Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 26. 10:17
Nem tudom mi kellene ahhoz hogy higyjetek.
Hogy higgyek abban, hogy leteznek kisertetek? Leirtam: vigyel el egy olyan helyre, ahol beszarok a kisertetektol. Lehetnak ufonautak is. Csak beszarjak azoktol, amikrol beszelsz.
Hogy higgyek abban, hogy valoban komolyan kutatsz a temaban? Mutasd meg az irattaradat, ahol a sajat kutatasi anyagod van. Engedj betekintest a dokumentumaidba, bizonyitekaidba.
Egy szakszerű szellemidézés szerintem kellően bizonyítana nektek. Csakhogy olyanban nem veszek részt, mert veszélyes.
kihatralas
Borley Rectory?
Glamis kastély?
Raynham Hall?
Whaley House?
Wwverly Hills Sanatoum?
Stanley Hotel?
Gettysburg?
Mondanak valamit ezek a nevek?! Vagy nem?!
Csak mert egyáltalán nem lenne hülyeség a kezedbe venni egy seth-könyvet vagy áttanulmányozni néhány beszámolót.
Az általam felsorolt helyszínekkel kapcsolatban se ártana tájékozódni!!!
De ez is csak pár hely a sok ezer közül aminek szintén érdemes lenne megtanulni a történelmét, meg hogy milyen feljegyzések vonatkoznak rájuk!
Ezt mar ismerjuk, lattal roluk olyan irasokat, amik beleillenek az elmeletedbe.
En is linkelhetnek Hawking-ot.
A szellemvilág bár nem a szakterületem, szintén foglalkoztam vele. Részt vettem 1-2 szellemvadászaton is, még tizenéves koromban, szintén írtam néhány tanulmányt, tehát a témában szereztem némi jártasságot.
Ezenkívül Angliában több hónapon át részt vettem önálló kutatómunkában, az Arundel kastélyról külön tanulmányt és dokumentációt készítettem.
Továbbá Nelson admirális szelleme után is kutattam, erről szintén készítettem képes tanulmányt.
A több éves kutatómunkám után is azt kell hogy mondjam, hogy a parajelenségek és az UFO-k világa kimeríthetetlen.
Ahogy fent irtam: ne csak beszelj rola, mutasd meg. Addig nem er tobbet a bemondasod, mint az auto, amit a Bivaly rajzolt.
Harcolsz a nyitottsag hianya ellen, de egyreszt nem adod meg a masik oldalnak azt a nyitottsagot, amit elvarsz, masreszt a harcod eszkozei inkabb hasonlitanak elzart toronybol dobalt kovekre, mint nyilt eszmecsereben hasznalt ervekre.