Idézet: Ny. T. - Dátum: 2011. 04. 29. 21:47
Nincsenek kínos kérdések, csak még nem rendelkeztek olyan felfogóképességgel, hogy megértenétek a világmindenség TÉNYLEGES működésének alapfolyamatait.
Ahogy a majomcsapatnak is hiába beszélnénk, mondjuk , a húrelméletről - mivel pl. az okoskodó főmajom állandóan ellentmondást fog találni benne -, épp úgy képtelenség addig ELEMI ismereteket is közölni, amíg ELÉGEDETTEK VAGYTOK AZ ŐRÜLT, AZAZ KIFORDÍTOTT GONDOLKOZÁSMÓDOTOKKAL!
Elgurult a gyógyszer?
Dex tesz egy kijelentést, utána tesz egy másikat, ami üti az elsőt.
Ez egy nagyon egyszerű dolog, nem kell észlénynek lenni hozzá, hogy észrevedd.
De hogy ne csak általánosságban beszéljek : az a gondolkodásmód, amit itt a földön természetesnek vesznek, és ezért Ti is automatikusan átvetettek, az öt érzékszerven alapul, mert a gondolkodás elválaszthatatlan az érzékszervektől.
És a földi, testtudatos ember 100%-ban az érzékszervek által közvetített információkból állítja fel a hitét és világnézetet, azaz : HISZEM, HA LÁTOM!
Én nagyon sok dolgot elhiszek, amit nem láttam is.
Pl. a Holdon sosem jártam, mégis elhiszem, amiket olvashatok róla pl. a Wikipédián.
És EZ AZ ŐRÜLET, tisztelt barátaim! Ez AZ ABSZOLÚT ŐRÜLET, amit észre sem vesztek, de amit minden ideérkező földönkívüli civilizáció tagja megdöbbenve AZONNAL ÉSZLEL - és EZÉRT nem lépnek közvetlenül velünk kapcsolatba, csak közvetve; a földi ember számára láthatatlanul ÉPÜLNEK BE a társadalmunkba, mert egy elmeosztály lakóival nincs mit beszélni, különösen azért sem, mert minden elmebeteg ráadásul szinte elviselhetetlen ÖNHITTSÉGGEL is rendelkezik, amiért saját őrültségét is LETAGADJA!
Nos, a világegyetem minden normális bolygóján, A VISSZAFORDÍTOTT NORMÁLIS gondolkozás miatt ez a szabály : LÁTOM, HA HISZEM! - Mert EZ a világmindenség működési elve is!
És éppen ezért, addig SOHASEM FOGTOK UFÓT LÁTNI, MÍG NEM HISZTEK BENNE, ÉS SOHASEM FOGTOK LEMENNI A BELSŐ FÖLDRE, MÍG NEM HISZTEK BENNE - ÉS ÉPPEN EZÉRT SOHASEM FOGTOK BIZONYÍTÉKOT SEM KAPNI SEMMILYEN PARANORMÁLIS JELENSÉGRE, AMEDDIG NEM HISZTEK ABBAN A TAPASZTALATBAN , AMELY MAGÁT A BIZONYÍTÉKOT SZOLGÁLTATNÁ!
Tehát vallás?
Aki nem hisz benne, annak nem létezik?
Mi a helyzet a tudatlan lényekkel? Pl. egy kutya hisz az UFÓkban, és neki létezik? Vagy egy egysejtű? Vagy egy növény?
Ha nem hiszek a gyíkemberekben, akkor hiába is mennék le, csak üres barlangokat látnék?
És ők látnának negem vajon?
Én azt hiszem, sajtból van a Hold.
SAJTBÓL VAN a Hold!