HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1041
  • 1042
  • 1043
  • 1044
  • 1045
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#20841 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 10. 28. 17:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 10. 28. 17:53

Értem a kérdést, és azt is értem, hogy te hogy érted. Van mondjuk egy szikla. A szikla egy végtermék. Végterméke gondolatok egész láncolatának. De a gondolatok alatt itt nem emberi gondolkodásból fakadó emanációkat értek, hanem millió apró elektromágneses energiaegység igen nagy kiterjedésű variációjának a manifesztéációja.

És most eljutottunk egy ujabb fogalomhoz. A tudati egységekhez. Ezek az egységek alapvetően a tudatból származó emanációk. Most arról a tudatról van szó, amely minden fizikai részecskében benne van, a méretétől függetlenül - molekuláris tudatról, sejttudatról csakúgy, mint a tudat nagyobb Gestaltjairól.

Azonban ezek az egységek szerveződhetnek, és létrehozhatnak csoportos tudatokat, miközben annak minden egyes tudati egysége tökéletesen tisztában van annak integritásával.

Például vegyünk egy kősziklát.

A követ atomok és molekulák alkotják, és mindnek megvan a maga tudata. Ebből áll össze a szikla tudatának Gestaltja. A különböző atomok és molekulák mindenfelé kibocsátják ezeket az egységeket, de egy részüket az általános sziklatudat irányítja. A szikla kibocsátja az egységeket, s ezek tudatják vele a környezetben végbemenő változásokat: a nap állását, a hőmérséklet ingadozását, például amikor leszáll az éjszaka; és még a szikla esetében is igaz: az egységek megváltoznak, ha megváltozik az, amit a kő érzelmi tónusának nevezhetünk. Ahogy az egységek megváltoznak, megváltozik körülöttük a levegő, ami az egységek saját mozgásának eredménye.

A szikla állandóan kibocsátja őket, és oly gyorsan térnek vissza, hogy az emanáció folyamata egyidejűnek látszana. Az egységek találkoznak, és bizonyos mértékig össze is olvadnak más egységekkel, amelyeket például a növényzet és más tárgyak bocsátottak ki. Állandó egymásbaolvadás működik: állandó vonzás és taszítás.

Az egységeknek nincs külön, szabályos, rendezett „életük”. Nem figyelhető meg, hogy engedelmeskednének a tudományos elveknek. Mivel ők azonosak az anyag felszíne alatt meghúzódó intuitív erővel, amelyre az anyag ráépül, nem követik az anyag törvényszerűségeit sem, jóllehet olykor utánozzák az anyagra vonatkozó törvényeket.

Önmagában szinte lehetetlenség felfedezni egy ilyen egységet, mert táncoló mozgásával állandóan részévé válik más, hasonló egységeknek, tágul és összehúzódik, lüktet, változtatja intenzitását, erejét, és váltogatja a polaritását.

És persze hasonlóan keletkeznek a fák is meg a heygek is. A fák is csoportosult tudatokból állnak, melynek van levéltudata, gyökértudata és törzstudata is. De mindannyian részesei a fa- tudatnak.

Nem értem, miért jobb ez az elmélet, mint a ma általánosan elfogadott, atomokat, molekulákat, stb.-ket tartalmazó elmélet?

#20842 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2012. 10. 28. 18:11

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2012. 10. 28. 17:07

Honnan tudod, hogy a forcelightning átmegy-e a tükrön vagy visszapattan? Lehet, hogy a falat is átviszi a tükör mögött

Nem tudom, de én most ěgy Gondolom.
S, mint Dextől tudjuk (ami önmagában,ugye,Bizonyíték), ahogy Gondolom, úgy fog megvalósulni.

Ha meg egy bizonyos prérifarkas borotvával próbál megállítani, úgy materializálni fogok egy gyalogkakukkot...
:p
"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#20843 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 10. 28. 20:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 10. 28. 16:39

Példa?

Ha már leejtást mondtam, akkor drótpáron lógó bekapcsolt izzó. Leejtem, búra összetörik, szálból egy marok hamu marad, nátriumot véletlenül vízbe ejtek, horgászstégen felrúgom a petróleumlámpát oszt minden leég, pár fokos palac behűtött víz ütésre jéggé alakul, mittomén. Neked van végtelen+1es típusú fantáziád.
Make love not Wor.

#20844 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 28. 20:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 10. 28. 17:17

Dévid Hásszelhoff már tud valamit ezek szerint:

OFF, kiejtési mizéria
Spoiler
Nagyon lepukkant szerencsétlen, jól megöregedett. Megereszkedett alkoholista trotty lett belőle. Kár érte, fasza kaliforniai, akarom írni khelö foorniai akcentusa van, ahhoz képest, hogy nem odavalósi.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#20845 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 29. 00:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2012. 10. 28. 17:53

És persze hasonlóan keletkeznek a fák is meg a heygek is. A fák is csoportosult tudatokból állnak, melynek van levéltudata, gyökértudata és törzstudata is. De mindannyian részesei a fa- tudatnak.

Jaja, Te meg vagy a fafej.
Make love not Wor.

#20846 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 29. 17:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 10. 29. 00:23

Jaja, Te meg vagy a fafej.

Minden tudat a fáknál kötött ki, neki nem jutott.
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#20847 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 30. 00:00

Ezt is a BORS-ból kell megtudnom???
Ufó repült a vulkánba - videóval
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#20848 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 30. 00:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Szabcsi - Dátum: 2012. 10. 30. 00:00

"A Popocatepeti vulkán környékén egyébként se szeri, se száma az ufó-észleléseknek, a mexikóiak lassan már fel sem kapják a fejüket, ha ismeretlen eredetű, fénylő repülő testet látnak,"

Erről lehetne akkor egy csomó rendes felvétel, meg infra, meg HD videjó, meg miazmás, ha olyan sűrű, nem?
Make love not Wor.

#20849 Felhasználó inaktív   El Kebir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 30. 00:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Szabcsi - Dátum: 2012. 10. 30. 00:00

hehe, hullócsillag... így elsőre...

szerk.: ha nem hamis a videó.

Szerkesztette: El Kebir 2012. 10. 30. 00:11 -kor

"Csak egy igazság létezik. A változatai - valótlanságok."
„Az ember akkor igazán ember, amikor játszik”
F. Schiller
„azelőtt kell cselekednünk, hogy valami drasztikus és visszafordíthatatlan megtörténik, nem pedig utána, mert akkor már nem biztos, hogy kontrollálni tudjuk.”
"A kommunista időkben nem számított, hogy alkalmas vagy-e egy munkára, csak az, hogy hűséges elvtárs vagy-e. Ma ugyanez van. Csak ma nem jó elvtársnak, hanem jó barátnak kell lenned."
Zsigerbeszéd http://server1.freep...ilmek&Itemid=54

#20850 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 30. 06:02

Üzenet megtekintéseIdézet: El Kebir - Dátum: 2012. 10. 30. 00:11

hehe, hullócsillag... így elsőre...

szerk.: ha nem hamis a videó.

Milyen csillagok vannak felétek? :blink:

Szerkesztette: Valdy 2012. 10. 30. 06:03 -kor

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#20851 Felhasználó inaktív   El Kebir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 30. 07:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2012. 10. 30. 06:02

Milyen csillagok vannak felétek? :blink:

ja, inkább hamisítvány, mert még árnyéka is van a felvételen az égre vetülve. :blink:
"Csak egy igazság létezik. A változatai - valótlanságok."
„Az ember akkor igazán ember, amikor játszik”
F. Schiller
„azelőtt kell cselekednünk, hogy valami drasztikus és visszafordíthatatlan megtörténik, nem pedig utána, mert akkor már nem biztos, hogy kontrollálni tudjuk.”
"A kommunista időkben nem számított, hogy alkalmas vagy-e egy munkára, csak az, hogy hűséges elvtárs vagy-e. Ma ugyanez van. Csak ma nem jó elvtársnak, hanem jó barátnak kell lenned."
Zsigerbeszéd http://server1.freep...ilmek&Itemid=54

#20852 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 30. 09:02

Az hogy van, hogy csak a lassított felvételeken látszik? Vagy a videó elején az csak illusztráció? (Nem néztem végig mind a három percet, annyira nem foglalkoztat a téma.)

#20853 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 31. 01:16

http://englishrussia...-of-chupacabra/
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#20854 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 01. 08:07

Én meg csumbagambra-idomár vagyok. És ööö nekem van egy kisebbfajta művészeti produkcióm... <--- ismerős-e?
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#20855 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 04. 00:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2012. 11. 01. 08:07

Én meg csumbagambra-idomár vagyok. És ööö nekem van egy kisebbfajta művészeti produkcióm... <--- ismerős-e?

Simááááááán! Meg a többi is. Ma végre sikerült a sárkányról légi fotózós projekt béta verziója. Holnap tolom tovább, csak ne essen és fújjon a szél. Eszembe is jutott rögtön, hogy ilyesmitől Dext mennyire odáig lenne, mi meg mondanánk, hogy jó poén, csak szél kell hozzá és drága:

Aztán Nov 4 van, még 5 nap...
Make love not Wor.

#20856 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 06. 12:46

No, közben haladtam a "kutatásommal", sajnos zsákutcába. Itthon nem nézik a nehézfémtartalmát a csapadéknak, csak az ólmot és kadmiumot. De a hölgy, aki válaszolt nekem, adott egy linket, ami több európai állomás adatait is tartalmazza, ahol többféle nehézfémet is néznek. Persze, azokat amik nekem kellenének (aluminíum, bárium, stroncium) úgy néz ki, egyik sem vizsgálja, így lényegében ennyi volt. Arra meg nem vállalkoznék most hogy mindet átnézzem: http://www.nilu.no/p...c/emepdata.html

#20857 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 06. 12:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2012. 11. 06. 12:46

Persze, azokat amik nekem kellenének (aluminíum, bárium, stroncium) úgy néz ki, egyik sem vizsgálja, így lényegében ennyi volt. Arra meg nem vállalkoznék most hogy mindet átnézzem: http://www.nilu.no/p...c/emepdata.html

Akkor nincs mese, meg kell mérni, aztán összevetni azzal, hogy mikor és hol permeteztek. Itt meg érdekes kérdéskör, hogy akik ennyire tudják mit permeteznek és mi változik tőle, azok honnan a pékből vették a paramétereket, vagy mihez viszonyítva?
Make love not Wor.

#20858 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 06. 13:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 11. 06. 12:48

Akkor nincs mese, meg kell mérni, aztán összevetni azzal, hogy mikor és hol permeteztek. Itt meg érdekes kérdéskör, hogy akik ennyire tudják mit permeteznek és mi változik tőle, azok honnan a pékből vették a paramétereket, vagy mihez viszonyítva?

Aztán hogy mérjem meg? Nincs itthon laboratóriumom sajnos.

#20859 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 06. 13:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2012. 11. 06. 13:00

Aztán hogy mérjem meg? Nincs itthon laboratóriumom sajnos.

Előfordul az ilyen. Igaz pár ezer dollárért komoly műszereket lehet venni, utána már csak évek és szabadidő kérdése, hogy kiderüljön a micsoda. Anemométer, meg levegős vizsgálatosom még néha csak lenne is. Én lehet leveleznék olyanokkal, akik ezt a témát nyomatják, hogy mi a bizonyítási alap és mihez képest, vagy mivel vizsgálgatták. Szerintem egyik sem meri visszaírni, hogy valami hülye webről szedte ctrl+c ctrl+v megoldással :-D

Fent leírtam a mikéntjét, meg többet is. Itt nincs más opció, mérni kellett volna évek óta, de igazából az sem jelent semmit, ha most felettünk látjuk azt a híres chemtrailt, Ausztráliában nem látják, de simán odahullik, széljárás kérdése az egész. Többek közt itt is bukik az elmélet, mert így random mérgezik a világot és saját magukat is, iylesmi fémek ellen nem lehet bevenni a pirulát.
Make love not Wor.

#20860 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 06. 16:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2012. 11. 06. 12:46

... ahol többféle nehézfémet is néznek. Persze, azokat amik nekem kellenének (aluminíum, bárium, stroncium) úgy néz ki, egyik sem vizsgálja ...

Nem lehet, hogy épp azért lettek "választva" ilyen fémek, mert utánajártak, s kiderült, hogy ezeket nem mérik, tehát gyakorlatban nem tudunk utána nézni konkrét számoknak, ebből kifolyólag "bevehetjük" a dolgot? (ez hasonló elmélet persze)
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1041
  • 1042
  • 1043
  • 1044
  • 1045
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.