HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 975
  • 976
  • 977
  • 978
  • 979
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#19521 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 09. 01. 05:55

Idézet: Jahno - Dátum: 2012. 09. 01. 01:10

Széééép "A permetezett területeken élő lakosság körében megnövekedett légzőszervi megbetegedések, az exponenciálisan növekvő halálozási ráta, az élővilág rohamos és egyre nyilvánvalóbb pusztulása nyilván mind csak képzelgés… – szerintük."

Akkormost az egész világot permetezik, vagy mégis csak egyes területeit?

Ezért is jó hogy nincs faszbukom, látod? Egy hellyel kevesebb ahol ilyen marhák vannak. A permetezés önmagában is marhaság olyannak akinek cseppnyi józan esze is van, de még ezerszer meg is cáfolták a manipulált képeiket is. Ez sem zavarja őket.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#19522 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 01. 05:57

Idézet: Jahno - Dátum: 2012. 09. 01. 01:56

Tess, éppen összehoztam, látszik a Pentagon is, éppen 160 méter magasan van egy gép, ereszkedik, ahogy kell:

pent2.jpg

Térképet meglesve autópálya felett megszokottnak kell lennie az ilyen forgalomnak. Végén még streetview, vagy sima fotótöbbetfogmutatni az állapotokról, bár valaki betett egy képet fentebb, akár itt is készülhetett volna, mert víz, műút van, meg kifutó a géppel:

pent2.jpg

Ezeket a nemlétező autómatalöveg mind leszedte, azért tűnnek el.

VÁLASZOKAT MIKOR KAPUNK?

#19523 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 01. 06:28

Idézet: Jahno - Dátum: 2012. 09. 01. 01:10

Széééép "A permetezett területeken élő lakosság körében megnövekedett légzőszervi megbetegedések, az exponenciálisan növekvő halálozási ráta, az élővilág rohamos és egyre nyilvánvalóbb pusztulása nyilván mind csak képzelgés… – szerintük."

Akkormost az egész világot permetezik, vagy mégis csak egyes területeit?

Egyébként ez mi?
Néztem a wikipedián, de végigolvasni nem volt türelmem, hogy ez most kinek is jó és miért, és mit akar elérni vele?

#19524 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 01. 06:30

Idézet: Jahno - Dátum: 2012. 09. 01. 01:20

Azért megkérdezném: azon kívü, hogy nyitott egy Fácse oldalt, úgy konkrétan mit is szeretne csinálni?

Semmit. Gondolom lesi, hogy hányan lájkolják, azt örül, hogy elérték az 500-at.

#19525 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 01. 07:39

az az igazság, hogy az ufókok elmenekültek a topikból
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#19526 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 01. 08:03

Idézet: Pitbull - Dátum: 2012. 08. 31. 22:35

Feltéve hogy nem tudták hogy mit kell keresni. CIA hónapokkal előtte figyelmeztette a védelmi minisztériumot hogy mire készülnek egyes terrorista gyanús elemek. Eltűnik OHAIO felett egy gép erről tudtak, ekkor már tudtak a WTC tornyokról is, majd egyszer csak hirtelen feltűnik Whashinton DC felett ugyanez a gép és ez nem volt senkinek gyanús. Egyetértek, hogy nem lőhetik le válogatás nélkül, na de egy repülési azonosítót előzetesen bepötyögni a rendszerbe mint fenyegetést. Gyanús. A terroristák nem tudhatták hogy az ütegek nem fognak működni, ha csak nem volt Pentagonos kapcsolat, arról meg se Pentagon belső elhárítása se a CIA nem tud, akkor ott nagyon magas körökből akarták hogy megtörténjen. Ami gyakorlatilag visszavezet az önmegtámadás verzióhoz és konspiráció egy még gázabb verzióját vetíti előre.

Szerintem abban a légiirányítási káoszban nem tudtak egyértelmű tűzparancsot adni semmire. Ugyanúgy, mint amikor az első öbölháborúban egy iraki Mig-25 keresztülment az egész szövetséges csapásmérő erőn, besorolt egy F-18 mögé és lepattintotta az égről. Évtizedeken át csak keresték a roncsot és a maradványokat. Aztán kiderült, hogy a saját gép lelövése feletti félelmükben nem tudtak egyértelmű tűzparancsot adni a bandita ellenében.

A valóságban elég komoly jóváhagyási láncolaton keresztül érkezik a tűzparancs, nem Hollywood minden.
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#19527 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 01. 08:05

Idézet: Jahno - Dátum: 2012. 09. 01. 01:18

Jajjistenem, van egy reptér Pentagonhoz közel, ezt írta már valaki? Kb. 3 kilométer, ha közepét lesem. Kifutó vége még közelebb is akad. Mit akartok itt automata löveget, meg szakramentomot, mikor gondolom jönnek-mennek a gépek rendesen? Aztán minnyá lesem a légifolyosókat és térképeket, nem lennék meglepődve, ha Pentagon felett és környékén kicsit masszív utasszállító meg egyéb forgalommal lehetne számolni.

Képet is raktam :up:

#19528 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 01. 08:25

Idézet: enpera - Dátum: 2012. 09. 01. 09:03

A valóságban elég komoly jóváhagyási láncolaton keresztül érkezik a tűzparancs, nem Hollywood minden.

Ja.
Ki merne tűzparancsot adni egy utasokkal teli gépre, amikor messze nem biztos, hogy terrortámadás történik. Simán oda lehet az egész karrierje, amit egész életében építgetett.

#19529 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 01. 09:05

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 09. 01. 09:25

Ja.
Ki merne tűzparancsot adni egy utasokkal teli gépre, amikor messze nem biztos, hogy terrortámadás történik. Simán oda lehet az egész karrierje, amit egész életében építgetett.

a papírkutya tutira. ő az aki ismeri a dörgést, berepülő pilóta, lokátoros, titkos miazmás, repüllőmérnök, építőmester (szigorúan nem kőműves, páholyt nem vállal), vegyész, gépész, papucs orrán pamutbojt. kihagytam valamit?
de szerinte nem is kell tűzparancs, ott automatikusan lelőnek mindent. igaz, légifolyosó van, de nagyra nem adunk, csak kicsire.

Szerkesztette: avmanster 2012. 09. 01. 09:06 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#19530 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 01. 09:15

Elkezdtem nézni a Batmant, hát azt hittem, ez valami normális film ... erre rögtön úgy kezdődik, hogy fegyver csövét elgörbíti valami ruhájába épített géppel, a másik faszi meg úgy bírja tartani közben, hogy meg sem moccan a kezében ...
Nem is értem, hogy aki írja a forgatókönyvet, az hogy találja ki ezeket??? Vagy rögtön a paródiát készíti?

#19531 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 01. 10:26

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 09. 01. 10:15

Nem is értem, hogy aki írja a forgatókönyvet, az hogy találja ki ezeket???

Némi képregényadag készült már a témában úgy a 30-as évektől, abban vannak kutyább dolgok is. Mit vártál, dokumentumfilmet?

#19532 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 01. 10:30

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 09. 01. 07:28

Egyébként ez mi?

Valaki még régen kitalálta, hogy a repülőgép kondenzcsíkjai igazából szörnyűségesnél szörnyűségesebb vegyianyagok kipermetezése, hogy azzal hajtsák rabigába az emberiséget. A sok holdkóros meg felkarolta a témát. Olyan ez, mint a mobiltornyok környéki megdöbbentő arányú rákos megbetegedések száma, amiről természetesen megint csak pár hülyeblog tud (az internet többi részét cenzúrázzák, őket meg nem tudják, mert a fríveb, bloggerpontkom meg a blogponthu bizonyára cionistaálló tűzfallal van ellátva) csak többet kell hozzá aludni, hogy kellőképpen rápihenj.

#19533 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 01. 10:57

És hogyan hat ez a szer? Miért nem egyszerűbb és olcsóbb kajába vagy a vízbe és italokba keverni?

#19534 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 01. 11:05

Érdekes az emberi hiszékenység, hogy a legegyszerűbb dolgokról micsoda meséket elhisznek.
Aztán utána mennyire ragaszkodnak hozzá és az értelmes magyarázatot nem hiszik el.

Anno volt rokon, akit a haverjai átbasztak, hogy azért sok a levéltetű a fáin, mert a permetszer valójában nem hat, csupán a permetlé lemosssa a rovarokat. És hogy jobban jár, ha inkább slaggal locsolja a fákat, mert akkor jobban lemossa.
Aztán persze az utcáról nézték, hogy mit művel, és röhögtek rajta.
Mikor mondtam, hogy ne legyél már hülye, akkor az eső is lemosná a levéltetűt, akkor jött, hogy az eső az nem, mert felülről esik, a tetű meg a levél alsó oldalán van, ezért lentről kell locsolni ...
Aztán pár hónap múlva azért csak rájött, hogy a permetezéshez képest romlott a helyzet, és leállt a locsolással.

#19535 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 01. 11:18

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 09. 01. 10:15

Elkezdtem nézni a Batmant, hát azt hittem, ez valami normális film ... erre rögtön úgy kezdődik, hogy fegyver csövét elgörbíti valami ruhájába épített géppel, a másik faszi meg úgy bírja tartani közben, hogy meg sem moccan a kezében ...
Nem is értem, hogy aki írja a forgatókönyvet, az hogy találja ki ezeket??? Vagy rögtön a paródiát készíti?

Ez a "régi" Batman vagy a Nolan féle?

#19536 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 01. 11:19

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 09. 01. 11:57

És hogyan hat ez a szer? Miért nem egyszerűbb és olcsóbb kajába vagy a vízbe és italokba keverni?

Úristen! Lehet, hogy az ivóvízbe keverik a mérget? Hallottam, hogy jódot tesznek bele. Az fertőtlenít, így teszik terméketlenné a nemzetet. Soha többet nem iszom vizet :)

#19537 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 01. 11:32

Idézet: enpera - Dátum: 2012. 09. 01. 12:18

Ez a "régi" Batman vagy a Nolan féle?

Nem tudom, ki féle, a "Sötét lovag" a címe.
Felrobbantották a kocsiját, azt' kijött belőle egy motorral. Nekem ez túl fantasztikus :)

#19538 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 01. 11:35

Idézet: enpera - Dátum: 2012. 09. 01. 12:19

Úristen! Lehet, hogy az ivóvízbe keverik a mérget? Hallottam, hogy jódot tesznek bele. Az fertőtlenít, így teszik terméketlenné a nemzetet. Soha többet nem iszom vizet :)

Az gáz, mert én jódot csak korlátozott mértékben ihatok. Vagy ehetek.
Ezért is vagyok bajban az ásványi anyagokkal meg a multivitaminokkal, mert amelyikben van minden rendes mennyiségben, abban általában van 100% RDA jód is ... amiben meg csak kevés a jód, abban minden más is kevés ...

#19539 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 01. 12:27

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 09. 01. 12:32

Felrobbantották a kocsiját, azt' kijött belőle egy motorral. Nekem ez túl fantasztikus :)

A régi filmek egy béna operett és valami csapnivaló színházi darab egyvelegét adták. Az új Nolan filmek szerintem egész jók. Persze hozzá kell képzelni a képregényes eredetet, nem dokumentumfilm ez :)

#19540 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 01. 13:02

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 09. 01. 12:32

Az összes képregényes film ilyen fos, az új batmant se néztem meg. Transformers, superman, batman, vasember, mind nézhetetlen nekem, mesének se jó.

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 975
  • 976
  • 977
  • 978
  • 979
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.