HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1134
  • 1135
  • 1136
  • 1137
  • 1138
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#22701 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2013. 06. 30. 21:07

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2013. 06. 30. 21:56

Holland. :-)

Latin. Na az tényleg gáz. Tudom, tanultam.
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#22702 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 30. 21:08

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2013. 06. 30. 21:56

Holland. :-)

nem azt írtam, h viccesebbet... :D

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#22703 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 30. 21:11

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2013. 06. 30. 22:08

nem azt írtam, h viccesebbet... :D

Nekem a holland nyelvet hallva mindig olyan németek jutnak eszembe, akiket éppen vízbe fojtanak. :Đ

#22704 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 30. 21:19

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2013. 06. 30. 21:43

tud valaki a németnél undorítóbb hangzású nyelvet mondani?

Dan
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#22705 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 30. 21:38

A dán nyelv sem épp szép, de a holland valóban klasszisokkal rondább. Az arab még olyasmi, ami nagyon ocsmányul szól szerintem, mondjuk a szláv nyelvek sem szólnak valami szépen, persze ez mindig szubjektív, hogy kinek mi tetszik, meg mihez szokott hozzá, mihez milyen emlék fűzi. Meg úgy összességében a keleti nyelvek között nem nagyon találkoztam olyannal, ami nekem tetszett volna, de ez abszolút ízlés kérdése, nameg nem ismerem mindet.

A latinnal nincs semmi baj. Valószínű enpera, hogy azért nem tetszik neked, mert a németet sem szereted (mondjuk nekem sem a legnagyobb kedvencem), és itthon a latint német kiejtéssel tanítják (ez a szokás akkor alakult még ki, mikor ezerrel a fricek seggét nyaltuk, meg monarchiáztunk a labancokkal). A latint persze minden korban másnak ejtették, eredetileg olyasminek hangozhatott a kutatások szerint, mintha az spanyolt kevernéd egy kis olasszal. Persze, ezt az eredeti, rekonstruált kiejtését ma már csak bölcsészek és kutatók használják, akkor is csak poénból, ha latin műveket olvasnak fel szórakoztás gyanánt, vagy csak a fonetikai átiratok olvasási képességét akarják gyakorolni valami egzotikus nyelvvel.

Azt sem értem, enpera, ha a németet nem szereted, akkor miért németül nézed a filmeket? Mazohizmus?
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#22706 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 30. 21:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2013. 06. 30. 22:38

A dán nyelv sem épp szép, de a holland valóban klasszisokkal rondább. Az arab még olyasmi, ami nagyon ocsmányul szól szerintem, mondjuk a szláv nyelvek sem szólnak valami szépen, persze ez mindig szubjektív, hogy kinek mi tetszik, meg mihez szokott hozzá, mihez milyen emlék fűzi. Meg úgy összességében a keleti nyelvek között nem nagyon találkoztam olyannal, ami nekem tetszett volna, de ez abszolút ízlés kérdése, nameg nem ismerem mindet.

A latinnal nincs semmi baj. Valószínű enpera, hogy azért nem tetszik neked, mert a németet sem szereted (mondjuk nekem sem a legnagyobb kedvencem), és itthon a latint német kiejtéssel tanítják (ez a szokás akkor alakult még ki, mikor ezerrel a fricek seggét nyaltuk, meg monarchiáztunk a labancokkal). A latint persze minden korban másnak ejtették, eredetileg olyasminek hangozhatott a kutatások szerint, mintha az spanyolt kevernéd egy kis olasszal. Persze, ezt az eredeti, rekonstruált kiejtését ma már csak bölcsészek és kutatók használják, akkor is csak poénból, ha latin műveket olvasnak fel szórakoztás gyanánt, vagy csak a fonetikai átiratok olvasási képességét akarják gyakorolni valami egzotikus nyelvvel.

Azt sem értem, enpera, ha a németet nem szereted, akkor miért németül nézed a filmeket? Mazohizmus?

A némettel semmi bajom. A latin viszont gyakorlatilag beszélhetetlen műnyelv számomra. Olvastál már Asterix és Obelixet latinul? Na az nem mókás úgy. A tanár szerint voltak benne szóviccek is, de iszonyatosan száraz volt preparálni. Franciául viszont kegyetlen jó.
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#22707 Felhasználó inaktív   Amea 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 30. 21:56

Tudok rondabbat, mint a nemet.
Osztrak.
"...vannak csalók és vannak hazugságok. Ezért is lenne fontos minél előbb megalkotni a Nagy Forrásanyag-ReferenciaMátrixot." (by Dex)

#22708 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 30. 22:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Amea - Dátum: 2013. 06. 30. 22:56

Osztrak.

jó kis stéjer? áááh, ezzel most simán nyert, hölgyem.

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#22709 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 01. 06:19

Szerintem akkor is a holland a legrandább. Németes angolos, kis gusztustalan krahácsolással.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#22710 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 01. 09:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Amea - Dátum: 2013. 06. 30. 22:56

Osztrak.

Möhh. Német excsajommal anno megpihentünk Salzburg mellett egy mezőn, Pest felé tartva. Jött egy idős néni, aki 15 percet beszélt hozzánk. Amikor elment, megkérdeztem az exet, hogy miről beszélgettek ennyit. Azt mondta, az összes, amit értett, az az, hogy a férje pár hónapja halt meg és ő maga 8x éves. :Đ :omg:

De azért a Linz melletti kocsmáros csaj (25 éves) is tudott szépet: "zi voln zom zoln?" = "Sie wollen zusammen zahlen?", ami alapból nyelvtani hiba, de ennyire elharapni bámulatos. :Đ

#22711 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 01. 09:26

Engem az érdekelne, honnan tudtad meg hogy 25 éves a kocsmáros csaj, és miért. :D

#22712 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 01. 09:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2013. 07. 01. 10:26

Engem az érdekelne, honnan tudtad meg hogy 25 éves a kocsmáros csaj, és miért. :D

Csöcs. :D
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#22713 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 01. 10:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2013. 07. 01. 10:17

De azért a Linz melletti kocsmáros csaj (25 éves) is tudott szépet: "zi voln zom zoln?" = "Sie wollen zusammen zahlen?", ami alapból nyelvtani hiba, de ennyire elharapni bámulatos. :Đ

Ez nem nyelvtani hiba, csak itthon a németórán, nyelvvizsgán veszik hibának. Mondjuk a zom-ot én sem értettem volna, nem tudom hogyan jött ki neki, de egészségére. Remélem a produkciójáért cserébe adtatok neki egy simit, "Jó kutya! Ül!" felkiáltás mellett. A Sie wollen zum Zahlen-re tudnék még gondolni, de annak sincs sok értelme.

Egyébként meg nem is tudtam, hogy falas kalapácsos exmoderátorok ilyen kemények, excsajokkal lógnak, ráadásul némettel. Hoppá-hoppá!

Szerkesztette: Raynes 2013. 07. 01. 10:04 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#22714 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 01. 10:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2013. 07. 01. 11:03

Ez nem nyelvtani hiba, csak itthon a németórán, nyelvvizsgán veszik hibának. Mondjuk a zom-ot én sem értettem volna, nem tudom hogyan jött ki neki, de egészségére. Remélem a produkciójáért cserébe adtatok neki egy simit, "Jó kutya! Ül!" felkiáltás mellett. A Sie wollen zum Zahlen-re tudnék még gondolni, de annak sincs sok értelme.

Egyébként meg nem is tudtam, hogy falas kalapácsos exmoderátorok ilyen kemények, excsajokkal lógnak, ráadásul némettel. Hoppá-hoppá!

Pont ugyanez van az angollal is:)

#22715 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 01. 10:19

Jó de ez ugyan olyan, mint itthon, elmész vidéekre, oszt mondják hogy "Türűdbeleagyöbbe", meg "Hámentek?", aztán lehet te is pislogsz elsőre, mit akar tőled. Pedig itt csak 1-2 száz kilométer távolságok vannak.
KomposztWC

#22716 Felhasználó inaktív   Amea 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 01. 10:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2013. 07. 01. 10:17

Möhh. Német excsajommal anno megpihentünk Salzburg mellett egy mezőn, Pest felé tartva. Jött egy idős néni, aki 15 percet beszélt hozzánk. Amikor elment, megkérdeztem az exet, hogy miről beszélgettek ennyit. Azt mondta, az összes, amit értett, az az, hogy a férje pár hónapja halt meg és ő maga 8x éves. :Đ :omg:

Javaslom a Wienerisch-t.
Az a durva, nem az orosz tél.
"...vannak csalók és vannak hazugságok. Ezért is lenne fontos minél előbb megalkotni a Nagy Forrásanyag-ReferenciaMátrixot." (by Dex)

#22717 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 01. 10:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Grillo - Dátum: 2013. 07. 01. 11:19

Jó de ez ugyan olyan, mint itthon, elmész vidéekre, oszt mondják hogy "Türűdbeleagyöbbe", meg "Hámentek?", aztán lehet te is pislogsz elsőre, mit akar tőled. Pedig itt csak 1-2 száz kilométer távolságok vannak.

Én amikor átköltöztem Kecskemétről Somogyba, a faluban teljes mondatokat nem értettem meg 1-2 hónapig.

#22718 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 01. 10:42

mit fötörtök?

Idézet

#22719 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 01. 10:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2013. 07. 01. 11:03

Akkor még nem volt excsaj a német hölgy. ;-)

Visszaidézve "zi voln com coln", ha teljesen fanatikusan akarjuk írni.

#22720 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 07. 01. 10:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Amea - Dátum: 2013. 07. 01. 11:27

Javaslom a Wienerisch-t.
Az a durva, nem az orosz tél.

Aztat is vágom, aranyos. Bár a csúcs az volt, amikor a Raiffeisen International folyosóján 4 lokál erő megállított, az egyik elkezdett linziül, a másik salzburgiul, a harmadik karintiaiul, a negyedik meg bécsiül recsegni felém. Na, ott kértem egy pause gombot mindenkire. :Đ

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1134
  • 1135
  • 1136
  • 1137
  • 1138
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.