HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 274
  • 275
  • 276
  • 277
  • 278
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#5501 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 05. 21. 03:59

Na, ez már valami, meggyőző :up:
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#5502 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 21. 06:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 05. 19. 15:03

nem értem miről beszélsz. Én nem láttam semmiféle narancssárga gömböt. Narancssárga repülő gömbök amugy sem léteznek!

Tegnap éjszaka is láttam hármat.
Amit nem látsz, az szerinted nem létezik?

#5503 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 21. 06:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Lipton - Dátum: 2011. 05. 19. 15:06

Ez most olyan főgonoszos, a végén visszhangos röhögés volt?

Újabb bizonyíték! A vénusz felszínéről, azon belül egy dombságról készült a fotó!

Kép

:p :up:

#5504 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 21. 06:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 05. 19. 15:09

akkor mostmár tudjátok ti is, hogy milyen érzés amikor mások elhallgatják, elferdítik az Igazságot. Amikor nyilvánvaló az Igazság, máér tényként fogadjátok el, és helyette mást mondanak, nyilvánosan hulyének nézik az embert!

Na milyen? Kb most én is így tettem. MERTHOGY én is és a hozzám hasonló kutatók is kb ugyanezt érzik.

szerettem volna egy kicsit érzékeltetni.

Ezzel csak magadat járattad le még jobban.

#5505 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 21. 07:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 05. 19. 20:28

Nem, nem derült ki. Semmit nem láttam ami erre utalna még.

Olyat láttál, ami arra utalna, hogy igaz?
Egy modern népmesét hiszel el.
Ma már nem boszorkányokról, manókról, sárkányokról, hercegnőkről szólnak a népmesék, hanem ufókról meg a többi hülyeségről. És nem szóban meg mesekönyvekben terjednek, hanem az interneten.

Amit művelsz, az olyan, mintha a Grimm fivérek meséit elhinném, és alátámasztanám több másik mesekönyvből, hogy nézd, egybehangzóak a beszámolók.

#5506 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 21. 07:32

Üzenet megtekintéseIdézet: 7of9 - Dátum: 2011. 05. 20. 20:49

A gabonakörök micsodák, szerintetek?

Valószínű emberi művek azok is.
Jó 10-15 éve, vagy talán több is, amikor idehaza kezdett fellángolni az UFÓ téma, akkor előrukkolt pár fiatal srác (talán egyetemisták) egy gabonakörrel, amit ők csináltak.

Az ő módszerük egyszerű volt: leszúrtak egy csövet vagy karót a leendő kör közepébe. Kihúztak egy darab kötelet vagy madzagot, és elkzdtek körben járni a madzag végét fogva. Minden körnél a cső vagy karó kerületének hosszával kerültek közelebb a kör középpontjához.
Piciket lépkedtek, amennyire lehet a lábukat a földhöz szorítva, így a gabona vagy a termény szálai szépen ledőltek, mindenhol nagyjából a sugárra merőleges irányban.

De biztos van más egyszerű módszer is.

#5507 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 21. 07:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2011. 05. 20. 23:58

Persze, emberek is csináltak már ilyet. Vagy ki mered jelenteni, hogy a gabonakörök 100%-át emberek csinálták? Honnan is tudhatnánk biztosra?

De azt sem tudjuk, hogy nem emberek csinálták.
Szerintem valószínűbb és egyszerűbb elmélet, minthogy idegen civilizáció idejön XX fényév távolságból csak azért, hogy ábrákat rajzoljon a búzába.

Mivel sokról kiderült, hogy emberi alkotás, ezért több, mint valószínű, hogy a többi is az.

#5508 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 21. 07:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 05. 21. 00:18

Azért láttam kicsit komolyabbakat is, mint amit a vaddisznók kihemperegtek, ésatöbbi. Én papíron körzővel/vonalzóval nem bírnék olyan elegánsakat alkotni, mint amit itt gabonakörileg előadnak.

Néhány kötéllel, néhány hosszú tetőléccel, egy hosszú mérőszalaggal, meg némi geometriai tudással gyakorlatilag bármilyen ábrát meg lehet csinálni nagyban, amit előtte papíron megtervezel.
Egyébként meg ezeknek a körös ábráknak is nagy része csak olyan, mint Dex ufó fotói.
Egy photoshoppal vagy gimppel egy kicsit hozzáértő 12 éves Pistike is csinál egy gabonakört egy búzatábla fotójára.

#5509 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 21. 09:51

Plusz szerintem túl sok gabonakör is van, és ez is gyanús már, hogy valós dokumentált UFÓ észlelés fényképpel, videóval meg sehol. Ha nem is ember csinált párat a kezdetekben, az még nem azt jelenti, hogy egyből az idegenek voltak. Sőt, szerintem az idő haladtával lettek ezek egyre bonyolultabb alkotások.
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#5510 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 21. 10:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2011. 05. 21. 03:24

Hát ha annyira biztos vagy, akkor csak van rá valami bizonyítékod is (ez az, amit Dextől állandóan követeltünk, hiszen ő is olyan biztos volt a dolgában csak épp semmivel sem tudta alátámasztani).

Nem értem mi a gond ezzel a gondolkodásmóddal. Te biztos vagy, hogy a gabonakörök 100%-át emberek csinálták meg mindenféle különleges szellők. Gondoltam alá tudod ezt támasztani valamivel. De első körben jó lenne legalább egy _elrontott_ komplex ábra is.

Azt nem értem hogy jön ide a sok műhód meg kutyafasza, itt most elvileg pár vicceskedvű fiatal poénkodásáról beszélünk, nem kutatókról tudósokról és mérnökökről, akiknek van x idejük csinálni valamit.

Láthatod, hogy sok olyan videó van a neten ahol ilyen köröket csinálnak. Egy szóval se írtam, hogy szellők csinálták ezeket a formákat, szerintm mindegyiket emberek készítették. Korábban is írtam, hogy botk, zsinór és geometriai ismeretekkel nagyon összetett ábrákat is létre tudnak hozni.
Elrontott ábrát nem biztos, hogy találsz, mert azt minek örökítették volna meg?
A műholdas részt sajnálom, hogy nem értetted.

Amúgy meg minek csinálna ilyet egy idegen lény? Úgy időzítenek, hogy aratás előtt ideérjenek, aztán ábrákat rajzolnak a búzatáblába? Sok értelme lenne. :)
Mivel videók is vannak, ezért nem tudom, hogy miért olyan hihetetlen, hogy emberek csinálták a gabonaköröket.

#5511 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 21. 11:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Lipton - Dátum: 2011. 05. 21. 11:01

Láthatod, hogy sok olyan videó van a neten ahol ilyen köröket csinálnak. Egy szóval se írtam, hogy szellők csinálták ezeket a formákat, szerintm mindegyiket emberek készítették. Korábban is írtam, hogy botk, zsinór és geometriai ismeretekkel nagyon összetett ábrákat is létre tudnak hozni.
Elrontott ábrát nem biztos, hogy találsz, mert azt minek örökítették volna meg?
A műholdas részt sajnálom, hogy nem értetted.

Amúgy meg minek csinálna ilyet egy idegen lény? Úgy időzítenek, hogy aratás előtt ideérjenek, aztán ábrákat rajzolnak a búzatáblába? Sok értelme lenne. :)
Mivel videók is vannak, ezért nem tudom, hogy miért olyan hihetetlen, hogy emberek csinálták a gabonaköröket.

Most azon a véleményen vagyok, hogy a cifrább ábrák mind emberi művek lehetnek (csak látnom kellett hogyan csinálják), ellenben valahol elkezdődött a dolog (sima köröktől), azok közül lehetett olyan, ami nem emberi, és ami ihletet adott az embereknek.
De nyilván erről kapcsolatban sem lehet megmondani a tutit, hiszen nem volt ott egyikünk sem mindegyik gabonakör keletkezésekor. (sőt én egynél sem :D)
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#5512 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 21. 11:28

Az első "gabonakör" (nem biztos hogy eleve gabona mezőn, lehet valami réten, stb) keletkezhetett akár úgy is, hogy volt egy juhász, akárki, aki kikötötte az ebet a karóhoz, vagy valamilyen állatot, az meg szépen egy kör alakban lelegelte, letaposta a növényzetet. Akár innen is indulhatott ez az egész dolog. Csak valami furfangos legény kellett hozzá, aki tovább gondolja ezt. (pl unalmoból, kint a mezőn, akárhol elkezdett ilyeneket tovább fejleszteni)

Persze csak elmélkedem, hogy hogyan is lehetett az első.
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#5513 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 21. 11:46

http://index.hu/bulv...gadtatas_napja/

Esti program valakinek? :think: :Đ
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#5514 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 21. 11:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2011. 05. 21. 12:46

http://index.hu/bulv...gadtatas_napja/

Esti program valakinek? :think: :Đ

Idézet

Camping állítólag bonyolult matematikai képlettel határozta meg a dátumot, de a közelgő világvégére más jelekből is következtet. Ilyen például a melegjogok elismerése,

:blink:

#5515 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 21. 12:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 05. 21. 08:32

Valószínű emberi művek azok is.
Jó 10-15 éve, vagy talán több is, amikor idehaza kezdett fellángolni az UFÓ téma, akkor előrukkolt pár fiatal srác (talán egyetemisták) egy gabonakörrel, amit ők csináltak.

Az ő módszerük egyszerű volt: leszúrtak egy csövet vagy karót a leendő kör közepébe. Kihúztak egy darab kötelet vagy madzagot, és elkzdtek körben járni a madzag végét fogva. Minden körnél a cső vagy karó kerületének hosszával kerültek közelebb a kör középpontjához.
Piciket lépkedtek, amennyire lehet a lábukat a földhöz szorítva, így a gabona vagy a termény szálai szépen ledőltek, mindenhol nagyjából a sugárra merőleges irányban.

De biztos van más egyszerű módszer is.

Arra emlékszem, ha jól rémlik két srác volt. Csak sokáig nem mertek előbújni, mert féltek, hogy majd kártérítést követelnek rajtuk, hogy tönkretették a gabonát. Persze amikor kiderült, hogy ők csinálták sokan nem hitték el, odamentek szakérteni és ők tudják, hogy az ufó volt, közben meg a 2 srácnak megvolt a videófelvétel, ahogy éjjel köröznek a rúd körül... :-D

Nagyjából ebben merül ki a hobbi ufókutatás... Hoax az egész.

Az ember hajlamos azt amit nem ért valami felettesre kenni. Nem értjük a stone henget, tehát az ufók építették, nem értjük a majákat, tehát az ufókkal voltak kapcsolatban és elteleportáltak, nem értjük a piramisokat, tehát azt is az ufók építették. A büdös kurva nagy igazság meg az, hogy nincs feljegyzés mi történt és ezért nem értjük az egészet, de az nem jelenti azt, hogy ennek bármi köze lenne bármilyen földönkívüli civilizációhoz.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#5516 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 21. 12:13

És miért csinálnak gabonaköröket az emberek?
"Egy macskát mindenre megtaníthatsz, amit ő szeretne csinálni."
"Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."

#5517 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 21. 12:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2011. 05. 21. 12:53

:blink:

Ott rohogtem fel hangosan. :-D Azert megneznem egy ilyen elvakult arcat 18:02 perckor. :Đ

#5518 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 21. 12:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2011. 05. 21. 12:15

Most azon a véleményen vagyok, hogy a cifrább ábrák mind emberi művek lehetnek (csak látnom kellett hogyan csinálják), ellenben valahol elkezdődött a dolog (sima köröktől), azok közül lehetett olyan, ami nem emberi, és ami ihletet adott az embereknek.
De nyilván erről kapcsolatban sem lehet megmondani a tutit, hiszen nem volt ott egyikünk sem mindegyik gabonakör keletkezésekor. (sőt én egynél sem :D)

Nagyfater telke melletti elhanyagolt, gazos telken is van pár "gabonakör", vagy inkább "gazkör": a közelben lakó kecsketulaj oda viszi át a kecskéjét, leüt egy csövet, és odaköti az állatot. Az meg szépen lelegeli, amit elér.

Vagy hazafelé a buszból is szoktam látni egyet, az egyik szántóföld széle felé, igaz ott sem gabona volt, hanem valami alacsony növény, de látszott egy szép kitaposott kör a vetésben. Arra amikor kérdeztem, azt mondták, hogy ott egy lovas fazon szokta a lovát futtani gyeplőn körbe-körbe.

De biztos volt még ezernyi példa, amiből az ihletet merítették. Lehet, hogy egy alkalommal csak valaki meg akarta viccelni egy ismerősét, aztán kigondolta, hogy kitapos egy kört, hogy legyen min gondolkodnia.

#5519 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 21. 12:21

Üzenet megtekintéseIdézet: 7of9 - Dátum: 2011. 05. 21. 13:13

És miért gyűjtenek szalvétákat az emberek?
És miért csinálnak szektákat az emberek?
És miért mennek gyorsulási versenyre az emberek?

Mer' sok az idejük és ráérnek. Tetszik nekik és/vagy ebben élik ki kreativitásukat.

#5520 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 21. 13:22

Mailben kaptam.

Idézet

Négyféle rizst használnak a képeken a különböző árnyalatok eléréséhez.

Ahogy nő a rizs, a képek egyre láthatóbba válnak a rizsföldeken.

A földek tulajdonosai egyetértésben ültetik a hatalmas képekhez a rizst.

Csatolt fájl:

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 274
  • 275
  • 276
  • 277
  • 278
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.