HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 950
  • 951
  • 952
  • 953
  • 954
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#19021 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 08. 24. 19:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2012. 08. 24. 20:48

Ahhoz képest elég korrektül támogatod a hivatalos verziót, akkor mégiscsak értesz hozzá?

Én nem értek hozzá, csak kételkedem.

Egyáltalán nem támogattam semmit, olvass vissza. Nagyon egybitesen látod a világot. Én az idióta elméleteitekben kételkedem, és mondok ellenérveket. De ti téveshetetlenek vagytok , ugye.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#19022 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 19:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2012. 08. 24. 20:50

Pffff és akkor még én vagyok a naív :D

Én legalább a tényekre igyekszem támaszkodni, nem pedig youtubeos ellentmondásos marhaságokra. Pl számomra léteznek tudományok is, meg ilyenek.

#19023 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 21:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2012. 08. 24. 17:52

Nem tudom, hogy mennyire lágyulhatott meg, de ha abból indulunk ki, hogy fel voltak készítve repülőgép becsapódásra is, akkor nyilván a mérnőkök számoltak a kerozin égési hőjének tényezőjével is.
Mindenesetre túl nagy tűz szerintem nem lehetett benn, ha ennyire füstölt.

Megnézted a mappás és székes videómat? Képzeld el, hogy 30 mappa és 40 szék ég!!! :)
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#19024 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 21:48

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 08. 24. 17:23

Dextrózt is hogy védted, aztán már ő is kezdi belátni, hogy mekkora marha volt. Gyulát is hogy védted, aztán már köpni-nyelni nem tud ő sem, csak nyöhögteti azt a pár sablonmondatot, ami megmaradt a hitéből. Sőt, mikikét is te védted, mielőtt végleg arrébb libbent, hogy az index fórumot meg a blog.hu-t bosszantsa a faszágaival. Nem tűnik föl a pattern? Kell megint egy meg nem értett zseni ezek helyett, akit felkarolhatsz, és tarthatod a pöcsüket, miközben a széllel szembe hugyoznak? Jaj de bunkó vagyok már megint.

Ezt csak most látom. Szerintem annyi a különbség, hogy amíg én tiszteletben próbálom tartani más véleményét, szemléletét, te addig lefosod azt, mégpedig nagyívben. Mondjuk ez a hozzáállás ezen a fórumon eléggé megszokott, tehát nem lógsz ki a sorból.
A téveszméidet velem kapcsolatban meg tartsd meg magadnak ha lehet.

Az meg hogy bunkó vagy, nos, az sajnos szintén nem nagy újdonság.

Szerkesztette: Valdy 2012. 08. 24. 21:54 -kor

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#19025 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 22:09

Szórakoztató vagy. :-) Csak tudod, van egy kis különbség azok között, akik egy-két marhaságot magukénak éreznek, meg aközött, aki az elhangzott összeset magáénak érzi. :-) A másik véleményét nem fosom le nagy ívben, de ha folyamatosan szajkózza a marhaságot, akkor bizony beleugatok.

Idézet

Kérlek tartsd tiszteletben a véleményemet.

Idézet

Sajnos? Tudod, mennyi munkám van benne?

#19026 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 22:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2012. 08. 24. 22:48

Ezt csak most látom. Szerintem annyi a különbség, hogy amíg én tiszteletben próbálom tartani más véleményét, szemléletét, te addig lefosod azt, mégpedig nagyívben. Mondjuk ez a hozzáállás ezen a fórumon eléggé megszokott, tehát nem lógsz ki a sorból.

Az a helyzet a lefosassal - es ezt nem debaj vedelmeben mondom- hogy amikor mar o is a lefoassa a masik velemenyet az nem veletlen. Es nem csak o fossa le - pl Dext velemenyet- hanem szinte mindenki. En is. Nehanyunk hozzaallasa nem veletlenul alakult ki egy-egy felhasznalo eseteben ahogy. Amikor 5-6 postolo ker valamilyen BIZONYITEKOT es nem egyszer nem ketszer, amivel a tudomany jelenlegi allasat meg tudja donteni, es ezeken az illeto rendre elegantosan elsiklik, nem reagal, nem kell sok egy normalis embernek, hogy felvegye azt a stilust, amit jelen esetben debaj kollega, es sokan masok felvettunk.

Nem szoktam mas ember neveben beszelni, de debajjal emlithetsz engem is egy platformon. Szerintem lesznek meg itt paran csatlakozok. :-)

ebben a topikban szerintem olvass vissza kb 1 evet. Es akkor meglatod mirol is beszelek. ;-)
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#19027 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 22:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2012. 08. 24. 23:10

- es ezt nem debaj vedelmeben mondom-

Nem is kell védeni, ha van olyan vélemény, amit nagy ívben lefosok, akkor az az, hogy egy random fórumos nick mit gondol rólam. :-) Valdy nem ismer engem, úgyhogy nyilván az itteni hozzáállásom alapján tart bunkónak, meg én sem ismerem őt, úgyhogy szintén az itteni hozzáállása alapján tartom bunkónak, aztán ahogy más téma kapcsán kolégám rámutatott valamelyik nap, még az is simán meglehet, hogy az iroda két sarkából osztja egymást a két random fórumos arc, aztán együtt elmennek kávézni, meg picsogni, hogy már megint milyen balfasszal keveredtek össze. :-) Ilyen szarságokat sör mellett kell megbeszélni, nem fórumon ugatni egymásra.

Szerkesztette: debaj 2012. 08. 24. 22:17 -kor

#19028 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 22:16

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 08. 24. 23:09

Szórakoztató vagy. :-) Csak tudod, van egy kis különbség azok között, akik egy-két marhaságot magukénak éreznek, meg aközött, aki az elhangzott összeset magáénak érzi. :-) A másik véleményét nem fosom le nagy ívben, de ha folyamatosan szajkózza a marhaságot, akkor bizony beleugatok.

Minek? Csak magadat idegesíted vele. Nem azt mondom, egy jó vitának mindig van helye, de pl Dext esetében is ha látod hogy nem lehet egyről a kettőre jutni akkor miért próbálkozol még mindig, ennyi idő után is?

Idézet

Kérlek tartsd tiszteletben a véleményemet.

A rólam való véleményedet miért kellene tiszteletben tartanom? Pláne ha tudom, hogy hülyeség.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#19029 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 22:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2012. 08. 24. 23:10

Az a helyzet a lefosassal - es ezt nem debaj vedelmeben mondom- hogy amikor mar o is a lefoassa a masik velemenyet az nem veletlen. Es nem csak o fossa le - pl Dext velemenyet- hanem szinte mindenki. En is. Nehanyunk hozzaallasa nem veletlenul alakult ki egy-egy felhasznalo eseteben ahogy. Amikor 5-6 postolo ker valamilyen BIZONYITEKOT es nem egyszer nem ketszer, amivel a tudomany jelenlegi allasat meg tudja donteni, es ezeken az illeto rendre elegantosan elsiklik, nem reagal, nem kell sok egy normalis embernek, hogy felvegye azt a stilust, amit jelen esetben debaj kollega, es sokan masok felvettunk.

Nem szoktam mas ember neveben beszelni, de debajjal emlithetsz engem is egy platformon. Szerintem lesznek meg itt paran csatlakozok. :-)

ebben a topikban szerintem olvass vissza kb 1 evet. Es akkor meglatod mirol is beszelek. ;-)

Nem kell bemutatni, nagyjából követem ezt a topikot elég régóta, még asszem én is beszóltam Dextnek hogy valamit kéne már felmutatni :) Mondjuk ő kifejezetten jól bírta (talán szerette is?) a basztatást.

#19030 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 22:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2012. 08. 24. 23:16

pl Dext esetében is ha látod hogy nem lehet egyről a kettőre jutni akkor miért próbálkozol még mindig, ennyi idő után is?

Mert hatha. Mert olyan faszsagokat ir, ami mellett nem lehet elmenni. Hiaba szamolok el 10-ig 30-szor, akkor is beirom ami a velemenyem.

#19031 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 22:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2012. 08. 24. 23:21

Mert hatha. Mert olyan faszsagokat ir, ami mellett nem lehet elmenni. Hiaba szamolok el 10-ig 30-szor, akkor is beirom ami a velemenyem.

tudom, pedig én nyitott vagyok az ilyen dolgokra, de sokszor még én is pislogtam, hogy mi van :D

#19032 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 22:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2012. 08. 24. 23:16

Minek? Csak magadat idegesíted vele. Nem azt mondom, egy jó vitának mindig van helye, de pl Dext esetében is ha látod hogy nem lehet egyről a kettőre jutni akkor miért próbálkozol még mindig, ennyi idő után is?

Látod, nála pont használt, most már legalább utólag belátta, hogy a kontakta hazudott, nem a Terv Változott. :-)

Idézet

A rólam való véleményedet miért kellene tiszteletben tartanom? Pláne ha tudom, hogy hülyeség.

Viccből.

#19033 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 22:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2012. 08. 24. 23:22

tudom, pedig én nyitott vagyok az ilyen dolgokra, de sokszor még én is pislogtam, hogy mi van :D

Ha olvasod a topikot akkor miert ugatsz be mikor pontosan tudod, hogy XYZ-nek nem veletlenul ez a hozzaallasa?

#19034 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 25. 08:17

vadász, vadász, ...
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#19035 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 25. 08:42

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2012. 08. 24. 22:09

Megnézted a mappás és székes videómat? Képzeld el, hogy 30 mappa és 40 szék ég!!! :)

Ismét csak hangsúlyozni tudom a forrásanyag megtekintésének fontosságát. Itt mappákról és székekről van szó!!! :)

#19036 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 25. 09:34

Milyen fából készült a szék? A mappában félfamentes rajzlap volt? Fontosch

#19037 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 25. 09:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 08. 25. 10:34

Milyen fából készült a szék? A mappában félfamentes rajzlap volt? Fontosch

Szárított és 100 oktános benzinnel impregnált tölgy lakkozva (hogy a benzin ne párologjon el), ez indásztri sztenderd az előre eltervezetten tűzvészben megsemmisülő épületek esetén. A mappák pedig szintén lakkozott magnéziumból készültek. Amikor jönnek a tűzoltók a locsolóval, akkor még nem is tudják, hogy a mappákat oltva igazából ők maguk táplálják a tüzet. A magnéziumról lejön a lakk, aztán a vízzel érintkezve égni fog. Így van.

#19038 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 25. 09:59

Ahhoz képest elég korrektül támogatod a hivatalos verziót, akkor mégiscsak értesz hozzá?

Ki támogatja? Én nem láttam ilyet itt senkitől.
Azért, mert nem Pitbull összehordott elméletét támogatom, akkor csak a hivatalos verziót hihetem el?
Egyébként, ja, a hivatalos verzió sokkal reálisabb és nincsenek benne logikai bukfencek. De ettől még nem biztos, hogy úgy is történt.

#19039 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 25. 09:59

Látod, éppen mi ezt tettük.
Kételkedtünk Pitbull elméletében.

#19040 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 25. 10:00

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 08. 24. 23:09

Sajnos? Tudod, mennyi munkám van benne?

ÁÁÁÁÁ :D

Téma megosztása: