Idézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 04. 24. 22:18
Vazz, most minek árultad el? Lelőtted a poént. Aki nem ismeri, annak már nem fog hatni.
Idézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 04. 24. 22:18
Neked már leírtam privátban, de a többieknek. Nekem pont a 2. percben esett le, hogy kamu (bár az első másodpercekben hallható "nem tudom elmondjam-e" technikánál már gyanakodni kellett volna). Eleve nem volt ekkora, több ezres, eltemetett szobros ásatás, mert legalább hallottam volna róla, de mikor a "történész" nem tudott nyilatkozni, hogy életnagyságúak-e a 190cm-es szobrok, már tudtam, hogy kamu és csak hülyít. Köztudottan (értsd ez alatt Dex, hogy kiásott csontvázak hiteles kormeghatározással) a régi korok embere táplálkozáshiány miatt nem nőtt nagy átlagban olyan magasra, mint ma, pláne nem az ázsiaiak.
Bár még ez benne a kisebb baromság, ott van Lao testvére, Hruscsov, mint amerikai gengszter, kubai kaszinók, összekötés a Kennedy-gyilkossággal, utóbbinál már mindenkinek gyanakodnia kéne. Ami a film után meglepett, hogy nem csak a tartalma kamu, de maga a film is, minden részletével együtt. Nem csak hogy nem dokumentumfilm, de még csak nem is amerikai. Magyar film, magyar színészekkel. Ennek ellenére látszik legalább olyan hitelesnek, mint bármelyik ismeretterjesztő csatornáé vagy kutatóintézet filmje. A képek és előadásmód meggyőzőek, az angol hibátlan: mentes a szokásos Hunglishos fordulatoktól. A kiejtés makulátlan, a sorvadt /