HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#2181 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 04. 21. 06:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 21. 07:29

Na én azt mondomn, várjuk meg 2012 végét. Addig ugyanis - előrejelzések szerint - és a kontakták információi SZERINT tömeges evakuáció történik földönkívüli segítséggel a Föld átalakulása miatt. Az lesz csak a bizonyíték...

És ezt nem én mondom, hanem a kontaktai információk.

Ha addig nem történik semmi, mindenkit meghívok egy sörre. Nem is. Kettőre.

Engem a vénuszon is meghívhatsz. (Ha oda evakuálnak minket)

Szerkesztette: Diopapa 2011. 04. 21. 06:34 -kor

National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#2182 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 06:38

Errol egy film jutott eszembe. A keplet. Ott is volt vmi foldonkivuli evakuacio, mielott a Fold elpusztult volna.. :think:
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#2183 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 06:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2011. 04. 21. 07:38

Errol egy film jutott eszembe. A keplet. Ott is volt vmi foldonkivuli evakuacio, mielott a Fold elpusztult volna.. :think:

Jah, elég sz*r film volt...

National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#2184 Felhasználó inaktív   Amea 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 06:42

Na én azt mondomn, várjuk meg 2012 végét. Addig ugyanis - előrejelzések szerint - és a kontakták információi SZERINT tömeges evakuáció történik földönkívüli segítséggel a Föld átalakulása miatt. Az lesz csak a bizonyíték...

Én inkább pángalaktikus gégepukkasztót kérek :D
"...vannak csalók és vannak hazugságok. Ezért is lenne fontos minél előbb megalkotni a Nagy Forrásanyag-ReferenciaMátrixot." (by Dex)

#2185 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 06:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Amea - Dátum: 2011. 04. 21. 07:42

Én inkább pángalaktikus gégepukkasztót kérek :D

ide is jöhet
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#2186 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 06:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2011. 04. 20. 22:59

Ugynazokat tanultunk meg. 1+1=2, 2+2=4. Ugyanazokat a betuket hasznalja, mint mi. A nyelvtan szinten, es meg sorolhatnam az egeszet.
Akkor mi a lofaszt vitat hazugsag alatt?

nem, ő ezeket nem tanulta meg
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#2187 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 06:50

borsodi bivalyt kérek

#2188 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 06:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Diopapa - Dátum: 2011. 04. 21. 07:40

Jah, elég sz*r film volt...

szerintem jó kis mese volt az, néhol hülyeségekkel :)

#2189 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 06:54

amúgy szánalmasnak tartom az egész 2012 mizériát, egy régvolt nép által írt valamit félreferdített mostanság valaki, és erre lassan egy egész mondakör épült fel (X db filmmel, meg fasságokkal)

#2190 Felhasználó inaktív   PetruZ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 07:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 04. 21. 07:54

amúgy szánalmasnak tartom az egész 2012 mizériát, egy régvolt nép által írt valamit félreferdített mostanság valaki, és erre lassan egy egész mondakör épült fel (X db filmmel, meg fasságokkal)

Nem igazán félrefordítás volt, hanem szokásos médiahype. Tudjuk, ismerjük a naptáraikat, tudjuk meddig tart, és... 2012. decembere után nincs tovább! Jaj, mi lesz velünk?! A majákok tudták! Végünk van! "Mindmeghalunk!"... Pedig nem történt egyéb, mint ami mondjuk a jövőben történne, ha valaki találna egy idén készült öröknaptárat, ami mondjuk 2099-ig van számozva. Mert aki készítette, nem számolta ki tovább. Mert mondjuk nem volt rá szüksége. Majd 70-80 év múlva kiszámolja valaki más, akinek kell. A maják is kiszámolták eddig, mert így lett kerek a naptárként használt körük. Mint ahogy korábban is kiszámolták, legalább háromszor. Ha most is élnének, már rég kiszámolták volna az újabb kör végét is...
/ Gigabyte H67M-UDH2-B3, Core2 i5-2300@2.8, 2x2GB A-Data DDR3/PC1333 Gaming, Asus HD6870/1GB, Samsung 1TB/SATA2 + HD200HJ, LG SATA dvd-rw, Asus TA-B71 + FSP Saga II 500W, Samsung 215TW, Sweex optikai/USB, noname bill.

#2191 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 04. 21. 07:45

Üzenet megtekintéseIdézet: PetruZ - Dátum: 2011. 04. 21. 08:19

Nem igazán félrefordítás volt, hanem szokásos médiahype. Tudjuk, ismerjük a naptáraikat, tudjuk meddig tart, és... 2012. decembere után nincs tovább! Jaj, mi lesz velünk?! A majákok tudták! Végünk van! "Mindmeghalunk!"... Pedig nem történt egyéb, mint ami mondjuk a jövőben történne, ha valaki találna egy idén készült öröknaptárat, ami mondjuk 2099-ig van számozva. Mert aki készítette, nem számolta ki tovább. Mert mondjuk nem volt rá szüksége. Majd 70-80 év múlva kiszámolja valaki más, akinek kell. A maják is kiszámolták eddig, mert így lett kerek a naptárként használt körük. Mint ahogy korábban is kiszámolták, legalább háromszor. Ha most is élnének, már rég kiszámolták volna az újabb kör végét is...

Felreertelmezes volt. A maja naptar tovabb tart, "aki keszitette" kiszamolta tovabb is. A Gergely-naptar 2012. evenek december 22. napjaval a maja naptarban uj b'ak'tun kezdodik. Valtozik a legnagyobb helyierteken levo szam, ennyi. Mint 1999.dec.31. utan. Akkor is volt egy vilagvege, jott is masnap a nagy fejfajas.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#2192 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 08:12

Világvégét jósoltak már rengeteg időpontra és eseményre.
Eddig nem jött be, szerintem most se fog, és ha mindenkit meghívsz egy sörre, akkor ráb*szol, mert a gatyád is rámegy.

Ui: ez lesz a bionyíték!
Ha vége a világnak, és jönnek az UFÓk, akkor igazad volt.
Ha nem lesz vége, és nem jönnek az UFÓk, akkor láthatod saját magad is, hogy ennyit ér a kontakták infója.

Szerkesztette: Sparow2 2011. 04. 21. 08:38 -kor

#2193 Felhasználó inaktív   Gery80 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 08:26

én a bulihordó márkájút szeretem.... :D
Rosszul nézel ki... iszol te rendesen? :D

#2194 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 08:30

Na én azt mondomn, várjuk meg 2012 végét.

Én igazából majd arra lennék kíváncsi, hogy mi lesz veled 2013 január elsején. Csak úgy megvonod a vállad, aztán mész tovább a következő dúmszdéj szinárióra, vagy kicsit mélyebben is megérint majd a dolog?

#2195 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 08:34

Milyen sert szeretek? A rekeszest. :cool:
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#2196 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 08:53

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 04. 21. 09:30

Én igazából majd arra lennék kíváncsi, hogy mi lesz veled 2013 január elsején. Csak úgy megvonod a vállad, aztán mész tovább a következő dúmszdéj szinárióra, vagy kicsit mélyebben is megérint majd a dolog?

Ugyan, hiszen mindenki tévedhet :)

#2197 Felhasználó inaktív   PetruZ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 09:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 04. 21. 09:53

Ugyan, hiszen mindenki tévedhet :)

Majd jön az, hogy nem voltunk egy rezgésszámon a zufókkal és szánalomból megkíméltek minket. Csak ez lehet a vége, hogy megmentsék az arcukat és tovább erősítsék a hülyeségeiket.
/ Gigabyte H67M-UDH2-B3, Core2 i5-2300@2.8, 2x2GB A-Data DDR3/PC1333 Gaming, Asus HD6870/1GB, Samsung 1TB/SATA2 + HD200HJ, LG SATA dvd-rw, Asus TA-B71 + FSP Saga II 500W, Samsung 215TW, Sweex optikai/USB, noname bill.

#2198 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 09:35

Üzenet megtekintéseIdézet: G-e-r-i - Dátum: 2011. 04. 20. 22:30

Ebből a témából simán lehetne szociológiai doktori disszertációt írni. No nem Dex hülyeségeiből. Én egészen másra gondolok... Nézzetek kicsit magatokba, és gondolkodjatok el azon, hogy mit akartok elérni.

Mi lenne az optimális lezárása a témának? Dex megvilágosodik, és rájön, hogy valami nagyon nincsen rendben vele.

Nos, EZ NEM FOG BEKÖVETKEZNI. SOHA nem fogja belátni, hogy tévedett. Alapvető, létéhez kötődő, belső axiómákról derülne ki, hogy tévesek. Ez összeegyeztethetetlen az élettel.

Teljesen mindegy, hogy mit írtok, SEMMIT nem fog fel belőle. Kérdezzétek csak meg, hogy bármennyire is eltántorodott-e, kétkedővé vált-e az elmúlt pár nap hatására.

A választ előre borítékolom: NEM.

A hülye sosem fogja belátni, hogy ő nem komplett! Az a baj, hogy magatokból indultok ki. Ti meggyőzhetőek lennétek egy adott témakörben. Ő nem.
Kíváncsi lennék arra, hogy a család, a barátok látják-e mindezt. Ha igen, akkor miért nem kérik orvos segítségét? Sajnos mi innen távolról nem tudunk segíteni...

szerk.:
Annyival kiegészíteném még, hogy én sem vagyok különb, én is megpróbáltam tegnap vagy tegnapelőtt jobb belátásra bírni. Az előző szösszenet azóta érlelődött bennem.

Szerintem inkább erről beszélgessünk, mert dexet eltántorítani úgysem lehet, így meg pár nap alatt összehoznánk valami tudományosat. Aztán majd jól megjelentetjük valami szaklapban :)

Minden szavaddal egyetértek :up:

Már csak egy kérdésem van. : Az ilyen ember miből/kiből él meg?
És ráadásul ahogy olvasgattam nem is rosszul..
(Apuci anyucira tippelnék)

#2199 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 09:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 20. 17:25

Elképzelhető, hogy egy ilyen szervezettel meg tudnám teremteni a hivatalos UFO kutatói munkát, amely nem csak az embereim számára, de a társadalom számára is megalapozhat egy Új Jövőt.

:nevet: Elképzelem, ahogy Dex írja ezeket... és így hergeli magát, meg beleéli magát, hogy ez tényleg valami világmegváltó dolog lesz... :D Hát vagy ez van, vagy pedig, miközben írja, jókat röhög rajtunk: "Na, írok megint valami fasságot ezeknek az idiótáknak, hadd pörögjenek rajta!" :think: Mondjuk utóbbi esetben tényleg mi vagyunk a hülyék, hogy adjuk alá a lovat! :-D
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#2200 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 09:41

Üzenet megtekintéseIdézet: bega - Dátum: 2011. 04. 21. 10:35

:nevet: Elképzelem, ahogy Dex írja ezeket... és így hergeli magát, meg beleéli magát, hogy ez tényleg valami világmegváltó dolog lesz... :D Hát vagy ez van, vagy pedig, miközben írja, jókat röhög rajtunk: "Na, írok megint valami fasságot ezeknek az idiótáknak, hadd pörögjenek rajta!" :think: Mondjuk utóbbi esetben tényleg mi vagyunk a hülyék, hogy adjuk alá a lovat! :-D

Na és, ha csak játszik?
A színházban is ugyanolyan jól szórakozol, pedig a színészek ott is csak eljátszák a darabot.

Egyébként, amilyen ötletei voltak évek óta, én elhiszem, hogy komolyan gondolja.
Vagy évek óta teszi a hülyét.
Nekünk egyre megy.

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • Utolsó »