Idézet: debaj - Dátum: 2011. 06. 07. 15:00
Random számítógépekről random helyiségekben én is tudok találni ezer képet, ha olyanokat akarok nézegetni. A garázsnyi dokumentumodról már nem dobtál képet, inkább lapítottál, mint szar a fűben, a Szent Jegyzőkönyvek közül is csak olyanra futotta, amiben kiültél a mezőre, és nem történt semmi, és úgy általában bármi konkrétunot kérünk tőled, elintézed egy nagyvonalú "úgyteszekminthanemhallottamvolna, lássukakövetkezőelmebetegséget"-tel.
A fél perces "dokumentumfilmet", amit múltkor linkeltél, megnézted egyáltalán a Nagy Munka elkészülte után? Szerinted dokumentál bármit is, azon kívül, hogy 15 másodpercnyi videóhoz remekül hozzá tudsz csapni 15 másodpercnyi főcímet?
Kontaktát is ígértél, ehelyett a nyakunkba csődítettél egy levakarhatatlan kis pattanást, akiről még mindig nem tudunk semmit, mert bemutatkozásra már nem telik, ellenben a pofája az nagyon nagy, amikor a seggedet kell nyalnia, meg fröcsögő nyállal ordibálnia.
Soroljam még, te féreg, hogy miért nicns okod akár egy pisszenésre is, ha valami nem a te szád íze szerint alakul a topikban?
Hazug vagy, sunyi, és aljas, ennek ellenére elvárod, hogy ne kezeljünk bohócként. Pedig örülhetnél, hogy csak bohócként kezelünk.
Tudod mit? Elkezdem fotózni a környezetemet, ha még annyira se méltatod az embert, hogy hitelesnek találd!
De a személyiségi jogaim felfedéséről ne is álmodj! Van szakújság, benne megtalálsz, de a nevemről itt ne beszéljünk.
Csak ebben a hónapban 10 szaktanulmányt kell írnom.
Csak ebben a hónapban 5 helyszínre kell kimennem.
Csak ebben a hónapban 400 oldalnyi dokumentumot rendszereztem.
Csak ebben a hónapban négy embernek adtam személyes ezoterikus tanácsadást!
Csak ebben a hónapban közel 2 órás felvételt készítettem!
Miről beszélsz ember?! Saját magamat nem fogom meghazudtolni ha egyszer tisztában vagyok saját Munkásságommal!
És igen, nem szégyelltem a főnökömtől "kölcsönkérni" egy irodát! Rákérdeztem még akkor is, ha pofátlan leszek, mert nem sajnáltam magamtól a helyet, ahol kutathatok a témában!
És igenis több éve foglalkozom és elmélyülten művelőm a témában. Én már tizenéves koromban az asztrális entitások éteri jellegzetességeit tanulmányoztam, amikor neked még fogalmad se volt arról, mi az a repülő csészealj!
Szerkesztette: Dextrose 2011. 06. 07. 14:27 -kor