Idézet: enpera - Dátum: 2013. 12. 25. 09:24
Belenéztem a videóba és nekem túl sokat nem mondott. Lehet nem figyeltem eléggé. Az utolsó mondatod elég merész állítás, de a hit ugyanakkor pont erre való. Abban hiszel, amiben akarsz. Ettől függetlenül a fizika azért nem fogja sutba vágni saját magát.
Milyen rendszert képzelsz el ha a fizika helyébe lépne a Seth tanítás? Hogy nézne ki a mai világ?
Ha a felfogásunk a tanításain alapulnának, akkor eleve nem korlátoztuk volna saját magunknak a valóság érzékelését. Időfelfogásunk nem lenne megerőszakolva a múlt-jelen-jövő mesterséges felosztásával, a az anyag és a fizikai világról alkotott felfogásunk teljesen más megvilágítást kapna, az egészségügy másképp fókuszálna a gyógyításra, identitásunk sokkal nagyobb lenne mint amilyennek képzeljük, képesek lennénk telepatikusan is kommunikálni, technológiánk természetbarát lenne, "tudatos teremtők" lennénk. De ha már technmológia: minden bizonnyal már eljutottunk volna arra a szintre, amit nevezzünk UFO -technológiának: térugrást hajthatanánk végre, teleportációs technikákkal rendelkeznénk, nyernénk energiát a térből ahogy Tesla csinálta, magyarul a szabadenergia lenne az ipar alapja, kommunikálnánk más dimenzióban élő lényekkel, szellemekkel. A világunk tágabb, nqagyobb lenne, képességeink agasan fejlettebbek.
Nagyon röviden. De ez csak az én meglátásom.
Szerkesztette: Dextrose 2013. 12. 25. 12:49 -kor