HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#2631 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 04. 25. 06:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 04. 24. 22:18

Az, hogy az egész egy átverés.

Vazz, most minek árultad el? Lelőtted a poént. Aki nem ismeri, annak már nem fog hatni.

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 04. 24. 22:18

Nekem már az első rész nagyon gyanús volt (bár ott majdnem végig csak az agyagbábukat mutatták, az utolsó pár percebne kezdődött a lényeg), aztán a 2. rész első pár percében már biztos voltam benne.

Neked már leírtam privátban, de a többieknek. Nekem pont a 2. percben esett le, hogy kamu (bár az első másodpercekben hallható "nem tudom elmondjam-e" technikánál már gyanakodni kellett volna). Eleve nem volt ekkora, több ezres, eltemetett szobros ásatás, mert legalább hallottam volna róla, de mikor a "történész" nem tudott nyilatkozni, hogy életnagyságúak-e a 190cm-es szobrok, már tudtam, hogy kamu és csak hülyít. Köztudottan (értsd ez alatt Dex, hogy kiásott csontvázak hiteles kormeghatározással) a régi korok embere táplálkozáshiány miatt nem nőtt nagy átlagban olyan magasra, mint ma, pláne nem az ázsiaiak.

Bár még ez benne a kisebb baromság, ott van Lao testvére, Hruscsov, mint amerikai gengszter, kubai kaszinók, összekötés a Kennedy-gyilkossággal, utóbbinál már mindenkinek gyanakodnia kéne. Ami a film után meglepett, hogy nem csak a tartalma kamu, de maga a film is, minden részletével együtt. Nem csak hogy nem dokumentumfilm, de még csak nem is amerikai. Magyar film, magyar színészekkel. Ennek ellenére látszik legalább olyan hitelesnek, mint bármelyik ismeretterjesztő csatornáé vagy kutatóintézet filmje. A képek és előadásmód meggyőzőek, az angol hibátlan: mentes a szokásos Hunglishos fordulatoktól. A kiejtés makulátlan, a sorvadt /i/ és /ə/ hangok amerikai angolban már nem olyan gyakori különbségtétele volt csak érdekes, de nem gyanakodtam, mert ezt leszámítva a kiejtés, beszédmodor meg minden olyan hiteles benne, mintha tényleg amerikai angol anyanyelvűek szólalnának meg. Pedig magyar színészek egytől egyig :omg: Hajam leteszem, olyan élethű az egész körítés. Érdemes úgy is végignézni, hogy az ember tudja, hogy kamu. Akinek nincsenek alapvető történelmi ismeretei, simán benyalja. Sokkal konzisztensebb tényanyag van mögötte, mint az ufók mögött. Ha nem tudná az ember, hogy baromság, hihető lenne, akár lehetett volna, történhetett volna így is. Zseniális az egész film.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#2632 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 25. 06:32

Üzenet megtekintéseIdézet: 7of9 - Dátum: 2011. 04. 24. 18:31

A Mester.

De mi a fasznak a mestere :-s Most haljak még én is hülyén, mint Dex?
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#2633 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 25. 08:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 04. 25. 07:11

Vazz, most minek árultad el? Lelőtted a poént. Aki nem ismeri, annak már nem fog hatni.

Bocs!
Nem direkt csak Dex-nek volt?

Neked már leírtam privátban, de a többieknek. Nekem pont a 2. percben esett le, hogy kamu (bár az első másodpercekben hallható "nem tudom elmondjam-e" technikánál már gyanakodni kellett volna). Eleve nem volt ekkora, több ezres, eltemetett szobros ásatás, mert legalább hallottam volna róla, de mikor a "történész" nem tudott nyilatkozni, hogy életnagyságúak-e a 190cm-es szobrok, már tudtam, hogy kamu és csak hülyít. Köztudottan (értsd ez alatt Dex, hogy kiásott csontvázak hiteles kormeghatározással) a régi korok embere táplálkozáshiány miatt nem nőtt nagy átlagban olyan magasra, mint ma, pláne nem az ázsiaiak.

Én hallottam egy régi agyagszobor hadseregről, valahol találták, az is több ezer fős volt, ha jól emlészem.
Bár ott azt hiszem, csak a fejüket csinálták egyedire, meg pár részeiket, és a szobrok nagy része sablon alapján készült. De lehet nem jól emlékszem.
Meg attól, hogy ők alacsonyra nőttek, még építhetnek egy (két?) fejjel nagyobb szobrokat a seregbe, hogy pl. óriások.

Kicsit keresve: http://hu.wikipedia....i/Agyaghadsereg
Az filmben úgy is adták elő kb, ahogy itt írják (külön 6000 katona, meg külön találták meg a többit egy másik árokban; azt írják, hogy életnagyságú szobrok, aztán szerintem meg ki tudja, lehet minden méretet csak beszoroztak mondjuk 1.2-vel).

Bár még ez benne a kisebb baromság, ott van Lao testvére, Hruscsov, mint amerikai gengszter, kubai kaszinók, összekötés a Kennedy-gyilkossággal, utóbbinál már mindenkinek gyanakodnia kéne. Ami a film után meglepett, hogy nem csak a tartalma kamu, de maga a film is, minden részletével együtt. Nem csak hogy nem dokumentumfilm, de még csak nem is amerikai. Magyar film, magyar színészekkel. Ennek ellenére látszik legalább olyan hitelesnek, mint bármelyik ismeretterjesztő csatornáé vagy kutatóintézet filmje. A képek és előadásmód meggyőzőek, az angol hibátlan: mentes a szokásos Hunglishos fordulatoktól. A kiejtés makulátlan, a sorvadt /i/ és /ə/ hangok amerikai angolban már nem olyan gyakori különbségtétele volt csak érdekes, de nem gyanakodtam, mert ezt leszámítva a kiejtés, beszédmodor meg minden olyan hiteles benne, mintha tényleg amerikai angol anyanyelvűek szólalnának meg. Pedig magyar színészek egytől egyig :omg: Hajam leteszem, olyan élethű az egész körítés. Érdemes úgy is végignézni, hogy az ember tudja, hogy kamu. Akinek nincsenek alapvető történelmi ismeretei, simán benyalja. Sokkal konzisztensebb tényanyag van mögötte, mint az ufók mögött. Ha nem tudná az ember, hogy baromság, hihető lenne, akár lehetett volna, történhetett volna így is. Zseniális az egész film.

Persze. Aki nem tudja, mi volt, annak minden hihető.
Főképp, ha jól adják elő neki.

Szerkesztette: Sparow2 2011. 04. 25. 08:30 -kor

#2634 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 25. 09:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 04. 25. 09:26

Bocs!
Nem direkt csak Dex-nek volt?

:reklamacio:

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 04. 25. 09:26

Ezek szerint pedig ez a része mégis igaz. (Lehet csak hazugságnak feltüntetett igazságokról van szó, ahogy Jahno mondaná :idea: :Đ) Nem a szobrokon akadtam ki, hanem hogy a csávó adta az értetlent, hogy életnagyságúak-e. Onnan látszott, hogy köze nincs a történelemhez. Persze, hogy nagyobbak és 1-től nagyobb számmal kell osztani őket az életnagysághoz. Meg az is mekkora poén volt, mikor benyögte: a fegyverek nem agyagból voltak. Persze, hogy nem, jó hogy nem papírból :omg: Már itt befigyeltek a wtf és a facepalm momentumok.

#2635 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 25. 09:55

A wikipédián életnagyságúnak írják, de nem tudom, miből gondolják és hogy mennyire megalapozott.
Ha most lehetnek 2.30-as kosárlabdázók, akkor elképzelhető, hogy össze tudtak szedni 8.000 darab 180 cm fölötti faszit Ázsiában a császár seregébe.

#2636 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 25. 11:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 04. 25. 07:32

De mi a fasznak a mestere :-s Most haljak még én is hülyén, mint Dex?

fociedző
http://hu.wikipedia....sank_J%C3%A1nos

a fradiból is kib@szták annó, arra emlékszem
válogatott edző is volt, több vereség volt mint győzelem
ennyi
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#2637 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 25. 11:31

Kösz Gabinénje. Most már tudom. Arra tippeltem, hogy magyar, de gondoltam volna, hogy sporttal van összefüggésben, előtte knézylabdás avatarja volt :-D

#2638 Felhasználó inaktív   PetruZ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 26. 08:22

Na, ez most ide illik: Miért látjuk azt, ami valójában ott sincs? (origo.hu)

(Bár egy picológus tanulmánya, és mint tudjuk, Xenu szerint a picológusok mind hazudósak, tehát nem lehet hiteles bizonyíték a Dex-félék számára...)
/ Gigabyte H67M-UDH2-B3, Core2 i5-2300@2.8, 2x2GB A-Data DDR3/PC1333 Gaming, Asus HD6870/1GB, Samsung 1TB/SATA2 + HD200HJ, LG SATA dvd-rw, Asus TA-B71 + FSP Saga II 500W, Samsung 215TW, Sweex optikai/USB, noname bill.

#2639 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 26. 08:40

Üzenet megtekintéseIdézet: PetruZ - Dátum: 2011. 04. 26. 09:22

Na, ez most ide illik: Miért látjuk azt, ami valójában ott sincs? (origo.hu)

(Bár egy picológus tanulmánya, és mint tudjuk, Xenu szerint a picológusok mind hazudósak, tehát nem lehet hiteles bizonyíték a Dex-félék számára...)

Ez egy szokásos, "tudományoskodó" debil maszlag.

Ezeket a megfigyeléseket mindenre vakon kiterjeszteni elég merész, sőt. Rengeteg mindent nem vesznek figyelembe, és ezért a következtetés téves.

A testen kívüli tapasztalások esetén arra egyáltalán nem figyel a szerző, hogy olyan eseményeket is megfigyeltek az alanyok, amiket akkor, mikor történt velük a testenkívüliség élménye, fizikailag nem is láthattak, mert tőlük messzebb, egy másik helységben történtek. Arról hogyan szereztek tudomást? Hiszen a szemük csukva volt, a testük nem ment sehova. Amit a műkezekkel csináltak, az nem ezekre magyarázat. De belemagyarázni butaság.

Ez az ember nem AKAR látni. Elvinném én olyan helyre ahol percek alatt beszarna. :)

És akkor mondhatná hogy nincsenek kísértetek.

Ehhez a cikkhez idéznék egy szöveget egy masik fórumrol, amely gyakorlatilag az én véleményem is tükrözi:

A nagybetűk kiegészítések.

Idézet

Richard Wiseman egy dologban nagyon biztos: mégpedig abban, hogy HA paranormális jelenségekET ELISMERI, HOGY léteznek, AKKOR A Hertfordshire-i Egyetem pszichológus professzoraKÉNT NEM SOKÁIG TUDNA DOLGOZNI, ÉPPEN EZÉRT, HOGY AZ ÁLLÁSA BIZTOSÍTVA LEGYEN, A Why we see what isn't there (Paranormális jelenségek - avagy miért látjuk azt, ami valójában ott sincs) című könyvével szeretné az érdeklődőket meggyőzni ARRÓL AZ álláspontról, MELYBEN MAGA SEM HISZ.

A kutató szerint JÓLLEHET minden paranormális jelenségre létezik tudományosan megalapozott magyarázat, MELYET AZONBAN A HIVATALOS TUDOMÁNY MINDIG LETAGAD. "Telepatikus képességű embereket kerestem fel, álmatlan éjszakákat töltöttem kísértetkastélyokban, és megkíséreltem halottakkal beszélni. Mégis mindig ugyanaz történt: ha SZOKÁSOS tudományos ELŐÍTÉLETTEL HAGYTAM FIGYELMEN KÍVÜL az első látásra izgalmasnak tűnő esetet, ÉS a rejtély ( TERMÉSZETESEN ) rögvest szertefoszlott" - mondja Wiseman. A közelmúltban a New Scientist magazinban jelent meg cikke az angol pszichológusnak, amelyben a könyvében leírtakból szemezgetve RÁTERÍTETTE AZ ÁLTUDOMÁNYOS HAZUDOZÁS misztikus ködét több paranormális jelenségRE.

A TUDOMÁNY ÁRTÓ SZELLEMEI ÉS A MATERIALIZMUS BŰZLŐ KÍSÉRTETEI

Meglebbenő függöny, léptek alatt nyikorgó padló, hűvös fuvallatok, különös éjszakai hangok: a világ minden táján és kultúrájában léteznek kísértettörténetek. Felmérések szerint az emberek 30 százaléka hisz a szellemek létezésében, és 15 százalékuk állítja: találkozott már kísértettel. Ám Wiseman szerint csupán A TUDÓSOKNAK MONDOTT ELMEBETEGEK NEM ÉSZLELIK AZ AGYUKKAL AZT, AMIT MINDEN NORMÁLIS EMBER ÉSZLEL.

ENNEK AZ AZ OKA, HOGY az evolúció során MI, TUDÓSOK, különösen fogékonnyá váltunk A HAZUDOZÁS MINDEN apró TRÜKKJÉRE és A HATALOM MINDEN finom ELVÁRÁSAINAK SZOLGALELKŰ TELJESÍTÉSÉRE, hogy ezáltal idejében észlelhessünk minden OLYAN lehetséges veszélyforrást, amely TEKINTÉLYÜNKET ÉS EXTRA JÖVEDELMÜNKET E TÁRSADALMI vadonBAN VESZÉLYEZTETHETI. EZ A MAGATARTÁSUNK ARRA VEZETHETŐ VISSZA, HOGY MÁR A MI FAJTÁNK emberősÉNEK korában IS a túlélés szempontjából SZÁMUNKRA LEGelőnyösebb magatartás AZ volt, ha elődeink akár tíz alkalomból TÍZSZER IS indokolatlanul HAZUDOZTAK, és AZT AZ IGAZMONDÓT, AKI egyszer is IGAZAT MERÉSZELT MONDANI - FIGYELMEN kívül hagyva MÁR AKKOR IS URALKODÓ TUDOMÁNYPOLITIKAILAG KORREKT MELLÉBESZÉLÉST - AZ ÁLTUDOMÁNY ELLEN HARCOLÓ JÓL FIZETETT ragadozóINK áldozatául eseTT.

MI TUDÓS agyunk ezt AZ ÁLTUDOMÁNY ELLENI állandó veszélyt SZIMATOLÓ hozzáállását az eltelt évezredek alatt sem vetkőzte le teljesen, állítja Justin Barrett, az Oxfordi Egyetem Kognitív és Evolúciós Antropológiai Intézetének pszichológusa. Egyes ELMEBETEG TUDÓSOKBAN ez a védekező mechanizmus túlműködhet, ezért az ő agyuk tudat alatt minden ismeretlen zörejben vagy fuvallatban AZ IGAZSÁGOT KIMONDÓ ellenséges szándékot vél felfedezni. És mivel A MI TUDÓS elménk mindig KÖVETKEZETESEN FIGYELMEN KÍVÜL HAGYJA ok-okozati összefüggéseket, az első pillanatban megmagyarázhatatlan ELMEBAJUNKÉRT - más kézzelfogható megoldás híján - természet NORMÁLIS FOLYAMATAIT OKOLJUK, amELY MIATT pedig egyenesen el FOG JÖNNI EGY OLYAN KORSZAK, AMIKOR MAJD VÉGRE MINKET CSAK A MÚLT kísértetEI KÖZÉ FOGNAK SOROLNI!

A legtöbb tudósnak diplomát nem adnék a kezébe. Félrevezetik a világot. Lehet nem szándékosan, de akkor is.

Szerkesztette: Dextrose 2011. 04. 26. 08:51 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#2640 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 04. 26. 08:49

Szerintem Dex politikai palyara keszul. Mit keszul, edz.
Sajat ideologia mindenek fole helyezese, ellenvelemenyek vita nelkuli elutasitasa, kinos kerdesek figyelmen kivul hagyasa eddig is volt.
Most eljott a sardobalas (szar~) ideje is.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#2641 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 04. 26. 08:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 26. 09:40

Ez az ember nem AKAR látni. Elvinném én olyan helyre ahol percek alatt beszarna. :)

Ha nem megint csak a szajszerv mozog, akkor helyette mennek en, meg szerintem meg tobben innen, menjunk, vigyel minket olyan helyre, ahol beszarunk, ami utan nem mondanank olyat, hogy nincsenek kisertetek.

#2642 Felhasználó inaktív   PetruZ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 26. 09:16

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2011. 04. 26. 09:51

Ha nem megint csak a szajszerv mozog, akkor helyette mennek en, meg szerintem meg tobben innen, menjunk, vigyel minket olyan helyre, ahol beszarunk, ami utan nem mondanank olyat, hogy nincsenek kisertetek.

Szintén érdekelne, ha belefér az időmbe.
/ Gigabyte H67M-UDH2-B3, Core2 i5-2300@2.8, 2x2GB A-Data DDR3/PC1333 Gaming, Asus HD6870/1GB, Samsung 1TB/SATA2 + HD200HJ, LG SATA dvd-rw, Asus TA-B71 + FSP Saga II 500W, Samsung 215TW, Sweex optikai/USB, noname bill.

#2643 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 26. 09:17

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2011. 04. 26. 09:51

Nem tudom mi kellene ahhoz hogy higyjetek.

Egy szakszerű szellemidézés szerintem kellően bizonyítana nektek. Csakhogy olyanban nem veszek részt, mert veszélyes.

Borley Rectory?
Glamis kastély?
Raynham Hall?
Whaley House?
Wwverly Hills Sanatoum?
Stanley Hotel?
Gettysburg?

Mondanak valamit ezek a nevek?! Vagy nem?!

Csak mert egyáltalán nem lenne hülyeség a kezedbe venni egy seth-könyvet vagy áttanulmányozni néhány beszámolót.

Az általam felsorolt helyszínekkel kapcsolatban se ártana tájékozódni!!!

De ez is csak pár hely a sok ezer közül aminek szintén érdemes lenne megtanulni a történelmét, meg hogy milyen feljegyzések vonatkoznak rájuk!

A szellemvilág bár nem a szakterületem, szintén foglalkoztam vele. Részt vettem 1-2 szellemvadászaton is, még tizenéves koromban, szintén írtam néhány tanulmányt, tehát a témában szereztem némi jártasságot.

Ezenkívül Angliában több hónapon át részt vettem önálló kutatómunkában, az Arundel kastélyról külön tanulmányt és dokumentációt készítettem.

Továbbá Nelson admirális szelleme után is kutattam, erről szintén készítettem képes tanulmányt.

A több éves kutatómunkám után is azt kell hogy mondjam, hogy a parajelenségek és az UFO-k világa kimeríthetetlen.

Szerkesztette: Dextrose 2011. 04. 26. 09:25 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#2644 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 26. 09:31

"A szellemvilág bár nem a szakterületem, szintén foglalkoztam vele. Részt vettem 1-2 szellemvadászaton is, még tizenéves koromban, szintén írtam néhány tanulmányt, tehát a témában szereztem némi jártasságot. "

Láttam pár f1-es futamot, le is rajzoltam gyerekkoromban pár autót, tehát a témában nagyon jártas vagyok.

#2645 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 26. 09:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 26. 10:17

Egy szakszerű szellemidézés szerintem kellően bizonyítana nektek. Csakhogy olyanban nem veszek részt, mert veszélyes.

Borley Rectory?
Glamis kastély?
Raynham Hall?
Whaley House?
Wwverly Hills Sanatoum?
Stanley Hotel?
Gettysburg?

Csak mert egyáltalán nem lenne hülyeség a kezedbe venni egy seth-könyvet vagy áttanulmányozni néhány beszámolót.

De ez is csak pár hely a sok ezer közül aminek szintén érdemes lenne megtanulni a történelmét, meg hogy milyen feljegyzések vonatkoznak rájuk!

A szellemvilág bár nem a szakterületem, szintén foglalkoztam vele. Részt vettem 1-2 szellemvadászaton is, még tizenéves koromban, szintén írtam néhány tanulmányt, tehát a témában szereztem némi jártasságot.

Ezenkívül Angliában több hónapon át részt vettem önálló kutatómunkában, az Arundel kastélyról külön tanulmányt és dokumentációt készítettem.

Továbbá Nelson admirális szelleme után is kutattam, erről szintén készítettem képes tanulmányt.

A több éves kutatómunkám után is azt kell hogy mondjam, hogy a parajelenségek és az UFO-k világa kimeríthetetlen.

Gettysburg-nél volt egy csata.

#2646 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 26. 09:34

Borley Rectory?
Glamis kastély?
Raynham Hall?
Whaley House?
Wwverly Hills Sanatoum?
Stanley Hotel?
Gettysburg?

Gumiszobában lesz kutatómunkád lassan.Én minden hülyeségben képes vagyok hinni meg nem zavarnak az ilyesmik,de már te neked agyadra ment ez az egész az látszik.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#2647 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 26. 09:36

''Két dolog végtelen: a világűr és az emberi hülyeség, bár az elsőben nem vagyok biztos!''
WoT nick: Atti77

#2648 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 26. 09:40

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2011. 04. 26. 10:34

Gumiszobában lesz kutatómunkád lassan.

Ez a sorsuk az Igazságkeresőknek.

Már egy jóideje hangoztatom az Új Inkvizíció fogalmát.

Szerkesztette: Dextrose 2011. 04. 26. 09:41 -kor

paranormal.hu

#2649 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 04. 26. 09:51

Hogy higgyek abban, hogy leteznek kisertetek? Leirtam: vigyel el egy olyan helyre, ahol beszarok a kisertetektol. Lehetnak ufonautak is. Csak beszarjak azoktol, amikrol beszelsz.
Hogy higgyek abban, hogy valoban komolyan kutatsz a temaban? Mutasd meg az irattaradat, ahol a sajat kutatasi anyagod van. Engedj betekintest a dokumentumaidba, bizonyitekaidba.

kihatralas

Borley Rectory?
Glamis kastély?
Raynham Hall?
Whaley House?
Wwverly Hills Sanatoum?
Stanley Hotel?
Gettysburg?

Ezt mar ismerjuk, lattal roluk olyan irasokat, amik beleillenek az elmeletedbe.
En is linkelhetnek Hawking-ot.

Ahogy fent irtam: ne csak beszelj rola, mutasd meg. Addig nem er tobbet a bemondasod, mint az auto, amit a Bivaly rajzolt.

Harcolsz a nyitottsag hianya ellen, de egyreszt nem adod meg a masik oldalnak azt a nyitottsagot, amit elvarsz, masreszt a harcod eszkozei inkabb hasonlitanak elzart toronybol dobalt kovekre, mint nyilt eszmecsereben hasznalt ervekre.

#2650 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 26. 10:43

Egyik haver tegnap kísértet láthatott, mert a Húsvéti buliban rendesen a slozi mellét csokizott, a falra.
Csak hogy a p*csába tudott oda ülni???

:D

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • Utolsó »