HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#3311 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 04. 29. 19:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 29. 21:27

A Lacerta interju szerint 3500-4000 méter mélységben élnek, tudom a feljegyzésekből.

elöbb még Te mondtad:

Idézet

én olyan 3500-4000 méteres mélységet mondanék

Az igazi mazochista az, aki közúti ellenőrzésnél leáll mögéd, pedig le se intették!
Nem jött össze neki, továbbküldték...

#3312 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 19:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 29. 21:29

Nem lehet, hogy nem ott vannak a bányák, ahol a csatlakozási pontok lennének?

Nem lehet, hogy tévedsz?

De hol az ő világuk ha pont abban a mélységben vannak a bányák ? Az csak egy dolog hogy nem ott van a "bejárat" ahol fúrnak...

Ha a pince(dolgozószobád) ajtaját becsukod attól a pince még ugyanabban a mélységben van. ;)
Az igazi mazochista az, aki közúti ellenőrzésnél leáll mögéd, pedig le se intették!
Nem jött össze neki, továbbküldték...

#3313 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 04. 29. 19:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 29. 19:50

(kb. 3,2 km) mélyen és 5 szinten terül el:

Ilyen mélyre bőven lefúrunk, lentebb meg legalább már meleg is van. És termálvíz. Elhiszem, hogy jól élnek odalent, vizividámpark, világfasza. Addig is rendben, hogy ezek megoldották, mai műszerekkel semmit nem tudunk érzékelni. De miért nem sikerült eltalálni, mikor bányászunk, olaj után kutatunk, meg satöbbi? Vagy lenti víz, gáz, olajbetörések ellen mit tudnak csinálni?

Akkor az eddigi 1300 méter az kamu volt?
Make love not Wor.

#3314 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 19:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 29. 20:21

De, nagyon is lehetséges! Sőt, van!

Kép

Az azért elgondolkodtató (engem elgondolkodtat), hogy amikor műholdas fényképeken olvashatóak az autórendszámok, amikor az akciós butatelefonokba is 4-5megapixeles fényképezóket szerelnek, akkor miért nincs egy darab értékelhető fotó, sem az ufókról, sem ezekről az állítólagos földönkívüliekről/föld alatt élő gyíkokról, de legalább a lejáratról.

#3315 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 19:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 29. 20:29

Nem lehet, hogy nem ott vannak a bányák, ahol a csatlakozási pontok lennének?

Nem lehet, hogy tévedsz?

Mivel a bányák helyét tudjuk, de ezeket a bigyókat nem, így érdekes lenne összevetni, ki is téved valójában.
Make love not Wor.

#3316 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 19:56

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2011. 04. 29. 20:48

Az azért elgondolkodtató (engem elgondolkodtat), hogy amikor műholdas fényképeken olvashatóak az autórendszámok, amikor az akciós butatelefonokba is 4-5megapixeles fényképezóket szerelnek, akkor miért nincs egy darab értékelhető fotó, sem az ufókról, sem ezekről az állítólagos földönkívüliekről/föld alatt élő gyíkokról, de legalább a lejáratról.

Mert jól rejtőzködnek, a lejáratra meg ráhúztak fél méter földet, amit rég benőtt a gaz, 2 csilliárd évvel ezelőtt. De ha ennyire rejtőzködnek, akkor Dext honnan tudja ennyire biztosan darabra a működést/társadalmat, amivel szerintem a saját városában nincs így tisztában?
Make love not Wor.

#3317 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 04. 29. 20:01

Dex, NyT
Értem én, hogy kínosak ezek a kérdések, de nagyon kíváncsi vagyok a válaszokra.

Szerkesztette: gazdi 2011. 04. 29. 20:01 -kor

Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#3318 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 20:03

És a halhatatlanság csak annyi, hogy nem hiszek a halálban és akkor örökké élek vagy mi? És ha nem hiszek a halálban, de rámesik egy szikla, akkor meghalok vagy nem?
Meg mi az hogy meg tudom állítani az öregedés folyamatát. Ha az öregedés folyamata, mint olyan létezik náluk is, akkor törvényszerű a halál is. Az, hogy meg tudom állítani kb olyan szintű dolog, minthogy meg tudom állítani az időt. Nyilvánvaló butaság.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#3319 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 20:09

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2011. 04. 29. 20:48

Jajj hát mert beszalad a fényképezőért, kiszalad és az izgalomtól remeg a keze és nem tud rendesen kattogtatni.

De engem az is érdekelne, hogy utálnak minket, akkor mi a herémért adtak interjút és legfőképp mikor beleolvastam miért volt udvarias a gyík? Most akkor utálnak minket vagy nem? :think:
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#3320 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 20:12

Üzenet megtekintéseIdézet: BoGab - Dátum: 2011. 04. 29. 21:09

és legfőképp mikor beleolvastam miért volt udvarias a gyík? Most akkor utálnak minket vagy nem? :think:

Múltkor láttam egy brit videót jútúbon, ami alatt az egyik kommentelő úgy küldte el a picsába a másikat, hogy ha nekem mondja ugyanazt, akkor könnyes szemmel csókolok neki kezet. (Olyasmi stílust képzelj el, hogy "And I think, that you, dear sir, are a moron." :Đ ) Szóval attól még, hogy utál minket, ég bőven lehet udvarias, sőt. :-)

#3321 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 20:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Ny. T. - Dátum: 2011. 04. 29. 21:11

Ezt a csodálatos leírást

http://szotar.sztaki...lentyucske.html

#3322 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 20:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 29. 18:50

A FÖLDALATTI FŐVÁROSOK (TANULMÁNYI ÖSSZEFOGLALÓ)

Na ez pont a gyöngy és a disznó esete, Dextrose!

Ezt a csodálatos leírást ezek szerencsétlenek még nem érdemelték meg!

A guglis kopipésztjét?

Ne röhögtess.

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#3323 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 20:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Ny. T. - Dátum: 2011. 04. 29. 21:11

Na ez pont a gyöngy és a disznó esete, Dextrose!

Ezt a csodálatos leírást ezek szerencsétlenek még nem érdemelték meg!

Te meg az oxigént sem érdemled meg, oszt mégse etetünk meg a disznókkal, a bolondoknak is élniük kell :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#3324 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 20:17

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 04. 29. 21:12

Múltkor láttam egy brit videót jútúbon, ami alatt az egyik kommentelő úgy küldte el a picsába a másikat, hogy ha nekem mondja ugyanazt, akkor könnyes szemmel csókolok neki kezet. (Olyasmi stílust képzelj el, hogy "And I think, that you, dear sir, are a moron." :Đ ) Szóval attól még, hogy utál minket, ég bőven lehet udvarias, sőt. :-)

Ja aztán feljön. Ad mosolyogva egy interjút. Visszabújik a föld alá és utána meg röhög rajtunk, hogy a sok barom hogy veszekszik ezen. Ezek aztán a spirituálisan felemelekedett lények :-D

#3325 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 20:18

Üzenet megtekintéseIdézet: BoGab - Dátum: 2011. 04. 29. 21:17

Ezek aztán a spirituálisan felemelekedett lények :-D

Miért, mit gondolsz, honnan származik a szólásmondás, hogy "mekkora egy gyík vagy"? :Đ

#3326 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 20:19

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 04. 29. 21:18

Miért, mit gondolsz, honnan származik a szólásmondás, hogy "mekkora egy gyík vagy"? :Đ

:idea:
Megvilágosodtam!
:-D

#3327 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 20:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Ny. T. - Dátum: 2011. 04. 29. 21:47

Nincsenek kínos kérdések, csak még nem rendelkeztek olyan felfogóképességgel, hogy megértenétek a világmindenség TÉNYLEGES működésének alapfolyamatait.

Ahogy a majomcsapatnak is hiába beszélnénk, mondjuk , a húrelméletről - mivel pl. az okoskodó főmajom állandóan ellentmondást fog találni benne -, épp úgy képtelenség addig ELEMI ismereteket is közölni, amíg ELÉGEDETTEK VAGYTOK AZ ŐRÜLT, AZAZ KIFORDÍTOTT GONDOLKOZÁSMÓDOTOKKAL!

De hogy ne csak általánosságban beszéljek : az a gondolkodásmód, amit itt a földön természetesnek vesznek, és ezért Ti is automatikusan átvetettek, az öt érzékszerven alapul, mert a gondolkodás elválaszthatatlan az érzékszervektől.

És a földi, testtudatos ember 100%-ban az érzékszervek által közvetített információkból állítja fel a hitét és világnézetet, azaz : HISZEM, HA LÁTOM!

És EZ AZ ŐRÜLET, tisztelt barátaim! Ez AZ ABSZOLÚT ŐRÜLET, amit észre sem vesztek, de amit minden ideérkező földönkívüli civilizáció tagja megdöbbenve AZONNAL ÉSZLEL - és EZÉRT nem lépnek közvetlenül velünk kapcsolatba, csak közvetve; a földi ember számára láthatatlanul ÉPÜLNEK BE a társadalmunkba, mert egy elmeosztály lakóival nincs mit beszélni, különösen azért sem, mert minden elmebeteg ráadásul szinte elviselhetetlen ÖNHITTSÉGGEL is rendelkezik, amiért saját őrültségét is LETAGADJA!

Nos, a világegyetem minden normális bolygóján, A VISSZAFORDÍTOTT NORMÁLIS gondolkozás miatt ez a szabály : LÁTOM, HA HISZEM! - Mert EZ a világmindenség működési elve is!

És éppen ezért, addig SOHASEM FOGTOK UFÓT LÁTNI, MÍG NEM HISZTEK BENNE, ÉS SOHASEM FOGTOK LEMENNI A BELSŐ FÖLDRE, MÍG NEM HISZTEK BENNE - ÉS ÉPPEN EZÉRT SOHASEM FOGTOK BIZONYÍTÉKOT SEM KAPNI SEMMILYEN PARANORMÁLIS JELENSÉGRE, AMEDDIG NEM HISZTEK ABBAN A TAPASZTALATBAN , AMELY MAGÁT A BIZONYÍTÉKOT SZOLGÁLTATNÁ!

Te egy pöcs vagy, aki egy értelmes érvet nem írt le, bizonyítékokról meg ne is beszéljünk. Egyetlen kérdésre sem válaszoltál.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#3328 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 21:02

nem lépnek közvetlenül velünk kapcsolatba, csak közvetve; a földi ember számára láthatatlanul ÉPÜLNEK BE a társadalmunkba, mert egy elmeosztály lakóival nincs mit beszélni

Idézet

elmeosztály lakóival nincs mit beszélni

Én itt kiszálltam :-D

#3329 Felhasználó inaktív   G-e-r-i 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 21:44

És éppen ezért, addig SOHASEM FOGTOK UFÓT LÁTNI, MÍG NEM HISZTEK BENNE, ÉS SOHASEM FOGTOK LEMENNI A BELSŐ FÖLDRE, MÍG NEM HISZTEK BENNE - ÉS ÉPPEN EZÉRT SOHASEM FOGTOK BIZONYÍTÉKOT SEM KAPNI SEMMILYEN PARANORMÁLIS JELENSÉGRE, AMEDDIG NEM HISZTEK ABBAN A TAPASZTALATBAN , AMELY MAGÁT A BIZONYÍTÉKOT SZOLGÁLTATNÁ!

Két kérdésem lenne:

-Dextrose hisz benne, mégsem tapasztal. Hogy lehet ez?

-Mi van, ha az általad vizionált hangok, képek csak a képzeleted szüleménye? Beismernéd valaha, hogy elmeállapotod kóros? Még akkor sem, ha körülötted MINDENKI azt mondja, hogy - hmm... nem akarlak megbántani - beteg vagy?
Munkahelyem: Best Machinery.
A munkagépek, recycling és biomassza hasznosítási berendezések és targoncák hazája :)

#3330 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 04. 29. 21:45

Nincsenek kínos kérdések, csak még nem rendelkeztek olyan felfogóképességgel, hogy megértenétek a világmindenség TÉNYLEGES működésének alapfolyamatait.

Ahogy a majomcsapatnak is hiába beszélnénk, mondjuk , a húrelméletről - mivel pl. az okoskodó főmajom állandóan ellentmondást fog találni benne -, épp úgy képtelenség addig ELEMI ismereteket is közölni, amíg ELÉGEDETTEK VAGYTOK AZ ŐRÜLT, AZAZ KIFORDÍTOTT GONDOLKOZÁSMÓDOTOKKAL!

De hogy ne csak általánosságban beszéljek : az a gondolkodásmód, amit itt a földön természetesnek vesznek, és ezért Ti is automatikusan átvetettek, az öt érzékszerven alapul, mert a gondolkodás elválaszthatatlan az érzékszervektől.

És a földi, testtudatos ember 100%-ban az érzékszervek által közvetített információkból állítja fel a hitét és világnézetet, azaz : HISZEM, HA LÁTOM!

És EZ AZ ŐRÜLET, tisztelt barátaim! Ez AZ ABSZOLÚT ŐRÜLET, amit észre sem vesztek, de amit minden ideérkező földönkívüli civilizáció tagja megdöbbenve AZONNAL ÉSZLEL - és EZÉRT nem lépnek közvetlenül velünk kapcsolatba, csak közvetve; a földi ember számára láthatatlanul ÉPÜLNEK BE a társadalmunkba, mert egy elmeosztály lakóival nincs mit beszélni, különösen azért sem, mert minden elmebeteg ráadásul szinte elviselhetetlen ÖNHITTSÉGGEL is rendelkezik, amiért saját őrültségét is LETAGADJA!

Nos, a világegyetem minden normális bolygóján, A VISSZAFORDÍTOTT NORMÁLIS gondolkozás miatt ez a szabály : LÁTOM, HA HISZEM! - Mert EZ a világmindenség működési elve is!

Elmész az édesapád kékeres faszára bolhának te csúcsfénylény.
Honnan veszed magadnak a bátorságot, hogy ostobának nevezz egy tucatnyi kérdezőt anélkül, hogy bármit letettél volna az asztalra?
Miből eredhet az a felsőbbrendűségi tudatod, ami alapján megengeded magadnak, hogy oldalakon keresztül nagybetűs valóságról és ismeretekről és tököm se tudja mi minden másról beszélj kiemelve, hogy azért nem magyarázod el, mert nem tudnánk azt felfogni?

Elmondom, mit gondolok rólad az itt mutatott arcod alapján. Beteg vagy. Őszintén szánom a környezetedet, ha feléjük is azt mutatod, mint felénk. Szó szerint agyadra ment a kutatás, vagy nem is a kutatás, hanem egy homályosan kitűzött távoli cél utáni görcsös kapaszkodás. Kényszeresen kántálsz, hajtogatod a jól begyakorolt, begyakoroltatott lelki kapaszkodókat, nagybetűkben és felkiáltójelekben keresel önigazolást, szinte látom, ahogy előre-hátra billegsz a hozzászólásainkat olvasva és a sajátjaidat írva.

Viszont mindezek ellenére ebben a hozzászólásban benne volt az, amit eddig nem láttam leírva. "Látom, ha hiszem!" Igen, ez mindent elmond, és ennél nem is kell több. Addig hiszel valamiben, addig hajtogatod, hogy igaz, amíg elkezded látni. Hajrá, csináld, amíg csak a saját állapotodat befolyásolod vele.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.