HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#3321 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 04. 29. 20:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Ny. T. - Dátum: 2011. 04. 29. 21:11

Ezt a csodálatos leírást

http://szotar.sztaki...lentyucske.html

#3322 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 20:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 29. 18:50

A FÖLDALATTI FŐVÁROSOK (TANULMÁNYI ÖSSZEFOGLALÓ)

Na ez pont a gyöngy és a disznó esete, Dextrose!

Ezt a csodálatos leírást ezek szerencsétlenek még nem érdemelték meg!

A guglis kopipésztjét?

Ne röhögtess.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#3323 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 20:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Ny. T. - Dátum: 2011. 04. 29. 21:11

Na ez pont a gyöngy és a disznó esete, Dextrose!

Ezt a csodálatos leírást ezek szerencsétlenek még nem érdemelték meg!

Te meg az oxigént sem érdemled meg, oszt mégse etetünk meg a disznókkal, a bolondoknak is élniük kell :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#3324 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 20:17

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 04. 29. 21:12

Múltkor láttam egy brit videót jútúbon, ami alatt az egyik kommentelő úgy küldte el a picsába a másikat, hogy ha nekem mondja ugyanazt, akkor könnyes szemmel csókolok neki kezet. (Olyasmi stílust képzelj el, hogy "And I think, that you, dear sir, are a moron." :Đ ) Szóval attól még, hogy utál minket, ég bőven lehet udvarias, sőt. :-)

Ja aztán feljön. Ad mosolyogva egy interjút. Visszabújik a föld alá és utána meg röhög rajtunk, hogy a sok barom hogy veszekszik ezen. Ezek aztán a spirituálisan felemelekedett lények :-D

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#3325 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 20:18

Üzenet megtekintéseIdézet: BoGab - Dátum: 2011. 04. 29. 21:17

Ezek aztán a spirituálisan felemelekedett lények :-D

Miért, mit gondolsz, honnan származik a szólásmondás, hogy "mekkora egy gyík vagy"? :Đ

#3326 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 20:19

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 04. 29. 21:18

Miért, mit gondolsz, honnan származik a szólásmondás, hogy "mekkora egy gyík vagy"? :Đ

:idea:
Megvilágosodtam!
:-D

#3327 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 20:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Ny. T. - Dátum: 2011. 04. 29. 21:47

Nincsenek kínos kérdések, csak még nem rendelkeztek olyan felfogóképességgel, hogy megértenétek a világmindenség TÉNYLEGES működésének alapfolyamatait.

Ahogy a majomcsapatnak is hiába beszélnénk, mondjuk , a húrelméletről - mivel pl. az okoskodó főmajom állandóan ellentmondást fog találni benne -, épp úgy képtelenség addig ELEMI ismereteket is közölni, amíg ELÉGEDETTEK VAGYTOK AZ ŐRÜLT, AZAZ KIFORDÍTOTT GONDOLKOZÁSMÓDOTOKKAL!

De hogy ne csak általánosságban beszéljek : az a gondolkodásmód, amit itt a földön természetesnek vesznek, és ezért Ti is automatikusan átvetettek, az öt érzékszerven alapul, mert a gondolkodás elválaszthatatlan az érzékszervektől.

És a földi, testtudatos ember 100%-ban az érzékszervek által közvetített információkból állítja fel a hitét és világnézetet, azaz : HISZEM, HA LÁTOM!

És EZ AZ ŐRÜLET, tisztelt barátaim! Ez AZ ABSZOLÚT ŐRÜLET, amit észre sem vesztek, de amit minden ideérkező földönkívüli civilizáció tagja megdöbbenve AZONNAL ÉSZLEL - és EZÉRT nem lépnek közvetlenül velünk kapcsolatba, csak közvetve; a földi ember számára láthatatlanul ÉPÜLNEK BE a társadalmunkba, mert egy elmeosztály lakóival nincs mit beszélni, különösen azért sem, mert minden elmebeteg ráadásul szinte elviselhetetlen ÖNHITTSÉGGEL is rendelkezik, amiért saját őrültségét is LETAGADJA!

Nos, a világegyetem minden normális bolygóján, A VISSZAFORDÍTOTT NORMÁLIS gondolkozás miatt ez a szabály : LÁTOM, HA HISZEM! - Mert EZ a világmindenség működési elve is!

És éppen ezért, addig SOHASEM FOGTOK UFÓT LÁTNI, MÍG NEM HISZTEK BENNE, ÉS SOHASEM FOGTOK LEMENNI A BELSŐ FÖLDRE, MÍG NEM HISZTEK BENNE - ÉS ÉPPEN EZÉRT SOHASEM FOGTOK BIZONYÍTÉKOT SEM KAPNI SEMMILYEN PARANORMÁLIS JELENSÉGRE, AMEDDIG NEM HISZTEK ABBAN A TAPASZTALATBAN , AMELY MAGÁT A BIZONYÍTÉKOT SZOLGÁLTATNÁ!

Te egy pöcs vagy, aki egy értelmes érvet nem írt le, bizonyítékokról meg ne is beszéljünk. Egyetlen kérdésre sem válaszoltál.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#3328 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 21:02

nem lépnek közvetlenül velünk kapcsolatba, csak közvetve; a földi ember számára láthatatlanul ÉPÜLNEK BE a társadalmunkba, mert egy elmeosztály lakóival nincs mit beszélni

Idézet

elmeosztály lakóival nincs mit beszélni

Én itt kiszálltam :-D

#3329 Felhasználó inaktív   G-e-r-i 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 21:44

És éppen ezért, addig SOHASEM FOGTOK UFÓT LÁTNI, MÍG NEM HISZTEK BENNE, ÉS SOHASEM FOGTOK LEMENNI A BELSŐ FÖLDRE, MÍG NEM HISZTEK BENNE - ÉS ÉPPEN EZÉRT SOHASEM FOGTOK BIZONYÍTÉKOT SEM KAPNI SEMMILYEN PARANORMÁLIS JELENSÉGRE, AMEDDIG NEM HISZTEK ABBAN A TAPASZTALATBAN , AMELY MAGÁT A BIZONYÍTÉKOT SZOLGÁLTATNÁ!

Két kérdésem lenne:

-Dextrose hisz benne, mégsem tapasztal. Hogy lehet ez?

-Mi van, ha az általad vizionált hangok, képek csak a képzeleted szüleménye? Beismernéd valaha, hogy elmeállapotod kóros? Még akkor sem, ha körülötted MINDENKI azt mondja, hogy - hmm... nem akarlak megbántani - beteg vagy?
Munkahelyem: Best Machinery.
A munkagépek, recycling és biomassza hasznosítási berendezések és targoncák hazája :)

#3330 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 04. 29. 21:45

Nincsenek kínos kérdések, csak még nem rendelkeztek olyan felfogóképességgel, hogy megértenétek a világmindenség TÉNYLEGES működésének alapfolyamatait.

Ahogy a majomcsapatnak is hiába beszélnénk, mondjuk , a húrelméletről - mivel pl. az okoskodó főmajom állandóan ellentmondást fog találni benne -, épp úgy képtelenség addig ELEMI ismereteket is közölni, amíg ELÉGEDETTEK VAGYTOK AZ ŐRÜLT, AZAZ KIFORDÍTOTT GONDOLKOZÁSMÓDOTOKKAL!

De hogy ne csak általánosságban beszéljek : az a gondolkodásmód, amit itt a földön természetesnek vesznek, és ezért Ti is automatikusan átvetettek, az öt érzékszerven alapul, mert a gondolkodás elválaszthatatlan az érzékszervektől.

És a földi, testtudatos ember 100%-ban az érzékszervek által közvetített információkból állítja fel a hitét és világnézetet, azaz : HISZEM, HA LÁTOM!

És EZ AZ ŐRÜLET, tisztelt barátaim! Ez AZ ABSZOLÚT ŐRÜLET, amit észre sem vesztek, de amit minden ideérkező földönkívüli civilizáció tagja megdöbbenve AZONNAL ÉSZLEL - és EZÉRT nem lépnek közvetlenül velünk kapcsolatba, csak közvetve; a földi ember számára láthatatlanul ÉPÜLNEK BE a társadalmunkba, mert egy elmeosztály lakóival nincs mit beszélni, különösen azért sem, mert minden elmebeteg ráadásul szinte elviselhetetlen ÖNHITTSÉGGEL is rendelkezik, amiért saját őrültségét is LETAGADJA!

Nos, a világegyetem minden normális bolygóján, A VISSZAFORDÍTOTT NORMÁLIS gondolkozás miatt ez a szabály : LÁTOM, HA HISZEM! - Mert EZ a világmindenség működési elve is!

Elmész az édesapád kékeres faszára bolhának te csúcsfénylény.
Honnan veszed magadnak a bátorságot, hogy ostobának nevezz egy tucatnyi kérdezőt anélkül, hogy bármit letettél volna az asztalra?
Miből eredhet az a felsőbbrendűségi tudatod, ami alapján megengeded magadnak, hogy oldalakon keresztül nagybetűs valóságról és ismeretekről és tököm se tudja mi minden másról beszélj kiemelve, hogy azért nem magyarázod el, mert nem tudnánk azt felfogni?

Elmondom, mit gondolok rólad az itt mutatott arcod alapján. Beteg vagy. Őszintén szánom a környezetedet, ha feléjük is azt mutatod, mint felénk. Szó szerint agyadra ment a kutatás, vagy nem is a kutatás, hanem egy homályosan kitűzött távoli cél utáni görcsös kapaszkodás. Kényszeresen kántálsz, hajtogatod a jól begyakorolt, begyakoroltatott lelki kapaszkodókat, nagybetűkben és felkiáltójelekben keresel önigazolást, szinte látom, ahogy előre-hátra billegsz a hozzászólásainkat olvasva és a sajátjaidat írva.

Viszont mindezek ellenére ebben a hozzászólásban benne volt az, amit eddig nem láttam leírva. "Látom, ha hiszem!" Igen, ez mindent elmond, és ennél nem is kell több. Addig hiszel valamiben, addig hajtogatod, hogy igaz, amíg elkezded látni. Hajrá, csináld, amíg csak a saját állapotodat befolyásolod vele.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#3331 Felhasználó inaktív   G-e-r-i 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 21:48

Üzenet megtekintéseIdézet: G-e-r-i - Dátum: 2011. 04. 29. 22:44

Két kérdésem lenne:

-Dextrose hisz benne, mégsem tapasztal. Hogy lehet ez?

-Mi van, ha az általad vizionált hangok, képek csak a képzeleted szüleménye? Beismernéd valaha, hogy elmeállapotod kóros? Még akkor sem, ha körülötted MINDENKI azt mondja, hogy - hmm... nem akarlak megbántani - beteg vagy?

Szerk.:
Bennem már az életem során sokszor felmerült, hogy mi van ha tévedek, és a körülöttem élőknek van igaza.
Többször eljutottam odáig, hogy be is láttam: én vagyok a sügér.

Veled előfordult már ilyen?
A munkagépek, recycling és biomassza hasznosítási berendezések és targoncák hazája :)

#3332 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 21:56

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2011. 04. 29. 22:45

Elmész az édesapád kékeres faszára bolhának te csúcsfénylény.

Aztakurva, az arc kiborította gazdit. :eek:

#3333 Felhasználó inaktív   G-e-r-i 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 21:56

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2011. 04. 29. 22:45

Viszont mindezek ellenére ebben a hozzászólásban benne volt az, amit eddig nem láttam leírva. "Látom, ha hiszem!" Igen, ez mindent elmond, és ennél nem is kell több. Addig hiszel valamiben, addig hajtogatod, hogy igaz, amíg elkezded látni. Hajrá, csináld, amíg csak a saját állapotodat befolyásolod vele.

Mi az egyszerűbb?
- Beismerni, hogy beteg vagy, mert hangokat hallasz, képeket látsz?
- Hinni a hangoknak, és beképzelni, hogy az a valóság?

A vagy B? :)

Bónusz kérdés:
Kívülállóként (pl Dex szemszögéből nézve) egy ilyen sztorit hallva mi a normális reakció?
- A mesélő beteg?
- Hinni a hangoknak, és beképzelni, hogy az a valóság?

A vagy B?

Bónusz2 kérdés.
Mi van, ha a látott/hallott kép az idegenek dezinformációja azért, hogy majd jól leigázzanak bennünket. Akiknek bejutnak a fejébe, ott megkezdik az átalakítást... És pont a látomások, hallomások ellentéte a valóság.

NE FELEDJÜK A LACERTA INTERJÚBÓL!!!! A GYÍKOK HAZUDNAK! ÁLLANDÓAN HAZUDNAK!!!

#3334 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 22:29

Üzenet megtekintéseIdézet: BoGab - Dátum: 2011. 04. 29. 21:14

A guglis kopipésztjét?

Ne röhögtess.

Csak megsúgom, az irattáram 60%-a "copy paste"! Forrásanyagok, beszámolók, dokumentumok!

Mert képes voltam összegyűjteni az alapadatokat
Mert nem sajnáltam az időt megkeresni őket
Mert exkluzív információnak tartom

Mert amit te mesének látsz, az nekem a valóságot jelenti! Igen, rászántam több ezer papírt, több liter tintát, nem egyszer féltem attól, hogy a munkahelyem fénymásoloja nem fogja-e felmondani a szolgálatot, mert ÉRTÉKET nyomtattam, olyat amit a mai napig felhasználok!

Úgyhogy amit te copy paste-nak nevezel, abból mi egy komplett rendszert, a valóság tükrét állítjuk fel! De annak is csak egy töredékét!

Szerkesztette: Dextrose 2011. 04. 29. 22:31 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#3335 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 22:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 29. 23:29

Igen, rászántam több ezer papírt, több liter tintát

Gondolom, a cégét. Micsoda áldozatvállalás.

#3336 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 22:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 04. 29. 20:47

Ilyen mélyre bőven lefúrunk, lentebb meg legalább már meleg is van. És termálvíz. Elhiszem, hogy jól élnek odalent, vizividámpark, világfasza. Addig is rendben, hogy ezek megoldották, mai műszerekkel semmit nem tudunk érzékelni. De miért nem sikerült eltalálni, mikor bányászunk, olaj után kutatunk, meg satöbbi? Vagy lenti víz, gáz, olajbetörések ellen mit tudnak csinálni?

Akkor az eddigi 1300 méter az kamu volt?

Röviden, tömören: nem jó helyen fúrnak.

Ezt értsd szó szerint.
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#3337 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 22:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 29. 23:29

Csak megsúgom, az irattáram 60%-a "copy paste"! Forrásanyagok, beszámolók, dokumentumok!

Mert képes voltam összegyűjteni az alapadatokat
Mert nem sajnáltam az időt megkeresni őket
Mert exkluzív információnak tartom

Mert amit te mesének látsz, az nekem a valóságot jelenti! Igen, rászántam több ezer papírt, több liter tintát, nem egyszer féltem attól, hogy a munkahelyem fénymásoloja nem fogja-e felmondani a szolgálatot, mert ÉRTÉKET nyomtattam, olyat amit a mai napig felhasználok!

Úgyhogy amit te copy paste-nak nevezel, abból mi egy komplett rendszert, a valóság tükrét állítjuk fel! De annak is csak egy töredékét!

A copy paste tele van hibakkal es ellentmondasokkal.. HA tenyleg figyelnetek (elolvasnatok) amit bemasoltok, akkor nem egnetek ennyit ilyen rovid ido alatt. Ugyhogy tovabbi kellemes cipon/bab- vagy kukoricazsakon terdelest es bukakke-t. :-)
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#3338 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 22:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 29. 23:33

Röviden, tömören: nem jó helyen fúrnak.

Ezt értsd szó szerint.

Akik furnak, azok nem a gyikokert meg a pélosziakert furnak le, hanem olajert, gazert meg gyemantert. Sztem kurvara nem erdeklik oket, hogy pélosziak vagy gyikok laknak ott, hanem ertsd szoszerint: celiranyosan furnak le. Egy ilyen kutfuras tobb 100E $-ba kerul, es a penz beszel. Na ezt ertsd szo szerint.

#3339 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 22:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2011. 04. 29. 18:20

2011et irunk. Eltelt őőő 7 ev. Ti nalatok 2004 es 2011 kozott hany ev telt el? ha mar az iskolaban tanultak mind hazugsag? Add el az autodat, ugyis on- es kozveszelyes vagy. Mingya lenne cirka 2 millad, de legyen csak 1,5. Annyi nem eleg egy expediciora?

Erre kapok-e valaszt?

#3340 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 22:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2011. 04. 29. 23:47

A copy paste tele van hibakkal es ellentmondasokkal.. HA tenyleg figyelnetek (elolvasnatok) amit bemasoltok, akkor nem egnetek ennyit ilyen rovid ido alatt. Ugyhogy tovabbi kellemes cipon/bab- vagy kukoricazsakon terdelest es bukakke-t. :-)

A forrásanyagok folyamatos átdolgozás és rendszerezés alatt állnak. Az elmúlt években sok-sok anyagot kellett átírnom, egyeztetve azt más forrásokkal, hogy az ellentmondásokat minimálisra csökkentsem!

Téglából, malterból és szögekből nem fog felépülni a ház. Össze kell őket rakni!

paranormal.hu

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.