Idézet: Lipton - Dátum: 2011. 09. 02. 23:59
Oha! Köszönöm a szakvéleményt. Mik a megoldatlan gondjaim? Mondd el kérlek, hogy legalább tudjak róla én is.

A gyúrás egyszerű testmozgás, valamit muszáj csinálni, én ezt választottam. Ennyi és semmi több, kár bármit is belemagyarázni.
A képed alapján inkább neked vannak súlyos gondjaid.

Még az is lehet, hogy provokálok, de csak neked akarok segíteni, hogy végre megjöjjön az eszed. Mondd el a barátaidnak, ismerőseidnek, rokonaidnak, szüleidnek, hogy szerinted vannak gyíkemberek. Kíváncsi vagyok mit lépnek rá. Mondjuk nem ismerem a baráti köröd, de ha olyanok mint pl Dex, akkor inkább ne mondd nekik.
Akkor személyeskedés nélkül, hogy ne legyen a másik sértegetése:
Egy kép nem árul el semmit. Főleg egy ilyen kicsi méretű! Maximum szubjektív véleményed van róla, ami nem fedi le a valóságot is egyben. Ami egyedül objektív benyomás volt rólad az az, hogy gyúrsz. Rólam a kép alapján igen csekély információ derülhetett ki, körülbelül annyi, hogy diszkós vagyok vagy partyface, valami hasonló. Nem szabad felületesen ítélkezni. Nem minden az, aminek látszik!
Érdekes módon a környezetemben lévő emberek normálisan fogadják a felvetéseimet. Bár "gyíkemberekkel" nem zaklatom őket, mert tudom ingoványos talajra eveznék vele. Én spirituális életet élek, amelynek a filozófiája az egész életemet áthatja. Ha jól informált vagy, tudod, hogy keleten milyen hagyományai vannak ennek a világnak és a különböző harcművészeteket is áthatja. Én nem ebbe a nyugati kultúrába való vagyok! Kissé idegen számomra. Bár itt vállaltam sorsot. Szóval tisztesen helyt fogok állni! Hiszek a karmában! A "gyíkemberek" csak egy rövid periódust jelentenek valóm megismerésében. Remélem idővel letisztul a tudásom és csak az Igazat látom és mondhatom majd el, akinek csak tudom.
Még valami!

Az ember sokkal tudatosabb lény, mint azt a jelenlegi nyugati kultúra beállítja. Csak ezt az évszázadok során szépen elfedték előlünk, becsaptak minket ! Mindenkiben ott szunnyad egyfajta teremtő, varázsló. Én ezt elkezdtem felfedezni magamban és sikerül is érvényesíteni. Láttam már szellemet vagy aurát. Voltak már páratlan megérzéseim. Kaptam jeleket, megerősítéseket és isteni kinyilatkoztatást is. Megváltozott az életem mégpedig pozitív irányba. Eléggé lentről kezdtem!....

A csúcsig nem állok meg!
Kellene egy Spirituális élet topik. Van valahol ilyen?
Dext ezt vezetné! Neki ez a szakterülete. Nekem meg a már fent említett.