Idézet: gazdi - Dátum: 2011. 04. 26. 09:51
Ha nem megint csak a szajszerv mozog, akkor helyette mennek en, meg szerintem meg tobben innen, menjunk, vigyel minket olyan helyre, ahol beszarunk, ami utan nem mondanank olyat, hogy nincsenek kisertetek.
Én is mennék, meg a szellemidézést (szakszerűt!) is megkockáztatnám, de ebből se lesz semmi, jelentkeztem itt már egy rakás szabadidős programra, de még a szalonnasütésig se jutottunk el.
Btw tizenévesen haverokkal mi is végigjártunk pár légópincét a környéken egy szál zseblámpával, na az pl. elég hátborzongató volt akkoriban, főleg amikor szemben is megjelent egy fénypont és közeledett...

De kiderült, csak egyszerre indult két csapat a folyosórendszer két végéről és középen találkoztunk. Aztán lejattoltunk és elmondták, hogy ők is beszartak először.
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222