HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1038
  • 1039
  • 1040
  • 1041
  • 1042
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#20781 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 10. 27. 17:52

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 10. 27. 18:06

Az a baj, hogy nem csak mondani kellene meg hülyeségekkel foglalkozni, hanem nekilátni. Nem azért, hogy aztán annyi pénzed legyen, hogy a Concorde-ot elindítsák neked, hanem azért, hogy ne olyan helyen kelljen gályáznod, ahol a főnök még a netet is megvonja tőled.

ÍDehát én már elkezdtem tenni érte. Hiszen beiratkoztam egy inztézménybe tanulni, valamint év végén jelentkezek egy tanfolyamra is. Például szeptembertől már elég sok mindent megtanultam.

Szerkesztette: Dextrose 2012. 10. 27. 17:52 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#20782 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 27. 18:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 10. 27. 18:51

Meg van még rá további 70 évem. Remélem.

Igaz is, kár elsietni, ráérsz majd 80 évesen.

#20783 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 27. 18:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 10. 27. 18:52

ÍDehát én már elkezdtem tenni érte. Hiszen beiratkoztam egy inztézménybe tanulni, valamint év végén jelentkezek egy tanfolyamra is. Például szeptembertől már elég sok mindent megtanultam.

Hová iratkoztál be, ha szabad kérdezni, és miket tanultál?
Ahogy ismerlek, valami büfés-ruhatáros suli lesz :think:

Volt ismerős, aki egy Siker Akadémia nevű helyre járt, hogy ott majd jól megtanulja, hogyan kell meggazdagodni :D
Oszt' ilyeneket tanítottak neki, hogy Gazdálkodj okosan!ozzon vagy monopolizzon sokat, és akkor fejlődik az üzleti érzéke ...
Szegény meg fizetett is ezekért az ötletekért :omg:

#20784 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 27. 18:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 10. 27. 18:52

év végén jelentkezek egy tanfolyamra is.

Ne fizess előre, úgyis világvége lesz, és be se fejezed a tan folyást.
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#20785 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 27. 19:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 10. 27. 19:31

Hová iratkoztál be, ha szabad kérdezni, és miket tanultál?
Ahogy ismerlek, valami büfés-ruhatáros suli lesz :think:

Volt ismerős, aki egy Siker Akadémia nevű helyre járt, hogy ott majd jól megtanulja, hogyan kell meggazdagodni :D
Oszt' ilyeneket tanítottak neki, hogy Gazdálkodj okosan!ozzon vagy monopolizzon sokat, és akkor fejlődik az üzleti érzéke ...
Szegény meg fizetett is ezekért az ötletekért :omg:

Nyelvi tanári szakra jelentkeztem...

Egyébként akik ott tanítanak, ott aztán vannak fanatikusok.

Meg gondolkodom még számitógéprendszer-karbantartó tanfolyamon.

Nade most ez nem a hamburger miatt, de elméletileg ez is részese lehetnek ennek a megvalósításához. Tegyük fel, hogy igen jó felfogoképességgel rendelkezem, és annyira értek a szakmahoz, hogy felvesznek a miniszter személyes tolmácsává és gyűjtök 20 évig. Na ezután már összegyűlne annyi pénz a concordhoz.

De nem akarok megint elrugaszkodni ilyen messzire mert nyilván nem ez a cél, meg ahhoz nincsenek olyan erős intellektuális képeségeim, hogy miniszteri tolmács legyek.

Szerkesztette: Dextrose 2012. 10. 27. 19:30 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#20786 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 27. 19:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 10. 27. 20:25

Nyelvi tanári szakra jelentkeztem...

Egyébként akik ott tanítanak, ott aztán vannak fanatikusok.

Meg gondolkodom még számitógéprendszer-karbantartó tanfolyamon.

Nyelvi tanár? Na ez szép, le a kalappal!

De miért vágtál bele, ha dec. 21-én úgyis vége az egész hóbelebancnak? :Đ

#20787 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 27. 19:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 10. 27. 20:29

Nyelvi tanár? Na ez szép, le a kalappal!

De miért vágtál bele, ha dec. 21-én úgyis vége az egész hóbelebancnak? :Đ

Erre egyszerű a válasz:

Sose lehet tudni nem e változik a Terv :D

paranormal.hu

#20788 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 27. 20:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 10. 27. 20:52

Erre egyszerű a válasz:

Sose lehet tudni nem e változik a Terv :D

Gondoltam, hogy te magad se hiszed el :)

#20789 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 27. 20:15

a nyelvi tanár az a nyelvtanár?

saját bevallásod szerint rendszergazda is vagy, akkor meg minek számítógép-karbantartó tanfolyam ?
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#20790 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 27. 20:38

Csinálja, csak nem ért hozzá.
Ezért nem engedi a főnöke gép közelébe.
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#20791 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 27. 20:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 10. 27. 19:25

...

De nem akarok megint elrugaszkodni ilyen messzire mert nyilván nem ez a cél, meg ahhoz nincsenek olyan erős intellektuális képeségeim, hogy miniszteri tolmács legyek.

Én néhány megnyilvánulásod alapján abban is kételkedni tudnék, hogy egy lottószelvényt ki tudsz-e egyedül tölteni.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#20792 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 27. 21:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 10. 27. 21:15

a nyelvi tanár az a nyelvtanár?

saját bevallásod szerint rendszergazda is vagy, akkor meg minek számítógép-karbantartó tanfolyam ?

Mert erről nincs semmiféle papírom. Illene egy.

Annak ellenére, hogy ebben a munkakörben dolgozom több éve itt-ott.

Szerkesztette: Dextrose 2012. 10. 27. 21:02 -kor

paranormal.hu

#20793 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 10. 28. 02:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 10. 27. 17:50

Tegyük fel, hogy nagyon akarsz egy francia pezsgőt, de csak egyetlen helyről lehet beszerezni:

Elkezdesz kérdezősködni ismerősöket, rokonokat, nem mennek-e párizsba. Közösségi oldalakon teszed fel a kérdést, pénzt ajénlasz fel annak, aki elhozza neked. Aztán addig addig keresgélsz ember után, míg valaki jelentkezik nekdd és elmegy nyaralni oda és elhozza.

VAGY levelezgetni kezdesz egy francia futárcéggel, hogy hozza el neked.

Ahamm, ez egy megvalósítható dolog. De egy pohár vizet pusztán gondolattal sosem fogsz felforralni. Vagy lilára színezni. Én ma éppen dartsoztam, sok éve hobbizom vele, de bármennyire is szerettem volna egymás után T20, T19, T18at dobni, nem jött össze, mert csak. Eurosporton van egy csomó tag, aki megoldja, mert ügyes, tudja, ésatöbbi. Nekem nem fog menni. Még tán 100 év alatt sem, mert pont olyan béna vagyok hozzá. Ellenben a sörhasam az odabasz lesz mindenek felett, gondolat nélkül is.
Make love not Wor.

#20794 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 28. 05:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 10. 27. 19:25

... gyűjtök 20 évig. Na ezután már összegyűlne annyi pénz a concordhoz.
...

Ó istenem, gondolkodj. Ha most áll a Concorde, hol lesz 20 év múlva? Bár tudjuk, poén csak. Mi van akkor, ha tegyük fel, hogy pont Concorde-dal akarnál utazni mindenképpen, nem tudnál annyit gyűjteni, amennyivel az idő múlásával drágulna az ilyen utazás lehetősége is... :smoker:
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#20795 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 28. 05:13

...
Az események megvalósulása nagyfokú koncentráció eredménye. ... De neked nagyon kell az a pezsgő és akarod. Ez már önmagában elegendő indenzitású koncentrálást eredményez ahhoz, ...

Óóó, épp fordítva mondtad: a koncentrálás eredményezi. tessék figyelni legalább a saját írásodra.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#20796 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 28. 05:24

... Az egymással kölcsönhatásba lépett anyaggá vált gondolatok ...

Azért szerintem a gondolat nem válik anyaggá. Kihagytál valami köztes "állapotot" nagyvonalúan. Attól még, hogy a gondolatok következtében cselekmények útján változik az anyag (merthogy anyagmegmaradás is van ám, tehát nem annyira keletkezik, mint változik - bocsika, egy kis fizika, ha kihagytad volna), szóval, attól, hogy a gondolat következtében a cselekvés megváltoztatja az anyagot, attól még a gondolat nem válik anyaggá maga...

Anyag tehát csak változik. Stimt?

Vagy azt gondolod, hogy pl. a kenyér "keletkezik"? Mert kiveszik a kemencéből, leteszik az asztalra, ezek gondolatok "következményei", tehát a gondolataink kenyérré alakultak át, mondjuk ha pékek vagyunk? Látod, hogy frappánsan fizikai és logikai alapelveket hagysz ki? Ilyen modellben a feketéről is bebizonyíthatod, hogy tulajdonképpen fehér. Akkor maga a bizonyítás, mint folyamat, értelmét veszti, hisz már nincs is modell, merthogy nincs rendszer sem. Hopp? Akkor mi is van most? :smoker:

Maradjunk annyiban, hogy a gondolataink következtében végzett cselekvéseink megváltoztatják a világot, az anyagokat, stb. S ebbe van némi beleszólásunk, hisz a cselekvéseink részben tudatosak, a világ részben determinisztikus. Csakhogy a káosz egy magasabb rendű determinisztikus rendszert jelent. Lehetséges - sőt, könnyen előfordulhat -, hogy egy gondolat következménye nem "az" a cselekvés, vagy folyamat lesz, hanem "azzal" épp ellentétes!! Ez (nevezzük pillangó-hatásnak) még inkább a rendszer kaotikusságát erősíti. Akkor most hogyan lehet bizonyítani, hogy a gondolati "manifesztálódások" működnek? Hisz a rendszer kaotikus. Nem tudom, tudsz-e követni.

#20797 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 28. 05:29

... Azaz minden olyan emberi gondolat, amely összhangban áll a te pezsgő iránti vágyaddal össze fog kapcsolódni és arra fog irányulni, hogy a te vágyadat felerősítse. A hasonló érzelmi töltetű vágyak vonzzák egymást és így kapcsolódhatnak a te vágyaidhoz. ...

Hát ez az, még te magad erősítesz rá, hogy kaotikus - bár szerintem itt még nem érted ezt.

Ha azt gondolod ezen a ponton, hogy "kiszámítható a dolog, hisz előbb-utóbb meg fog történni, mert pici lépésekkel talán ugyan, de a "cél" felé halad a dolog, a sok-sok gondolat egyszer majd egyesül", akkor hatalmasat tévedsz: merthogy akkor az a nagy helyzet, hogy a világon MINDENNEK meg KELL történnie. Nem tudom, most tudsz-e követni. Mert az lehetetlen, hogy minden megtörténjen. A minden-t szó szerint értem, nem "bármi"-re gondolok, hanem MINDEN LÉTEZŐ TÖRTÉNÉSRE. Hisz valamennyi megfogant valaki fejében már. :omg:

Te elhiszed, hogy a világon minden, tehát az össze létező történés megtörténik? (azaz minden variáció)? Ez lehetetlen. De amúgy a káosz épp erre ad megfejtést, magasabb szintű eszközökkel írja le az ilyen rendszer működését, állapotait. Csakhogy alapelv, hogy nem kiszámítható, azaz buktatja a kezdeti feltevésedet. Nem tudom, tudsz-e még követni. Még bele sem kezdtem. :)

#20798 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 28. 05:33

...
A tudati egységek szerveződéseiből alakul ki minden fizikai forma. ...

Na ez az, ami nem igaz - illetve továbbra sem nyert igazolást, nyilván nem is fog. Az anyag miből van kérdésre itt nem fog válaszolni senki, de aki azt mondja, hogy "tudatból", az már sántít. Ha a tudat létrehozhatna anyagot, akkor az alap fizikai törvényeinket ki is dobhatnánk a kukába - pedig ezek megfigyeléseken alapulnak, a fizika önmagában emberi találmány, de az észlelt és bizonyított törvényszerűségek már nem emberiek! Ehhez mit szólsz?

#20799 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 28. 05:37

... Mivel pedig a jelen a jövő és a múlt egyszerre létezik, ezek állandóan előbukannak ugynevezett MOST-PONTOKBÓL.
...

Valakik fejében max.

A jelen, jövő, múlt hogyan létezhetne egyszerre, amikor épp a definícióik zárják ki magát a fogalmat, hogy "egyszerre"? Elnézést, de nem tudom, most tudtál-e követni? Lehet, hogy sarkos a logikám, de legalább érthető. :)

Tehát egy definíciót használsz annak leírására, hogy tulajdonképpen ez a definíció nem is létezik? Ez logikátlan, sőt, kimondottan ellentmondásos: próbálsz logikát használni annak bizonyítására, hogy ez a logika nem is létezik, oda-vissza paradox. Tök jó. :)

#20800 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 28. 05:42

...
A tudati egységek (vágyakkal feltöltött gondolatok) elektromágneses természetűek, saját mintáik szerint, a pozitív és negatív töltések alapján és a mágnesség bizonyos törvényei alapján rendeződnek. Ebben a példában a hasonló vonzza a hasonlót. ...

Szép. Nem tudom, látod-e mit írtál? Semmi köze nincs a mágnesesség törvényeihez, még a hasonlat is tévedés szerintem.

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1038
  • 1039
  • 1040
  • 1041
  • 1042
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.