha gép, akkor ez mi fasz? Az űrtechnikában használt fémek is lerohadnak? Mi a fenéért kezdett el rohadni? Vagy az valami űrgomba a testén? Ennyi erővel az új keresztszalagomat rögzítő titán csavar is kirohad a sípcsontomból?

Majd a boncolásos videónál, hogy-hogy mégis szerves anyagú? Illetve ez a felvétel hogyan került napvilágra? Illetve a fénykép és a videó miért nem hasonlít egymásra?

Hát eléggé kevered a dolgokat :)
Ne várj konkrét választ ezekre a kérdésekre, mert mégis honnan tudná itt valaki (dexen kívül persze :p ) ezeket? Maximum olyat lehetne megkérdezni aki részese volt a dolognak, de akit érdekel a téma az is maximum találgatni tud, abba meg ugye bele lehet kötni.
Régebben, amikor én is jobban benne voltam ebben az ufo-s témában, több olyan esetet is olvastam amikor radaron is és szabad szemmel is látták az ufot, meg persze vadászgépilóták vagy sima utasszállító pilóták is. Most persze ebből mi lehet az igaz? Senki se tudja.
Abban sem vagyok biztos, hogy az összes ufo fényképet vagy videot megcáfolta-e egyáltalán valaki, vagy megcáfolható-e egyáltalán az összes. Pl a fentebbi általam linkelt video mégis mi a fasz lehet?

Honnan tudod, hogy nem szedtek le még műholdat? meg mér szedtek volna le egyáltalán egyet is?

Egy gép nem romolhat el szerinted? Amúgymeg én csak olyat olvastam, hogy biorobot lehetett, az meg ugye nem fémből van.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#1888 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 19. 12:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2011. 04. 19. 10:10

Amúgymeg én csak olyat olvastam, hogy biorobot lehetett, az meg ugye nem fémből van.

processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#1889 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 19. 12:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2011. 04. 19. 10:10

biorobot lehetett, az meg ugye nem fémből van.

Nem hát. Különben "Dik'mán e' fím!" sorsra jutna.

#1890 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 19. 12:44

Most feltennék egy kérdést.

Mi számít nektek bizonyítéknak?

Egy földönkívüli holttest? Vagy egy földönkívüli fémdarab? Egy idegen űrhajó? Vagy egy rádióüzenet? Napvilágra került titkos amerikai dokumentumok?

Mert mindenki csak a bizonyítékkal jön, de mégis mit értetek ez alatt?

Csak mert amennyi felvétel és fotó van, közülük AKÁR 1000 darab is LEHETNE bizonyíték.
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.