HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#2361 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 04. 22. 09:20

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 22. 09:38

Tudtommal két faj lakik lent. A gyíkemberek és a télosziak.

Miért nem gyúrnak akkor kicsit a gyíkok, és akkor feljöhetnének a felszínre is a balfaszok.

#2362 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 09:21

Idézet: Eleanor - Dátum: 2011. 04. 22. 10:18

A mai magyar történelmet tekintve, biztos?

:) De ami elmúlt, az akkor is biztos... legfeljebb nem tudjuk biztosan, hogy mi is az, ami elmúlt.
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#2363 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 09:22

Idézet: Lipton - Dátum: 2011. 04. 22. 10:20

Miért nem gyúrnak akkor kicsit a gyíkok, és akkor feljöhetnének a felszínre is a balfaszok.

Nekik ott sokkal jobb lent mint nekünk itt fenn. Őket nem nyomja el a politika. Nincsen bűnözés, nincsenek ciganyok, terroristák, gyilkosok.

Paradicsomban élnek, csak nem gondolod, hogy feljönnek ide a mocsokba? Sőt, kifejezetten utálják a kiváncsiskodókat.
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#2364 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 09:23

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 22. 08:16

Nem ugy volt mint most!

Egyebkent kitaláltam nektek gy feladatot, ha tényleg érdekel titeket az UFO kutatás.

Ha többet szeretnétek tudni az 1961-es tényekről, el kell menni szépen egy nagyobb amerikai csillagászati intézménybe, vagy egy csillagászati szakkönyvtárba, ahol őriznek régebbi asztronómiai újságokat,és ki kell keresni az erről szóló információkat.

Én erről már meg vagyok győződve, nekem nincs szükségem ennek a felkutatására.

Persze ha hamis a hír, akkor hamis. De szerintem igaz. Ezt mindenki döntse el maga. Ha nem elég hinni, akkor annak el kell mennie kutatni régi szakújságok között.

+ amint megvannak az erről szóló hírek, hasznos lehet szaktanulmányt írni belőle.

Nekem nincs szükségem ennek a felkutatására, mert meg vagyok győződve hogy ez fasság.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#2365 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 09:25

Idézet: chris77 - Dátum: 2011. 04. 22. 10:13

1. mesterségesen megteremtik maguknak, vagy ők így szeretik :p
2. ugyanaz a válaszom, mint az előbb: "az hogy a mi periódusos rendszerünkben nincs ilyen még nem jelenti azt hogy nem létezhet."
De úgy is mondhatnám, hogy az övéjükben van. :p
3. Alice csodaországban rémlik?! :p

1. Jó, úgy szeretik.
2. A Föld belsejében a fizika is másképp működik? Ekkora atommagok nem maradnak egyben, azért nem fordulnak elő a természetben.
3. Aha. Ez esetben viszont nem is kell a Föld belsejében lennie, nekem pl. a gardróbomban van két civilizáció.

#2366 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 22. 10:22

Nekik ott sokkal jobb lent mint nekünk itt fenn. Őket nem nyomja el a politika. Nincsen bűnözés, nincsenek ciganyok, terroristák, gyilkosok.

Paradicsomban élnek, csak nem gondolod, hogy feljönnek ide a mocsokba? Sőt, kifejezetten utálják a kiváncsiskodókat.

Ezért nem mehetsz le?

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#2367 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: bega - Dátum: 2011. 04. 22. 09:23

:-o Miva'??? :think: Hát ezt én most olvasom először, ilyesmiről is szó van? És mégis kik laknak a Föld belsejében? :s És mennyire belül? Meddig kéne a kertben leásnom, hogy valakinek a hálószobájába bejussak? :D

a hobbitok lakják, láttam a filmben
és ez BIZONYÍTÉK
tehát TÉNY

#2368 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 09:26

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 04. 22. 10:23

Nekem nincs szükségem ennek a felkutatására, mert meg vagyok győződve hogy ez fasság.

Tudod mi a te bajod? Hogy érdektelen vagy és nem hiszel.

Na de rá fogom szánni azt az időt, hogy megtaláljam a forrást. Ha szükséges utazom is.
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#2369 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Erről szintén írtam korábban tanulmányt.
EZ LETÖLTHETŐ INNEN:
http://www.paranorma.../uregesfold.doc

Kovezzetek meg, en vegigolvastam. Par gyongyszem:
- Minden masodik mondatban benne van az "ugy tartjak", "ugy gondoljak", "feltetelezett", "hisznek", "talan", "allitolagos" es hasonszoru kifejezesek egyike.
- "Bizonyitek" szot harom helyen talaltam: "nincs tul sok bizonyitek", "habar erre nincs bizonyitek", es egyszer idezojelesen maga a szo.
- "Félretéve a tudományt, könnyű megértenünk, miért olyan népszerű ez az elmélet." - persze
- Az dokumentum szerint az eszaki sarki lejarathoz inditott expedicio fadarabokat latott uszni a jeges vizen. Ertjuk, a poluson a vizen. Ugyanakkor maga a lejarat egy lyuk. Nem folyik le a viz?
- A deli sarkon a lejarat kornyeke egyenesen oazisszeru, zold novenyzettel. A kerdes ugyanaz, mint eszakon.
Es van egy kis csemege is a forditasok kedveloinek: "Az úticél Western Hemisphere volt."

Szerkesztette: gazdi 2011. 04. 22. 09:26 -kor

Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#2370 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 22. 09:28

Marha nagy dolgokon tudtok fennakadni.

Egyebkent jóval a látszólagos felkeltétől is odébb kel fel

bizonyíték?

#2371 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 09:27

Idézet: norb - Dátum: 2011. 04. 22. 09:29

Pontosabban két feje van, meg egy lufi. :)

kicsit vékony nekem, de tetszik :D

#2372 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: chris77 - Dátum: 2011. 04. 22. 10:04

:D
(vakondokok amúgy)

Nekik kicsit más a nevük, mert új faj, hőállóak, ezért csak vakondok. :D

#2373 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hogy mi milyen pech-esek vagyunk!
A Vénuszon is mennyország van (bár nem érzékelhetjük a mi rezgésünkön), meg a Földben is, meg az UFÓknál is. Csak nekünk ilyen szar. Ráadásul el se tudunk menni ezekre a paradicsomi helyekre még nyaralni sem.

#2374 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 09:29

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 04. 22. 10:25

1. Jó, úgy szeretik.
2. A Föld belsejében a fizika is másképp működik? Ekkora atommagok nem maradnak egyben, azért nem fordulnak elő a természetben.
3. Aha. Ez esetben viszont nem is kell a Föld belsejében lennie, nekem pl. a gardróbomban van két civilizáció.

1. mégjóhogy :)
2. mégszép, hogy másképp!! :)
3. csak kettő?! Van ott még pár.. Csak kutassá!! :)

#2375 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 09:30

Erről szintén írtam korábban tanulmányt.

EZ LETÖLTHETŐ INNEN:
http://www.paranorma.../uregesfold.doc

Továbbá: Lacerta interjú.

De itt az elmélet videója, ez mindent megmagyaráz!

Valamint érdemes lenne áttanulmányoznod a Téloszi Birodalom jellemzőit!

most nincs hangom, de ha ez igaz lenne, a mágneses mezőnk mi a fenétől van?

#2376 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: gazdi - Dátum: 2011. 04. 22. 10:26

Kovezzetek meg, en vegigolvastam.

Idézet

Ha egy diák – önszántából vagy kényszer hatására – elolvassa V.A. Obrucsev – Utazás Plutoniába című ifjúsági regényét, előfordulhat, hogy rákap a könyvekre, extrém esetben még a tanuláshoz is megjöhet a kedve. Amennyire tudom, szinte minden gyerek szereti a misztikus, izgalmas, pergő történeteket. Obrucsevé pont ilyen, megspékelve azzal, hogy a felnőttekre jellemző, ölni tudó unalmasság nélkül, az óvatlan, de ezúttal szerencsés fiatal olvasók számára szinte észrevétlenül csepegtet egy jó csomó természettudományos, és egy kis közgazdasági ismeretet.

A történet néhány tudósról és egy expedícióról szól. Az I. világháború kitörését megelőző évben egy gazdag orosz expedíciót szervez az Északi-sark környékére, mert oka van feltételezni, hogy ott egy még felfedezetlen területet találhat. Csapatát geológus, meteorológus, botanikus és zoológus szakemberek alkotják. A csapat összeszedi a küldetéshez szükséges eszközöket, és hajóra száll, hogy az Északi-sark felé vegye az útját. A szerző - és ez a könyv egészére jellemző - nem fárasztja fiatal olvasóit terjengős leírásokkal, az út hosszát inkább csak jelzi, de az oldalak falása közben nem kell ugyanazt az unalmat elszenvednünk, mint az utazóknak.

Hamar meg is érkeznek az expedíció kezdőpontját képező Nansen-földre, csak előtte még megmentenek egy hajótörött szerencsevadászt, aki elég tapasztalt ahhoz, hogy bevegyék a küldetésbe. Az út további részében a szponzor - rokkantsága miatt - nem tud részt venni, így a szimpatikus, a tudósok szoba jellegére rácáfoló utazók egy szűkebb csoportja kezdi meg a tényleges küldetést.

Megint nem kell sokat várnunk, és az események gyorsulni kezdenek. Az önszántukból olvasó diákok szemöldöke felszalad, amint arról olvasnak, hogy a fizika törvényei uralmukat veszteni látszanak. A kényszerített olvasók arcán a remény mosolya lebben át: hátha kiderül, hogy amit tanulni kellene, az nincs is úgy, viszont hogy hogyan is van akkor, az nem derül ki egyhamar. Ahogy haladnak előre a tudósok, elsősorban a légnyomás adatok, illetve a víz forráspontjának alakulása képeszti el őket. Ők csak mennek előre a kutyaszánnal, de már viszonylag hamar azzal kell szembesülniük, hogy a víz 120 meg 125 fokon forr. Mintha egy hegyről mennének le, noha látják, hogy nem ez a helyzet, ráadásul a tengerszint alatti 5.000 méteres mélység tulajdonképpen értelmezhetetlen.

Hamarosan kiderül, hogy valamiféle óriási üreg belseje, végső soron pedig a Föld gyomra felé haladnak, így nem a fizika törvényei omlanak össze, hanem az ismert világról alkotott elképzelések. De amikor a rossz tanulók elillanni látnák a csalfa reményt, egyszer csak mamutokba botlanak a főhősök. Nem a jégben konzerválódott múmiákra, hanem élő, hús-vér állatokra. Ezen a ponton bocsássuk meg a szerzőnek, hogy 1951-ben megírt szereplői - a korrekt eljárásnak tekinthető fényképezés mellett - sikeres, célzott puskalövéseket is leadnak az agyaras jószágokra.

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#2377 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 22. 10:26

Na de rá fogom szánni azt az időt, hogy megtaláljam a forrást. Ha szükséges utazom is.

Eddig te arról beszéltél, hogy bizonyítékaid vannak. Megmutatni meg nem mutatod őket, keressük meg magunknak, meg szánjunk rá éveket. Pedig mennyi meg nem értéstől megkímélhetnéd magadat.

#2378 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 09:31

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 22. 09:28

Marha nagy dolgokon tudtok fennakadni.

Egyebkent jóval a látszólagos felkeltétől is odébb kel fel

Persze hogy fennakadunk, amikor hirdeted az igét, aztán egy teljesen hétköznapi dolgon meg meglepődsz.

A fénytörésre gondolsz? De kiművelődtünk! :)
Sőt, mire látjuk felkelni, már kb. 8 perce felkelt, csak kb. ennyi idő kell a fénynek ideérnie.

#2379 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 09:33

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 22. 10:12

Igen de pontosan azon vagyok, hogy a messzemenő következtetésekhez próbálok lépcsőt, alapot építeni!

Különben miért lennék fenn éjszakákon át? Miért rohannék haza munkából, hogy nekiálljak a legújabb UFO észlelések feldolgozásába? Miért tanulmányoznék több 100 oldalas beszámolokat? Miért gyűjtenék UFO kutatási dokumentumokat? Miért elemeznék fotók és videok ezreit? Miért utaznék UFO észlelési helyszínekre?

Pontosan miattad! Miattatok miatt! Hogy ne hajtogasd folyton azt, hogy bizonyítékra van szükséged. Mert aki keresi, előbb utobb ugyis megtalálja.

te egy szent mártír vagy

#2380 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 09:33

Súlyosabb a helyzet mint gondoltam. Ha komolyan elhiszed, hogy Föld belsejében laknak, akkor tényleg van valami bajod.
Milyen alapú létforma? Mit lélegeznek? Mit esznek? Hogy néz ki egy gyíkember?

Szerkesztette: Lipton 2011. 04. 22. 09:39 -kor

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.