HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 630
  • 631
  • 632
  • 633
  • 634
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#12621 Felhasználó inaktív   Amea 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 09. 02. 22:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Eddie007 - Dátum: 2011. 09. 02. 23:01

Mindenkinek vannak! :) Különböző szenvedélyeink, vagy félelmeink általában.

Jol hangzik. Majd szervezek valami talalkozot, ahol megbeszelhetjuk egymas kozott a kis demonok szokasait, tartasukat, hol olcso a demontap, ilyesmik.
Kozben meg legalabb kifutkorasszak magukat a kis rosszcsontok, meg ismerkednek egymassal.

Az enyemre szerintem addigra beszerzek valami nyakorvet, megse koszaljon el a nagy forgatagban.
Hetfon meg is kerdezem a dokit, lehet- e csipezni oket.
"...vannak csalók és vannak hazugságok. Ezért is lenne fontos minél előbb megalkotni a Nagy Forrásanyag-ReferenciaMátrixot." (by Dex)

#12622 Felhasználó inaktív   Amea 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 02. 22:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 09. 02. 23:03

De az átlagon felüli :D

too much information
"...vannak csalók és vannak hazugságok. Ezért is lenne fontos minél előbb megalkotni a Nagy Forrásanyag-ReferenciaMátrixot." (by Dex)

#12623 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 02. 22:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Lipton - Dátum: 2011. 09. 02. 23:03

Ha azt mondom, hogy robot vagyok, a jövőből érkeztem és TÉNYLEG olyan vagyok mint a terminátor, élő szövet van a fém vázamon, akkor azt mondod, hogy húú ez igaz, vagy azt, hogy hülye vagyok?
Mi van ha én is gyík vagyok, és csak felháborít a fajomról írt sok butaságod?

Ne buktasd már le a beépített csoportunkat!
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#12624 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 02. 22:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Lipton - Dátum: 2011. 09. 02. 23:03

Ha azt mondom, hogy robot vagyok, a jövőből érkeztem és TÉNYLEG olyan vagyok mint a terminátor, élő szövet van a fém vázamon, akkor azt mondod, hogy húú ez igaz, vagy azt, hogy hülye vagyok?
Mi van ha én is gyík vagyok, és csak felháborít a fajomról írt sok butaságod?

Milyen fémváz? Dexion salgó?

Á, Üdvözlöm, kormányzó úr!
Hogy szolgál a kedves egészsége?

Kép

#12625 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 02. 22:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Amea - Dátum: 2011. 09. 02. 23:06

too much information

Bocsánat, már túl hülye vagyok ...
Megyek inkább kajázni meg aludni, hajnalban végez az asszony a pultozással, azt' addig aludjak egy kicsit legalább. Mer' utána úgyse fogunk :p
Jó éjszakát, Amea Cica :)

#12626 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 02. 22:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 09. 02. 23:09

Milyen fémváz? Dexion salgó?

Á, Üdvözlöm, kormányzó úr!
Hogy szolgál a kedves egészsége?

Elárulom a titkot! Nem tudom már magamban tartani!
A Terminátor tulajdonképpen egy dokumnetumfilm ami az életemről szól. A kormány végül csak azért bólintott rá a filmre, hogy az emberek szokják a gondolatot, hogy léteznek ilyen robotok.

A másik ilyen film a "Gyíkok támadják a hátsó bejáratot!", ezt Rocco Siffredi rendezte.

#12627 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 02. 22:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Lipton - Dátum: 2011. 09. 02. 23:17

Elárulom a titkot! Nem tudom már magamban tartani!
A Terminátor tulajdonképpen egy dokumnetumfilm ami az életemről szól. A kormány végül csak azért bólintott rá a filmre, hogy az emberek szokják a gondolatot, hogy léteznek ilyen robotok.

A másik ilyen film a "Gyíkok támadják a hátsó bejáratot!", ezt Rocco Siffredi rendezte.

Valóban, élő szövet a fémvázon:
Kép

Nahát, Rocco rendezett is, nem csak játszott?

#12628 Felhasználó inaktív   Eddie007 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Facebook tag

Elküldve: 2011. 09. 02. 22:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Lipton - Dátum: 2011. 09. 02. 23:59

Oha! Köszönöm a szakvéleményt. Mik a megoldatlan gondjaim? Mondd el kérlek, hogy legalább tudjak róla én is. :)
A gyúrás egyszerű testmozgás, valamit muszáj csinálni, én ezt választottam. Ennyi és semmi több, kár bármit is belemagyarázni.
A képed alapján inkább neked vannak súlyos gondjaid. :)
Még az is lehet, hogy provokálok, de csak neked akarok segíteni, hogy végre megjöjjön az eszed. Mondd el a barátaidnak, ismerőseidnek, rokonaidnak, szüleidnek, hogy szerinted vannak gyíkemberek. Kíváncsi vagyok mit lépnek rá. Mondjuk nem ismerem a baráti köröd, de ha olyanok mint pl Dex, akkor inkább ne mondd nekik.

Akkor személyeskedés nélkül, hogy ne legyen a másik sértegetése:

Egy kép nem árul el semmit. Főleg egy ilyen kicsi méretű! Maximum szubjektív véleményed van róla, ami nem fedi le a valóságot is egyben. Ami egyedül objektív benyomás volt rólad az az, hogy gyúrsz. Rólam a kép alapján igen csekély információ derülhetett ki, körülbelül annyi, hogy diszkós vagyok vagy partyface, valami hasonló. Nem szabad felületesen ítélkezni. Nem minden az, aminek látszik!

Érdekes módon a környezetemben lévő emberek normálisan fogadják a felvetéseimet. Bár "gyíkemberekkel" nem zaklatom őket, mert tudom ingoványos talajra eveznék vele. Én spirituális életet élek, amelynek a filozófiája az egész életemet áthatja. Ha jól informált vagy, tudod, hogy keleten milyen hagyományai vannak ennek a világnak és a különböző harcművészeteket is áthatja. Én nem ebbe a nyugati kultúrába való vagyok! Kissé idegen számomra. Bár itt vállaltam sorsot. Szóval tisztesen helyt fogok állni! Hiszek a karmában! A "gyíkemberek" csak egy rövid periódust jelentenek valóm megismerésében. Remélem idővel letisztul a tudásom és csak az Igazat látom és mondhatom majd el, akinek csak tudom.

Még valami! :) Az ember sokkal tudatosabb lény, mint azt a jelenlegi nyugati kultúra beállítja. Csak ezt az évszázadok során szépen elfedték előlünk, becsaptak minket ! Mindenkiben ott szunnyad egyfajta teremtő, varázsló. Én ezt elkezdtem felfedezni magamban és sikerül is érvényesíteni. Láttam már szellemet vagy aurát. Voltak már páratlan megérzéseim. Kaptam jeleket, megerősítéseket és isteni kinyilatkoztatást is. Megváltozott az életem mégpedig pozitív irányba. Eléggé lentről kezdtem!....:) A csúcsig nem állok meg!

Kellene egy Spirituális élet topik. Van valahol ilyen?

Dext ezt vezetné! Neki ez a szakterülete. Nekem meg a már fent említett.

#12629 Felhasználó inaktív   Eddie007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 02. 22:49

Volt már Mr Olimpia, hollywoodi színész és kormányzó is. Furcsa életpálya az övé. Már-már emberfeletti:

#12630 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 02. 22:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Eddie007 - Dátum: 2011. 09. 02. 23:49

Volt már Mr Olimpia, hollywoodi színész és kormányzó is. Furcsa életpálya az övé. Már-már emberfeletti:

Nem akarsz leszakadni errol a reptilian dologrol? Kurva faraszto vagy.
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#12631 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Akkor te voltál az, akinek a szeméből kijövő fényt le kellett volna filmezni?

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#12632 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Már ő is gyík? :(

#12633 Felhasználó inaktív   Eddie007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 02. 22:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Amea - Dátum: 2011. 09. 03. 00:06

Jol hangzik. Majd szervezek valami talalkozot, ahol megbeszelhetjuk egymas kozott a kis demonok szokasait, tartasukat, hol olcso a demontap, ilyesmik.
Kozben meg legalabb kifutkorasszak magukat a kis rosszcsontok, meg ismerkednek egymassal.

Az enyemre szerintem addigra beszerzek valami nyakorvet, megse koszaljon el a nagy forgatagban.
Hetfon meg is kerdezem a dokit, lehet- e csipezni oket.

:DÉn bírom a humort, de a kísértést mivel magyarázod, meg a bűnt? Tudom mindig túl komolyan veszem a témát. Dehát most ezt az oldalamat erősítem!

#12634 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 02. 22:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2011. 09. 02. 23:51

Lassan mindenkiről kiderül, akiről van stream. De nem az a következtetés, hogy tömörítési hiba, hanem, hogy mindenki gyíkember :D

Valamelyik rájött, hogy lehet ilyet csinálni aztán azóta tolja és hülyíti a többit...

#12635 Felhasználó inaktív   Eddie007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 02. 22:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2011. 09. 03. 00:51

Liptonnak szántam a hszt! :p Szeretetcsomag! :D

#12636 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 02. 22:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Eddie007 - Dátum: 2011. 09. 02. 23:54

Liptonnak szántam a hszt! :p Szeretetcsomag! :D

Szeretetcsomag? Anyadat halmozd el vele vagy Hoffman Rozsa felhivasara adomanyozzal 100Ft-ot az erdelyi szegeny gyerekeknek.

#12637 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 02. 23:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Eddie007 - Dátum: 2011. 09. 02. 23:45

Egy kép nem árul el semmit. Főleg egy ilyen kicsi méretű! Maximum szubjektív véleményed van róla, ami nem fedi le a valóságot is egyben. Ami egyedül objektív benyomás volt rólad az az, hogy gyúrsz. Rólam a kép alapján igen csekély információ derülhetett ki, körülbelül annyi, hogy diszkós vagyok vagy partyface, valami hasonló. Nem szabad felületesen ítélkezni. Nem minden az, aminek látszik!

Érdekes módon a környezetemben lévő emberek normálisan fogadják a felvetéseimet. Bár "gyíkemberekkel" nem zaklatom őket, mert tudom ingoványos talajra eveznék vele. Én spirituális életet élek, amelynek a filozófiája az egész életemet áthatja. Ha jól informált vagy, tudod, hogy keleten milyen hagyományai vannak ennek a világnak és a különböző harcművészeteket is áthatja. Én nem ebbe a nyugati kultúrába való vagyok! Kissé idegen számomra. Bár itt vállaltam sorsot. Szóval tisztesen helyt fogok állni! Hiszek a karmában! A "gyíkemberek" csak egy rövid periódust jelentenek valóm megismerésében. Remélem idővel letisztul a tudásom és csak az Igazat látom és mondhatom majd el, akinek csak tudom.

Még valami! :) Az ember sokkal tudatosabb lény, mint azt a jelenlegi nyugati kultúra beállítja. Csak ezt az évszázadok során szépen elfedték előlünk, becsaptak minket ! Mindenkiben ott szunnyad egyfajta teremtő, varázsló. Én ezt elkezdtem felfedezni magamban és sikerül is érvényesíteni. Láttam már szellemet vagy aurát. Voltak már páratlan megérzéseim. Kaptam jeleket, megerősítéseket és isteni kinyilatkoztatást is. Megváltozott az életem mégpedig pozitív irányba. Eléggé lentről kezdtem!....:) A csúcsig nem állok meg!

Kellene egy Spirituális élet topik. Van valahol ilyen?

Dext ezt vezetné! Neki ez a szakterülete. Nekem meg a már fent említett.

A képet akkor nem kommentálom, mert nem tetszene.

Ezek szerint te is érzed, hogy ez a gyíkember téma elég nagy ostobaságnak hangzik, mivel ezzel nem zaklatod a barátaidat. Az ő reakciójuk is az lenne mint itt nekünk, hogy hülyeség az egész.

A leírtak alapján neked van valami problémád, olyasmi mint Dexnek. Nem vagy fontos gyárigazgató, politikus, "valaki", ezért próbálsz meneküli egy mesevilágba, hogy mindenkiben ott a teremtő és a varázsló, még benned is.

Minden bántás nélkül mondom, hogy amit írsz az teljesen olyan mintha egy agymosott szekta tagja lennél. Olvasd vissza.

#12638 Felhasználó inaktív   Eddie007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 02. 23:04

Üzenet megtekintéseIdézet: BoGab - Dátum: 2011. 09. 03. 00:54

Lassan mindenkiről kiderül, akiről van stream. De nem az a következtetés, hogy tömörítési hiba, hanem, hogy mindenki gyíkember :D

Valamelyik rájött, hogy lehet ilyet csinálni aztán azóta tolja és hülyíti a többit...

Nem hinném, hogy mindegyik tömörítési hiba, amikor különböző prominens személyiségeknek akkora hüllőszemük van, mint a ház!

A mindent látó szem....szabadkőműves jelkép a piramis tetején....... Gyűrűk ura... Szarumán szeme! Szintén mindent lát! De furcsa egybeesés! Észre kell venni az összefüggéseket! Már mindegy alapon az igazságot is adagolják bizonyos mértékben.

#12639 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 02. 23:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Eddie007 - Dátum: 2011. 09. 03. 00:04

Gyűrűk ura... Szarumán szeme! Szintén mindent lát! De furcsa egybeesés! Észre kell venni az összefüggéseket! Már mindegy alapon az igazságot is adagolják bizonyos mértékben.

Ezek mesek te nagyon fasz!

#12640 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 02. 23:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Eddie007 - Dátum: 2011. 09. 02. 23:52

:DÉn bírom a humort, de a kísértést mivel magyarázod, meg a bűnt? Tudom mindig túl komolyan veszem a témát. Dehát most ezt az oldalamat erősítem!

Mit értesz egyik s a másik alatt? Mivel ez a két fogalom mindig egy adott társadalomban, kultúrális és/vagy vallási közegben értelmezhető.

Egyszerű példa, maradjunk Sparow kedvenc témájánál a szexnél.
1) Keresztény vallás elítéli a házasságtörést és a házasságon kívüli nemi életet (azt most hagyjuk hogy időközben ezzel kapcsolatban elvileg elfogadóbb lett). Adott a kísértés, amivel belegázolsz ebbe az erkölcsi gátba.
2) Arab világban például nőket kivégzik házasságtörésért. A férfiaknak elnézik. Itt mát az adott kultúrán belül nem értelmezhető ugyanúgy egyenrangúan a bűn és a kísértés fogalma, elvégre akkor a férfi ilyen jellegű bűnt nem tud elkövetni.
3) Az ókori görögöknél a szabad nemi élet teljesen elfogadott volt, sőt a homoszexualitás is. Tehát ilyen szempontból nincs ilyen jellegű kisértés, sem bűn.

Amire célozni akarok az az, hogy már ti ketten sem fogjátok tudni eldönteni mi bűn és mi nem, tehát neki más démonja van, mint neked. Arról nem is beszélve, hogy sosem fogod tudni te sem kiűzni őket magadból, csak elfojtani tudod maximum.

Nincsenek démonok. Csak kultúrális és erkölcsi gátak, emberi jóság és emberi gonoszság.

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 630
  • 631
  • 632
  • 633
  • 634
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.