HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 206
  • 207
  • 208
  • 209
  • 210
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#4141 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 05. 07. 14:57

Agyrém...

Ezt is elemezni kéne.
http://varosban.blog..._campaign=index

Szerkesztette: Lipton 2011. 05. 07. 15:17 -kor

#4142 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 05. 07. 15:16

Hoaxos videós oldal az rohadt jó. Többit majd este kommentelem.
Make love not Wor.

#4143 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 07. 15:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 05. 07. 15:37

Akkor mégegyszer.

Akkor még egyszer. Az északi-sarkon van a nagybejárat. Oda hogy nem folyik le a tengervíz? Ott nincs ám szárazföld. Bezzeg délen, ahol ott lenne az Antarktisz, ott csak a kisebbik bejárat van :bolond: Meg ott van a belső nap tömegvonzása, a gyíkemberek mégse esnek le a belső nap felé a belső felszínről :omg:

Ha nem lenne ilyen elbaszott napom, meg lenne türelmem, kiszámolnám egy ilyen üreges Föld gravitációs vonzása hogyan alakulnia földi viszonyok között és hogyan érintené a Föld Nap körüli pályáját.

Szerkesztette: Raynes 2011. 05. 07. 15:37 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#4144 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 07. 15:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 05. 07. 11:41

Fogok végezni egy elemzést a felvételekkel kapcsolatban.

Azért aranyos, ahogy egy bevallottan hamis felvételt te még elemezgetni akarsz. Így nem csoda, hogy évek alatt még semerre se haladtál.

#4145 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 07. 16:29

Akkor mégegyszer.

Egy sematikus szerkezeti ábra:

Tartalmazza a metrikus arányokat is.

Kép

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 22. 11:45

Tévedés. Én sohase mondtam, hogy a Föld magjába kell menni. A Föld magja egy központi Nap szerepét tölti be. A télosziak kb 1300 méter mélyen élnek, rengeteg a távolság a Föld magja és az ott élő lények között.

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 22. 12:08

Végezzünk egy kis elemzést!

A Belső Föld térképei szerint az olasz bejárat számtalan más alagútrendszerhez és elágazáshoz vezet. Az olasz alagút elsősorban egy városhoz vezet, csak azt követően jönnek az esőerdők.

Egyebkent nem a köpeny belsején élnek, hanem a föld alatti hatalmas barlangrendszerekben! A barlangrendszer képletes fogalom, ugyanis zöld vegetáciorol beszélünk!

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 04. 23. 12:56

Figyelj, az UFO kutatás dinamikus tudomány.

Ha kiderül egy forrásról hogy hamis, akkor az többé nem lesz része a szakterületnek. Ha valamelyik kontakta bevallja, hogy kamuzott, akkor azt a körülmények elemzése után nem veszik figyelembe az UFO kutatók.

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#4146 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 05. 07. 16:34

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2011. 05. 06. 20:01

Kövezzetek meg, én bizony kipróbálom. Erősen gondolok egy sörre. Vagy kettőre. Aztán majd meglátjuk.

Gondolom, már tűkön ülve várjátok az eredményt.
Nos, hiába gondoltam sörre, nem jelent meg. Visszaemlékeztem a kitételre, hogy késleltetés van a működési mechanizmusban, vártam, vártam, de semmi.

Természetesen nem adtam fel, kutattam tovább a témában, hisz a tudás mindenek felett.
Kutatásaim pozitív eredményt hoztak! Kísérleti úton bizonyítottam, hogy A HANGHULLÁMOK (kellő motiváció és megfelelő körülmények mellett) összesűrűsödnek és tárgyiasulnak.
A "Kicsim, hoznál egy sört?" mondatot használtam emelt hangerővel. Valahol a lépcső alján kezdett beindulni a sűrűsödési folyamat, a konyhába érve pedig már szinte teljes volt a siker. Mindez persze utólagos elemzésem eredménye, a történetben ott tartunk, hogy útjukra bocsátottam a hanghullámokat, és vártam. Nehéz volt NEM a sörre gondolni, de nem engedhettem meg magamnak tévedési lehetőséget, így kiürítettem elmémet és vártam. A sör pedig megérkezett! A következtetésem nem is lehetett más, mint hogy ezek a szavak MŰKÖDNEK.
Alapos ember lévén ki akartam terjeszteni az állításomat. Ehhez hagynom kellett normalizálódni a ház energiáit. Közben megittam a teszteredményt. Ezután kiegészítettem a mondatot a "még" szócskával ("Kicsim, hoznál még egy sört?") és a siker reményében vártam. Bejött. Az asszony, és hozta a sört.
Elmondhatjuk tehát, hogy a hanghullámoknak tárgyakat teremtő hatalmuk van.

Nem volt más hátra, mint más forrásokkal összevetni a tapasztaltakat.
- A keresztény világ imákat mormol. Mi más lenne ez, mint a teremtő hang használata? Szinte hallom az ellenvetést, hogy sokan magukban imádkoznak. De tegye a vitázó a szívére a kezét: hallott-e már olyan imáról, amit valami csak magában mondott, mégis az minden külső hatás nélkül valóra vált? Ugye nem. Tehát tény, hogy csak a kimondott imának, az így létrehozott hanghullámoknak van alkotó erejük.
- A tibeti hangtálak esete. A testre tett hangtálakkal idézik elő a gyógyulást. A hatékonyság bizonyítéka maga a tény, hogy a módszer évszázadokon át jobbára változatlan formában maradt fenn.
- Sok forrás a mai napig egybehangzóan használja a "varázsige" kifejezést, a használatát pedig számtalan beszámoló illetve film rögzíti.
- A fenti eset speciális példája a mára egyre többször avatatlanok által rosszul használt kifejezés, az "abrakadabra". Eredeti formájában bizonyos vesztfáliai italokat kísérő sörkorcsolyák létrehozására használták.

Nem voltam tehát olyan sikeres a tudat erejével kapcsolatban, mint több topiktársunk, de úgy vélem, hogy eredményeim megalapozottabbak, részletesebben definiáltak, és remélhetőleg további kutatómunka alapjául szolgálhatnak.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#4147 Felhasználó inaktív   El Kebir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 07. 16:52

Akkor mégegyszer.
Tartalmazza a metrikus arányokat is.

Ezzel be is bizonyítottad, hogy mekkora nagy ökörség az egész, 1500km-es lejáratok jelez a sarkoknál, ami viccnek is rossz... komolyan azt gondolod, hogy 3 magyarországnyi méretű földi alakzatot nem lehet látni, nem fedezte volna fel senki se??? :laugh: Ne legyél már ennyire idióta... :(
"Csak egy igazság létezik. A változatai - valótlanságok."
„Az ember akkor igazán ember, amikor játszik”
F. Schiller
„azelőtt kell cselekednünk, hogy valami drasztikus és visszafordíthatatlan megtörténik, nem pedig utána, mert akkor már nem biztos, hogy kontrollálni tudjuk.”
"A kommunista időkben nem számított, hogy alkalmas vagy-e egy munkára, csak az, hogy hűséges elvtárs vagy-e. Ma ugyanez van. Csak ma nem jó elvtársnak, hanem jó barátnak kell lenned."
Zsigerbeszéd http://server1.freep...ilmek&Itemid=54

#4148 Felhasználó inaktív   El Kebir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 07. 17:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 05. 07. 11:41

Fogok végezni egy elemzést a felvételekkel kapcsolatban.

Beírom a teendők közé.

Elemzést??? Neked még egy A4-es fehér lap tartalma is komoly kihívás lenne...belelátnád még az atyaúristent is :laugh:

Szerkesztette: El Kebir 2011. 05. 07. 17:03 -kor

F. Schiller
„azelőtt kell cselekednünk, hogy valami drasztikus és visszafordíthatatlan megtörténik, nem pedig utána, mert akkor már nem biztos, hogy kontrollálni tudjuk.”
"A kommunista időkben nem számított, hogy alkalmas vagy-e egy munkára, csak az, hogy hűséges elvtárs vagy-e. Ma ugyanez van. Csak ma nem jó elvtársnak, hanem jó barátnak kell lenned."

#4149 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 07. 17:17

Üzenet megtekintéseIdézet: El Kebir - Dátum: 2011. 05. 07. 17:52

Ezzel be is bizonyítottad, hogy mekkora nagy ökörség az egész, 1500km-es lejáratok jelez a sarkoknál, ami viccnek is rossz... komolyan azt gondolod, hogy 3 magyarországnyi méretű földi alakzatot nem lehet látni, nem fedezte volna fel senki se??? :laugh: Ne legyél már ennyire idióta... :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Köszönjük Jan Lamprechtnek az adatgyűjtést .

Google Maps: Entrance #1: 66°33’13.75″S,
99°50’24.84″E

Kép

Kép

Szerkesztette: Dextrose 2011. 05. 07. 17:18 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#4150 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 07. 17:35

Idézet

Karbantartás

Elnézést kérünk a kellemetlenségekért, de a(z) Vilagegyetem jelenleg karbantartás alatt áll.

#4151 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 07. 17:44

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#4152 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 07. 17:54

most ezen a barlang bejáraton mi olyan különleges? rengeteg ilyen van.
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#4153 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 05. 07. 18:11

Idézet: des - Dátum: 2011. 05. 07. 18:54

most ezen a barlang bejáraton mi olyan különleges? rengeteg ilyen van.

Nem lehetsz ennyire :lama: : hát nem látod, hogy ez vezet Aghartába?

Kép
"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#4154 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 07. 18:11

A múlt század elején furcsa mérések folytak egy amerikai rézbányában. 1,3 kilométer hosszú függőónokat engedtek le több aknába, a súlyok pedig összetartás helyett valamiért távolabb álltak egymástól. A furcsa mérési eredményeket azóta néhányan egyenesen az üreges Föld elmélete igazolásának tartják.

#4155 Felhasználó inaktív   El Kebir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 07. 19:23

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 05. 07. 18:17

...

na látod ez is maximum csak az előbbi ábrád hibás voltát tudná bizonyítani, mert alig 100 m hosszú, tehát egyáltalán nem támasztja alá a "méretarányos sematikus ábrád"...

ráadásul nem is a déli sarkon van (a 66. széleségi kör az kb skandináv térségnek felelne meg északon)
F. Schiller

#4156 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 07. 21:44

Idézet: debaj - Dátum: 2011. 05. 07. 15:44

És egy hiteles fotó, amit a NASA eltitkolt:
Kép

Valóban banán alakú! :)

#4157 Felhasználó inaktív   El Kebir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 07. 21:52

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 05. 07. 22:44

Valóban banán alakú! :)

tévedsz, ez inkább padlizsán alakú...bámulatos hol tart már a tudomány! :D
F. Schiller

#4158 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 08. 06:17

Kép
Gyíkemberek is vannak benne ám.

Szerkesztette: 7of9 2011. 05. 08. 06:18 -kor

"Egy macskát mindenre megtaníthatsz, amit ő szeretne csinálni."
"Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."

#4159 Felhasználó inaktív   Amea 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 08. 07:16

Idézet: 7of9 - Dátum: 2011. 05. 08. 07:17

Kép
Gyíkemberek is vannak benne ám.

Nyilván, mert Edgar is kontakta volt.
"...vannak csalók és vannak hazugságok. Ezért is lenne fontos minél előbb megalkotni a Nagy Forrásanyag-ReferenciaMátrixot." (by Dex)

#4160 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 08. 08:11

Egy könyvben olvastam, nem ilyesmit mondogat Dex meg NewYork Times?

Idézet

"– Semmi sem valós. Sohasem tudhatjuk, hogy ha látunk valamit, legyen az bármi is, az valós-e vagy sem. Honnan is tudhatnánk?
– Ha látod, akkor hogyan gondolhatod azt, hogy nem valós?
– Mert az érzékeink mindig eltorzítják az igaz valóságot, és becsapnak minket. Érzékeink csupán a bizonyosság illúziójának irányában csalnak. Éjjel nem látunk, a látásunk azt mondja, hogy az éjszaka üres, de egy bagoly bármikor lecsaphat egy egérre, amit mi a saját érzékeinkkel nem vennénk észre. A mi valóságunkban az egér nem is létezett, mégis tudjuk, hogy léteznie kellett, mindannak ellenére, amit a látásunk mondott nekünk. Tudjuk, hogy tapasztalatunk határán túl létezik egy másik valóság is. Látásunk ahelyett, hogy rávilágítana a valóságra, elrejti azt ellünk, vagy ami még rosszabb, a valóság hamis képét tárja elénk. Az érzékeink becsaptak minket. A kutyák kiszagolnak olyan dolgokat, amiket mi nem tudunk kiszagolni, mert oly korlátozottak az érzékszerveink. Hogyan találhat meg egy kutya olyan dolgot, amit mi nem érzünk, ha az érzékeink valóban megmondják, mi a valós és mi nem az? Tökéletlen érzékeink inkább korlátozzák valóságfelfogásunkat mintsem hogy segítenék azt. Elítéleteink miatt tévesen úgy gondoljuk, hogy ismerjük a megismerhetetlent. Hát nem érted? Nem vagyunk felvértezve megfelel érzékekkel ahhoz, hogy megismerhessük a valóság igaz természetét, hogy mi valós és mi nem. Csupán a körülöttünk lev világ egy apró szeletét ismerjük. Egy egész világ marad rejtve elttünk, a rejtélyek egy egész birodalma, amit nem láthatunk. Ugyanúgy ott van akkor
is, ha látjuk, s ha nem. Megvan a bölcsességünk arra, hogy belássuk, nincsenek meg a képességeink a valóság megismerésének feladatához. Amirl azt hisszük, hogy ismerjük, az valójában megismerhetetlen. Semmi sem valós.
.....
– Amit mi látunk, az csupán látszólagos valóság, pusztán jelenségek, magunk keltette illúzió, és mindez a korlátolt érzékelésünk miatt van így. Semmi sem valós.
......
– Nem tudom megmondani, mi valós. Te sem tudod. Aki nem így vélekedik, pusztán nem megvilágosodott arroganciáról tesz tanúbizonyságot. Egy valóban megvilágosodott ember beismeri szánalmas tehetetlenségét, amikor létezésének kérdésével kerül szembe."

National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 206
  • 207
  • 208
  • 209
  • 210
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.