HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 978
  • 979
  • 980
  • 981
  • 982
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#19581 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 09. 02. 12:56

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 09. 02. 13:50

Ez nagyon jó :up:
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#19582 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 02. 13:53

Most keltem. Tortent vmi nagyon fontos?
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#19583 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 02. 14:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2012. 09. 02. 14:53

Most keltem. Tortent vmi nagyon fontos?

Állati jó juharszirupos palacsinát csináltam. És lecsóval alapoztam előtte. Majd leöblítettem fél liter tejjel :up:
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#19584 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 02. 14:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2012. 09. 02. 13:10

Jód ép hogy nem méreg az ivóvízben, ha kevernek is bele amit kötve hiszem mert ahhoz baromi drága lenne akkor megelőzné a sok jódhiányos betegséget, amit a jódban szegény ivóvíz okoz. Ha kevés jód az ivóvízben akkor először a pajzsmirigy hatalmasra megnő ez a golyva, ha ez se elég akkor jönnek tünetek, szellemi eltunyulás, elhízás, terméketlenség, általános gyengeség, aluszékonyság. A probléma ép a jódhiány az ivóvízben, plusz a sok szar élelmiszer adalék aminek egy része pajzsamirigy gátló hatású, ami ellen a jódozott konyhasó se véd meg. :angry:

Az ivóvizet klórral fertőtlenítik egyéb iránt. Az is halogén elem csak két sorral fentebb :)

Másik probléma hogy bizonyos növényvédő szerek ún növényi ösztrogén analógok azaz női nemi hormon hatásúak. Ezek férfiakban feminizációt a nőkben paradox módon androgenizációt okoznak, mindkét nemben csökkent termékenységgel jár.

Sertés kémiai "herélése" állatvédők nyomására a malacokat nem ivartalanítják, hanem heregátló anyagot adnak neki ami nem ürül ki teljesen, a többit gondoljátok hozzá...

Válaszok? Amíg nincsenen addig ne hablatyolj itt.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#19585 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 02. 14:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 09. 02. 13:35

Akkor folytatjuk a fluorral, ami a fogkrémben is van, meg a patkányméregben :-)

Patkányméregben kumarin származék van ami véralvadás gátló hatású. Fogkrémet meg nem kell lenyelni és jól ki kell utána öblíteni a szájat.
Hazafi vagyok nem "Demokrata".

#19586 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 02. 14:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 09. 02. 15:46

Válaszok? Amíg nincsenen addig ne hablatyolj itt.

Begyepesedett gondolkodásra képes mindentelhiszekamitakormánymond embereknek minek? Ott van nektek a hivatalos válasz éljetek vele boldogan, ne terheljétek az agyatok minimális gondolkodással se, kétségek még megártanak a europér állom világképeteknek.

#19587 Felhasználó inaktív   El Kebir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 02. 15:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2012. 09. 02. 15:55

gondolkodásra képes

még mindig jobb, mint a gondolkodásra képtelen, összeesküvéselmélet hívők esete... :p
"Csak egy igazság létezik. A változatai - valótlanságok."
„Az ember akkor igazán ember, amikor játszik”
F. Schiller
„azelőtt kell cselekednünk, hogy valami drasztikus és visszafordíthatatlan megtörténik, nem pedig utána, mert akkor már nem biztos, hogy kontrollálni tudjuk.”
"A kommunista időkben nem számított, hogy alkalmas vagy-e egy munkára, csak az, hogy hűséges elvtárs vagy-e. Ma ugyanez van. Csak ma nem jó elvtársnak, hanem jó barátnak kell lenned."
Zsigerbeszéd http://server1.freep...ilmek&Itemid=54

#19588 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 09. 02. 15:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2012. 09. 02. 15:55

Begyepesedett gondolkodásra képes mindentelhiszekamitakormánymond embereknek minek?

Szerintem mi többet gondolkoztunk, saját kútfőből kutatómunkát is végeztünk, ki is jött, hogy Pentagon környékén és felett általános üzemi légiforgalom van. Honnan jöttek ezek az automata lövegek, vagy mik? Valami netes összeesküvős blogról? Amit nem értünk, azt leírtuk, persze azon kívül, hogy "mert csak" sokkal több nem lett belőle, oszt vitatkozhatunk itt a net túlvégén, milyen cuccnak milyen hangja van, ha robotrepülőről azóta nem sokat találtam, de akkor minnyá folytatom.
Make love not Wor.

#19589 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 02. 15:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 09. 02. 16:00

robotrepülőről azóta nem sokat találtam, de akkor minnyá folytatom.

Találtam. Aztán lesz valami, de még mindig mondom, hogy ezt hangról nem sokan bírják megkülönböztetni, főleg nem a laikus. Aki összekeveri az utasszállítót egy ilyen gnómmal.
Make love not Wor.

#19590 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 02. 15:17

Üzenet megtekintéseIdézet: El Kebir - Dátum: 2012. 09. 02. 16:00

még mindig jobb, mint a gondolkodásra képtelen, összeesküvéselmélet hívők esete... :p

Valamelyikőtök aláírásban szerepel : Attól hogy paranoiás vagy még nem biztos hogy NEM ÜLDÖZNEK.

Robot repülőkről csak annyit fogsz tudni amit a USA kormányzata megenged vagy amit kiszivárogtattak. Ha már élőben hallod akkor régen rossz. :laugh:

Ennyi hangja van egy globalhawknak.

#19591 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 02. 15:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 09. 02. 16:00

Szerintem mi többet gondolkoztunk, saját kútfőből kutatómunkát is végeztünk, ki is jött, hogy Pentagon környékén és felett általános üzemi légiforgalom van. Honnan jöttek ezek az automata lövegek, vagy mik? Valami netes összeesküvős blogról? Amit nem értünk, azt leírtuk, persze azon kívül, hogy "mert csak" sokkal több nem lett belőle, oszt vitatkozhatunk itt a net túlvégén, milyen cuccnak milyen hangja van, ha robotrepülőről azóta nem sokat találtam, de akkor minnyá folytatom.

Ferihegyi légifolyosó alatt laktam Pesten. Tudom milyen hangja és hogy mekkora egy utasszállítónak.

#19592 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 02. 15:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2012. 09. 02. 16:17

Robot repülőkről csak annyit fogsz tudni amit a USA kormányzata megenged vagy amit kiszivárogtattak.

Lehet nem is létezik, csak kamu az egész.

Amúgy ez kicsit részletesebb:

Make love not Wor.

#19593 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 02. 15:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2012. 09. 02. 16:20

Ferihegyi légifolyosó alatt laktam Pesten. Tudom milyen hangja és hogy mekkora egy utasszállítónak.

Az hiteles? Az ottani vonaton ülő ingázók, akik nap mint nap látnak repülőt és utaznak is vele, azok nem hitelesek?
Make love not Wor.

#19594 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 02. 15:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2012. 09. 02. 16:20

Ahha, pont mint a pentagoni fültanúk, azoknak monnyuk elég szar lehet az ingázás... :Đ
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#19595 Felhasználó inaktív   El Kebir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 02. 15:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2012. 09. 02. 16:17

Valamelyikőtök aláírásban szerepel : Attól hogy paranoiás vagy még nem biztos hogy NEM ÜLDÖZNEK.

Nem veszed észre, mert nem gondolkodsz, hogy több sebből véreznek azok az összesküvés elméletek amiben hiszel, aminél a hivatalos álláspont is konzisztensebb és értelmesebb. Attól, hogy valami nincs pontosan megmagyarázva, a hivatalosban, a hiányos tudás miatt, még nem lesz hibás elmélet, viszont a te összeesküvéselméleteiben konkrét hibák vannak, amitől azok megdőlnek, gondolkodó embereknél, csak a hívők hisznek továbbra is abban... ez a nagy helyzet...
"Csak egy igazság létezik. A változatai - valótlanságok."
„Az ember akkor igazán ember, amikor játszik”
F. Schiller
„azelőtt kell cselekednünk, hogy valami drasztikus és visszafordíthatatlan megtörténik, nem pedig utána, mert akkor már nem biztos, hogy kontrollálni tudjuk.”
"A kommunista időkben nem számított, hogy alkalmas vagy-e egy munkára, csak az, hogy hűséges elvtárs vagy-e. Ma ugyanez van. Csak ma nem jó elvtársnak, hanem jó barátnak kell lenned."
Zsigerbeszéd http://server1.freep...ilmek&Itemid=54

#19596 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 02. 15:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 09. 02. 16:21

Az hiteles? Az ottani vonaton ülő ingázók, akik nap mint nap látnak repülőt és utaznak is vele, azok nem hitelesek?

Tömegpszihózis, irányított kihallgatás, ha meg még kamuflázs is stimelt akkor joggal azt hitték a tanúk hogy amit mondnak az valóság.

A 60 tonna elpárolgó alumínium rejtélyére most sincs hivatalos választ. 2002ben mikor lezárták a vizsgálatot teherautóbombát tartották valószínűnek mert nem voltak roncsok. Ennek hatására mutatta meg a Pentagon a biztonsági kamerás felvételt. Ha meg is olvadt akkor annak romok között ott kellet volna lennie a fémnek, 60 tonna alu elégése igen csak heves jelenség.

#19597 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 02. 15:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 09. 02. 16:21

Vonatban elég korlátozott a külvilág észlelése.

#19598 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 02. 15:39

Üzenet megtekintéseIdézet: El Kebir - Dátum: 2012. 09. 02. 16:27

Nem veszed észre, mert nem gondolkodsz, hogy több sebből véreznek azok az összesküvés elméletek amiben hiszel, aminél a hivatalos álláspont is konzisztensebb és értelmesebb. Attól, hogy valami nincs pontosan megmagyarázva, a hivatalosban, a hiányos tudás miatt, még nem lesz hibás elmélet, viszont a te összeesküvéselméleteiben konkrét hibák vannak, amitől azok megdőlnek, gondolkodó embereknél, csak a hívők hisznek továbbra is abban... ez a nagy helyzet...

Csak hogy a hivatalos álláspontban is vannak olyan hibák amik borítják az egészet. Hol a repcsi 60 tonna fémje? Hogy kerülte meg pentagont olyan szűk ívben egy ekkora gép a radarszint alatt repülve hogy pont a használaton kívüli szárnyba csapódjon? Miért észlelték leghamarabb 1km magasban a min 2km magasban észlelhető gépet? Kinek lehetett érdeke a Pentagon megtámadása? Ki profitált belőle a legtöbbet. Pear Habornál a hírszerzéstől tudtak a japán támadásról, a radar jelezte mégis semmit nem tettek. Irak esetén is az állítólagos koronatanú egy diplomata lánya volt aki soha nem járt Irakban és el kellene hinni az USA hivatalos jelentéseit. Na persze.

#19599 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 02. 15:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2012. 09. 02. 16:39

Csak hogy a hivatalos álláspontban is vannak olyan hibák amik borítják az egészet. Hol a repcsi 60 tonna fémje? Hogy kerülte meg pentagont olyan szűk ívben egy ekkora gép a radarszint alatt repülve hogy pont a használaton kívüli szárnyba csapódjon? Miért észlelték leghamarabb 1km magasban a min 2km magasban észlelhető gépet? Kinek lehetett érdeke a Pentagon megtámadása? Ki profitált belőle a legtöbbet. Pear Habornál a hírszerzéstől tudtak a japán támadásról, a radar jelezte mégis semmit nem tettek. Irak esetén is az állítólagos koronatanú egy diplomata lánya volt aki soha nem járt Irakban és el kellene hinni az USA hivatalos jelentéseit. Na persze.

Mert legutóbb is jöttél nagy mellénnyel, hogy a Pentagon körül automata lődöz le mindent a levegőből, oszt' kiderült, hogy légifolyosó van fölötte, ráadásul elég alacsonyan repkednek a gépek is, mert egy köpésnyire van a reptér.

Egyébként meg 60 tonna fém (ha valóban elolvadt) fel se tűnik a rengeteg tonna törmelék között. Kb. mintha a játszótéri homozóba bedobnál egy tucat csapágygolyót, azt se talánák meg utána.

#19600 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 02. 15:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 09. 02. 16:47

Mert legutóbb is jöttél nagy mellénnyel, hogy a Pentagon körül automata lődöz le mindent a levegőből, oszt' kiderült, hogy légifolyosó van fölötte, ráadásul elég alacsonyan repkednek a gépek is, mert egy köpésnyire van a reptér.

Egyébként meg 60 tonna fém (ha valóban elolvadt) fel se tűnik a rengeteg tonna törmelék között. Kb. mintha a játszótéri homozóba bedobnál egy tucat csapágygolyót, azt se talánák meg utána.

Persze a romeltakarításkor oly annyira nem tűnik fel hogy a hivatalos vizsgálat először teherautóbombát valószínűsített. Amcsi (a magyarok is) helyszínelők a tűt megtalálnák a homokozóban nem a csapágygolyót. Ha kell átrostálják az egész törmeléket.

Szerkesztette: Pitbull 2012. 09. 02. 15:58 -kor

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 978
  • 979
  • 980
  • 981
  • 982
  • Utolsó »