HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 632
  • 633
  • 634
  • 635
  • 636
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#12661 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 09. 03. 05:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Eddie007 - Dátum: 2011. 09. 03. 00:55

A szex mára már elvesztette a valós mivoltját, minőségtelen lett. Nem arról szól, amiről kéne. A mennyiség a minőség rovására ment. Nem is beszélve, hogy milyen abbérációkkal próbáljuk ezt ellensúlyozni. Egyfajta élvezeti cikké vállt. Nem meghitt, belsőséges együttlétként funkcionál, ahol a két lélek összeforr, valami egészen újat és káprázatosat teremtve. Az igazi szex a szellem és lélek élménye, gyönyöre is egyben, Biztos volt már nálad is olyanra példa, hogy orgazmus után leszállt a rózsaszín köd, minimum fél vagy egy órára. Ott valami mennyei dolog ment végbe, ráadásul láthatatlanul. Két ember szexuális energiája ilyenkor tényleg ragyogó dolgokat eredményezhet kellő és oda illő tudatossággal. A Férfi ember meg ne szórja fölöslegesen magját!

Az erkölcsi normákat ne keverjük a bűnnel és a kísértéssel! Merőben más a kettő!
Az erkölcs a társadalomtól elvárt norma! Sokszor formaság, amely által könnyebb lesz az életünk, az együttélés, Úgyszólván összeférhetőbbek lesznek az emberek. Szükséges mindenképp. ha megtanul az ember korlátok mellett élni, idővel eltűnnek azok! A bűnnél meg ott a lelkiismeret. Érzed, hogy rosszat tettél és akár egy életen át cipeled a súlyát. A démonok fő fegyvere a kísértés! Például a különböző szenvedélyeinken keresztül, amelyek elhatalmasodnak rajtunk és már nem is tudunk meglenni nélkülük. Ha valaminek a rabjává válsz, jó eséllyel lettél valamelyik démonod áldozata is egyben. Így az letérít téged a helyes útról, amelyet a szenvedélyeid nélkül kéne élned, tisztán látva a sorsod, valóságodat.

Mindenkinek vannak démonjai! Igen! Mindig is ott lesznek bennünk! De erejét vehetjük a pöffeszkedéseiknek, napról napra emlékeztetve magunkat, hogy mi a helyes! Valahogy a tudatosság, béke, önuralom is itt kezdődik.

Szóval nincs aki dugjon veled. Már értem a bajodat.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#12662 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 03. 06:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Eddie007 - Dátum: 2011. 09. 03. 00:04

Nem hinném, hogy mindegyik tömörítési hiba, amikor különböző prominens személyiségeknek akkora hüllőszemük van, mint a ház!

A mindent látó szem....szabadkőműves jelkép a piramis tetején....... Gyűrűk ura... Szarumán szeme! Szintén mindent lát! De furcsa egybeesés! Észre kell venni az összefüggéseket! Már mindegy alapon az igazságot is adagolják bizonyos mértékben.

Te szerencsétlen hülye :D
Nem mind tömörítési hiba, hanem mind hamisítvány.
Arnoldról van kismillió fotó meg film, némelyik egészen fiatal korából is, hogy lehet hogy csak ezen az egy felvételen van ilyen szeme???
Úgy lehet, hogy ez hamisítvány.

Azért vitte nagyra, mert sokat dolgozott érte.
Az meg egyáltalán nem fura, hogy sportolók, testépítők színészek lesznek. Sőt inkább tipikus, kismillió példa van rá.
Csak gondold el, hogy pl. a Terminatort a Woody Allen játszaná. 45 kilósan, vastag keretes szódásüveg szemüveggel, le se érne a lába a Harley-ról, aztán "Hasta la vista, baby". Na, már kezded érteni, hogy miért lett színész, vagy mondjam tovább?

#12663 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 03. 07:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 09. 03. 07:53

...
Csak gondold el, hogy pl. a Terminatort a Woody Allen játszaná. 45 kilósan, vastag keretes szódásüveg szemüveggel, le se érne a lába a Harley-ról, aztán "Hasta la vista, baby". Na, már kezded érteni, hogy miért lett színész, vagy mondjam tovább?

Bazzzzzzzz. Made my day. :nevet: :nevet2:

Szerkesztette: Zsivaagoo 2011. 09. 03. 07:03 -kor

Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#12664 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 03. 07:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Eddie007 - Dátum: 2011. 09. 02. 23:45

Egy kép nem árul el semmit. Főleg egy ilyen kicsi méretű! Maximum szubjektív véleményed van róla, ami nem fedi le a valóságot is egyben. Ami egyedül objektív benyomás volt rólad az az, hogy gyúrsz. Rólam a kép alapján igen csekély információ derülhetett ki, körülbelül annyi, hogy diszkós vagyok vagy partyface, valami hasonló. Nem szabad felületesen ítélkezni. Nem minden az, aminek látszik!

Ez is szubjektív, hiszen mindenkinek más benyomása jön le ettől.
Te erről azt gondolod, hogy valami kisebbrendűségi érzése van, vagy más lelki baja a van, és azt próbálja így kidolgozni/ledolgozni.
Ami alapból hülyeség, mert ahány ember, annyi féle motiváció lehet.
Lehet te sosem jártál edzeni, vagy ha jártál is, akkor egy ilyen kisebbrendűségi érzés hajtott. Erre mondják, hogy "mindenki magából indul ki".
Vagy csak olvastad valahol, és azt hiszed mindenkire igaz. Ez meg böszmeség, mert olyanról osztod az észt, amiről azt se tudod, hogy micsoda.

Pl. amikor én először lementem egy edzőterembe, akkor úgy hívott le egy ismerős, hogy nézzem meg, milyen egy ilyen terem. Egyáltalán nem voltak ilyen ambícióim.
De megtetszett a hangulat, ahogy edzettek, meg hogy akinek épp pihenő ideje volt, az néha beszólt valami poént, stb. Egy vidám dolog volt.
Aztán ahogy én is elkezdtem, rájöttem, hogy tetszik. A nehéz fizikai terhelés valamiféle örömet vált ki. Ami akár magyarázható az ilyenkor a testben felszabaduló vegyületekkel is. Vagy nem tudom. Egy nehéz edzés után kerekebb a világ.

Aztán van aki ezt nem látja, nem érzi, csak az jön le neki, hogy szenvedés és fájdalom az egész.

#12665 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 03. 07:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 09. 02. 22:11

Miér'? Az én gyíkomnak is jó híre van a környéken. Pedig csak egy szeme van.

Egyből hüvelytükrözést is lehet vele csinálni. Kellemest a hasznossal.
Hazafi vagyok nem "Demokrata".

#12666 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 03. 07:11

Kép

Csajok véleménye a gyíkember témáról.
Hazafi vagyok nem "Demokrata".

#12667 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 03. 07:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Eddie007 - Dátum: 2011. 09. 02. 23:52

:DÉn bírom a humort, de a kísértést mivel magyarázod, meg a bűnt? Tudom mindig túl komolyan veszem a témát. Dehát most ezt az oldalamat erősítem!

Nem kell ezekhez démont kitalálni.
A bűnöket nem démonok csinálják, hanem maguk az emberek.

Persze értem én, hogy jólesik azt mondani, hogy nem is én voltam, hanem belém szállt egy démon és ő volt, mert ezzel a felelősség hárítható egy megfoghatatlan valamire.

#12668 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: BoGab - Dátum: 2011. 09. 03. 00:10

Mit értesz egyik s a másik alatt? Mivel ez a két fogalom mindig egy adott társadalomban, kultúrális és/vagy vallási közegben értelmezhető.

Egyszerű példa, maradjunk Sparow kedvenc témájánál a szexnél.
1) Keresztény vallás elítéli a házasságtörést és a házasságon kívüli nemi életet (azt most hagyjuk hogy időközben ezzel kapcsolatban elvileg elfogadóbb lett). Adott a kísértés, amivel belegázolsz ebbe az erkölcsi gátba.
2) Arab világban például nőket kivégzik házasságtörésért. A férfiaknak elnézik. Itt mát az adott kultúrán belül nem értelmezhető ugyanúgy egyenrangúan a bűn és a kísértés fogalma, elvégre akkor a férfi ilyen jellegű bűnt nem tud elkövetni.
3) Az ókori görögöknél a szabad nemi élet teljesen elfogadott volt, sőt a homoszexualitás is. Tehát ilyen szempontból nincs ilyen jellegű kisértés, sem bűn.

Amire célozni akarok az az, hogy már ti ketten sem fogjátok tudni eldönteni mi bűn és mi nem, tehát neki más démonja van, mint neked. Arról nem is beszélve, hogy sosem fogod tudni te sem kiűzni őket magadból, csak elfojtani tudod maximum.

Nincsenek démonok. Csak kultúrális és erkölcsi gátak, emberi jóság és emberi gonoszság.

Úúú. Szerinted ezt megérti? :D

#12669 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: Eddie007 - Dátum: 2011. 09. 03. 00:16

...
MIT TETTÉL IGAZÁN MAGADÉVÁ röpke huszonegynéhány éved alatt.
...

Én a veszprémi taxi diszpécser csajt. Jó volt. Következő alkalommal hozott két üveg behűtött pezsgőt. Egyet előtte, egyet utána. :nevet2:

A szektádban minden nap mexikói gombaleves van ebédre? :nevet:
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#12670 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 03. 07:18

Nem is neked kell, hogy tetsszen. Nőkkel meg nincs gondom ! :) Sőt! Ők csipázzák is a spirituális dolgokat! Mivel sokkal érzékenyebbek rá. Vajon miért mondják, hogy női megérzés? Miért volt a középkorban annyi boszorkány? De ezek tökre alap tételek.

Te szegény hülye.
Nem voltak boszorkányok a középkorban sem.
Csak gondolj bele, ha valóban lett volna boszrokány, akkor hagyja, hogy elfogják, és nem repül el a sepűjén, vagy nem változik át és menekül el?

Amúgy te folyton a másikat becsmérled. Tényleg valami önértékelésbeli gondod lehet! Persze a mai kor szeretetnélküliségében ez gyakori. Nem szégyen!

Pontosítanék.
Nem a másikat, hanem csak téged.
Nem vetted észre, hogy másokat nem becsmérel, csak téged meg Dexet?
Mert mást nem lehet veled csinálni.
Az értelmes érveket nem is veszed észre. Akkor minek beszélgessen veled bárki értelmesen?
Egy kicsit olyan ez, mint amikor a suli leghülyébb, leggyökerebb gyerekét seggberúgják a folyosón a többiek.

A sok ítélkezés közepette előadhatnád, hogy te mit tudsz, miben hiszel ? MIT TETTÉL IGAZÁN MAGADÉVÁ röpke huszonegynéhány éved alatt. Szóval legyél férfi és tegyél végre le valamit az asztalra! izgatottan hallgatlak! :) Konkrét elméleteket, okfejtést várok!

Voltak okfejtések, meg értelmes magyarázatok mindenre, amit beírtál.
Pl. én többször kérdeztem, hogy ezeknek az embereknek, akiknek szerinted gyíkszemük van, a világon a többi felvételen miért normális szemük van?
Csak magasról leszartad.

#12671 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 03. 07:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsivaagoo - Dátum: 2011. 09. 03. 08:12

Én a veszprémi taxi diszpécser csajt. Jó volt. Következő alkalommal hozott két üveg behűtött pezsgőt. Egyet előtte, egyet utána. :nevet2:

A szektádban minden nap mexikói gombaleves van ebédre? :nevet:

Báááá :D :D :D
Ez odabasz :D

#12672 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 03. 07:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2011. 09. 03. 08:11

Egyből hüvelytükrözést is lehet vele csinálni. Kellemest a hasznossal.

Sőt, még végbél- és gyomortükrözést is :D

#12673 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 03. 07:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Van_Halen007 - Dátum: 2011. 09. 03. 00:04

Nem hinném, hogy mindegyik tömörítési hiba, amikor különböző prominens személyiségeknek akkora hüllőszemük van, mint a ház!

A mindent látó szem....szabadkőműves jelkép a piramis tetején....... Gyűrűk ura... Szarumán szeme! Szintén mindent lát! De furcsa egybeesés! Észre kell venni az összefüggéseket!

Furcsa egybeesés, bizony. Csak nem hogy nem összefüggés, de semmit sem jelent.

Szerkesztette: Raynes 2011. 09. 03. 07:27 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#12674 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 03. 07:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Eddie007 - Dátum: 2011. 09. 03. 00:24

Rejtett üzenet!

Milyen véletlen, hogy a Harry Potterben Voldermort egy hüllő!

És hogy 100 meséből 99-ben meg nem hüllő van, az mit jelent???

Egyébként, ha jól emlékszem a hüllőben csak a lelke egy darabja volt, a többi darabja pl. könyvben volt, meg egy gyűrűben, meg mittom mikben. Még a Harry Potterban is volt egy darab.
(Zárójelben jegyzem meg, hogy ez nekem kicsit logikátlan volt, mert egy könyv akár évszázadokig is megmaradhat jó körülmények között, egy gyűrű még tovább, na de egy kígyó --kis képzavarral élve-- bármikor feldobhatja a taplát)

Milyen véletlen, hogy a Harry Potterben Voldermort egy könyv!
Milyen véletlen, hogy a Harry Potterben Voldermort egy gyűrű!
Milyen véletlen, hogy a Harry Potterben Voldermort egy Harry Potter!

#12675 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 03. 07:28

A szex mára már elvesztette a valós mivoltját, minőségtelen lett. Nem arról szól, amiről kéne. A mennyiség a minőség rovására ment.

Ez csak a te problémád, nálam ilyen bajok nincsenek ... van mennyiség is és minőség is.

Mondd már meg látatlanban, hogy milyen a szexuális életem, te szerencsétlen :D

#12676 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 03. 08:09

Idézet

A mindent látó szem....szabadkőműves jelkép a piramis tetején....... Gyűrűk ura... Szarumán szeme! Szintén mindent lát! De furcsa egybeesés! Észre kell venni az összefüggéseket! Már mindegy alapon az igazságot is adagolják bizonyos mértékben.

Con Teo, nos Spiritus Sanctus…

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#12677 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 03. 08:31

A szex mára már elvesztette a valós mivoltját, minőségtelen lett. Nem arról szól, amiről kéne. A mennyiség a minőség rovására ment. Nem is beszélve, hogy milyen abbérációkkal próbáljuk ezt ellensúlyozni. Egyfajta élvezeti cikké vállt. Nem meghitt, belsőséges együttlétként funkcionál, ahol a két lélek összeforr, valami egészen újat és káprázatosat teremtve. Az igazi szex a szellem és lélek élménye, gyönyöre is egyben, Biztos volt már nálad is olyanra példa, hogy orgazmus után leszállt a rózsaszín köd, minimum fél vagy egy órára. Ott valami mennyei dolog ment végbe, ráadásul láthatatlanul. Két ember szexuális energiája ilyenkor tényleg ragyogó dolgokat eredményezhet kellő és oda illő tudatossággal. A Férfi ember meg ne szórja fölöslegesen magját!

Az erkölcsi normákat ne keverjük a bűnnel és a kísértéssel! Merőben más a kettő!
Az erkölcs a társadalomtól elvárt norma! Sokszor formaság, amely által könnyebb lesz az életünk, az együttélés, Úgyszólván összeférhetőbbek lesznek az emberek. Szükséges mindenképp. ha megtanul az ember korlátok mellett élni, idővel eltűnnek azok! A bűnnél meg ott a lelkiismeret. Érzed, hogy rosszat tettél és akár egy életen át cipeled a súlyát. A démonok fő fegyvere a kísértés! Például a különböző szenvedélyeinken keresztül, amelyek elhatalmasodnak rajtunk és már nem is tudunk meglenni nélkülük. Ha valaminek a rabjává válsz, jó eséllyel lettél valamelyik démonod áldozata is egyben. Így az letérít téged a helyes útról, amelyet a szenvedélyeid nélkül kéne élned, tisztán látva a sorsod, valóságodat.

Mindenkinek vannak démonjai! Igen! Mindig is ott lesznek bennünk! De erejét vehetjük a pöffeszkedéseiknek, napról napra emlékeztetve magunkat, hogy mi a helyes! Valahogy a tudatosság, béke, önuralom is itt kezdődik.

De, keverjük csak ide. Akkor még egyszer. Az erkölcsi normákat egy adott kultúra határozza és ez definiálja azt mi számít bűnnek és mi az ehhez tartozó kisértés. Nincsenek démonok, csak egy kifogás, hogy ne kelljen szembenéznie valakinek a problémáival, illetve, ha szembenéz velük van egy ellenség, mert azt egy ember nehezen fogadja el, hogy önmagát kell legyőznie, illetve önmaga egy részét.

De kezdünk egy kicsit elkanyarodni a témától. Mondjuk ez már úgy 70 oldallal ezelőtt megtörtént, de mindegy :D
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#12678 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 03. 08:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 09. 03. 08:25

És hogy 100 meséből 99-ben meg nem hüllő van, az mit jelent???

Egyébként, ha jól emlékszem a hüllőben csak a lelke egy darabja volt, a többi darabja pl. könyvben volt, meg egy gyűrűben, meg mittom mikben. Még a Harry Potterban is volt egy darab.
(Zárójelben jegyzem meg, hogy ez nekem kicsit logikátlan volt, mert egy könyv akár évszázadokig is megmaradhat jó körülmények között, egy gyűrű még tovább, na de egy kígyó --kis képzavarral élve-- bármikor feldobhatja a taplát)

Milyen véletlen, hogy a Harry Potterben Voldermort egy könyv!
Milyen véletlen, hogy a Harry Potterben Voldermort egy gyűrű!
Milyen véletlen, hogy a Harry Potterben Voldermort egy Harry Potter!

Szerintem erre is van egyszerű magyarázat és nem az, hogy Rowling gyík :D

Amúgyis eredetileg ember volt.

A kígyó minden mitológiában és ősi kultúrában és vallásban kulcsszerepet töltött be. Változó, hogy milyen minőségben volt ott, aztékoknál jó volt, keresztény vallásban és általában az egyiptomiban is negatív, így Rowling bökött egyet és választott egy könnyen emészthetőt, amit a kultúrák nagy részében felfognak és megértenek, így segített rá, hogy még gonoszabbnak tűnjön :D

Modern mesék meg megunták a kígyót és más "gonosz" állatokat választottak ehlyettük, farkas, denevér. Ezeknek sincs semmi köze a gyíkemberekhez és ezek is a különböző kultúrákban különböző szerepet töltenek be.

Szerkesztette: BoGab 2011. 09. 03. 09:01 -kor

Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#12679 Felhasználó inaktív   Eddie007 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Facebook tag

Elküldve: 2011. 09. 03. 09:46

Kicsit visszakanyarodva az eredeti témához. Messing a több mint két és fél órás előadás alatt néhány mondatban kitér az Annunakikra is.

Marcel Messing egy 21 századi Reneszánsz Ember: embertan, filozófia illetve összehasonlító vallástörténet képzése van, író, szónok, tanító és látnok, akinek az angol a negyedik beszélt nyelve.

Sokat utazott, Indiában tanult, 25 könyvet írt és időt szakított a 26-ik megírásából azért, hogy velem találkozhasson és egy elragadó interjút adjon, amiben erős hidat képez időnk gyakorlati problémái, a Föld Bolygót irányítók tervei és szándékai, illetve a mi alapvető, megtámadhatatlan, lelki természetünk között.

Marcel saját ébresztőhívása aközben történt, hogy New York-ba látogatott húsz évvel ezelőtt - egy egész évtizeddel a 9/11 előtt. Az Empire State Building tetején állva, az Ikertornyokat nézte... és saját szemével látta, ahogy összeomlanak. Hallgassa meg azt az üzenetet, amit ez a figyelemre méltó ember átad nekünk ezen a videofelvételen.

#12680 Felhasználó inaktív   Amea 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 03. 09:46

. A démonok fő fegyvere a kísértés! Például a különböző szenvedélyeinken keresztül, amelyek elhatalmasodnak rajtunk és már nem is tudunk meglenni nélkülük.

Ertem. Pl szenvedelyes hitterites.
"...vannak csalók és vannak hazugságok. Ezért is lenne fontos minél előbb megalkotni a Nagy Forrásanyag-ReferenciaMátrixot." (by Dex)

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 632
  • 633
  • 634
  • 635
  • 636
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.