HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#1981 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 04. 20. 10:16

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2011. 04. 20. 11:08

Azért ez erős kijelentés volt talán...
Akkor legalább azt tedd hozzá légyszi, hogy a te szemedben,
mert azért pl. az én szememben (és gondolom nem csak én látom így) kb ég és föld a különbség!

Más a szakmája. De ettől emberileg nem lesz több.

#1982 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 20. 10:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 20. 11:16

Ilyenből nekem rengeteg van.

Mondjuk az ilyenek pont nem érnek semmit, bárki leirkálhatná egy erdőszélen üldögélve, hogy fúj a szél, meg reccsentek a gallyak, meg repülőgép ment el északról délre... :s Csak semmi értelme nincs!!!

"Megfigyelés oka: 2005 július 3-án a szántóföld felett lebegő ovális fénygömböt figyelt meg két helybéli"
Diagnózis: be voltak b*szva!!! :D
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#1983 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 20. 10:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2011. 04. 20. 11:16

Más a szakmája. De ettől emberileg nem lesz több.

Szerinted az értelmi színvonal, ill. az hogy valaki nem tud alapvető fogalmakat felfogni, mint pl. az általam már említett tény és bizonyíték nem emberi értékmérő?
És most tényleg tekintsünk el a diplomától!

És akkor most vissza rá. Szerinted aki ilyen alapvető dolgokkal nincs tisztában, az a te értékrended szerint kaphatna akár csak érettségit is?!

#1984 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 20. 10:39

[...]
Látható mennyi munkát igényel az UFO kutatás szakterülete.

És kurvára semmi értelme nincs, bebizonyítottad, hogy vannak ufók? Vagy nincsenek?

Ráadásul én az UFO kutatás egyik részterületére specializálódtam, nevezetesen a Földönkívüli Civilizációk kutatásába. Mi lenne, ha még ehhez társulna az ókor, középkor ufológiája, UFO-politika (amely az összeesküvés elméletekkel foglalkozik) vagy akár az űrkutatás ufológiai nézőpontból.

Ezekkel már nincs is időm foglalkozni sajnos.

Hála a jó égnek, köszönjük.
"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton

#1985 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 20. 10:42

Nem.

Például amikor egy helybéli mezőn végeztem megfigyeléseket, percre pontosan feljegyeztem az eseményeket.

blablablabla

- JELENTÉS VÉGE -

A megfigyelés eredménye: nincs UFO jelenségre utaló nyom, nem történt szokatlan.

És mindeközben a háta mögött állva az ő hallástartományán kívüli frekvencián sírva röhögtek a jegyzetelő szerencsétlenen az idegenek..
És ők is feljegyzeteltek valamit..

Szerkesztette: chris77 2011. 04. 20. 10:46 -kor

#1986 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 20. 10:46

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2011. 04. 20. 11:42

És közben a háta mögött állva az ő hallástartományán kívüli frekvencián sírva röhögnek a jegyzetelő szerencsétlenen az idegenek..
És ők is feljegyzetelnek valamit..

:nevet2:
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#1987 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 20. 10:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2011. 04. 19. 22:07

Hát akkor valamit ehhez még kellene hozzátenni, mert ez így önmagában kevés :) Mert ha viszonyítasz egy Einsteint egy putris cigányhoz, akkor kb hasonló méretű az agyuk mégsem hasonló a kihasználtságuk. Persze lehetne az utóbbinak is jobb kihasználtsága, de nincs. És akkor vonjunk átlagot.

Azért azt vedd figyelembe, hogy Einstein tanult és gondolkodott, érdekelte a fizika.
Míg a putrist max. az érdekli, hogy honnét szerezzen egy kis pénzt, amit elihat meg eljátékgépezhet a kocsmában. Ő ebben jobb Einstein-nél, mert ezt csinálja mindig.

Egyébként olvastam egy cikket pár hónapja, amiben azt írták, hogy Einstein agyában volt valami elváltozás.
Az agyának egy pici része, amit a matematikának és a térbeli gondolkodásnak tulajdonítanak, kb. dupla akkora volt (némelyik másik rész kárára), mint az átlagembernél.
Hogy igaz-e, nem tudom.

#1988 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 20. 10:51

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2011. 04. 20. 11:38

Szerinted az értelmi színvonal, ill. az hogy valaki nem tud alapvető fogalmakat felfogni, mint pl. az általam már említett tény és bizonyíték nem emberi értékmérő?

És akkor most vissza rá. Szerinted aki ilyen alapvető dolgokkal nincs tisztában, az a te értékrended szerint kaphatna akár csak érettségit is?!

Az nettó hülyeség, ha az ember ezeket nem tudja elkülöníteni. Ettől még lehet diplomája...

Bocsánat, de én ezeket a papírdolgokat - ha a hétköznapi életet nézem, márpedig most ott vagyunk -, nem veszem figyelembe - így aztán tőlem az kap érettségit, aki átmegy a vizsgán. Ha kollégát keresünk, akkor persze szempont, hogy mije van.

#1989 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 20. 10:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 20. 09:34

Nem, hanem azért mert részben ugyanattól a közös őstől származunk!

Miért gondolod, hogy az ember világ középpontja? Honnan tudod, hogy nem-e egy genetikailag létrehozott faj vagyunk? Nem furcsa neked, hogy lejön az ember a fárol és hipp-hopp, már használja is a szerszámot?

Ugyanis az UFO kutatók szerint kb 387 000 éve – Mintegy 145 000 lantbeli jött a Földre letelepedni és végleg megváltoztatták genetikánkat. Sőt, Földünkre már 22 millió éve jöttek az első lantbeli civilizációk, és megkezdték kisebb kolonizációs munkájukat.

250 000 éve pedig a Centauri rendszer Aremo-X3 nevű bolygójáról érkező földönkívüliek megkezdték Lemuria kolonizációját

A lantbelieket követően jöttek más fajok: mind a pozitívak, azaz Galaktikus Szövetés tagjai a Szíriuszról és a Plejádokról, de a negatívak is, drakonidák, és az akkor még a negatívak uralma alatt álló orioniak fajai jöttek nagy számban ide.

A harcok gyakran majdnem az emberiség pusztulását okozták és számos alkalommal keresztezte a történelmünket. Az ilyen háborúk történetei megtalálhatók majdnem minden őskori és ókori mitológiában, melyek arról beszélnek, hogy az Istenek hogyan avatkoztak be az emberiség mindennapjaiba miközben dúlt a viszály köztük.

Ki mondta, hogy az ember a világ középpontja? Nem értem, hogy ezt mire írtad. Arról van szó, hogy akik ezeket az átveréseket csinálják, azoknak nincs sok fantáziája, és humanoid formára csinálják a gumibábúkat. MOndjuk sokan beveszik ezt mint látjuk.

A többire nem írok semmit, remélem jó orvosod van és hatásos lesz az eletrosokk. Elképesztő ha ezeket komolyan írtad.

#1990 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 20. 10:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2011. 04. 20. 11:51

Az nettó hülyeség, ha az ember ezeket nem tudja elkülöníteni. Ettől még lehet diplomája.....

Nem azt kérdeztem tőled, hogy a mai világban lehet-e, (hisz pont ő rá az élő bizonyíték sajnos) hanem azt, hogy szerinted, a te értékrended szerint ez rendjén van-e így?!

Szerkesztette: chris77 2011. 04. 20. 10:56 -kor

#1991 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 20. 10:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 04. 20. 11:48

Hogy igaz-e, nem tudom.

Ez is olyan dolog, hogy valami magyarázatot mindenképpen kalapálni kell, mert olyan nincs, hogy van egy többé-kevésbé ugyanolyan ember, mint én, és ennyivel okosabb nálam. :-) Ha valaki valamiben kiemelkedőt alkot (akár tudományban, akár művészetben, akár sportban, akár egyéb téren). Annak mindenképpen valami elváltozás az oka. Az olimpián például Phelps testének elemezték ki minden négyzetcentiméterét, hogy biztos azért tud gyorsan úszni, mert a bal kislábujja körme kicsit meg van csavarodva, meg a koponyáján is van egy pukli, ami lényegében csillagkaput nyit a feje körül áramló vízben. :-) De akár Mozartról is tanulmányok százai szólnak, hogy mitől volt olyan zseniális zeneszerző, vagy mondjuk Hitlerről, hogy miért volt gonosz ember, aztán mindegyik másra lyukad ki, de általában nem arra, hogy ez belefér a specifikációba. :-)

#1992 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 20. 10:58

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2011. 04. 20. 11:55

Nem azt kérdeztem tőled, hogy a mai világban lehet-e, (hisz pont ő rá az élő bizonyíték sajnos) hanem azt, hogy szerinted, a te értékrended szerint ez rendjén van-e így?!

Én meg leírom újra, hogy tökéletesen irreleváns, mivel a papír megszerzéséhez ilyen tudásra (józan paraszti észre) sok helyen nincs szükség.

#1993 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 20. 10:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Lipton - Dátum: 2011. 04. 20. 11:52

..
A többire nem írok semmit, remélem jó orvosod van és hatásos lesz az eletrosokk. Elképesztő ha ezeket komolyan írtad.

Pont ez a baj, hogy nemhogy orvosa nincs, hanem még tisztában sincs vele se ő maga, se pedig a környezete, (diplomafétis újra) tanára, hogy nem gyengén szüksége volna rá!!

#1994 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 20. 10:59

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2011. 04. 20. 07:58

Amúgy a videó kapcsán elgondolkodtam egy picit..
Ha mondjuk otthon az ablakból látnék egy becsapódást a közelben és kirohannék kamerával és találnék egy hasonló testet a környékén és azt lefilmezném.
Azt hogy a p.csába tudnám bizonyítani, hogy nem kamu?!
Meg mit kéne tennem a filmezés után szerintetek?
(tudom.. tudom.. Lejönni a cuccról!! :D )

Pl. ha kihívnád a tévét meg pár nagyobb újságot, és a médiában a csapból is az folyna.
Jönnének tudósok, vizsgálgatnák agyba-főbe, stb ...

#1995 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 20. 11:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2011. 04. 20. 11:58

Én meg leírom újra, hogy tökéletesen irreleváns, mivel a papír megszerzéséhez ilyen tudásra (józan paraszti észre) sok helyen nincs szükség.

Azért válaszolsz a kérdésemre?

#1996 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 20. 11:01

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2011. 04. 20. 08:27

Te azt elfogadhatónak tartod, hogy egy nyilvánvalóan (keresem a jó szót és nem biztos hogy ez lesz a megfelelő) ostoba ember, legális módon ilyen papírhoz juthat?

A papír és a szellemi teljesítmény nem függ össze, maximum korreláció van köztük.
Láttam én már olyan diplomást is, aki a saját témáján kívül hótt hülye volt mindenhez, még egy szöget se tudott beütni.

#1997 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 20. 11:02

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2011. 04. 20. 11:38

Ha a tételeket tudja és a feladatokat megoldja, akkor kap is.

#1998 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 20. 11:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2011. 04. 20. 10:02

Miért ne lehetne humanoid alkatú? Ha belegondolsz ez eléggé praktikus elrendezés, de mindenesetre is többmindenre hivatott mint egy négylábú gerinces.

Ez majdnem olyan kijelentés volt, mint amiket dex szokott nyomni, csak a másik oldalról.
Szerintem az igazság valahol félúton keresendő, mint általában mindenben.

Miért lenne humanoid alkatú? Igen, jó ez az elrendezés itt a Földön, ilyen gravitáció, ilyen hőmérséklet, ilyen kémai összetétel, stb mellett. Máshol meg életképtelen lenne. Eleve miért gerincesbe gondolkodsz? Több fantázia kéne. :)

Miért? Egy hiteles ufo történet sincs. Pista bácsi látta, van róla egy elmosódott kép, egy homályos VHS videó, stb. Érdekes, hogy több 1000 ilyen kép, videó, feljegyzés, történet van, és ezek közül egy se rengette meg a világot. Miért nincsenek ilyen felvételek amióta FullHD kamerákat, és profi fényképezőket lehet kapni?

#1999 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 20. 11:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 04. 20. 12:01

A papír és a szellemi teljesítmény nem függ össze, maximum korreláció van köztük.
Láttam én már olyan diplomást is, aki a saját témáján kívül hótt hülye volt mindenhez, még egy szöget se tudott beütni.

De könyörgöm! Ő a saját témáján belül is az!!

#2000 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 20. 11:06

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2011. 04. 20. 12:00

Azért válaszolsz a kérdésemre?

Ezen nem gondolkodtam el, mert nem tartom fontos kérdésnek, hogy ki kaphat milyen papírt és ki nem. Nincs véleményem a kérdésben, tudomásul veszem, hogy ez így van és ennek megfelelően cselekszem.

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.