HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 189
  • 190
  • 191
  • 192
  • 193
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#3801 Felhasználó inaktív   G-e-r-i 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 05. 04. 07:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 05. 04. 07:42

Egyszer már ránéztem a kerékre és erősen arra gondoltam, hogy forduljon meg. Megfordult. Képes vagyok rá, de nagyon nehéz koncentrálni. A lelassítás már aránylag megy...

Még erre is reagálnom kell.
Rakd be egy nagy pohár alá. Ha gondolatátvitellel irányítod, akkor nem jelenthet akadályt egy pohár. Hiszen ha másik emberrel lépsz így kapcsolatba, akkor egy csomó fizikai gát van köztetek (falak, fák, épületek stb.)
Munkahelyem: Best Machinery.
A munkagépek, recycling és biomassza hasznosítási berendezések és targoncák hazája :)

#3802 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 04. 07:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Eleanor - Dátum: 2011. 05. 03. 20:40

Kép

:up:
Ez a kép spec kvajó! :) (bár semmi köze a zufókhoz)
A lényege, hogy valakinek balról-jobbra és van akinek jobbról-balra forog a hölgy. Én már láttam mindkettőt! :)

#3803 Felhasználó inaktív   Sipi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 04. 07:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 05. 03. 23:50

1940-ben meg már színesről illik beszélni. Mármint "színesről" :-)

Tényleg, a II. Világháború végéről már sok színes felvétel készült.

Én csak azt nem értem, hogy Egely örökmozgóról meg szimmetriasértéses energiatöbbletről beszél és akkor előáll egy ilyen kvázi használhatatlan dologgal, mint ez a kerék. Ha már annyira nagy tudás birtokában van, ahogy a könyveiből elvárható lenne, akkor valami ütősebb, látványosabb dolgot is csinálhatott volna.

#3804 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 04. 08:11

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2011. 05. 04. 08:50

A lényege, hogy valakinek balról-jobbra és van akinek jobbról-balra forog a hölgy. Én már láttam mindkettőt! :)

Én meg tudom bármikor váltogatni, hogy merre lássam forogni. Az a trükkje, hogy mikor teljesen fedésbe kerülnek a lábak, meg kell próbálni pislogni, vagy újrafókuszálni a képre és másik irányba fog forogni. A végén még kiderül, hogy konty atka vagyok és tudok más rezgésszinteken rezegni :Đ Csak óriás epret nem tudok varázsolni, pedig nagyon benyomnék egyet.

Szerkesztette: Raynes 2011. 05. 04. 08:11 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#3805 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 04. 08:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2011. 05. 03. 22:38

Trivi

Ez a szó olyan CSÉtanszékes.

#3806 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 04. 08:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 05. 04. 09:11

Én meg tudom bármikor váltogatni, hogy merre lássam forogni. Az a trükkje, hogy mikor teljesen fedésbe kerülnek a lábak, meg kell próbálni pislogni, vagy újrafókuszálni a képre és másik irányba fog forogni. A végén még kiderül, hogy konty atka vagyok és tudok más rezgésszinteken rezegni :Đ Csak óriás epret nem tudok varázsolni, pedig nagyon benyomnék egyet.

Nekem most sehogysem sikerül másképp látnom, mint óramutatóval megegyezően forogni... :(
Pedig pislogok ezerrel..
Úgyhogy kontakta vagy. Most már semmi kétség... :)
:idea: Legyen ez a kép innentől a kontaktateszt!

#3807 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 04. 08:21

Nem kell ezerrel pislogni. Akkor kell csak egyet, jó időzítéssel, amikor a nő lábai egymást fedik. Az is elég, ha nem pislogsz, csak a jó pillanatban próbálsz újra alaposabban rámeredni a képre, mintha először néznéd.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#3808 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 04. 08:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 05. 04. 09:21

Nem kell ezerrel pislogni. Akkor kell csak egyet, jó időzítéssel, amikor a nő lábai egymást fedik. Az is elég, ha nem pislogsz, csak a jó pillanatban próbálsz újra alaposabban rámeredni a képre, mintha először néznéd.

NEM MEGY!
Értsd már meg, hogy neked könnyű, hisz kontakta vagy! :)

#3809 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 04. 08:24

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 05. 04. 09:14

Ez a szó olyan CSÉtanszékes.

Az mi?

#3810 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 04. 08:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 05. 04. 00:14

Legalább ruhán belül marad az energia.

Mint a földmágnesességtől védő takaró. Ott se zavart senkit, ohgy te a takaró meg a Föld között vagy :Đ

#3811 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 04. 08:28

Üzenet megtekintéseIdézet: G-e-r-i - Dátum: 2011. 05. 04. 08:41

Csak erre reagálok.

Tehát UFO kutatás nem létezne, ha nem lennének a kontakták.

De a kontakták gyarló humanoidok, akik minden további nélkül hazudhatnak (semmilyen tudományág vagy való életbeli szervezet - rendőrség, bíróság, apeh, maffia stb.)

-Mi különbség van egy kontakta állítása, és az én állításaim között?
Lehet, hogy a kontakta hazudik lehet, hogy én.
Ne aggódj, már látom előre a válaszodat. Ha a kontakta ellentmondásba keveredik, akkor az általa elmondottakat "ki kell dobni".

De itt jön a bökkenő. Szerinted a kontakta nem olvashat korábbi anyagokat annak érdekében, hogy ne keveredjen ellentmondásba?

Gyakorlati példa következik:
Nagyjából ismerem már az általad a belső napról elmondottakat. Kis gugli segítséggel gyűjtök még hozzá anyagot, majd felhívlak téged, és közlöm, hogy a gyíkemberek kapcsolattartója vagyok, akarsz-e interjút velem.

HONNAN TUDOD, HOGY IGAZAT FOGOK MONDANI NEKED???

Sajnos a valóságban az emberek nagyon sokat hazudnak.
-Hazudnak azért, hogy bekerüljenek egy munkahelyre.
-Hazudnak azért, hogy bennmaradjanak egy munkahelyen.
-Hazudnak azért, hogy megszerezzenek egy nőt/férfit.
-Hazudnak azért, hogy megtartsanak egy nőt/férfit.
-Hazudnak azért, hogy elűzzenek egy nőt/férfit.
-Hazudnak a rendőrnek, hazudnak az adóbevallásban, hazudnak mindenhol.
Miért pont a kontakta mondana igazat???

Csak egy picit is belegondoltál már abba, hogy esetleg te látod rosszul a dolgokat, és nekünk van igazunk? Vagy ez kizárt?

Már korábban is utaltam rá, hogy ne keverjük össze az objektív UFO kutatást a szubjektív, azaz spirituális UFO kutatással. Ez az egyik dolog.

Mi is a másik amit mondtam?

Összegeztem, melyek azok a források melyekre az UFO kutatás támaszkodik.

1, Kiszivárogtatott dokumentumok
2, Észlelési adatok
3, Fotók és videók
4, Kontakták beszámolói

Az objektív és a szubjektív UFO kutatás ott válik ketté, ahol a forrásokat felhasználják. Mert amíg az objektív kutatás csakis kizárólag az első három pontot részesíti előnyben, addig a szubjektív kutatás a negyedik pontot tekinti elsődleges forrásnak.

Ha tehát nem lennének kontakták, aligha lehetne elindulni spirituális irányba, mert a kontaktáktól és a médiumoktól jövő információk odaátról jönnek. Az UFO kutatás mint objektív irányzat megmaradna, de a források csak az első három pontra szűkülnének.

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy az első három forrás elégtelen lenne a kutatásokhoz, mert rengeteg adattal szolgáltat, de kétséges, hogy a negyedik pont nélkül bármit is tudnánk a földönkívüli társadalmakról olyan részletességben mint amennyire ma tudnak róluk a kutatók.
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#3812 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 04. 08:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2011. 05. 04. 09:24

Az mi?

Tetszőleges egyetem Computer Science tanszéke. :-)

#3813 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 04. 08:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 05. 04. 09:11

Akárhogy nézem, nekem csak óramutató járásával ellentétesen forog.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#3814 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 04. 08:33

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 05. 04. 09:28

Tetszőleges egyetem Computer Science tanszéke. :-)

Afelé nemigen jártam, más tanszékek jobban vonzottak. :-)

#3815 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 04. 08:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2011. 05. 04. 09:31

Akárhogy nézem, nekem csak óramutató járásával ellentétesen forog.

Bal- vagy jobbkezes vagy-e?

#3816 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 04. 08:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 05. 04. 09:28

mert a kontaktáktól és a médiumoktól jövő információk odaátról jönnek.
Kezicsókolom, hunnét jön az odaát, és mi köze van az ufókutatáshoz bárminek, ami onnan jön, de csak a "szubjektív UFO kutatás" (amit igazi magyarra legjobban "tudományos-fantasztikus irodalom"-ként lehetne fordítani) tudja hasaználni, az "objektív UFO kutatás" már nem?

#3817 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 04. 08:54

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2011. 05. 04. 09:23

NEM MEGY!

Mert nem nézted eleget megaszart, sem vvildit. Nem tudod a tényanyagot. Különben látnád bármerre forogni. Próbáld meg esetleg azt, hogy nézed egy ideig a képet és mikor takarják egymást a lábai, hirtelen legörgetsz egy picit, hogy máshol legyen a kép a monitoron. Előbb-utóbb meg fog fordulni a mozgás iránya.

Az is egy járható út, hogy nézed hosszasan az alakot, majd hirtelen lenézel csak az árnyékára, majd vissza a női alakra és ellenkezőleg fog forogni.

Nekem, mint kontaktának elhiheted.

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2011. 05. 04. 09:23

Értsd már meg, hogy neked könnyű, hisz kontakta vagy! :)

Oké. Lebuktam.

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 05. 04. 09:28

1, Kiszivárogtatott dokumentumok
2, Észlelési adatok
3, Fotók és videók
4, Kontakták beszámolói

Az objektív és a szubjektív UFO kutatás ott válik ketté, ahol a forrásokat felhasználják. Mert amíg az objektív kutatás csakis kizárólag az első három pontot részesíti előnyben, addig a szubjektív kutatás a negyedik pontot tekinti elsődleges forrásnak.

Ha tehát nem lennének kontakták, aligha lehetne elindulni spirituális irányba, mert a kontaktáktól és a médiumoktól jövő információk odaátról jönnek. Az UFO kutatás mint objektív irányzat megmaradna, de a források csak az első három pontra szűkülnének.

Igaz nem a kérdésre válaszoltál, de talán először írsz normális dolgot. Továbbra sem értem hogyan hihetsz mindkettőben. Állítom az objektív és szubjektív ufókutatók egymást is anyázzák.

A jövőben jobban tennéd, ha az objektív irányt választanád, legalábbis itt a topikban. A kontakták azt hazudnak össze, amit nem akarnak.

Szerkesztette: Raynes 2011. 05. 04. 09:23 -kor

#3818 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 05. 04. 09:03

blah
Nem idezem be a teljes valaszodat, mert mondatrol mondatra valaszoltal, de a lenyegre nem reagaltal. Erre ramutatva az egyik valaszodat szeretnem pontosittatni.

Idézet

4. A magyarázat nem egyezik az általad várttal, ezért keresel másik magyarázatot, ami az előre elképzelt módon támaszthatja alá jelenséget.

4, Ha nem találok ilyet, akkor elképzelhető, hogy elemi valóban elemi dolgok működtetik a kereket. Szükségem van ugyanakkor annak a bebizonyítására, hogy képes vagyok-e pusztán tudattal kontrollálni a kereket. Ha igen, és megismételhető a kísérlet, akkor az újabb kérdéseket fog felvetni számomra. Ha nem, akkor be kell látnom az elemi fizikai magyarázatot.

Elmondhato tehat, hogy ha a fizikai magyarazatoknak ellentmondo, de prekoncepcioddal egyezo iromanyt talasz a neten, akkor felulvizsgalod a sajatkezu kiserletedben onmagad altal tapasztaltakat?
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#3819 Felhasználó inaktív   Sipi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 04. 09:13

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2011. 05. 04. 10:03

Elmondhato tehat, hogy ha a fizikai magyarazatoknak ellentmondo, de prekoncepcioddal egyezo iromanyt talasz a neten, akkor felulvizsgalod a sajatkezu kiserletedben onmagad altal tapasztaltakat?

"quod erat demonstrandum" :pokeas: :D

Szerkesztette: Sipi 2011. 05. 04. 09:14 -kor

#3820 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 04. 09:21

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2011. 05. 04. 09:43

Bal- vagy jobbkezes vagy-e?

Jobb.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 189
  • 190
  • 191
  • 192
  • 193
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.