HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#801 Guest_ottokar_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 08. 26. 13:00

"Vagy pedig egyszerűen valaki "elfelejtette" közölni az automatikus üzemmódra állított (hétvége volt!) űrvédelmi rendszerrel a Columbia paramétereit, mindek következtében a rendszer azt "ellenségesként" jelölte meg..."

Hogyan lehet olyan agyalágyult valaki hogy azt feltételezi hogy ilyen fontos helyen nem lesik a radart állandóan? Ennél egyszerűbb helyeken állandó ügyelet van. Az egész egy zavarodott agy rémlátása. Az "automata" üzemmód is ilyen.

Szerkesztette: ottokar 2006. 08. 26. 13:02 -kor

#802 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 26. 13:01

Miért, gondolod hogy létezik az űrvédelmi szuper-lézer? :nevet2: :nevet:

#803 Guest_ottokar_*

Elküldve: 2006. 08. 26. 13:05

Idézet: PPeter - Dátum: 2006. aug. 26., szombat - 14:01

Szó sincs arról hogy létezne, csak a szövegben hemzsegő képtelenségeket logikátlanságokat ecsetelem.

#804 Felhasználó inaktív   Fanatic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 26. 13:17

Valószínűleg emberünk egy vidéki laktanyát is csak messziről látott....
"...Magyarország eljátszotta a lehetőségeit, és most nagy bajban van. Ez a szélsőségesen elitvezérelt ország beleragadt a nyolcvanas évek félkapitalista mutyivilágába. Ezen nem segít sem a reform, sem a kormányváltás. Itt elitváltástra van szükség..."

#805 Guest_ottokar_*

Elküldve: 2006. 08. 26. 13:17

" ilyen fontos helyen nem lesik a radart állandóan"

Természetesen ez a katonai légtérfigyelő szolgálat.

#806 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 26. 13:24

Idézet: PPeter - Dátum: 2006. aug. 26., szombat - 14:01

http://www.areadownload.com/video/ufo/vide...0Video%2002.mpg

;)
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#807 Felhasználó inaktív   boyscout 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 08. 26. 14:06

na és miért nem találta el?

1. mert nem hétvége volt
2. mert ő az operátor: Kép

impossible is not a fact. it's an opinion. impossible is temporary. impossible is nothing...

#808 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 26. 14:09

Idézet: boyscout - Dátum: 2006. aug. 26., szombat - 15:06

1. mert nem hétvége volt

Hááá, Űrgolyhók... :nevet2:

#809 Felhasználó inaktív   Fanatic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 26. 14:26

Idézet: boyscout - Dátum: 2006. aug. 26., szombat - 15:06

1. mert nem hétvége volt

Csupa balfasszal volt körülvéve :D ..
"...Magyarország eljátszotta a lehetőségeit, és most nagy bajban van. Ez a szélsőségesen elitvezérelt ország beleragadt a nyolcvanas évek félkapitalista mutyivilágába. Ezen nem segít sem a reform, sem a kormányváltás. Itt elitváltástra van szükség..."

#810 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 26. 16:50

És amikor vakvágányra fut a fizika (mármint szerintük):

Idézet

hát igen nehéz beigazítani egy olyan matematikai rendszerbe mindent, ami hibás. Ki kellene dolgozni egy tökéletes matematikai rendszert, csak ez lehetetlen. Amugy régebben elkezdtem egy ujabb számrendszer kidolgozását, ahol a nulla egyszerűn nincsen, de ez meg mégnagyobb hülyeség.

Nem szabad enni meg inni az oldal olvasása közben, fulladásveszély keményen.

#811 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 26. 17:49

Mindenesetre újat is tanultam a fórumon. :Đ
Árdpád-házi királyainknak 12 ujja volt (Szerk.: Tényleg?). A keresztes pók meg csak 8-ig tud számolni. (De van, hogy elszámol fél 10-ig is. :Đ )

Szerk2.: Szvsz kéne nyitni egy Aranylaci topicot.

Szerkesztette: Ndrew 2006. 08. 26. 17:52 -kor

#812 Felhasználó inaktív   Fanatic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 26. 17:55

Idézet: PPeter - Dátum: 2006. aug. 26., szombat - 17:50

És amikor vakvágányra fut a fizika (mármint szerintük):

Nem szabad enni meg inni az oldal olvasása közben, fulladásveszély keményen.

Mondjuk nem mélyedtem el elég alaposan emberünk fórumában, de az agymenésekre én idáig egyetlen ellenvetést sem láttam még ott... :think:

Lehet, hogy a máskéntgondolkodókat kimoderálják?

#813 Felhasználó inaktív   Fanatic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 26. 18:06

Idézet: Ndrew - Dátum: 2006. aug. 26., szombat - 18:49

Mindenesetre újat is tanultam a fórumon. :Đ
Árdpád-házi királyainknak 12 ujja volt (Szerk.: Tényleg?). A keresztes pók meg csak 8-ig tud számolni. (De van, hogy elszámol fél 10-ig is. :Đ )

Szerk2.: Szvsz kéne nyitni egy Aranylaci topicot.

Gyerekek én aszondom: csináljunk sztárt Laciból. Ekkora ember megérdemli, hogy egy ország röhögjön rajta.
Nincs valakinek kereskedelmi televíziós kapcsolata?

Szalacsi, Polgárjenő és Ginóék után az egész ország ki van éhezve egy újabb gigantikus poénra.

#814 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 26. 18:12

Idézet: Fanatic - Dátum: 2006. aug. 26., szombat - 19:06

Gyerekek én aszondom: csináljunk sztárt Laciból. Ekkora ember megérdemli, hogy egy ország röhögjön rajta.
Nincs valakinek kereskedelmi televíziós kapcsolata?

Szalacsi, Polgárjenő és Ginóék után az egész ország ki van éhezve egy újabb gigantikus poénra.

Aranylaci for president. :Đ :nevet2:

#815 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 27. 01:00

Gyerekek, ma láttam egy ufot! :)

De komolyan, szerintem az lehetett. Elmesélem milyen volt.

Úgy volt, hogy ültünk kinn a kertben a hintán, és azt vettük észre, hogy egy csillag mozog, halad. Aztán egyre inkabb ugy tünt, hogy nem sokkal a házunk felett jár. Olyan volt mint egy egyenletes mozgásu csillag hang és vibrálás nélkül, csak haladt előre.

Aztán elkezdett a fénye halványulni, mert iszonyatos sebeséggel elindult felfelé, majdnem függőlegesen. Na, ez mi lehetett?  :think:

Ha realista akarok lenni, akkor azt mondanám rá, hogy meteorológiai eszköz volt. De ilyen manővernél? Meg a meteorologiai szerkezetek így viselkednek?

Szerkesztette: Dextrose 2006. 08. 27. 01:13 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#816 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 27. 01:01

Idézet: Fanatic - Dátum: 2006. aug. 26., szombat - 18:55

Mondjuk nem mélyedtem el elég alaposan emberünk fórumában, de az agymenésekre én idáig egyetlen ellenvetést sem láttam még ott... :think:

Lehet, hogy a máskéntgondolkodókat kimoderálják?

Beírtam több hozzászólást is, mindet kimoderálta, a felhasználómat pedig törölte aranylaci. Újraregeltem, de nincs kedvem már erőlködni. El fogom érni más utakon, hogy az oldalát leszedjék, ez az ember nem egyszerűen hülye, hanem káros.

#817 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 27. 07:38

Idézet: PPeter - Dátum: 2006. aug. 27., vasárnap - 2:01

Beírtam több hozzászólást is, mindet kimoderálta, a felhasználómat pedig törölte aranylaci. Újraregeltem, de nincs kedvem már erőlködni. El fogom érni más utakon, hogy az oldalát leszedjék, ez az ember nem egyszerűen hülye, hanem káros.

Azt teszel amit csak akarsz... en mar letukroztem magamnak. ;)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#818 Felhasználó inaktív   Fanatic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 27. 08:05

Idézet: PPeter - Dátum: 2006. aug. 26., szombat - 13:06

- Te Mike, lesz bent valaki....

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az alábbi fénykép. Kern után szabadon én is elfogtam egy levelet, amiben dokumentum értékű fénykép volt. Egy szigorúan titkos katonai műhold pont lefényképezte, amint a HAARP visszatérő Krieger-2 bolygóközi űrhajóra tüzel. A  hajónak 4 fekete doboza is volt, amit a katonai műhold speciális mikrohullámú keresőjével megtalált és eljuttatta a NASA-hoz. A doboz adatai alapján Hans Löwenbrau fedélzeti mérnök és Jürgen Gösser kommunikációs tiszt éppen a hajtóművet ellenőrizték, amikor a végzetes csapás érte az űrhajót.  A fedélzeten tartózkodott még Klaus Heineken kapitány és felesége Anna Radeberger kutatótiszt és hajóorvos...
Kép

#819 Felhasználó inaktív   Avalon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 27. 09:16

Idézet: PPeter - Dátum: 2006. aug. 27., vasárnap - 2:01

Megtaláltam ezt az aranylacis oldalt a Mókás oldalak közt.. megérte. :) Mondjuk az a baj vele, és nem tudom, hogy PPeter erre gondolt-e, hogy lehet van olyan ember, aki elhiszi ezt. Ebből a szempontból tényleg káros. Meg mi van, ha egy fölfönkívüli ezt olvassa el először amikor idejön. Szegény, mit gondolhat a tudomány mai állásáról.  :Đ

Még csak egy két dolgot olvastam el, most a fórumot nézem. remélem az sem okoz majd csalódást.  ;)

#820 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 27. 09:19

Idézet: Avalon - Dátum: 2006. aug. 27., vasárnap - 10:16

Megtaláltam ezt az aranylacis oldalt a Mókás oldalak közt.. megérte. :) Mondjuk az a baj vele, és nem tudom, hogy PPeter erre gondolt-e, hogy lehet van olyan ember, aki elhiszi ezt. Ebből a szempontból tényleg káros. Meg mi van, ha egy fölfönkívüli ezt olvassa el először amikor idejön. Szegény, mit gondolhat a tudomány mai állásáról.  :Đ

Még csak egy két dolgot olvastam el, most a fórumot nézem. remélem az sem okoz majd csalódást.  ;)

Ráadásul ez a szerencsétlen elmebeteg még tanárként is funkcionál, ami kimondottan szomorú és megdöbbentő.

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.