HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 933
  • 934
  • 935
  • 936
  • 937
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#18681 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 08. 24. 11:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 08. 24. 11:52

És ezt hol láttad, ha a felvételeken nincs rajta?

Másik rezgésszinten látható volt.

Ja bocs, ez (most) nem ide való! :laugh:

Szerkesztette: bega 2012. 08. 24. 11:21 -kor

F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#18682 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 11:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2012. 08. 24. 12:16

Nem előtte, utána robbantották fel. A belső vasbeton tartó szerkezetet robbantották be amitől magába roskadt az épület. A kerozin lefojtva nem tud akkora égéshőt hogy ezt létrehozza. Érdekes módon nem sokkal előtte vizsgálták át a WTC belső tartószerkezetét "szakemberek". Lehet hogy akkor helyezték el tölteteket?

És hol volt lefojtva?
Azért akkora magasságban elég szelek szoktak lenni. A füstöt is vitte. Olyan huzat lehetett, mint állat.

#18683 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 08. 24. 11:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 08. 24. 11:58

Ha én akarnék bevezetni egy repcsit, én se olyat ültetnék bele, aki nem ért hozzá.

Mondjuk araboktól bármi kitellik, de ez nem ksipályás mutatvány volt, az biztos. Vagy lehet Nekik kispálya, rég nem vezettem repülőt :-) Ott ha valaki elvakult hülye, akkor már csinál, amit akar.
Make love not Wor.

#18684 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 11:24

Mi ez a bűbáj, hogy amint zsidózás van ufózás helyett, egyből itt kukkol guga, mint valami 20 Ft-os peep show-ban? :Đ

#18685 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 11:24

A belső vasbeton tartó szerkezetet robbantották be amitől magába roskadt az épület.

Amit előtte meg kell vágni, fúrni, bedrótozni, valamint iszonyat mennyiségű kisebb/nagyobb töltetet betolni. Ez meg előtte a normál irodai rendben nem tűnt fel senkinek. És nem egyszemélyes meló, szóval azt sem teljesen értem kit találtak rá, vagy milyen módon, mert ilyenhez legalább 4-5 robbantásos szakember kell, plusz a sallang technikus, segédmunkás.
Make love not Wor.

#18686 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 11:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 08. 24. 12:22

Mondjuk araboktól bármi kitellik, de ez nem ksipályás mutatvány volt, az biztos.

A probléma ott van, hogy az arab terrorista sem feltétlenül nagyszakállú, életlen késsel hadonászó beduin, akinél annyi a kultúra, ha a sárkunyhó legtávolabbi sarkába szarik a kunyhó közepe helyett. Van olyan is, meg olyan is, aki a legnevesebb európai és amerikai egyetemeken szívta magába a tudást.

#18687 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 11:26

A kerozin lefojtva nem tud akkora égéshőt hogy ezt létrehozza.

Ja, és egyszer nézzél meg ennél jóval kevesebb kerozint lángolni, akár csak a földön is. Lehet újraértékeled a történetet. Esetleg ha ilyenre nincs lehetőséged, akkor állj ki Rammstein koncerten az első sorba :-)
Make love not Wor.

#18688 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 11:30

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 08. 24. 12:26

Van olyan is, meg olyan is, aki a legnevesebb európai és amerikai egyetemeken szívta magába a tudást.

Az sem biztos, hogy kell. Eleve nézd meg a hadi alapokat, itt egy karabélyt bárkinek a kezébe adnál, azt sem tudná miképpen működik, vagy jájjj ez pukkant és rúgott, most mi lesz. Ott meg a 10 éves gyerek jobban tornázik vele, mint nálunk a hadsereg. Van topikos ismerős aki arrafelé dolgozik, azt mondja a sima egybites beduingenya pld. a sivatag közepén úgy tud tájékozódni, mint ők a műholdakkal, GPS-el, meg mindenféle jóval felszerelt cumókkal. Mert időnként kirabolják őket, akkor beduin mutatja az irányt és a kilométert, csak úgy a csillagok állása alapján, éjjel-nappal.
Make love not Wor.

#18689 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 11:31

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 08. 24. 12:24

Mi ez a bűbáj, hogy amint zsidózás van ufózás helyett, egyből itt kukkol guga, mint valami 20 Ft-os peep show-ban? :Đ

A barlang elfedi őt a cionista kémek elől :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#18690 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 11:33

Nem előtte, utána robbantották fel. A belső vasbeton tartó szerkezetet robbantották be amitől magába roskadt az épület. A kerozin lefojtva nem tud akkora égéshőt hogy ezt létrehozza. Érdekes módon nem sokkal előtte vizsgálták át a WTC belső tartószerkezetét "szakemberek". Lehet hogy akkor helyezték el tölteteket?

Ezzel a tornyos összeesküvéselmélettel tele a padlás. Rohadt unalmas. Mint a permetezó repülőgépes. A buta, befolyásolható, életben semmire nem jó emberek mentsvárai ezek az elméletek.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#18691 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 11:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 08. 24. 12:30

Az sem biztos, hogy kell. Eleve nézd meg a hadi alapokat, itt egy karabélyt bárkinek a kezébe adnál, azt sem tudná miképpen működik, vagy jájjj ez pukkant és rúgott, most mi lesz.

Oké, de itt nem csak karabélyokról van szó, hanem akár KÁTTING EDZS elektronikáról/informatikáról, pénzügyi, gazdasági szakemberekről, ügyvédekről, orvosokról, satöbbi. Lásd mondjuk bin Laden, ő sem kecsketartásból diplomázott.

#18692 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 11:36

Nem előtte, utána robbantották fel.

Aztán ha már önmerénylet, azt tudom, hogy az arabokra vagy valakire rá kellett fogni, de a robbantást el lehetett volna tolni egyszerű balesetnek. Kirúgják a földszinti nagy gázvezetéket (jóval kisebb irodaházban láttam, és a teljesítményét is, az seperc telenyomja az épületet) aztán gyí. Ahhoz sok ember sem kell és precíz dolog, bár lehet még jobban széthajította volna az egészet. Ellenben bocsi, véletlen baleset. A tervezett robbantás az utólagos nyomok alapján is tuti bukó, ott meg anyni tűzoltó/rendőr/MÉDIÁS volt, hogy nem lehetett volna csak úgy titokban tartani. Bár tudom, titokban tartják, aki tud róla azt elteszik láb alól, így csak óvatosan meséled :-)
Make love not Wor.

#18693 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 11:37

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 08. 24. 12:35

Oké, de itt nem csak karabélyokról van szó, hanem akár KÁTTING EDZS elektronikáról/informatikáról, pénzügyi, gazdasági szakemberekről, ügyvédekről, orvosokról, satöbbi. Lásd mondjuk bin Laden, ő sem kecsketartásból diplomázott.

Én sejtem, ezért nem értem mi abban a meglepő, hogy egy arab tenorista simán vezet repülőt, az helyett, hogy énekelne? Repülőt vezet, elborult, oszt?
Make love not Wor.

#18694 Felhasználó inaktív   Chris Kiki 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 11:39

Dexből kifogyott az üzemanyag, és különben is már tavalyi modell.
Most kaptatok új, csili-vili játékszert, teletankolva.
Örüjjetek wazz!

#18695 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 11:41

Az sem biztos, hogy kell. Eleve nézd meg a hadi alapokat, itt egy karabélyt bárkinek a kezébe adnál, azt sem tudná miképpen működik, vagy jájjj ez pukkant és rúgott, most mi lesz.

Mármint a mai generáció, aki nem volt kiskatona.
Az eggyel idősebbek meg azért talán még ma is szétszedik, megpucolják, összerakják.

Ott meg a 10 éves gyerek jobban tornázik vele, mint nálunk a hadsereg. Van topikos ismerős aki arrafelé dolgozik, azt mondja a sima egybites beduingenya pld. a sivatag közepén úgy tud tájékozódni, mint ők a műholdakkal, GPS-el, meg mindenféle jóval felszerelt cumókkal. Mert időnként kirabolják őket, akkor beduin mutatja az irányt és a kilométert, csak úgy a csillagok állása alapján, éjjel-nappal.

Jaja, nekem is volt katona ismerősöm.
Még évekkel ezelőtt, jó régen, egyszer hazajött. Oszt' mesélte hogy már valami 2000 amcsi katona meghalt, meg ilyenek. Nem hittem el, mondom, hogy a csöcsbe lehetne.
Aztán mesélte, hogy nincsenek rendesen kiképezve, kimegy simán egy 20 fős csapat az utcákra, aztán 40 puskacső figyel rájuk a tetőkről egyből, aztán a 20-ból egy se jön vissza.
Vagy 10 éves gyerekek rohangásznak fegyverekkel. Anyuka főz az utcán, mint itt a cigányok, gyerekek kint, aztán ha pár katona arra jár, akkor mindnél fegyver van, és ha a katonák nem számítanak rá, akkor végük. Ha meg sok katona megy arra, akkor meg elrejtik a cuccost, és csak játszanak.

Aztán itt is elkezdték nyomatni egy időben a tévében.

#18696 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 11:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 08. 24. 12:37

Én sejtem, ezért nem értem mi abban a meglepő, hogy egy arab tenorista simán vezet repülőt, az helyett, hogy énekelne? Repülőt vezet, elborult, oszt?

Ugyanarról beszélünk. Én is azt mondom, hogy nem kell ahhoz cionista népösszeesküvés, hogy megszervezzenek egy ekkora pukkanást, a hagyományos terroristaközösségek is bőven kitermelték már magukból a szekembergárdát. A karabéllyal ordibáló rongyos szakállasok jól mutatnak a médiában, akkor legalább lehet rajtuk röhögni, hogy mit akar ez a kecsekeszagú vénember, a valódi terroristát meg észre se veszed, amíg nincs meg a baj. Főleg, ha már eleve úgy nevelték, hogy mész majd a paradicsomba a szüzeid közé, ha Allah örömére sokat-sokat tanulsz, és türelemmel kivárod a te idődet.

Szerkesztette: debaj 2012. 08. 24. 11:42 -kor

#18697 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 11:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 08. 24. 12:36

Aztán ha már önmerénylet, azt tudom, hogy az arabokra vagy valakire rá kellett fogni, de a robbantást el lehetett volna tolni egyszerű balesetnek. Kirúgják a földszinti nagy gázvezetéket (jóval kisebb irodaházban láttam, és a teljesítményét is, az seperc telenyomja az épületet) aztán gyí. Ahhoz sok ember sem kell és precíz dolog, bár lehet még jobban széthajította volna az egészet. Ellenben bocsi, véletlen baleset. A tervezett robbantás az utólagos nyomok alapján is tuti bukó, ott meg anyni tűzoltó/rendőr/MÉDIÁS volt, hogy nem lehetett volna csak úgy titokban tartani. Bár tudom, titokban tartják, aki tud róla azt elteszik láb alól, így csak óvatosan meséled :-)

Azért sok helyen nincs gáz az épületekben.
De az igaz, hogy megoldható lett volna egyszerűbben is, mint repülőgéppel.

#18698 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 11:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 08. 24. 12:26

Ja, és egyszer nézzél meg ennél jóval kevesebb kerozint lángolni, akár csak a földön is. Lehet újraértékeled a történetet. Esetleg ha ilyenre nincs lehetőséged, akkor állj ki Rammstein koncerten az első sorba :-)

Kerozin nem fog neked lángolni a földön, a turbinában magas nagyon hőmérséklet és nyomás hatására jelentős oxigénfelesleg kíséretében ég, ha kiomlik és valami tamponálja akkor éghet úgy mint petróleum lámpa de annak hőfoka köszönőviszonyban nincs a turbinában uralkodó körülményekkel.
Hazafi vagyok nem "Demokrata".

#18699 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 11:46

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 08. 24. 12:42

Ugyanarról beszélünk. Én is azt mondom, hogy nem kell ahhoz cionista népösszeesküvés, hogy megszervezzenek egy ekkora pukkanást, a hagyományos terroristaközösségek is bőven kitermelték már magukból a szekembergárdát. A karabéllyal ordibáló rongyos szakállasok jól mutatnak a médiában, akkor legalább lehet rajtuk röhögni, hogy mit akar ez a kecsekeszagú vénember, a valódi terroristát meg észre se veszed, amíg nincs meg a baj. Főleg, ha már eleve úgy nevelték, hogy mész majd a paradicsomba a szüzeid közé, ha Allah örömére sokat-sokat tanulsz, és türelemmel kivárod a te idődet.

Bin Laden család a Bush család puszipajtása, Oszama a CIA embere az afganisztáni háborúban. Furcsa módon a Bin Laden család repülőgépe volt az egyetlen ami felszállhatott az polgári repülési előtt.
Hazafi vagyok nem "Demokrata".

#18700 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 11:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2012. 08. 24. 12:44

Kerozin nem fog neked lángolni a földön, a turbinában magas nagyon hőmérséklet és nyomás hatására jelentős oxigénfelesleg kíséretében ég, ha kiomlik és valami tamponálja akkor éghet úgy mint petróleum lámpa de annak hőfoka köszönőviszonyban nincs a turbinában uralkodó körülményekkel.

Ne hülyíts már :)

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 933
  • 934
  • 935
  • 936
  • 937
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.