HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#3361 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 04. 29. 23:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 04. 30. 00:33

Ízlések és pofonok. Gépen kattintgatni lehet ódivatú, de legalább fílinges. Valahogy ez az ingyé sör ez nekem gyanús. Hol is az a lejárat?

de azert egy ilyen gondolok egy izere, azt leprogramozza bug mentesen. Ne mond, hogy nem tetszene. Megszunne a szoposzorzo. Itt van Bluboj, itt szopik vmi levelezessel 3 napja kb.

Nekem egy csehszlovak rajzfilm jutott eszembe. Varazsceruza. Na az milyen kiralysag volt

szerk.: hogy en mekkora fasz vagyok, hogy itt toltom az idomet, ahelyett hogy serzenek hireket olvasva. :omg:

Szerkesztette: Schwarzmueller 2011. 04. 29. 23:39 -kor

Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#3362 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 23:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2011. 04. 30. 00:35

persze.

Többet tudnak mint mi. Technológiájuk messze magasabb a miénknél.

Felfogásuk szintén.

Szerkesztette: Dextrose 2011. 04. 29. 23:44 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#3363 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 04. 29. 23:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2011. 04. 30. 00:38

Nekem egy csehszlovak rajzfilm jutott eszembe. Varazsceruza. Na az milyen kiralysag volt

Faszt. Menő manó, az királyság. Ha meg már figura, akkor Egér a Marson. Ha már idegen civilizációról beszélünk. Milyen nyalókái voltak már, na? Na??? NAAAAAA???
Make love not Wor.

#3364 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 23:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 04. 30. 00:44

Faszt. Menő manó, az királyság. Ha meg már figura, akkor Egér a Marson. Ha már idegen civilizációról beszélünk. Milyen nyalókái voltak már, na? Na??? NAAAAAA???

Kurvara nem remlik. :(

#3365 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 23:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 30. 00:44

Felfogásuk szintén.

persze.

feltettem egy kerdest, arra kapok valaszt?

#3366 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 04. 30. 01:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2011. 04. 30. 00:46

Kurvara nem remlik. :(

http://indavideo.hu/...o/Eger_a_marson

04:22 Fasza nagy kerek nyalóka. Ilyen ha van a gyíkoknál, akkor már indulok is. Bár Szekszárdon lehet hasonlót venni a mézeskalácsboltban.
Make love not Wor.

#3367 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 30. 04:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 04. 30. 02:09

http://indavideo.hu/...o/Eger_a_marson

04:22 Fasza nagy kerek nyalóka. Ilyen ha van a gyíkoknál, akkor már indulok is. Bár Szekszárdon lehet hasonlót venni a mézeskalácsboltban.

Lehet van ott egy lejárat a gyíkokhoz és onnan hozzák fel. Ha Dex lejönne, elkísérném azt megkérdezhetné őket, hogy van-e lejárat. Az eseményt persze dokumentálnánk videóval is, youtube-on is elérhető lenne.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#3368 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 30. 07:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 30. 00:01

Ebben rejlik az UFO kutatás nehézsége!

Ez egy meglehetősen nehéz elemző munka. Dehát ez van.

Üzenet megtekintéseIdézet: Ny. T. - Dátum: 2011. 04. 29. 21:47

És éppen ezért, addig SOHASEM FOGTOK UFÓT LÁTNI, MÍG NEM HISZTEK BENNE, ÉS SOHASEM FOGTOK LEMENNI A BELSŐ FÖLDRE, MÍG NEM HISZTEK BENNE - ÉS ÉPPEN EZÉRT SOHASEM FOGTOK BIZONYÍTÉKOT SEM KAPNI SEMMILYEN PARANORMÁLIS JELENSÉGRE, AMEDDIG NEM HISZTEK ABBAN A TAPASZTALATBAN , AMELY MAGÁT A BIZONYÍTÉKOT SZOLGÁLTATNÁ!

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#3369 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 30. 07:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 30. 00:25

Hogy mit nyerne?

- Korlátlan ingyen energiát
- Korlátlan élelmet
- A bűnözés megszűnését
- A politika megszűnését
- A társadalmi egyenlőtlenségek megszűnését
- Ingyen sört és határtalan békét

+

Idézet

A Kétfarkú Kutya Párt a 2006-os kampányban ingyen sört és örök életet ígértek a választóiknak.

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#3370 Felhasználó inaktív   G-e-r-i 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 30. 08:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 29. 23:56

Végre, mondtál egy igazságot! :up: Hogyan jött?

Csakhogy a gyémánt meg az olaj SEMMIT SEM ér ahhoz a világhoz képest amit odalent találnának!

Mégis Mercedessel jársz. Akkor most ha ezek semmit sem érnek, akkor minek bmw meg merci? Kicsit disszonáns a dolog. Erre mit mond N.T?
Munkahelyem: Best Machinery.
A munkagépek, recycling és biomassza hasznosítási berendezések és targoncák hazája :)

#3371 Felhasználó inaktív   G-e-r-i 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 30. 08:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 30. 00:25

Hogy mit nyerne?

- Korlátlan ingyen energiát
- Korlátlan élelmet
- A bűnözés megszűnését
- A politika megszűnését
- A társadalmi egyenlőtlenségek megszűnését
- Ingyen sört és határtalan békét

+

Már mitől szűnne meg a bűnözés???

-Ha Jahno elszeretné a nődet, akkor esetleg megorrolnál rá. Ha Leslie nőjét szereté el, akkor pedig lenne bűnözés, hidd el.

-Én nem akarok veled egyenlő lenni. Most akkor mi lesz? Hallottál már arról a szóról, hogy individum?

Mindenképpen várom a válaszaidat!
Munkahelyem: Best Machinery.
A munkagépek, recycling és biomassza hasznosítási berendezések és targoncák hazája :)

#3372 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 30. 08:21

Nincsenek kínos kérdések, csak még nem rendelkeztek olyan felfogóképességgel, hogy megértenétek a világmindenség TÉNYLEGES működésének alapfolyamatait.

Ahogy a majomcsapatnak is hiába beszélnénk, mondjuk , a húrelméletről - mivel pl. az okoskodó főmajom állandóan ellentmondást fog találni benne -, épp úgy képtelenség addig ELEMI ismereteket is közölni, amíg ELÉGEDETTEK VAGYTOK AZ ŐRÜLT, AZAZ KIFORDÍTOTT GONDOLKOZÁSMÓDOTOKKAL!

Elgurult a gyógyszer?
Dex tesz egy kijelentést, utána tesz egy másikat, ami üti az elsőt.
Ez egy nagyon egyszerű dolog, nem kell észlénynek lenni hozzá, hogy észrevedd.

De hogy ne csak általánosságban beszéljek : az a gondolkodásmód, amit itt a földön természetesnek vesznek, és ezért Ti is automatikusan átvetettek, az öt érzékszerven alapul, mert a gondolkodás elválaszthatatlan az érzékszervektől.

És a földi, testtudatos ember 100%-ban az érzékszervek által közvetített információkból állítja fel a hitét és világnézetet, azaz : HISZEM, HA LÁTOM!

Én nagyon sok dolgot elhiszek, amit nem láttam is.
Pl. a Holdon sosem jártam, mégis elhiszem, amiket olvashatok róla pl. a Wikipédián.

És EZ AZ ŐRÜLET, tisztelt barátaim! Ez AZ ABSZOLÚT ŐRÜLET, amit észre sem vesztek, de amit minden ideérkező földönkívüli civilizáció tagja megdöbbenve AZONNAL ÉSZLEL - és EZÉRT nem lépnek közvetlenül velünk kapcsolatba, csak közvetve; a földi ember számára láthatatlanul ÉPÜLNEK BE a társadalmunkba, mert egy elmeosztály lakóival nincs mit beszélni, különösen azért sem, mert minden elmebeteg ráadásul szinte elviselhetetlen ÖNHITTSÉGGEL is rendelkezik, amiért saját őrültségét is LETAGADJA!

Nos, a világegyetem minden normális bolygóján, A VISSZAFORDÍTOTT NORMÁLIS gondolkozás miatt ez a szabály : LÁTOM, HA HISZEM! - Mert EZ a világmindenség működési elve is!

És éppen ezért, addig SOHASEM FOGTOK UFÓT LÁTNI, MÍG NEM HISZTEK BENNE, ÉS SOHASEM FOGTOK LEMENNI A BELSŐ FÖLDRE, MÍG NEM HISZTEK BENNE - ÉS ÉPPEN EZÉRT SOHASEM FOGTOK BIZONYÍTÉKOT SEM KAPNI SEMMILYEN PARANORMÁLIS JELENSÉGRE, AMEDDIG NEM HISZTEK ABBAN A TAPASZTALATBAN , AMELY MAGÁT A BIZONYÍTÉKOT SZOLGÁLTATNÁ!

Tehát vallás?
Aki nem hisz benne, annak nem létezik?
Mi a helyzet a tudatlan lényekkel? Pl. egy kutya hisz az UFÓkban, és neki létezik? Vagy egy egysejtű? Vagy egy növény?

Ha nem hiszek a gyíkemberekben, akkor hiába is mennék le, csak üres barlangokat látnék?
És ők látnának negem vajon?

Én azt hiszem, sajtból van a Hold.
SAJTBÓL VAN a Hold!

#3373 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 30. 08:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 04. 30. 00:03

Azt úgysem lehet megtalálni, gyémántot meg csakcsak. Vagy mire lenne jó? Lejárnánk sakkozni a gyíkokkal? Azt sem tudják mi a pálinka, azoknak is meg van a maguk világa. Ennyi erővel mondhatnám, hogy de király a déli sarkon, mert a pingvineknek is jó, oszt ott paradicsomi állapotok vannak. No meg annyi friss, igazi tengeri halat sehol nem tudsz zabálni. Nahümm?

:up:

#3374 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 30. 08:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 04. 30. 00:13

Na, szomszédban reggelre ez nőtt a kertben:

Csatolmány ufo2.jpg

Macska persze egyből kiszúrta, körbeszagolta, azóta ebben fürdik, itt alszik. Ötlet? Méretei nagyjából látszódnak, ha már ott a macska, amihez arányosíthatunk.

Fasztuggya. Nem nagyon látom a képen.
Mi az, zúzmara, deres a fű? Vagy hamu?

#3375 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 30. 08:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 30. 00:18

Mint mondtam, elemző munkát végzünk (legalábbis én így szoktam) egy adott beszámolóról.

Ezt összeegyeztetem más beszámolókkal és kiválogatom azokat, amelyek ugyanarról beszélnek. Ha marad egy kilógó beszámoló, és azt sehova se lehet beilleszteni, akkor azt figyelmen kívül hagyom. Félreteszem magyarul. Van is erre a célra egy fiókom, ugy hívom: szemetes. Megőrzöm őket, de nem dobom ki.

A kontakták beszámolóit pedig katalogizálom az adott társadalmaknak megfelelően. A fotók további extra segítséget nyújtanak technológiájuk meghatározásában.

A kiszivárogtatott dokumentumokat is nagyon jól fel lehet használni analitikus módszerként összevetve a kontakták beszámoloival. Ha egy dokumentum nem egyezik a kontakta szavaival, akkor keresek olyan beszámolót ami alátámasztja azt. Ha nem találok ilyet, akkor keresek másik dokumentumot.

Mindig arra törekszem, hogy legalább 2 forrásanyaggal alá tudjak támasztani egy adott témát.

Itt 8-10-en állították, hogy megdugták a nődet.
Megvan a legalább 2.

#3376 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 30. 08:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 30. 00:44

Felfogásuk szintén.

Jó a fölfogó képességem!
Föl foglak pofozni!
:D

#3377 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 30. 08:30

Üzenet megtekintéseIdézet: G-e-r-i - Dátum: 2011. 04. 30. 09:10

-Ha Jahno elszeretné a nődet, akkor esetleg megorrolnál rá. Ha Leslie nőjét szereté el, akkor pedig lenne bűnözés, hidd el.

:up:

-Én nem akarok veled egyenlő lenni. Most akkor mi lesz? Hallottál már arról a szóról, hogy individum?

:up: :D :D :D

#3378 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 30. 08:36

Üzenet megtekintéseIdézet: G-e-r-i - Dátum: 2011. 04. 30. 09:04

Mégis Mercedessel jársz. Akkor most ha ezek semmit sem érnek, akkor minek bmw meg merci? Kicsit disszonáns a dolog. Erre mit mond N.T?

Igen, egy 10 évessel. De nem tök mindegy mivel járok?

Sajnos nekem is kell pénzt keresnem, hogy ne haljak éhen, nekem is kell pénzt keresnem, hogy be tudjam fizetni a csekkeket, nekem is kell pénzt keresnem, hogy tudjak járni valamivel! Mert a világ ezt követeli!

De amikor majd a világ jelenlegi gazdasági-társadalmi politikai rendszere elbukik, és egy magasabb szintű frekvenciába lépünk, ezek a dolgok - arany, ezüst, bmw, plazmaTV, gyémántnyaklánc, mercedes - mind értéktelen és szükségtelen lesz!

Az hogy elmélyült kutatásokat végzek ilyen szinten, az nem jelenti azt, hogy mazohista is lennék!

Mellesleg ha már itt tartunk, abban az esetben, ha már spirituálisan felemelkedtünk galaktikus testvéreinkhez, szívesen kipróbálnám a legújabb fejlesztésű személyi űrhajójukat vagy csillagközi felderítőhajójukat kipróbálni milyen funkciói vannak, milyen tudományos eszközökkel van felszerelve, hogyan gyorsul, hogyan lehet vele dimenziót váltani, stb...

Meg milyen lenne vele bejárni a Naprendszert, stb...

Szerkesztette: Dextrose 2011. 04. 30. 08:59 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#3379 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 30. 08:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 30. 09:36

Igen, egy 10 évessel. De nem tök mindegy mivel járok?

Sajnos nekem is kell pénzt keresnem, hogy ne haljak éhen, nekem is kell pénzt keresnem, hogy be tudjam fizetni a csekkeket, nekem is kell pénzt keresnem, hogy tudjak járni valamivel! Mert a világ ezt követeli!

De amikor majd a világ jelenlegi gazdasági-társadalmi politikai rendszere elbukik, és egy magasabb szintű frekvenciába lépünk, ezek a dolgok - arany, ezüst, bmw, plazmaTV, gyémántnyaklánc, mercedes - mind értéktelen és szükségtelen lesz!

Az hogy elmélyült kutatásokat végzek ilyen szinten, az nem jelenti azt, hogy mazohista is lennék!

Félreértetted a kérdést. Nem az a lényeg, hogy mivel jársz.
Hanem hogy miért nem használod a gyíkemberek technológiáját?
Igyen energia, ingyen kaja, ingyen sör, ingyen számítógép, ingyen minden.

#3380 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 30. 09:02

Most erre mit mondjak? Milyen kérdést vársz erre? Egy magasan fejlett spirituális világban ilyen nem fordulna elő!

Meg az individuumnak is más értelme van! Erre a legjobb példa a plejádiak szociális, családi és szexuális sajátosságai!

Az ő személyközi viszonyaiknak a jellegzetessége választ ad a kérdésedre!

Szerkesztette: Dextrose 2011. 04. 30. 09:03 -kor

paranormal.hu

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.