HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 926
  • 927
  • 928
  • 929
  • 930
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#18541 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 08. 13. 13:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 08. 13. 14:05

úgy volt, ha nem lesz semmi, akkor ez van, de ha lesz, ő szólt :D

Persze, de szerintem akkor is megerdemeljuk azt a plusz par sert. :Đ
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#18542 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 08. 13. 23:59

Dext meg kussol és azt mondja, hogy "de lehetett volna", vagy várjunk nyugdíjas korunkig, mert előbb vagy utóbb valaminek történnie kell? Oszt még halálos ágyán valami haverjának elmotyogja, figyeljen oda és észleljen vadul, HÁTHA lesz valami?
Make love not Wor.

#18543 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 14. 07:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 08. 14. 00:59

Dext meg kussol

Nem nagyon látni mostanában :unsure:
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#18544 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 17. 23:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 08. 14. 00:59

Dext meg kussol és azt mondja, hogy "de lehetett volna", vagy várjunk nyugdíjas korunkig, mert előbb vagy utóbb valaminek történnie kell? Oszt még halálos ágyán valami haverjának elmotyogja, figyeljen oda és észleljen vadul, HÁTHA lesz valami?

Vagy: történt is valami, csak másik rezgésszinten :)

#18545 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 18. 06:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 08. 18. 00:43

Vagy: történt is valami, csak másik rezgésszinten :)

Ez a beszéd! Végre valaki, aki figyelt Dex óráján. Mission completed.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#18546 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 18. 07:33

A Niburun volt olimpia, ott volt baj.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#18547 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 18. 08:07

Meg a vénuszi olimpián is.
Sajnos már a nyitóünnepségen megtörtént a valami, így el is maradt az egész, pedig a magyar lányoknak nagy esélyük lett volna aranyra a négyes óriáseper kapálásban.
Nem beszélve az üregesföldi olimpiáról, a sarkokon át nézhettétek volna. Kaolinbányászatból aranyat hoztunk, pedig a lengyel fiúk nagyon erősen kezdtek, de a hajrában sikerült beelőznünk őket!

#18548 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 18. 09:05

Na jó, de a vénuszin most téli olimpia van.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#18549 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 18. 11:35

Ímélben érkezett, nem néztem meg. De eltettem, hogy ide belinkelhessem.

Idézet

Furcsaságok a Londoni Olimpia körül (1. rész)

https://www.youtube....player_embedded!

Furcsaságok a Londoni Olimpia körül (2. rész)

http://www.youtube.c...eature=youtu.be
Furcsaságok a Londoni Olimpia körül (3. rész)

http://www.youtube.c...eature=youtu.be

Az összeállítás készítője pár nappal a a felvétel után "véletlenül" elhunyt.....

Van benne használható infó?
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#18550 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 19. 12:54

Az elsőt elkezdtem, de nem bírtam végignézni.
Ilyenkor csak azt nem értem, hogy ha ez akkora titok, hogy aki felvette azt is kinyírták, akkor miért építik egy stadionra vagy bárhova, ahol bárki láthatja ...
Csak a logikát nem értem, mert ha én összeesküvést akarnék csinálni, akkor titokban tenném, nem mindenhol kihírdetve, hogy utána meg gyilkolászni kelljen azokat, akik észreveszik :omg:

#18551 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 19. 13:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 08. 19. 13:54

Ilyenkor csak azt nem értem, hogy ha ez akkora titok, hogy aki felvette azt is kinyírták, akkor miért építik egy stadionra vagy bárhova, ahol bárki láthatja ...
Csak a logikát nem értem, mert ha én összeesküvést akarnék csinálni, akkor titokban tenném, nem mindenhol kihírdetve, hogy utána meg gyilkolászni kelljen azokat, akik észreveszik :omg:

Én sem bírom ezeket végignézni, kábé 2 perc után fejfájást kapok tőle. Ezért elég önző módon csak beraktam a linkeket és megkérdeztem a kedveny minnyájójukat, hogy mi is van :)
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#18552 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 19. 13:15

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2012. 08. 19. 14:00

Én sem bírom ezeket végignézni, kábé 2 perc után fejfájást kapok tőle. Ezért elég önző módon csak beraktam a linkeket és megkérdeztem a kedveny minnyájójukat, hogy mi is van :)

Ja, akkor te is más faszával könnyen vered a csalánt ... :p

#18553 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 19. 13:56

Issac Assimov: Alapítvány trilógia és spin offjai. Amiért soha nem lesz film belőlük az többek között az is hogy már akkor bírálta látható és láthatatlan világrendet. Az alapítvány egy eldugott kis bolygón létrehozott törpeállam ami végül uralma alá hajtja a galaxis. Ez Israel analógiája, a Birodalom az éppen fentálló világrend. A második alapítvány amit leginkább a szabadkőműves cionista pénzügyi oligarha világrendként definiálnak. És ott az Öszvér és Gaia a bolygó szintű intelligencia aki végül legyőzi mindkét alapítványt. Szvsz most Gaia ébredését éljük és ezért van nagy riadalom mindkét alapítvány körében.
Hazafi vagyok nem "Demokrata".

#18554 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 19. 14:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2012. 08. 19. 14:56

Issac Assimov: Alapítvány trilógia és spin offjai. Amiért soha nem lesz film belőlük az többek között az is hogy már akkor bírálta látható és láthatatlan világrendet. Az alapítvány egy eldugott kis bolygón létrehozott törpeállam ami végül uralma alá hajtja a galaxis. Ez Israel analógiája, a Birodalom az éppen fentálló világrend. A második alapítvány amit leginkább a szabadkőműves cionista pénzügyi oligarha világrendként definiálnak. És ott az Öszvér és Gaia a bolygó szintű intelligencia aki végül legyőzi mindkét alapítványt. Szvsz most Gaia ébredését éljük és ezért van nagy riadalom mindkét alapítvány körében.

Pedig ez kb. akkor íródott, amikor Izraelt alapították, vagy talán korábban.
Nehogy te is Gyula222 legyél :o

Ez olyan, mint amikor belemagyarázták, hogy a Gyűrűk Ura melyik része a II. vh-ról szól, meg Hitlerről.
Belemagyarázni bármi lehet akármit. Meg az ellenkezőjét is.

#18555 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 08. 20. 23:41

Én belenéztem a másikba is, az meg már tényleg kész van, olyat mondott, hogy a mostani londoni olimpia helyszíne és dátuma már valamikor sok 100 évvel ezelőtt eldőlt :-)

A többit nem értem, felőlem lehetnek szabad, vagy foglalt kőművesek is, de még mindig nem értem miért baj, ha karikát rajzol a cipőm talpára, oszt akkor az a mindent látó szem?

Ezek beteges emberek, főleg a pirosbogyós, bármibe bármit megpróbál belemagyarázni.
Make love not Wor.

#18556 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 21. 09:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 08. 19. 15:23

Pedig ez kb. akkor íródott, amikor Izraelt alapították, vagy talán korábban.

Nekem a 40-es évek eleje rémlik, eléggé fejlett jóstehetségnek kellett lennie, ha már akkor Izraelt bírálta.

Idézet

Ez olyan, mint amikor belemagyarázták, hogy a Gyűrűk Ura melyik része a II. vh-ról szól, meg Hitlerről.

Ja, én is szeretem, amikor nagy pofával magyarázzák, hogy Mordor a Szovjetunió és a gyűrű az atombomba, annak ellenére, hogy Tolkien is kimondta kerek-perec, hogy Mordor NEM a Szovjetunió, és a gyűrű NEM az atombomba. :-)

#18557 Felhasználó inaktív   PetruZ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 21. 10:38

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 08. 21. 10:14

Nekem a 40-es évek eleje rémlik, eléggé fejlett jóstehetségnek kellett lennie, ha már akkor Izraelt bírálta.

1942-től jelent meg az első három könyv tartalma nyolc részben egy SF magazinban, 1950-ig, és '51-'53-ban jött ki a klasszikus trilógia formájában. A függetlenséget '48-ban kiáltották ki. Bár korábban is biztosan volt vita a zsidók között az ügyben, az Alapítványt belekeverni akkora ordas marhaság, mint Dex szokványos cuccai.
/ Gigabyte H67M-UDH2-B3, Core2 i5-2300@2.8, 2x2GB A-Data DDR3/PC1333 Gaming, Asus HD6870/1GB, Samsung 1TB/SATA2 + HD200HJ, LG SATA dvd-rw, Asus TA-B71 + FSP Saga II 500W, Samsung 215TW, Sweex optikai/USB, noname bill.

#18558 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 21. 11:40

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 08. 21. 10:14

Ja, én is szeretem, amikor nagy pofával magyarázzák, hogy Mordor a Szovjetunió és a gyűrű az atombomba, annak ellenére, hogy Tolkien is kimondta kerek-perec, hogy Mordor NEM a Szovjetunió, és a gyűrű NEM az atombomba. :-)

Israel alapítása nem 1948ban kezdődött hanem jóval régebben. 1916ban mikor a német cionisták Palesztinát (akkor éppen angol gyarmat) kérték az Angoloktól az USA háborúba rántásáért cserébe. Asimov orosz ortodox zsidó szülők gyerekeként született, olyan körben mozgott ahol cionista mozgalmakra és céljaikra elég jó rálátása lehetett.
Hazafi vagyok nem "Demokrata".

#18559 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 21. 11:47

Jó, akkor Terminus Izrael, összeesküvés leleplezve, ugorgyung.

#18560 Felhasználó inaktív   PetruZ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 21. 13:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2012. 08. 21. 12:40

Asimov orosz ortodox zsidó szülők gyerekeként született, olyan körben mozgott ahol cionista mozgalmakra és céljaikra elég jó rálátása lehetett.

Na és, a kettő nem következik egymásból (mármint hogy egyáltalán érdekelte volna). Én munkáscsaládba születtem, apám haveri körének jó kétharmada géplakatosból, esztergályosból és marósból állt, engem is cipelt mindenfelé, sokukat ismertem, később még tanultam is a szakmát egy évig - de még a kocsiba is utálok belenyúlni, semmi affinitásom, se érdeklődésem nincs hozzá, nem is teszem.
Asimov családja, amikor elmenekült, kicsit lazított a szabályokon, korántsem voltak keményvonalasok, sőt, fiukat nem is presszionálták a vallás iránt. Ennélfogva Asimov bevallottan ateista és racionalista volt. Szerinte a Tóra olyan mesekönyv a zsidóknak, mint az Íliász a görögöknek, és rendszeresen viccelt a vallás irracionális vonásaival. Izrael megalapítását is ellenezte, egyik önéletrajzában úgy vélekedett, hogy a zsidók létrehozták a maguk gettóját...

Szerkesztette: PetruZ 2012. 08. 21. 13:39 -kor

/ Gigabyte H67M-UDH2-B3, Core2 i5-2300@2.8, 2x2GB A-Data DDR3/PC1333 Gaming, Asus HD6870/1GB, Samsung 1TB/SATA2 + HD200HJ, LG SATA dvd-rw, Asus TA-B71 + FSP Saga II 500W, Samsung 215TW, Sweex optikai/USB, noname bill.

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 926
  • 927
  • 928
  • 929
  • 930
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.