Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 27. 11:45
A feltételeket CSAKIS MIATTUNK szabnák.
Azt még mindig nem válaszoltad meg, hogy miért csak ezekkel a feltételekkel biztosítható az emberiség java. Azon kívül, ha az ufók olyan intelligensek és jóságosak, miért van az, hogy nem csak gyarló kormányokkal paktálva titkolóznak, de még egyezményes alapon embereket rabolnak el kísérletezni? Csupa szívjóságból.
Idézet: gazdi - Dátum: 2011. 04. 27. 13:59
Semmifele igazolt vagy igazolhato konkretumba nem mesz bele.
Jut eszembe,
A vagy B?
Írtam már neked, hogy elkezdi mesélni a C-t. Igazam lett, lett itt időszámítás előtt 228 000 (kereken!).
Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 27. 16:37
Rátapintottál a lényegre!
Nos, pontosan ez a munka nehézsége. Ezért vesz igénybe ennyi időt az UFO kutatás.
Sokmindent kidobálok én is, amit ellentmondásosnak találok! Még akkor is, ha heteken át tanulmányoztam. De az UFO kutatás pontos elemzést igényel.
Rátapintott hát. Mindenféle humbugból ollózgatsz. A "források" igazságtartalmát nem tudod ellenőrizni, és mivel nincs elég eszed hozzá, ellentmondásmentesen sem tudod felépíteni az összevágott sztorit. Sőt, az egész rendszeredet össze-vissza, csapongva szövögeted össze, semmi ok-okozati összefüggés és alapfogalmak nincsenek benne, amire az egész ráépülhetne. Helyette csak mese habbal és egy csomó ellentmondás. Mezőn ücsörgés helyett megtanulhatnál logikusan gondolkodni.
Szerkesztette: Raynes 2011. 04. 27. 15:46 -kor