HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 973
  • 974
  • 975
  • 976
  • 977
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#19481 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 08. 31. 21:01

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2012. 08. 31. 21:59

Nem tudom mennyit repültél, de többnyire az oldalkormánnyal korrigálod a csúszást, hogy a forduló szép legyen. Éles bedöntésnél ("késben") pedig kifejezetten komolyan beléped az oldalkormányt, hogy a lecsúszást megakadályozd. Ha van elég sebességed, akkor lesz elég légerő is, tehát tudsz manőverezni.

nekem van néhány ezer repült órám x-szárnyún, meg koréliai csempészhajón, az is számít? de ott ilyenek nem voltak...

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#19482 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 31. 21:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 08. 31. 21:58

Ilyenekre én csak földről "lőttem", de jahh, ez olyan.

Mint a viccbeli keménylegény, aki kést ránt, amikor lövöldözés lesz :Đ

#19483 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 31. 21:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 08. 31. 21:53

Autó is ilyen, ha nem tör ki a segge, akkor az unalmas.

Repülőgép nem kitör ha túl gyorsan megy fordulóban hanem a pilóta kerül offline állapotba vagy a gép esik szét.
Hazafi vagyok nem "Demokrata".

#19484 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 08. 31. 21:57

Akkor meg 'szé értetlenkedsz :-)

Sógornak még az elejéről volt jó sztorija, pont akkor volt öreg katona, amikor az első adag 29-es megjött. Ők nagyon szerették az új gépeket, mert a 21-eseket minden nap le kellett csutakolniuk, hogy ragyogjanak, a 29-esek hangárának meg a közelébe se mehettek :Đ

Engem nagybátyám vitt be taszárra, még az amcsik előtt. Volt szuhoj is, tetszettek:) jó volt közelről látni a gépeket úgy hogy nincs is repülőnap:)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#19485 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 08. 31. 22:01

nekem van néhány ezer repült órám x-szárnyún, meg koréliai csempészhajón, az is számít?

Attól függ, hogy egérrel, vagy botkormánnyal tekerted. Előbbivel nekem csak pörgeni-forgani sikerült, örömpálcával már némi értelmet is nyert a gáma :Đ

#19486 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 31. 21:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2012. 08. 31. 21:36

Ronald Reaganre rálát a Pentagon, annyira gondolom van intelligens a rendszer hogy az onnan felszállókat ne vegye fenyegetésnek.

Amikor megtörtént az első két becsapódás teljes pánik alakult ki a légtérben és minden gépet lerendeltek a földre. Ha az elképesztően zsúfolt légtérben "bekapcsolod" a hivatkozott önműködő üteget és az leszed "mindenkit", akkor szerinted mi lett volna? Kilövi a 16-32-akármennyi rakétáját a civil gépekre, azok lángolva csapódnak be a lakott területekre, mezőkre és vízbe, majd gyorsan hoznak még rakétát, újratöltenek, aztán tovább irtják a leszálláshoz készülő civil gépeket?

Nézz rá a Flightradarra, mennyi repülő van az adott reptér körül. Valahogy nem áll össze a kép, hogy csak úgy tüzet nyitnának mindenkire.
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#19487 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 31. 21:03

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 08. 31. 22:01

Mint a viccbeli keménylegény, aki kést ránt, amikor lövöldözés lesz :Đ

ugyan-ugyan, piszkos fred beszámolójából idézve, ő pisztolyt rántott, én kést. aztán meghalt.

Szerkesztette: avmanster 2012. 08. 31. 21:03 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#19488 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 31. 21:04

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 08. 31. 22:02

Attól függ, hogy egérrel, vagy botkormánnyal tekerted. Előbbivel nekem csak pörgeni-forgani sikerült, örömpálcával már némi értelmet is nyert a gáma :Đ

enjoystikk, egyértelműen.

Idézet

#19489 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 31. 21:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2012. 08. 31. 21:48

A megemelt orral vízszintesen repülés "kötelező" elem egy bemutatón, de abban gondolom egyet értünk hogy ez nem kezdő szint.

Ha betartod a korlátozásokat, akkor nem is elképesztően nehéz. Egyfajta egyensúlyozás. Maradjon tolóerő tartalék a kiemeléshez, ne süllyedj, ne húzd túl az orrát és ne engedd egyik szárnyat sem átesni. A leszálláshoz képest annyi a különbség, hogy nem szállsz le, nem engedsz futót és többen néznek.

#19490 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 31. 21:09

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2012. 08. 31. 21:59

Nem tudom mennyit repültél, de többnyire az oldalkormánnyal korrigálod a csúszást, hogy a forduló szép legyen. Éles bedöntésnél ("késben") pedig kifejezetten komolyan beléped az oldalkormányt, hogy a lecsúszást megakadályozd. Ha van elég sebességed, akkor lesz elég légerő is, tehát tudsz manőverezni.

Itt méretekkel van gond, ekkora dög nem fog neked műrepülő fürgeséggel és precizitással mozogni, minden manőver jóval nagyobb teret kíván, ezekkel radarszint alatti alacsony magasságú repülés kb. mint kamion a gokartpályán.

#19491 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 31. 21:13

Kapok-e valaszokat a korabban feltett kerdesemre?
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#19492 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 31. 21:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2012. 08. 31. 22:02

Repülőgép nem kitör ha túl gyorsan megy fordulóban hanem a pilóta kerül offline állapotba vagy a gép esik szét.

A bácsika azt ordítja svédül, hogy "B*SSZA MEG... B*SSZA MEG.... B*SSZA MEG..." :)

A pilóta csupa kék-zöld folt lett és a könyöke lett még bibis.

Szerkesztette: enpera 2012. 08. 31. 21:14 -kor

#19493 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 31. 21:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2012. 08. 31. 22:13

Kapok-e valaszokat a korabban feltett kerdesemre?

nem

dextrose 2
csak nagyképűbb

#19494 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 31. 21:17

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 08. 31. 22:02

Élvezeti kallantyúcskával irányítják ezt is :up:

#19495 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2012. 08. 31. 22:09

Itt méretekkel van gond, ekkora dög nem fog neked műrepülő fürgeséggel és precizitással mozogni,

Nem is kell. Ki mondott ilyet?
Make love not Wor.

#19496 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

konteó lesz, alacsonyan szállnak a bőingek...
egyszer régen, még a főiskolán, az előző évezredben, egy nem túl szerencsésen sikerült szakításkor, mikor a ruháját dobálta be a nőnemű egyed a folyosóra beépített gardróbból, hirtelen előkapott egy ollót, és elkezdte összeszabdalni az ott lévő ingeket, bők voltak, és azok is alacsonyan szálltak. a baj csak az volt, h az albérlettársam nője volt, de az én ingjeim.
nekem az volt a prekoncepcióm, h egy idegbeteg szuka. és végül igazam lett. ez pontosan 911 napra volt szept. 11-től. véletlen? nem hiszem.

Idézet

#19497 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 31. 21:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2012. 08. 31. 22:09

Itt méretekkel van gond, ekkora dög nem fog neked műrepülő fürgeséggel és precizitással mozogni, minden manőver jóval nagyobb teret kíván, ezekkel radarszint alatti alacsony magasságú repülés kb. mint kamion a gokartpályán.

Nem ismerem annyira a környék radar általi lefedettségét, hogy ki merjem jelenteni mi lehetséges és mi nem. A Hidegháború során az amerikai nukleáris (George Busht idézve nukreális) csapásmérő vadászok úgy gyakoroltak, hogy 15-20 méteren repült egy gép és felette kábé 150-200 méteren egy másik. Ez adta a radarjelet, ezt tudta követni a radar. Az alsót nem. Ha a Hidegháború alatt ekkora volt a lefedettség, akkor csodálkoznék, ha 9/11 előtt ennél durvább lett volna.

Szerintem lehet egy nagy géppel is alacsonyan repülni, egyedül fordulásnál kell feljebb menni, de aztán vissza lehet szorítani. Az utasszállítók eléggé stabilak egyébként, főleg nagyobb sebességnél.

#19498 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 31. 21:35

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2012. 08. 31. 22:03

Amikor megtörtént az első két becsapódás teljes pánik alakult ki a légtérben és minden gépet lerendeltek a földre. Ha az elképesztően zsúfolt légtérben "bekapcsolod" a hivatkozott önműködő üteget és az leszed "mindenkit", akkor szerinted mi lett volna? Kilövi a 16-32-akármennyi rakétáját a civil gépekre, azok lángolva csapódnak be a lakott területekre, mezőkre és vízbe, majd gyorsan hoznak még rakétát, újratöltenek, aztán tovább irtják a leszálláshoz készülő civil gépeket?

Nézz rá a Flightradarra, mennyi repülő van az adott reptér körül. Valahogy nem áll össze a kép, hogy csak úgy tüzet nyitnának mindenkire.

Feltéve hogy nem tudták hogy mit kell keresni. CIA hónapokkal előtte figyelmeztette a védelmi minisztériumot hogy mire készülnek egyes terrorista gyanús elemek. Eltűnik OHAIO felett egy gép erről tudtak, ekkor már tudtak a WTC tornyokról is, majd egyszer csak hirtelen feltűnik Whashinton DC felett ugyanez a gép és ez nem volt senkinek gyanús. Egyetértek, hogy nem lőhetik le válogatás nélkül, na de egy repülési azonosítót előzetesen bepötyögni a rendszerbe mint fenyegetést. Gyanús. A terroristák nem tudhatták hogy az ütegek nem fognak működni, ha csak nem volt Pentagonos kapcsolat, arról meg se Pentagon belső elhárítása se a CIA nem tud, akkor ott nagyon magas körökből akarták hogy megtörténjen. Ami gyakorlatilag visszavezet az önmegtámadás verzióhoz és konspiráció egy még gázabb verzióját vetíti előre.

#19499 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 31. 21:41

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2012. 08. 31. 22:23

Szerintem lehet egy nagy géppel is alacsonyan repülni, egyedül fordulásnál kell feljebb menni, de aztán vissza lehet szorítani. Az utasszállítók eléggé stabilak egyébként, főleg nagyobb sebességnél.

Persze, hogy lehet. Amcsiknak van par olyan repulojuk, helikopteruk, ami terepkoveto radarral van felszerelve. Foleg a special force-ok hasznaljak eloszeretettel. Az ilyen gepeket M-el szoktak jelolni. Pl.: MC-130, MH-60 stb.
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#19500 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 31. 21:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2012. 08. 31. 22:41

Persze, hogy lehet. Amcsiknak van par olyan repulojuk, helikopteruk, ami terepkoveto radarral van felszerelve. Foleg a special force-ok hasznaljak eloszeretettel. Az ilyen gepeket M-el szoktak jelolni. Pl.: MC-130, MH-60 stb.

nem kapunk válaszokat
semmire

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 973
  • 974
  • 975
  • 976
  • 977