Idézet: Dextrose - Dátum: 2011. 06. 11. 22:45
És tudod miért? MERT egyedül csinálom! És senki nincs rajtam kívül aki segítene vagy utólag ellenőrizne! Nem vagyok így is eléggé beleőrülve ugye...
Mert bezzeg ti SOHA nem hibáztok a munkáitokban!
Előbb még az volt, hogy "kiküldök valakit". Meg valami csapatotbeszéltél. Ismét egy rizikós HAZUGSÁG.
Hibázni hibázunk, de nem ilyet. Én mikor terepetmértem fel, akkor irányba álltam, majd GPS koordináta fotóval elküld, beállított fényképezővel körbefotóz, rajzol, satöbbi. Amit másmutatott terepen rajzot azt ott helyben asztalon is lefotóztam, mert kell, és lehet elfelejti elküldeni mailban. Ezért őrzöm meg a GPS logokat és a telefonomlogjait is kb. örökre, vagy, amit bír a cucc.
Na jó, sörösüveget, vagy valamit lehet nem így fotózok le, de nem is verem a nyálam, hogy mekkora kutatós, dokumentálós akárki vagyok.
Oszt mivel vannak melóim terepen, így ahhoz is behatárolom a dolgot, és arányosan mellé tárgyakatfotózok, mert ha odahaza kiderül valami kérdés, akkor minél több izéből egyre többre lehet rájönni. Mező mérete pld. tipikusan nincs rajt a kugli térképen, növényzet sem, állapot a fényképről nagyjából látszik.
Pofázol a hülye jegyzőkönyveidről, de eddig egy semmi nem történt, meg egy hazudós fénykép derült ki.
Majd egy ilyen útleírás után. Talán. Egyszer:
http://home.wangjian...to_30n_119e.htm
Addig hazudós pöcs voltál.
Make love not Wor.