HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#1461 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 04. 14. 06:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 13. 20:43

Igen, egyből bizonyított lesz. Szerintem nem érdemes vitatkozni azon, miért.

Mer érted, jönnek nagyon messziről és mutatnak olyan technológiát ami elvileg a mi fizikai törvényeink szerint nem működhetnek. Ezzel azt bizonyítanák, hogy létezik egy egészen másfajta fizikai terület, melyet még nem ismerünk.

De nem kell, hogy technológiai csodákat mutogassanak. Elég ha eléd állnak és telepatikusan ennyit mondanak: Üdv Jahno. Nos ekkor ez igencsak új ismereteket jelentene a biológia és a fizika számára.

Miről beszélsz? Mitől lenne BIZTOSAN dimenzióugrás, ha idejönnek? Itt linkelted 6 hsz-el feljebb, hogy a Marson is ott az élet, a szomszédunkban. Onnan kb. robogóval is ide lehet érni, nem dimenzióugrással...
Szakma... :omg:

Szerkesztette: vipi 2011. 04. 14. 06:49 -kor

#1462 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 14. 07:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 13. 22:02

már a felállás is önmagában aránytalan.

Ha igazad lenne, és lenne érdemi bizonyítékod, akkor nem az arányok számítanának.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1463 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 14. 07:13

Üzenet megtekintéseIdézet: vipi - Dátum: 2011. 04. 14. 07:48

Miről beszélsz? Mitől lenne BIZTOSAN dimenzióugrás, ha idejönnek? Itt linkelted 6 hsz-el feljebb, hogy a Marson is ott az élet, a szomszédunkban. Onnan kb. robogóval is ide lehet érni, nem dimenzióugrással...
Szakma... :omg:

Tehát ugy gondolod, hogy egyszerűen rakétameghajtással utaztak 2 millió évet, hogy ideérjenek.

Csak gondolj a világban történő UFO észlelésekre. Te láttál már rakétameghajtású UFO-t? Nem tűnik fel, hogy milyen gyorsak, megjelennek, majd eltűnnek.

Ha elolvasnál akár egyetlen fontos beszámolót is akár Adamskitól, Daniel Fry-tól, Diana Howardtól vagy Elisabeth Klarertől vagy Dino Kraspedontól, meggyőződnél róla, milyen felfoghatatlan technológiával rendelkeznek.

Meg ha telepatikusan kommunikálnak, szerinted nem jutottak el arra a szintre, hogy tudjanak dimenziót ugrani? Meg ha rakétahajtással jönnek, akkor azt a sokezer évet mire ideérnek, miért éppen arra használták, hogy a mi szeméttelepünkre jöjjenek?

Szerintem akkor se ismernéd be, hogy igenis dimenziót ugrik, ha szemed láttára elsuhanna melletted egy, majd eltűnne. Akkor se akarnád elhinni.

Szerkesztette: Dextrose 2011. 04. 14. 07:16 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#1464 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 14. 08:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 14. 08:13

Csak gondolj a világban történő UFO észlelésekre. Te láttál már rakétameghajtású UFO-t? Nem tűnik fel, hogy milyen gyorsak, megjelennek, majd eltűnnek.

Annyira gyorsan, hogy a szakmán(!) kívül észre se veszik… belül meg észlelés nélkül tudják.

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#1465 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 14. 08:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Eleanor - Dátum: 2011. 04. 14. 09:04

Annyira gyorsan, hogy a szakmán(!) kívül észre se veszik… belül meg észlelés nélkül tudják.

Ha rászánnál napi 4-5 órát a szakma alapos tanulmányozására, akkor nem csak hogy új ismeretekre tennél szert, hanem sokkal jobb rálátással rendelkeznél a témáról.

Ha még ezen felül némi munkával is hozzá tennél a szakterülethez - fordítások, megfigyelések, beszámolók átdolgozása, esettanulmány készítés, stb... - akkor azt mondanám, végre elértél egy minimális szintet.

De hogy le is tegyél valamit az asztalra, még ennél is sokkal többet kell tenni. Ehhez napi 8-10 aktív kutatási munkára lenne szükség, amire a legtöbb ember sajnos képtelen.
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#1466 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 14. 09:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 13. 22:02

Azt hiszem én vagyok itt a szakma egyedüli képviselője

Elég rossz lehet annak a szakmának, aminek te képviselője vagy.

#1467 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 14. 09:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 14. 09:40

Ehhez napi 8-10 aktív kutatási munkára lenne szükség...

...amit esetleg fantáziálás helyett értelmes tanulásra is fordíthatnál, és akkor nem csinálnál hülyét magadból minden második hozzászólásoddal. És akkor még sértődözni se sok okod lenne.

#1468 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 14. 09:16

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 04. 14. 10:05

Elég rossz lehet annak a szakmának, aminek te képviselője vagy.

Akkor egy kis statisztika:

Csak Magyarországon legalább harminc UFO kutatási szervezet van.

A RYUFOR alapítványnak legalább 500 tagja van, a Magyar UFO szövetségnek szintén.

Magyarországon az utóbbi években igencsak megszaporodtak az UFO kutatási Klubok, köztük az Borsodi, Ózdi, Monori, stb...ezeknek is egyenként többszáz fős tagállományuk van. És akkor nem beszéltünk még az amatőr szervezetekről, és a külföldi szervezetekről.

A magyar UFO kutatásnak is számtalan alakja van, mint pl ő vagy ő

Angliában közel 200 külünféle paranormális kutatási szervezet létezik, közzöttük a leghíresebb Surrey Paranormal - Ghost Hunters, UKBPA British Paranormal Association, S.P.I.Paranormal Investigations, stb...

Amnerikairól csak néhány: Morris County Paranormal Research Society, ISIS Paranormal Investigations, New York Paranormal Investigators, stb...

Szerkesztette: Dextrose 2011. 04. 14. 09:17 -kor

paranormal.hu

#1469 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 14. 09:28

És? Senki sem tagadta, hogy léteznek UFO kutatók, nekem csak azzal van a problémám, hogy te a "szakma képviselőjének" tartod magad, és másokon kéred számon, amiért nem járatosak a témában. Miközben te szemmel láthatóan a lehető legalapvetőbb dolgokkal sem vagy tisztában puszán azzal a felkiáltással, hogy szerinted azok hülyeségek, hajmeresztőnél hajmeresztőbb dolgokat sorolsz állítólag a saját szórakoztatásodra, aztán sértődötten csapkodsz magad körül, amikor mindenki hülyének néz, és úgy is kezel, mint egy gyengeelméjűt.

Eleinte még szórakoztató volt, de most már iszonyatosan fárasztó vagy.

#1470 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 14. 10:05

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 04. 14. 10:28

És? Senki sem tagadta, hogy léteznek UFO kutatók, nekem csak azzal van a problémám, hogy te a "szakma képviselőjének" tartod magad, és másokon kéred számon, amiért nem járatosak a témában. Miközben te szemmel láthatóan a lehető legalapvetőbb dolgokkal sem vagy tisztában puszán azzal a felkiáltással, hogy szerinted azok hülyeségek, hajmeresztőnél hajmeresztőbb dolgokat sorolsz állítólag a saját szórakoztatásodra, aztán sértődötten csapkodsz magad körül, amikor mindenki hülyének néz, és úgy is kezel, mint egy gyengeelméjűt.

Eleinte még szórakoztató volt, de most már iszonyatosan fárasztó vagy.

Nem, nem a saját szórakoztatására csinálom. Hanem mások érdekeiben. Ezen a héten például nagyrészt azzal töltöttem az időt, hogy a Föld kolonizációs történelmét dolgozom fel. A kronológiát tudni ugyanis alap.

paranormal.hu

#1471 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 14. 10:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 14. 09:40

Ha rászánnál napi 4-5 órát a szakma alapos tanulmányozására, akkor nem csak hogy új ismeretekre tennél szert, hanem sokkal jobb rálátással rendelkeznél a témáról.

Ha még ezen felül némi munkával is hozzá tennél a szakterülethez - fordítások, megfigyelések, beszámolók átdolgozása, esettanulmány készítés, stb... - akkor azt mondanám, végre elértél egy minimális szintet.

De hogy le is tegyél valamit az asztalra, még ennél is sokkal többet kell tenni. Ehhez napi 8-10 aktív kutatási munkára lenne szükség, amire a legtöbb ember sajnos képtelen.

Én értem, hogy ezek a követelmények… csak az nem jön át, hogy mikor tervezed teljesíteni?

#1472 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 14. 10:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Eleanor - Dátum: 2011. 04. 14. 11:08

Én értem, hogy ezek a követelmények… csak az nem jön át, hogy mikor tervezed teljesíteni?

Egy-két dolgot már megtettem hidd el, de 20 év kutatómunkája is kevés lenne ahhoz, hogy valaki ténylegesen hozzátegyen valamit.

Hogy mit csináltam én?

- Cikkeket, esettanulmányokat adtam közre
- Megfigyeléseket vezettem több hónapon át
- Országos magazint hoztam létre
- Több kutatóval végeztem közös munkát
- Jelenleg alapítvány létrehozásán és egy földönkívüli enciklopédia megírásán dolgozom.

Mindez persze önmagában rendkívül kevés, de aki ennyit se tesz, az ne várja, hogy egyből minden összefüggést és törvényszerűséget megértsen és a tudás a fejébe repüljön...

Erre a területre rá kell szánni 30-40 év aktív munkát, elméleti és gyakorlati értelemben egyaránt. Az UFO kutatási szervezetek éppen ebből a célból jöttek létre, mert a csoportos kutatás hatékonyabb.

Szerkesztette: Dextrose 2011. 04. 14. 10:18 -kor

paranormal.hu

#1473 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 14. 10:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 14. 11:05

A kronológiát tudni ugyanis alap.

Inkább azzal töltsed az időt, hogy pótold az elmaradásaidat a valódi tudomány területein, amikkel aztán majd úgy szállsz szembe, ahogy akarsz. Csak előtte legyen legalább egy halvány segédfingod arról, amit mindenáron meg akarsz cáfolni, ne olyanokon legyen a nagy seggreülés, hogy nem pont keleten kel fel a nap, meg sarki fény, meg télen kő lesz a vízből. Mert ezeket a Föld kolonizációs történelme című valamitől ellentétben valóban alap tudni, lehet, hogy a kedvenc sci-fi regényeidben nem így működnek a dolgok, de attól még itt ücsörgünk ezen a nyomorult sárgolyón, ahol bizony ez a dolgok rendje.

És ezt most a saját érdekedben mondom, immáron sokadszor, még ha ezt nem is akarod elfogadni. Meg lehet rajta sértődni, meg le is lehet szarni, engem tényleg nem érdekel, csak akkor ezentúl kímélj meg minket a hisztitől, ha sikerül ismét lejáratnod magadat a soron következő bődületes faszsággal.

Szerkesztette: debaj 2011. 04. 14. 10:15 -kor

#1474 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 14. 10:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 14. 11:14

Egy-két dolgot már megtettem hidd el,

Idézet

- Aztán bátyám, honnan lehet tudni, hogy maga igazat mond?
- Hát most mondtam, nem?

#1475 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 14. 10:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 14. 11:05

Nem, nem a saját szórakoztatására csinálom. Hanem mások érdekeiben. Ezen a héten például nagyrészt azzal töltöttem az időt, hogy a Föld kolonizációs történelmét dolgozom fel. A kronológiát tudni ugyanis alap.

Gondolom sokan kértek rá. :-D

Viszont az én érdekeimben inkább egy jó marhapörköltet csinálhatnál házi tarhonyával. :Đ

#1476 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 14. 10:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Eleanor - Dátum: 2011. 04. 14. 11:28

Mindennek nyoma van. Vannak jegyzőkönyveim, megjelent írásos anyagaim, fotóim, kutatási anyagaim. Mindent meg tudok mutatni, mert gondolom azt hiszed csak a levegőbe beszélek.

paranormal.hu

#1477 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 14. 10:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 14. 11:14

Egy-két dolgot már megtettem hidd el, de 20 év kutatómunkája is kevés lenne ahhoz, hogy valaki ténylegesen hozzátegyen valamit.

Hogy mit csináltam én?

- Cikkeket, esettanulmányokat adtam közre
- Megfigyeléseket vezettem több hónapon át
- Országos magazint hoztam létre
- Több kutatóval végeztem közös munkát
- Jelenleg alapítvány létrehozásán és egy földönkívüli enciklopédia megírásán dolgozom.

Mindez persze önmagában rendkívül kevés, de aki ennyit se tesz, az ne várja, hogy egyből minden összefüggést és törvényszerűséget megértsen és a tudás a fejébe repüljön...

Erre a területre rá kell szánni 30-40 év aktív munkát, elméleti és gyakorlati értelemben egyaránt. Az UFO kutatási szervezetek éppen ebből a célból jöttek létre, mert a csoportos kutatás hatékonyabb.

30-40 evet elbaszni vmire ami nem is biztos, hogy letezik? haaat.. hajra. :-)
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#1478 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 14. 10:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 14. 11:31

Mindennek nyoma van. Vannak jegyzőkönyveim, megjelent írásos anyagaim, fotóim, kutatási anyagaim. Mindent meg tudok mutatni, mert gondolom azt hiszed csak a levegőbe beszélek.

Hát kezdetnek megtenné valamiféle bizonyíték annak alátámasztására, amiről beszélsz. Te nem hiányolsz ilyesmit?
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#1479 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 14. 10:37

Nah, akkor már van egy OKJ-s UFO kutatónk is.
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1480 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 14. 10:49

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 04. 14. 11:15

Inkább azzal töltsed az időt, hogy pótold az elmaradásaidat a valódi tudomány területein, amikkel aztán majd úgy szállsz szembe, ahogy akarsz. Csak előtte legyen legalább egy halvány segédfingod arról, amit mindenáron meg akarsz cáfolni, ne olyanokon legyen a nagy seggreülés, hogy nem pont keleten kel fel a nap, meg sarki fény, meg télen kő lesz a vízből. Mert ezeket a Föld kolonizációs történelme című valamitől ellentétben valóban alap tudni, lehet, hogy a kedvenc sci-fi regényeidben nem így működnek a dolgok, de attól még itt ücsörgünk ezen a nyomorult sárgolyón, ahol bizony ez a dolgok rendje.

És ezt most a saját érdekedben mondom, immáron sokadszor, még ha ezt nem is akarod elfogadni. Meg lehet rajta sértődni, meg le is lehet szarni, engem tényleg nem érdekel, csak akkor ezentúl kímélj meg minket a hisztitől, ha sikerül ismét lejáratnod magadat a soron következő bődületes faszsággal.

Figyelj, már régóta próbálom itt a fórumon komolyra fordítani az UFO kutatás témakörét, mégis mindenki beállt az agymosottak közé. Pedig ennyi idősen még lehetne hova fejlődni, lenne bőven időd neked is olvasni és tanulni ezoterikus és UFO kutatási témakörben.

Mert valljuk be, most még, - sajnos ezt kell, hogy mondjam - a VALÓDI műveltségben nagyon tudatlan vagy, de ugyanakkor elvárod, hogy komolyan vegyem a primitív tudomány állításait (és itt nem a számtan/mértan/mechanikára gondolok, mert az rendben van)

Ráadásul tanulni nem akarsz, sőt Te is baromságnak nevezed azokat az információkat, melyeket Magyarországon SEHOL MÁSHOL NEM OLVASHATSZ!

Mert Nektek sokkal több mindent is át lehetne adni de Ti is csak a saját önigazolásotokat keresitek, és NEM az Igazságot! - Cáfolj meg, ha nincs igazam!

Igen, cáfolj meg! Mert érdekel-e VALÓBAN a földönkívüli élet, érdekel-e, hogy VALÓBAN, hogyan élnek ott? Érdekel-e, hogy milyenek ott a társas kapcsolatok, milyen a tudomány, művészet, a vallás?

Érdekel-e, hogy 1300km-rel a lábad alatt hogyan élnek az emberek százmilliói mintegy paradicsomi állapotban?

Érdekel, hogy a Vénuszon hogyan termesztik a gyümölcsöket a mieinknél 4-5-ször nagyobbra?

Érdekel, hogy Szaturnuszon mi folyik valójában?

Érdekel, hogy mi szerepe számunkra az Alfa Centauri-rendszernek?

Érdekel a 14,6 fényévre lévő LUMMA csillag UMMO bolygója társadalmi szerkezetének szociológikus leírása, vagy egész természettudományos világnézete ötvenszer annyi terjedelemben, mint az egész biblia?

Érdekel a 411 fényévre lévő Korendor bolygó természet- és társadalomföldrajza, városszerkezete, közlekedése?

Vagy érdekel-e a plejádiak szociográfiája és társadalmi törvényszerűségeik?

Vagy hallottál-e már a szíriusz-arkturusz Mátrixról?

- Érdekelt-e valaha is az Altair rendszer lakossági összetétele?

- Érdekel-e milyen galaktikus szervezetek vannak?

- Érdekel-e, mi a szerepe az Androméda tanácsnak?

- Tudsz-e akár egy értelmes mondatot is mondani a mintakai telepesekről?

- Tudsz-e valamit a lantbeli kaukázusiak kozmográfiai modelljéről, ami a mai napig nagyszerű példája az aktív galaktikus társadalmaknak?

- Tudsz-e valamit a vegaiak kolonizációs munkájáról?

- Mond-e valamit az Arien-faj?

Tudod-e, milyen az Inua bolygó mezőgazdasági rendszere?

- Tudod-e milyen egységekből áll az Arkturuszi űrflotta?

- Tudod-e kik voltak a szantíniaiak ősei?

- Tudsz-e valamit a koldasiak szociális hierarchiájáról?

- Végeztél-e valaha is kutatómunkát az északi-rigeliek fejlődéstörténetéről?

- Vagy tudsz-e valamit a Meton bolygó építkezési stlíusjegyeiről?

- Vagy hogy milyen hatásköre van az Asthar parancsnokságnak?

- Tudod-e a Byronne, Triaxula, Sitóniai Osztályok jellemzését?

Stb..stb...

Le merem fogadni hogy nem!

Mert sajnos azt kell mondanom, hogy ma NINCS SENKI Magyarországon, akik őszintén keresné, minden megalkuvás nélkül az Igazságot.

Mert ha csak az elmúlt 20 évben egyetlen egy is lett volna, akkor Veletek sem kellene még mindig, 2011-ben is a bizonyítékokról, a legnyilvánvalóbb dolgokról vitatkozgatni!

Szerkesztette: Dextrose 2011. 04. 14. 11:09 -kor

paranormal.hu

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.