HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 197
  • 198
  • 199
  • 200
  • 201
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#3961 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 05. 05. 11:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 05. 05. 12:02

De ha megeszed az akadályokat a lábad alatt, akkor síkká eheted a talajt.

Igen.
És ahogy csokizom ki a megevett sajtot, úgy lesz egyre nagyobb része szar a Holdnak.

A Föld meg egy nagy habostorta volt kezdetben! És mindenki zabálta, így egyre nagyobb része lett szar. Fogyott a torta, nőtt a szar. Egy idő múlva a habostorta elfogyott, és az egész csak szar lett. Ezért vagyunk egy ilyen szar világban.
:D

#3962 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 05. 05. 11:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 05. 05. 08:57

Kovezzetek meg... :)
Na jo, inkabb csak atfutottam. Az elsot. Telepatiarol szol. Idezzek? Jo.

Idézet

A kérdés az, mi gyorsabb a fénynél? Mi az, ami egy pillanat alatt eljut akár a világ végére is? A válasz: a gondolatok.
Csak igy, kategorikusan, magyarazat nelkul. Fogadjuk el. Persze.

Idézet

Egy pillanatra rugaszkodjunk el a valóságtól és nézzük meg, mi történne a világgal, ha tudnánk telepatikusan kommunikálni egymással
Hehe, aszongya "Egy pillanatra"... :D

Idézet

A gondolatok alkotóelemeit nevezzük gondolatrészecskéknek. Ezek spontán módon keletkeznek az érzelmek elektromágneses valóságából, amelyeket minden tudat automatikusan bocsát ki.
A gondolat vagy érzelem intenzitása határozza meg ezeknek a részecskéknek a tulajdonságait. Ha egy bizonyos határérték bekövetkezik, az egységek átkerülnek a fizikai megvalósulásba.
Ezek tehát a fénysebességnél jóval gyorsabb csoportba tartoznak, és mind a mi érzékelésünk határain túl helyezkedik el.
Hol is volt ez pontosan megmagyarazva?

Istibizi belekezdtem a masodikba is, de az azonnal kicsapta a biztositekot. Ertelmetlen kifejezesek randomgeneratorral egymas utan pakolva. Kb. eddig jutottam:

Idézet

Mivel az ember gondolkodó lény, mondhatjuk azt, hogy most is szellemek vagyunk, és szellemünknek van tudata. A tudat tehát a szellemhez tartozik, de a kettő nem azonos. A szellem képes ki- és bekapcsolni a tudatot. A tudatnak sajátossága, hogy vibrál és fluktuál, de a szellem nem. A tudat valóban az alvás közben frissíti fel önmagát. Egyszerűen csak más irányba fordul.
Oh Mein Gott. Pedig 2008. februari a cucc, a szerzo szerintem mar akkor is tobb volt 12 evesnel.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#3963 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 05. 05. 11:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 05. 05. 12:06

Igen.
És ahogy csokizom ki a megevett sajtot, úgy lesz egyre nagyobb része szar a Holdnak.

Nesze neked holdfogyatkozas!
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#3964 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 11:43

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2011. 05. 05. 12:16

Csak igy, kategorikusan, magyarazat nelkul. Fogadjuk el.

Idézet

- Doktor Úr ! Gond van a szemeimmel, nem jól látok távolra.
- Jöjjön ide az ablakhoz és mondja meg mit lát.
- A Napot.
- Akkor mondja már meg nekem hová a picsába akar maga messzebbre látni?

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#3965 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 13:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 05. 05. 10:55

Mikor szoktál nem ebben a beszűkült 3 dimenzióban számolni?
Nagyon durva az anyag, amit tolsz, haver :p

4D-ben élünk. A tudományok már rég lekattantak a 3D only dolgokról, rég n dimenziókkal dolgoznak.

Másrészt Dex, lehet, hogy egyes valóságokban 5+5=6 vagy 1+1=4244, de ott tartozik hozzájuk levezetés, megalapozás, bizonyítékok. Ezzel szemben te csak a fingot reszeled, spirituálisan álmodozol és egymásra nem épülő dolgokból hozol ki baromságot.

Különben rájöttem mit akarsz te. Mivel egy buta, kisebbségi komplexusos ember vagy, ki akarsz tűnni valamivel. Ráálltál erre az ellenőrizhetetlen, spirituális, áltudományos humbugra, aztán azt hiszed ezzel nagy tudós lehetsz, mert az ellenkezőjét nem tudja senki bizonyítani (erre épülnek a vallások is, de azoknak több értelme van), meg a szabályokat is mindig a magad javára tudod hajlítgatni ellenőrzés közben és így ki tudsz bújni minden bizonyítás alól. Ettől függetlenül már ott beégsz, hogy az állításaid ellentmondanak egymásnak és minél többször váltasz állásfoglalást, minél több mindent hordasz össze, annál kisebb hiteled lesz. Hitel ügyileg a 0-ról lementél a topikokban -1*10^99-re. Így nem nagy tudósnak néznek, hanem elmebetegnek, azok ilyen frankó tudósok, mint te, csak ők napközben megkapják a nyugtatóadagjukat, aztán elmúlik nekik egy időre.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#3966 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 14:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 05. 05. 14:16

4D-ben élünk. A tudományok már rég lekattantak a 3D only dolgokról, rég n dimenziókkal dolgoznak.

Értsd: jól

Idézet

Különben rájöttem mit akarsz te. Mivel egy buta, kisebbségi komplexusos ember vagy, ki akarsz tűnni valamivel. Ráálltál erre az ellenőrizhetetlen, spirituális, áltudományos humbugra, aztán azt hiszed ezzel nagy tudós lehetsz, mert az ellenkezőjét nem tudja senki bizonyítani (erre épülnek a vallások is, de azoknak több értelme van), meg a szabályokat is mindig a magad javára tudod hajlítgatni ellenőrzés közben és így ki tudsz bújni minden bizonyítás alól. Ettől függetlenül már ott beégsz, hogy az állításaid ellentmondanak egymásnak és minél többször váltasz állásfoglalást, minél több mindent hordasz össze, annál kisebb hiteled lesz. Hitel ügyileg a 0-ról lementél a topikokban -1*10^99-re. Így nem nagy tudósnak néznek, hanem elmebetegnek, azok ilyen frankó tudósok, mint te, csak ők napközben megkapják a nyugtatóadagjukat, aztán elmúlik nekik egy időre.

Tévedsz. Én HISZEK ezekben a dolgokban.

Tudom, és vallom őket.

Szerkesztette: Dextrose 2011. 05. 05. 14:26 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#3967 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 14:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 05. 05. 15:17

Hiszek bennük, tudom és vallom.

Na ez a baj, fel sem tűnik az inkonzisztencia. :-)

#3968 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 14:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 05. 05. 14:16

Valóban, bár ezek nem ugyanolyan dimenziók.

#3969 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 14:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 05. 05. 15:17

Tudom, és vallom őket.

Hinni lehet bármilyen hülyeségben.
Bár ha szinte mindenki ellentmondásokat fedez fel a hited egyes téziseiben, akkor talán érdemes felülvizsgálnod azokat.
Az egyház sem véletlenül teszi ezt.

#3970 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 14:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2011. 05. 05. 15:26

Na ez a baj, fel sem tűnik az inkonzisztencia. :-)

Asse tudja miaz. :omg: :Đ :-)
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#3971 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 15:14

Idézet

Az inkontinencia bárkinél előfordulhat, ám a legtöbben titkolják, vagy nem tudják, hogy van rá megoldás.

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#3972 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 15:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2011. 05. 05. 15:57

Asse tudja miaz. :omg: :Đ :-)

Nem HISZ benne elég erősen.

#3973 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 15:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 05. 05. 15:56

Az egyház sem véletlenül teszi ezt.

Így van. Az egyházak is mindig hozzáigazítják az álláspontjaikat az aktuális tudomány világképével, de úgy, hogy nem mondanak ellent önmaguknak. A szentírásokban pedig szokott lenni ellentmondás (fordítási hiba vagy egyéb okán), de a hívők nagy csoportja elfogadja, hogy a szent könyvek nem minden betűje történt meg, csak tanulságokat példáz. Egy kisebb csoport mindig elvakult fanatikus és addig csűrik-csavarják, míg megvédik az ellentmondásokat, nekik minden betű a legszentebb belőle, semmit nem hajlandóak rugalmasan kezelni.

Ezzel szemben Dex túl rugalmas. Az ő elméletei vallásnak sem mennének el. Pedig az egész ufósdi egy modern vallás, csak annyi eszük nincs, hogy ellentmondásos rendszerré gyúrják. Csalók használják szenzációhajhászáshoz és pénzkereséshez.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#3974 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 17:15

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2011. 05. 05. 12:16

Kovezzetek meg... :)
Na jo, inkabb csak atfutottam. Az elsot. Telepatiarol szol. Idezzek? Jo.

Csak igy, kategorikusan, magyarazat nelkul. Fogadjuk el. Persze.

Hehe, aszongya "Egy pillanatra"... :D

Hol is volt ez pontosan megmagyarazva?

Istibizi belekezdtem a masodikba is, de az azonnal kicsapta a biztositekot. Ertelmetlen kifejezesek randomgeneratorral egymas utan pakolva. Kb. eddig jutottam:
Oh Mein Gott. Pedig 2008. februari a cucc, a szerzo szerintem mar akkor is tobb volt 12 evesnel.

Rájöttem akkor miért vágsz olyan fejet egész nap, amilyet

:D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#3975 Felhasználó inaktív   Amea 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 19:10

Dextrose, tudom, nem javitok a helyzeten, a vilagot se fogom megvaltoztatni, de ha buszke vagy arra, hogy tudsz gondolkodni, akkor kerlek, egy kicsit... csak egy kicsit osszpontosits belulre is, magadba.
Egy percig ne a vegtelent kutasd, keresd meg a valaszokat - amik szerinted is ott vannak mar benned, mert te mondtad, hogy tudod.

Ha magadba nezel, tegyel fel par kerdest, es ne nekem valaszolj, eleg, ha egyszer az eletben csak magadat hallgatod meg.

Boldog vagy?
Ha igen, mi okozza?
Ha nem, miert?
Mi hianyzik az eletedbol?
Mitol van benned ekkora kissebbsegi komplexus, hogy nem akarod elfogadni se a vilagot, se magadat?
Miert keresel egy masik, tokeletes vilagot?
Felnez-e rad barki, megbecsulnek-e?
Miert nem fogadod el sosem a nyilvanvalot?
Miert vagy eredmenytelen penzugyekben, parkapcsolatban?
Kene-e valtoznod?

Allitasod szerint nyitott vagy a vilagra, de nem igy van. Csak azt vagy hajlando latni, amit latni akarsz, a tobbi dologra szemellenzot hordasz, ez egy buta, csokonyos, egysiku ember reakcioja. Ilyen vagy?
A default reakciod a tagadas, a vilaggal szemben allas meg a martiromsag.
Energiavampir vagy, masok duhet latni jossz ide, vitatkozni, nem eszmeket cserelni.

Uff, szoltam.
"...vannak csalók és vannak hazugságok. Ezért is lenne fontos minél előbb megalkotni a Nagy Forrásanyag-ReferenciaMátrixot." (by Dex)

#3976 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 20:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Amea - Dátum: 2011. 05. 05. 20:10

Energiavampir vagy, masok duhet latni jossz ide, vitatkozni, nem eszmeket cserelni.

Ha az lennék, akkor nem lennék nem egyszer dühös én is. Merthogy jópárszor felidegesített engem is ez a topik amikor próbáltam a legkomolyabban beszlélni a témáról, de cserébe éles vita alakult ki.

Továbbá a célom egy olyan világ bemutatása, melyet LEHETSÉGESNEK TARTOK a mi világunkon kívül!

Szerkesztette: Dextrose 2011. 05. 05. 21:06 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#3977 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 20:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2011. 05. 05. 16:25

Nem HISZ benne elég erősen.

Az inkontinenciaban :Đ ? Lehet. :pokeas:

#3978 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 20:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 05. 05. 21:49

Ha az lennék, akkor nem lennék nem egyszer dühös én is. Merthogy jópárszor felidegesített engem is ez a topik amikor próbáltam a legkomolyabban beszlélni a témáról, de cserébe éles vita alakult ki.

Továbbá a célom egy olyan világ bemutatása, melyet LEHETSÉGESNEK TARTOK a mi világunkon kívül!

Elmondom miért hiszek ennyire a földönkívüliekben meg az olyan dolgokban mint pl a magasabb spirituális tanok (Seth könyvek)

Felfedeztem ugyanis valamit az évek során. Egy olyan dolgot, mely teljesen nyilvánvaló, de senki sem fogja fel általában. Hogy mit fedeztem fel?

Szinte minden magasszintű spirituális tan azt állítja, hogy a valóságot magunk teremtjük. Magunk hozzuk létre a körülöttünk lévő világot gondolatunk teremtő erejével. Egyszóval mindent ami körülvesz minket, vágyaink materializálódott formája.

Valóságteremtés során a lehetségességek végtelen tárházát járhatod be, azzá válhatsz amivé csak akarsz, ott élhetsz, ahol csak akarsz, olyan életed lehet amilyen csak akarsz, és ez CSAK TŐLED FÜGG, senki mástól.

Mindezekre BIZONYÍTÉKOM VAN. És ez én vagyok!

Én ezekbe a tanokba már 20 éves koromba merültem bele KOMOLYABBAN. Előtte tizenéves koromban még csak felszínesen foglalkoztam UFO kutatással és a parajalenségekkel.

Elhatároztam, hogy kipróbálom mennyire tudom befolyásolni az életemet és mások életét pusztán a gondolatokkal.

Minden megörtént. GONDOLTAM EGY BIZONYOS DOLOGRA, ezáltal MEGTEREMTETTEM ennek a gondolatnak a MEGVALÓSULÁS ÚTJÁT.

Munkahely? Volt több is, megkaptam őket. Használati tárgy? Az is jött sorba minden. Vállalkozás? Az is kialakult. Barátnő? Olyanok voltak amilyeneket épp szerettem volna. Bármi amire vágytam előbb-utóbb megkaptam. Volt amit megvettem, volt amit kaptam, de a lényeg, hogy hozzám került! Amikor élőhelyet akartam változtatni az is megvalósult.

Például, hogy Amerikaba kint éljek, már 23 éves koromban megfogant bennem. Ennek el is jött az ideje pár éve. Akkor tudatosult bennem igazán, hogy az alapgondolatom, hogy kint éljek, akkor megjelent az ANYAGI VALÓSÁGOMBAN.

És amikor ott voltam, számtalan lehetőség kínálkozott fel arra, hogy maradhassak. Ekkor érkeztem egy LEHETSÉGES VALÓSÁG (azaz az amerikai kintlét) további ELÁGAZÁSAIHOZ. Nekem ennyi bőven elég volt. Aztán jött egy másik ország, aminek szintén óriási intenzitást adtam pár évvel azelőtt. Ez is beteljesült.

És mindezt most egyáltalán nem dicsekvésből vagy nagyzolásbol irom, csupán a példa kedvéért! Mlég akkor is, ha a mai világban már nem nagy dolog kijutni oda!

Kellő vágyakozással, koncentrálással az ember azt is elérheti, milyen barátnője legyen és honnan származzon. Nekem eddig az összes bejött szintén.

Ha ELÉG ERŐS benned a vágy, akkor eldöntheted egy pillanat alatt, hogy hol élj, kivel, milyen környezetben, milyen házban, stb.

Ennek megvalósítása azonban FIZIKAI ÚTON TÖRTÉNIK, de a folyamat összetett.

Elmagyarázom.

Tegyük fel, hogy arra gondolsz, legyen egy elefánt a házadban. Természetesen nem fog megtörténni a dolog, mert ebben a realitásunkban nem jelenik meg a gondolat varázslásszerűen.

Szóval erre az elefántra nagyon vágysz, VALÓBAN AKAROD, hogy ott legyen. De hogyan lehetne ott? A legkézenfekvőbb ötlet, importálni, azaz hozatni egyet Afrikából. Ehhez azonban iszonyú sok pénz kell + engedélyek. De neked annyira kell, hogy pénzt akarsz előteremteni, így kimész dolgozni külföldre (akár illegálisan is), dolgozol fél évet, összeszedsz pár milliót, otthon bejárod a minisztériumot, beszerzed az engedélyt, (lefizeted ezt azt), kimész Afrikába vagy a Budapesti Állatkerttel lebeszéled a dologot.

A lényeget nem tudom értitek-e. Ha még nem is teljesen legális utat jársz be, a lényeg, hogy előbb-utóbb meglesz az elefánt!

És az alapgondolat ez volt. Pedig csak egyszer megjelent a fejedben, onnan indult ki!

Tehát BÁRMIT meg tudsz valósítani. Én már tapasztalom több éve. Gondolok valamire, és az megtörténik.

És nem túlzok, ha azt mondom, ha akarnék élhetnék pl Hawaii-on is. Ha akarnék, lehetnék asztronauta. Ha akarnék, dolgozhatnék Dubai-ban. De élhetnék Bulgáriában, Romániában, Nepálban, vagy akár Norvégiában is.

De ehhez kellően kell akarni. Én pedig nem akarok asztronauta lenni, mert tudom hogy az tudnék lenni (beletelne kb 10 évbe a küzdelmem), ezért nem akarok az lenni. De az lehetek, ha eléggé akarom.

Tehát ha gondolsz valamire, nem egyik pillanatról a másikra, hanem késleltetéssel, de kialakul az esemény. Ez nem más mint a gondolat ereje, amely kezdetben mentális, aztán valóságos eseménnyé alakul.

Ha hajléktalan lennék, és gazdag akarnék lenni, azt is meg tudnám valósítani, mert ISMEREM A KULCSOT hozzá. Komolyan, ez nem képzelgés. ÉS ERRE BÁRKI MÁS IS KÉPES.

Az biztos, hogy az UFO kutatás egy olyan magasrendű spirituális tevékenység, amely összhangban van ezekkel a tanokkal, hiszen a tőlük származó tanítások is ugyanazokat a mondanivalókat tartalmazzák, melyek benne vannak például a Seth könyvekben. Ezért erőltetem éámn itt ezt a dolgot, mert számomra MÁR VAN BIZONYÍTÉK.

egy marék lepkének több esze van, baszod
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#3979 Felhasználó inaktív   Sipi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 21:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Amea - Dátum: 2011. 05. 05. 20:10

...

:up: Mindig bebizonyosodik számomra, hogy a nők okosabbak, mint a férfiak.

#3980 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 21:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Sipi - Dátum: 2011. 05. 05. 22:01

:up: Mindig bebizonyosodik számomra, hogy a nők okosabbak, mint a férfiak.

+1

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 197
  • 198
  • 199
  • 200
  • 201
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.