Idézet: G-e-r-i - Dátum: 2011. 05. 04. 08:41
Csak erre reagálok.
Tehát UFO kutatás nem létezne, ha nem lennének a kontakták.
De a kontakták gyarló humanoidok, akik minden további nélkül hazudhatnak (semmilyen tudományág vagy való életbeli szervezet - rendőrség, bíróság, apeh, maffia stb.)
-Mi különbség van egy kontakta állítása, és az én állításaim között?
Lehet, hogy a kontakta hazudik lehet, hogy én.
Ne aggódj, már látom előre a válaszodat. Ha a kontakta ellentmondásba keveredik, akkor az általa elmondottakat "ki kell dobni".
De itt jön a bökkenő. Szerinted a kontakta nem olvashat korábbi anyagokat annak érdekében, hogy ne keveredjen ellentmondásba?
Gyakorlati példa következik:
Nagyjából ismerem már az általad a belső napról elmondottakat. Kis gugli segítséggel gyűjtök még hozzá anyagot, majd felhívlak téged, és közlöm, hogy a gyíkemberek kapcsolattartója vagyok, akarsz-e interjút velem.
HONNAN TUDOD, HOGY IGAZAT FOGOK MONDANI NEKED???
Sajnos a valóságban az emberek nagyon sokat hazudnak.
-Hazudnak azért, hogy bekerüljenek egy munkahelyre.
-Hazudnak azért, hogy bennmaradjanak egy munkahelyen.
-Hazudnak azért, hogy megszerezzenek egy nőt/férfit.
-Hazudnak azért, hogy megtartsanak egy nőt/férfit.
-Hazudnak azért, hogy elűzzenek egy nőt/férfit.
-Hazudnak a rendőrnek, hazudnak az adóbevallásban, hazudnak mindenhol.
Miért pont a kontakta mondana igazat???
Csak egy picit is belegondoltál már abba, hogy esetleg te látod rosszul a dolgokat, és nekünk van igazunk? Vagy ez kizárt?
Már korábban is utaltam rá, hogy ne keverjük össze az objektív UFO kutatást a szubjektív, azaz spirituális UFO kutatással. Ez az egyik dolog.
Mi is a másik amit mondtam?
Összegeztem, melyek azok a források melyekre az UFO kutatás támaszkodik.
1, Kiszivárogtatott dokumentumok
2, Észlelési adatok
3, Fotók és videók
4, Kontakták beszámolói
Az objektív és a szubjektív UFO kutatás ott válik ketté, ahol a forrásokat felhasználják. Mert amíg az objektív kutatás csakis kizárólag az első három pontot részesíti előnyben, addig a szubjektív kutatás a negyedik pontot tekinti elsődleges forrásnak.
Ha tehát nem lennének kontakták, aligha lehetne elindulni spirituális irányba, mert a kontaktáktól és a médiumoktól jövő információk odaátról jönnek. Az UFO kutatás mint objektív irányzat megmaradna, de a források csak az első három pontra szűkülnének.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy az első három forrás elégtelen lenne a kutatásokhoz, mert rengeteg adattal szolgáltat, de kétséges, hogy a negyedik pont nélkül bármit is tudnánk a földönkívüli társadalmakról olyan részletességben mint amennyire ma tudnak róluk a kutatók.