HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 188
  • 189
  • 190
  • 191
  • 192
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#3781 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 05. 03. 21:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 05. 03. 21:55

Korábban említettem, hogy az UFO kutatásban az elméleti munka mellett a tapasztalás is kulcsfontosságú.

Célszerűbb személyesen meggyőződnöm vizsgálódásaim tárgyaival. Jelen esetben erről a kerékről. De még nem vonnék le semmilyen megállapítást, egyelőre tájékozódok a leírt kísérletekkel kapcsolatban.

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 30. 15:21

A Suffolk megyei Woolpitben voltam ahol pár évszázada zöld gyermekeket találtak. Az eseményre még ma is emlékszenek az ott lakók. Több helyi lakossal is beszéltem az esettel kapcsolatban.

Engem leginkább ez a Szent Martin nevű helyiség érdekelt. Végeztem egy bejárást a környéken, kerestem farkasveremcsapdákat, barlangokat.

Számításba vettem minden valószínű helyet, ahol megtalálhatták a gyermekeket. Mezőket, réteket jártam át. A keresés ugyan eredménytelenül zárult, de nem volt hiábavaló: sikerült tapasztalatot és ismeretet szereznem a környék és a feljegyzések kapcsolatáról, és könnyebben el tudtam képzelni az egykori esemény történéseit.

A kutatás 2 napba telt, de a környéken Ipswitchben élnek rokonok, szerencsére tudtam náluk aludni.

Másnap pedig hazamentem, ujabb hosszu 450 km.

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#3782 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 03. 21:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Amea - Dátum: 2011. 05. 03. 22:21

És az esetre.... Sosem Derült Fény.

Kép

#3783 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 03. 21:50

Korábban említettem, hogy az UFO kutatásban az elméleti munka mellett a tapasztalás is kulcsfontosságú.

Célszerűbb személyesen meggyőződnöm vizsgálódásaim tárgyaival. Jelen esetben erről a kerékről. De még nem vonnék le semmilyen megállapítást, egyelőre tájékozódok a leírt kísérletekkel kapcsolatban.

szenzációs kísérlet volt hogy odatetted a kezed
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#3784 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 05. 03. 22:03

Én egy egyszerű ember vagyok, és nem vagyok biztos benne, hogy jól értem, amit mondasz. Kérlek segíts. Ahogy én értem a fent idézett mondataidat:
1. Az UFO-kutatásban fontos a személyes tapasztalás.
2. Emiatt pénzt adtál egy eszközért, aminek az UFO-kutatáshoz nincs ugyan köze, viszont legalább távol áll tőle. Tetted ezt a személyes tapasztalás kedvéért.
3. Tapasztalataidat megosztottad itt, és kaptál rájuk egy magyarázatot, amely lefedi az általad tapasztaltakat.
4. A magyarázat nem egyezik az általad várttal, ezért keresel másik magyarázatot, ami az előre elképzelt módon támaszthatja alá jelenséget.
Egyrészt azért vagyok ilyen bizonytalan, mert korábbi hozzászólásaidban nem láttam jelét a kritikus szemléletű vizsgálódásnak.
Másrészt pedig azért, mert egy hozzászóláson belül beszélsz a személyes tapasztalás fontosságáról, és arról, hogy az általad tapasztaltakat leíró magyarázatot eldobod és mást keresel, ha az nem illik bele abba a képbe, amit előzetes információk alapján vártál.

De úgy is mondhatnám: A vagy B? ;)
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#3785 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 05. 03. 22:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 05. 03. 18:16

Befolyásolni is képes voltam az előbb, ha arra gondoltam, hogy a másik irányba forogjon. Most is itt van előttem az asztalon.

Akkor ezt meg kell lesni. Mikor érsz rá? Vasárnap ha időben kelek, akkor lemehetek egy sörre, vagy csüt este hazafelé is útba eshetsz. Szervezzük össze privátban.
Make love not Wor.

#3786 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 03. 22:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Daihelyon - Dátum: 2011. 05. 03. 16:31

Mely mozzanatok vagy részletek miatt írod, hogy számítógépes animáció? (Igaz, én az Autodesk Real or Fake cuccán sem tudtam idén 10-ből 10-et eltalálni.)

Régiesített effekt, darabos fejmozgás.
Make love not Wor.

#3787 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 03. 22:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2011. 05. 03. 21:43

Annyit engedj meg, hogy kibasztal az ablakon egy csomo penzt a semmire. Akkor most boldog(abb) vagy?

Azért óvatosan. Végre elindult egy úton, tapasztalatot gyűjt, és nem úgy beszél róla, hogy halvány lila gőze sincs az egészről, nem látta, csak olvasta oszt ctrl+c ctrl+v. Csinálja, fejtse meg.
Make love not Wor.

#3788 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 03. 22:41

Alakul a molekula. Eddig mit tapasztaltál, milyen témakörben?
Make love not Wor.

#3789 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 03. 22:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 05. 03. 23:35

Régiesített effekt, darabos fejmozgás.

Ez itt egy 1947-ben készült mozifilm:

És ezt a nem túl magas minőséget nem tudja egy ugyanakkor készült „titkos" dokumentum - ami kifejezetten archiválásra kellett vón készüljön - elérni. :)

#3790 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 03. 22:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2011. 05. 03. 22:38

Trivi dolgokat kipróbálni és még pénzt is adni érte? Szerintem nem. :-)

Kipróbálni kell. Ezért linkeltem még a topik elején a mindenféle természettudományi múzeumokat, oszt ha már nem olvas el egy könyvet és rakja össze, akkor megvenni egyszerűbb. Ennyiért én is.

Bostonban ezt fejlesztették, ott csőben levegőt toltak felfelé, aztán "építs magadnak műholdat" akció, be kellett kalibrálni, hogy felszálljon, vagy különböző magasságokban lebegjen. Törpös játék 4 éveseknek, de el voltam vele. Ott volt 2 csapattag, átlag életkorunk kb. verte a 16 évet :-) De érdemes.
Make love not Wor.

#3791 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 03. 22:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 05. 03. 15:30

TITKOS DOKUMENTUM LÁTOTT NAPVILÁGOT!!!!

Az unokájáról most készült dokumentumfilm!

Kép

Szerkesztette: Lipton 2011. 05. 03. 22:50 -kor

#3792 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 03. 22:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Eleanor - Dátum: 2011. 05. 03. 23:41

Ez itt egy 1947-ben készült mozifilm:

És ezt a nem túl magas minőséget nem tudja egy ugyanakkor készült „titkos" dokumentum - ami kifejezetten archiválásra kellett vón készüljön - elérni. :)

Naja, még azt sem mondhatjuk, hogy ez volt kéznél, mert 1930 körül ehhez képest már korrekt amatőr filmek voltak, otthoni cuccokkal. 1940-ben meg már színesről illik beszélni. Mármint "színesről" :-)
Make love not Wor.

#3793 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 03. 22:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 05. 03. 18:16

Vettem egy Egely kereket. Hozzáteszem a kezem ugy hogy nem érek hozzá, és magától forog.

Befolyásolni is képes voltam az előbb, ha arra gondoltam, hogy a másik irányba forogjon. Most is itt van előttem az asztalon.

A vitalitás hajtja.

A kezed melege felmelíti a levegőt, az áramlani kezd, ez az áramlás forgatja meg a kereket.
Már nagyon rég lebuktatták ezt a trükköt. Nehogymár ezt 2011-ben beszívd!
Tegyél rá egy átlátszó műanyag búrát, így elszigeteled légáramlástól. Láss csodát, egyből nem forog semerre!
ÉBRESZTŐ!!!

Látom többen is leírták, hogy csalás az egész. :)

Szerkesztette: Lipton 2011. 05. 03. 23:01 -kor

#3794 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 03. 22:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2011. 05. 03. 22:38

Trivi dolgokat kipróbálni és még pénzt is adni érte? Szerintem nem. :-)

Én nem jöttem volna rá. No meg ez is olyan, mint a Rodolfós vigyázz csalok megoldások. Látni kell. Nyilván azóta meglestem a videókat, elolvastam a leírást, nyílt levelet. Ha már Dext nem érti, nem is akarja érteni a fizikát, legalább valami kézzel foghatóval pöcsöl és nem a gyíkokon elmélkedik.
Make love not Wor.

#3795 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 03. 22:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Lipton - Dátum: 2011. 05. 03. 23:56

Tegyél rá egy átlátszó műanyag búrát, így elszigeteled légáramlástól. Láss csodát, egyből nem forog semerre!
ÉBRESZTŐ!!!

Mert a búra elszigeteli a vitalitásenergiát vaze.
Make love not Wor.

#3796 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 03. 23:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 05. 03. 23:59

Mert a búra elszigeteli a vitalitásenergiát vaze.

Akkor baszhatod, mert egy műszálas ing is leárnyákol! :D

#3797 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 03. 23:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Lipton - Dátum: 2011. 05. 04. 00:05

Akkor baszhatod, mert egy műszálas ing is leárnyákol! :D

Legalább ruhán belül marad az energia.
Make love not Wor.

#3798 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 04. 06:42

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2011. 05. 03. 23:03

Én egy egyszerű ember vagyok, és nem vagyok biztos benne, hogy jól értem, amit mondasz. Kérlek segíts. Ahogy én értem a fent idézett mondataidat:
1. Az UFO-kutatásban fontos a személyes tapasztalás.
2. Emiatt pénzt adtál egy eszközért, aminek az UFO-kutatáshoz nincs ugyan köze, viszont legalább távol áll tőle. Tetted ezt a személyes tapasztalás kedvéért.
3. Tapasztalataidat megosztottad itt, és kaptál rájuk egy magyarázatot, amely lefedi az általad tapasztaltakat.
4. A magyarázat nem egyezik az általad várttal, ezért keresel másik magyarázatot, ami az előre elképzelt módon támaszthatja alá jelenséget.
Egyrészt azért vagyok ilyen bizonytalan, mert korábbi hozzászólásaidban nem láttam jelét a kritikus szemléletű vizsgálódásnak.
Másrészt pedig azért, mert egy hozzászóláson belül beszélsz a személyes tapasztalás fontosságáról, és arról, hogy az általad tapasztaltakat leíró magyarázatot eldobod és mást keresel, ha az nem illik bele abba a képbe, amit előzetes információk alapján vártál.

De úgy is mondhatnám: A vagy B? ;)

1, Igen, így van. UFO kutatás gyakorlatilag nem is létezne, ha nincsenek a kontakták személyes beszámolói. Harmadik, negyedik tipusú találkozások szintén sokmindent elárulnak.

2, Az UFO jelenségek vizsgálata mellett a parajelenségek szakterületével is foglalkozom.Az olyan jelenségek például mint a telepátia vagy telekinézis egyebkent is szoros kapcsolatban áll az UFO kutatással, hiszen a legtöbb földönkívüli telepatikusan is képes kommunikálni.

A parajelenségek kutatása mára szorosan összefonódott a spirituális UFO kutatással is.

3, Úgy néz ki

4, Ha nem találok ilyet, akkor elképzelhető, hogy elemi valóban elemi dolgok működtetik a kereket. Szükségem van ugyanakkor annak a bebizonyítására, hogy képes vagyok-e pusztán tudattal kontrollálni a kereket. Ha igen, és megismételhető a kísérlet, akkor az újabb kérdéseket fog felvetni számomra. Ha nem, akkor be kell látnom az elemi fizikai magyarázatot.

Egyszer már ránéztem a kerékre és erősen arra gondoltam, hogy forduljon meg. Megfordult. Képes vagyok rá, de nagyon nehéz koncentrálni. A lelassítás már aránylag megy...

Szerkesztette: Dextrose 2011. 05. 04. 06:45 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#3799 Felhasználó inaktív   G-e-r-i 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 04. 07:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 05. 04. 07:42

1, Igen, így van. UFO kutatás gyakorlatilag nem is létezne, ha nincsenek a kontakták személyes beszámolói. Harmadik, negyedik tipusú találkozások szintén sokmindent elárulnak.

Csak erre reagálok.

Tehát UFO kutatás nem létezne, ha nem lennének a kontakták.

De a kontakták gyarló humanoidok, akik minden további nélkül hazudhatnak (semmilyen tudományág vagy való életbeli szervezet - rendőrség, bíróság, apeh, maffia stb.)

-Mi különbség van egy kontakta állítása, és az én állításaim között?
Lehet, hogy a kontakta hazudik lehet, hogy én.
Ne aggódj, már látom előre a válaszodat. Ha a kontakta ellentmondásba keveredik, akkor az általa elmondottakat "ki kell dobni".

De itt jön a bökkenő. Szerinted a kontakta nem olvashat korábbi anyagokat annak érdekében, hogy ne keveredjen ellentmondásba?

Gyakorlati példa következik:
Nagyjából ismerem már az általad a belső napról elmondottakat. Kis gugli segítséggel gyűjtök még hozzá anyagot, majd felhívlak téged, és közlöm, hogy a gyíkemberek kapcsolattartója vagyok, akarsz-e interjút velem.

HONNAN TUDOD, HOGY IGAZAT FOGOK MONDANI NEKED???

Sajnos a valóságban az emberek nagyon sokat hazudnak.
-Hazudnak azért, hogy bekerüljenek egy munkahelyre.
-Hazudnak azért, hogy bennmaradjanak egy munkahelyen.
-Hazudnak azért, hogy megszerezzenek egy nőt/férfit.
-Hazudnak azért, hogy megtartsanak egy nőt/férfit.
-Hazudnak azért, hogy elűzzenek egy nőt/férfit.
-Hazudnak a rendőrnek, hazudnak az adóbevallásban, hazudnak mindenhol.
Miért pont a kontakta mondana igazat???

Csak egy picit is belegondoltál már abba, hogy esetleg te látod rosszul a dolgokat, és nekünk van igazunk? Vagy ez kizárt?
Munkahelyem: Best Machinery.
A munkagépek, recycling és biomassza hasznosítási berendezések és targoncák hazája :)

#3800 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 04. 07:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 05. 04. 07:42

Egyszer már ránéztem a kerékre és erősen arra gondoltam, hogy forduljon meg. Megfordult. Képes vagyok rá, de nagyon nehéz koncentrálni. A lelassítás már aránylag megy...

Es mindez egy fel nap utan? Akkor te valami (anti)talentum lehetsz.:Đ
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 188
  • 189
  • 190
  • 191
  • 192
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.