HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 208
  • 209
  • 210
  • 211
  • 212
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#4181 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 05. 08. 19:55

Idézet: Valdy - Dátum: 2011. 05. 08. 20:48

Hát nemtom, mondj egy árat, vagy gyere le azt vidd el mindet, én már szerintem úgysem olvasom el újra.

melyik város lenne? :)
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#4182 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 05. 08. 20:01

Vasárnap délutáni kertben fekvős olvasni valónak nem volt rossz:

"Az lehetetlen. Egy gép sem működik külső energiaforrás nélkül. - Már a szemednek sem hiszel? - Akkor ez perpetum mobilé lenne. - Az meg mi a fene? - Az egy olyan gépezet, amit nem hajt sem gőz, sem benzin,sem gáz, sem villany, sem szél, sem víz, és méges forog. - Hát ez egy olyan. - A francia akadémia már kétszáz évvel ezelőtt kimondta, hogy perpetum mobilé nem létezik, és senki se fecséreljen rá időt. - Értenek is hozzá azok a kaputos urak. Nekik hiszel inkább, vagy a szemednek? - Hát ha ez igaz, akkor maga lesz a világ leghíresebb embere. - Nafene! Osztán mitől? - Mert olyasmit csinált, amit még senki. - Nem igaz a! Minden székely tud kaput faragni. - De örökmozgót nem. Maga megoldotta a világ legégetőbb problémáját. -Mit oldám meg?"

"-Az lehetetlen. A tudomány határozottan kimondja, hogy a semmiből nem lehet energiát nyerni. -Bocsásson meg tanár úr, de a tudomány régebben vehemensen cáfolta, hogy a föld kerek, és forog.Azt a Brúnót meg is égették miatta. -Na ja, ebben igaza van. A tudomány sok baklövést követett el az idők folyamán. De mivel tudják bizonyítani, hogy az ötletük jó, és kivitelezhető? - Nem kell azt vitelezni, mert mán viteleztem - szólt közbe Gergő bá. - Nem értem. -Gergő bá megcsinálta a masinát, és használta is. - Mire használta? -Megfonattam vele az anyjukom gyapjúját. - Most már annyira sem értem. - Elhoztuk magunkkal a masinát. Kint van az autóban a Keletinél. Akárki megnézheti. - Nincs benne valamilyen svindli? - Abban egy szikra sem. Ki is próbálhatja. - bizonygatta Gergő bá. - Ki fogja állni a próbát? - Kiállja a még a szentelt vizet es. - Honnan ért maga az ilyesmihez? -Hogy honnan? Onnan, hogy székely vagyok. Csináltam én mán nemesebb dolgokat es. Az anyjukomnak fabrikáltam egy faliórát, amiben egy szál szög sincs. Nagyon kellett az,mert a kakas nem járt pontosan. Most is az rángat ki reggel az ágyból."
Make love not Wor.

#4183 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 08. 20:19

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 05. 08. 20:55

melyik város lenne? :)

Szexárd, de szexet nem kapsz :D
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#4184 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 09. 08:05

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2011. 05. 06. 14:37

Ebből arra következtetek, hogy a hosszan megeresztett csapBól jövő víz azért hidEgebb, merT eleintE a vízmolekulák már sejtik a változást, és az izGalomtól áthEvülnek, míg a kéSőbb érkezők csak az utolsó pillanatban döbbennek rá a történésre. Hosszú kuatásokat végeztem az ügyben, többször nyitottam, zártam csapokat naponta hosszú éveken át, tehát komoly szaktekintély vagyok a témában már. Megfigyeltem másokat is csapot kezelni. Ha eljönnek az ufók, a csapológiai tanszéken megtanítom őket is erre.

Megkérdezhetem, hogy miért pont ezeket a betűket emelted ki?
(márminthogy pl. a ,b' betűt miért nem a legelső 'ebből' szócskából éssatöbbi?) :rolleyes:

#4185 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 09. 09:41

Idézet: chris77 - Dátum: 2011. 05. 09. 09:05

Megkérdezhetem, hogy miért pont ezeket a betűket emelted ki?
(márminthogy pl. a ,b' betűt miért nem a legelső 'ebből' szócskából éssatöbbi?) :rolleyes:

Aztat csak a darkónok tudják a föld alatt, de sosem fogják elárulni.
Make love not Wor.

#4186 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 09. 09:58

Korábban említettem a legmélyebb fúrást.

http://hu.wikipedia....%C3%A9lszigeten

Azt nem értem, miért nem engednek le egy kamerát vagy egy robotszondát, hogy szét lehessen nézni odalent?
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#4187 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 05. 09. 10:46

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 05. 09. 10:58

Korábban említettem a legmélyebb fúrást.
http://hu.wikipedia....%C3%A9lszigeten
Azt nem értem, miért nem engednek le egy kamerát vagy egy robotszondát, hogy szét lehessen nézni odalent?

A topik kimondatlan torvenyeit megszegve VALASZ kovetkezik.
Azert nem engednek le kamerat vagy robotszondat, mert
1.) nem fer le
2.) ezek nelkul is tudjak, hogy mi van lent - metamorf kozet, ~200 Celsius fok, ~1500bar nyomas, alul sok viz, felul sok hidrogen
3.) nem utottek at semmifele barlangrendszer falat, igy barmifele lekuldott szem a furoaknat megtolto iszapot latna
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#4188 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 09. 10:47

Kép

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#4189 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 09. 11:05

Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 05. 09. 10:58

Főleg ha jön fel szembe az olaj/gőz/ésatöbbi, amibe éppen belefutna.

Az előző ábrát nézegettem, de még mindig nem értem a métereket, hogy merre élnek a gyíkemberek. Ha ábrát nézem, akkor 1600 kilométer, a beszámolóid meg 1300-4000 métereket mondogatnak. Ez amúgy a tengerszinthez képest van mérve?
Make love not Wor.

#4190 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 09. 11:08

Idézet: Jahno - Dátum: 2011. 05. 09. 12:05

Főleg ha jön fel szembe az olaj/gőz/ésatöbbi, amibe éppen belefutna.

Az előző ábrát nézegettem, de még mindig nem értem a métereket, hogy merre élnek a gyíkemberek. Ha ábrát nézem, akkor 1600 kilométer, a beszámolóid meg 1300-4000 métereket mondogatnak. Ez amúgy a tengerszinthez képest van mérve?

Nem, az 1600 kilométerhez.

#4191 Felhasználó inaktív   El Kebir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 09. 14:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 05. 09. 10:58

...

Kép

1. kérdés: Mi alapján jelölhették ki a rétegvastagságokat??
2. kérdés (csak az első megválaszolása után): a gyíkos Föld szerkezeti ábrád réteghatárait mi alapján határozták meg?
"Csak egy igazság létezik. A változatai - valótlanságok."
„Az ember akkor igazán ember, amikor játszik”
F. Schiller
„azelőtt kell cselekednünk, hogy valami drasztikus és visszafordíthatatlan megtörténik, nem pedig utána, mert akkor már nem biztos, hogy kontrollálni tudjuk.”
"A kommunista időkben nem számított, hogy alkalmas vagy-e egy munkára, csak az, hogy hűséges elvtárs vagy-e. Ma ugyanez van. Csak ma nem jó elvtársnak, hanem jó barátnak kell lenned."
Zsigerbeszéd http://server1.freep...ilmek&Itemid=54

#4192 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 09. 15:38

Azt hiszem ilyen jellegű vita sehol sincs az országban.

A Belső Föld témájának boncolása ugyanis még mindig tabutémának számít nem csak nálunk, hanem mindenhol a világon! Éppen ezért felhívnám a figyelmet e beszélgetés exkluzív voltára.

Mert komolyabb tanulmányt és földrajzi elemzéseket még sehol se láttam tekintettel arra, hogy a Belső Föld világképe teljes mértékben eltér a hagyományos értelembe vett földrajzi szemlélettől.

Nos a fenti rajz tömör szerkezetet ábrázol. A Belső Föld elmélete üreges szerkezetet helyez előtérbe. Ennélfogva a két elméletet helytelen lenne egymás vetületébe helyezni mert a Belső Föld durván a hagyományos geológiai ábra szerint alsó köpeny közepénél, 1300-1500 méternél kezdődik.

Abban mindenképp egyetértek, hogy a külső köpeny TÖMÖR szerkezetű, de ez már egy csatornázott rendszer, mely összeköti a Belső FÖldet a külvilággal az alsó köpenyen keresztül.

Szerkesztette: Dextrose 2011. 05. 09. 15:38 -kor

paranormal.hu

#4193 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 05. 09. 15:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 05. 09. 16:38

A Belső Föld témájának boncolása ugyanis még mindig tabutémának számít nem csak nálunk, hanem mindenhol a világon! Éppen ezért felhívnám a figyelmet e beszélgetés exkluzív voltára.

Mert komolyabb tanulmányt és földrajzi elemzéseket még sehol se láttam tekintettel arra, hogy a Belső Föld világképe teljes mértékben eltér a hagyományos értelembe vett földrajzi szemlélettől.

Nos a fenti rajz tömör szerkezetet ábrázol. A Belső Föld elmélete üreges szerkezetet helyez előtérbe. Ennélfogva a két elméletet helytelen lenne egymás vetületébe helyezni mert a Belső Föld durván a hagyományos geológiai ábra szerint alsó köpeny közepénél, 1300-1500 méternél kezdődik.

Abban mindenképp egyetértek, hogy a külső köpeny TÖMÖR szerkezetű, de ez már egy csatornázott rendszer, mely összeköti a Belső FÖldet a külvilággal az alsó köpenyen keresztül.

Talald mar, ki, hogy szerinted lyuk van belul, vagy egy csillag, vagy barlang.
Mond-e neked valamit a "kilo-" elotag?
Mire kovetkeztetsz abbol, hogy a te merceddel merve "komolyabb" tanulmanyok, ertekezesek, elemzesek nem szulettek a temaban, es egy informatikai forum tobb lakatra erdemes topikjaban hangoznak el a legreszletesebben kifejtett velemenyek?
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#4194 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 09. 16:08

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2011. 05. 09. 16:46

Mire kovetkeztetsz abbol, hogy a te merceddel merve "komolyabb" tanulmanyok, ertekezesek, elemzesek nem szulettek a temaban,

Mert a kormány elnyomja. Ez ellenben exkluzív.
Make love not Wor.

#4195 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 09. 16:45

Azt aruld mar el, hogy a fold kereg, a felso kopeny, valamint az also kopeny egy reszenek a sulyat, hogy birja el az ureges resz? Mert a sulyrol es a surusegrol nagyon elegansan megfeledkezel. Az ottani anyag surusege legalabb 3-6tonna/m3, de lehet hogy ennel tobb. Az elobb felsorolt kopenyeknek szerinted mekkora a vastagsaguk? Ha hinni lehet azoknak a hazugsagoknak, amit az iskolaban tanitottak errol, akkor tobb 100 km-rol beszelhetunk, a Fold felszinetol merve. Hogy lehet belul ureges a Fold, miert nem omlott meg be valahol? Van erre epkezlab magyarazatod?
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#4196 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 09. 17:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2011. 05. 09. 17:45

Van erre epkezlab magyarazatod?

Nem tökmindegy? Most sem azzal van elfoglalva, hogy bármi logikus magyarázatot találjon, hanem azzal, hogy milyen baromira exkluzív, világszerte egyedülálló ez a vita.

Holott tudtommal a vitához két fél kell, úgyhogy ha tényleg vitát akarsz, Dex, akkor még van időd abbahagyni a marhaságok egyoldalú mantrázását meg a süket kinyilatkoztatást, és beszállhatsz a párbeszédbe is. Kezdetnek találsz egy csomó általad megválaszolatlan kérdést úgy a topik elejétől kezdődően.

#4197 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 09. 17:08

Sőt, vita sincs. Sehol… :mirror: :mirror:

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#4198 Felhasználó inaktív   El Kebir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 09. 17:20

bla-bla-bla, mellébeszélés3

nem véletlenül kérdeztem, de ezek szerint nem fogtad fel...

Idézet

alsó köpeny közepénél

Ezek a határok a különböző típusú földrengéshullámok különböző terjedési sebességéből vannak kiszámolva (hogyan terjednének, szerinted egy üreges Földben????), a homogén viselkedésű zónákat jelzik, tehát a két határ közepénél csak a te képzeletedben kezdődik valami...

A kontaktáid hazudnak, most már biztos...a térképed biztosan rossz. :D (habár ez nem újdonság) :laugh:
F. Schiller
„azelőtt kell cselekednünk, hogy valami drasztikus és visszafordíthatatlan megtörténik, nem pedig utána, mert akkor már nem biztos, hogy kontrollálni tudjuk.”
"A kommunista időkben nem számított, hogy alkalmas vagy-e egy munkára, csak az, hogy hűséges elvtárs vagy-e. Ma ugyanez van. Csak ma nem jó elvtársnak, hanem jó barátnak kell lenned."

#4199 Felhasználó inaktív   El Kebir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 09. 17:35

Azt aruld mar el, hogy a fold kereg, a felso kopeny, valamint az also kopeny egy reszenek a sulyat, hogy birja el az ureges resz?

ha csatornázott, akkor már "I" gerendákkal alátámasztott is lehet! :laugh: :laugh:

Szerkesztette: El Kebir 2011. 05. 09. 18:03 -kor

F. Schiller

#4200 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 09. 20:20

Hogy lehet belul ureges a Fold, miert nem omlott meg be valahol? Van erre epkezlab magyarazatod?

Kép

Kép

Kép

Kép

paranormal.hu

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 208
  • 209
  • 210
  • 211
  • 212
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.