HWSW Informatikai Kerekasztal: Ufók... Mi az igazság? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 952
  • 953
  • 954
  • 955
  • 956
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ufók... Mi az igazság? Értékeld a témát: ****- 8 szavazás

#19061 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 08. 26. 15:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2012. 08. 25. 16:22

Milyen hőfokot nem bír ki a wtc acélváza?

Milyet bír ki? Emlegettem az I gerendás példát, elgondolkoztál rajt?
Make love not Wor.

#19062 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 08. 26. 20:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 08. 26. 16:53

Milyet bír ki? Emlegettem az I gerendás példát, elgondolkoztál rajt?

Hogy kapcsolódik ide? A wtc-ben használt acélváz milyen tulajdonságokkal bír?
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#19063 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 26. 22:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2012. 08. 26. 21:49

Hogy kapcsolódik ide? A wtc-ben használt acélváz milyen tulajdonságokkal bír?

Úyg kapcsolódik ide, ahogy az általános iskolai fizikához. Ha már acélt írtál, akkor kb. 1.5 körül lehet, utána kell lesnem. Aztán jött a középiskola, meg a mechantronika, meg a mittomén, meg a villamossín.
Make love not Wor.

#19064 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 27. 06:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 08. 26. 23:39

Úyg kapcsolódik ide, ahogy az általános iskolai fizikához. Ha már acélt írtál, akkor kb. 1.5 körül lehet, utána kell lesnem. Aztán jött a középiskola, meg a mechantronika, meg a mittomén, meg a villamossín.

Azért kérdeztem, hogy fejtsd ki bővebben. Nekem az nem tűnik túl erős érvnek, hogy mutatsz egy villamossínt hogy fel van puposodva, meg megmondod hogy ez is acél meg a wtc is acél volt, aztán látod, már a napsütéstől is elgörbül.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#19065 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 27. 07:34

Szerintem meg annak kéne érvelni aki ilyen légbőlkapott elméletet gyárt.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#19066 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 27. 09:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2012. 08. 27. 07:43

Azért kérdeztem, hogy fejtsd ki bővebben. Nekem az nem tűnik túl erős érvnek, hogy mutatsz egy villamossínt hogy fel van puposodva, meg megmondod hogy ez is acél meg a wtc is acél volt, aztán látod, már a napsütéstől is elgörbül.

Szerinted ha már megfejtettük, hogy az a hőhatás viszonylag gyenge volt, ellenben sokáig tartott, egy ilyen szerkezetnek ki kell bírnia? Acél, vagy nem acél, írtam rá a 1.5-es értéket, de nyilván nincs kezemben a gyári doksi, és momentén kiszámolni sem bírnám. Erre jó a sok youtube lemodellezős videó, azt ha valahol megcáfolod, akkor hajlandó vagyok utánajárni, addig meg tömény butaság azt állítani, hogy ilyen erős- és hőhatásra a szerkezet semmit nem reagál. Írtam, hogy az a fajta beton szépen elporlad, az meg mindennemű anyag tulajdonsága, hogy hő hatására tágulni fog.
Make love not Wor.

#19067 Felhasználó inaktív   'Geri' 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 27. 10:36

#19068 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 27. 12:29

Üzenet megtekintéseIdézet: 'Geri' - Dátum: 2012. 08. 27. 11:36

hehe, ezek azért klasszikusok ufókok. azaz alapvetően fingom sincs, mi röpdös ottan. bár azért a fényerő ésatöbbi tologatása eredményez néha szép dolgokat, meg mondjuk a képfelvételt is lehet manipulálni.
mindenesetre nájsz. az a gond az ufó szóval, h rohadtul lejáratták már, mind a szkeptikusok, mind a nagyonhívők egyből a kis zöld emberkékre asszociálnak, holott csak valami repülő basz az égen, amit nem lehet beazonosítani valamilyen okból.
ezekhez nekem is volt szerencsém, igaz nem kerültek a bizonyítékraktárba feljegyzések. egy esetben össze-vissza repült valami az égen meg váltogatta a színeit, és rohadtul nem repülő meg helikoffer volt, két esetben meg hirtelen furán elkezdett valami világítani az égen. az egyik pár pillanatig, a másik meg egész komolyan kezdte pásztázni a környezetet, fasza kis hóban meg ködben... igazából a fényforrást nem is láttam egyik esetben sem. az első az nyári éjszakán történt, kb. úgy nézett ki, mint amikor felkapcsolnak egy reflektor, csak ez az égen volt, egy az egyben felettem egy erős fényforrás, pár mp-ig, aztán kész. se hang, se más. a 2. esetben egész közel volt a dolog, ott magát az erős fénycsóvát láttam, ahogy rávetül a mezővédő erdősávra, a forrását nem, mert a velem levő 80 kilós kaukázusi (isten nyugtassa, 4 éve ment el), akit előtte se, utána se láttam még beszarni semmitől, futásnak eredt és mivel a csuklómra volt hurkolva a póráz a fojtónyakörvvel, kb. 400 métert vonszolt a hóban, jégen, h aztán bebújjon a helyére és reggelig ne jöjjön ki. én közben üvöltöttem, ő meglepő módon nem. ahogy a kezem kinézett utána... megrándult a csuklóm, vállam.
azt azért tegyük hozzá, h 17 éves koromtól általában valami éjszakai melót vállaltam el nyári meg egyéb kényszerszünetekben, a paprikacsősztől kezdve az éjjeliőrködésen át a készenléti traktorosig, mindenféle magasan kvalifikált és ingerekben gazdag melót. szóval lehetőségem volt rá vagy 8 évig nyaranta, meg emellett egy teljes évig bámulhassam főként nyáron az égboltot.

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#19069 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 27. 12:33

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 08. 27. 13:29

hehe, ezek azért klasszikusok ufókok. azaz alapvetően fingom sincs, mi röpdös ottan. bár azért a fényerő ésatöbbi tologatása eredményez néha szép dolgokat, meg mondjuk a képfelvételt is lehet manipulálni.

Ezt hétvégén fotóztuk, Az Invázió Elkezdődött!

Csatolt fájl  anyahajo.jpg (26,48K)
Letöltések:: 21
Make love not Wor.

#19070 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 27. 12:36

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 08. 27. 13:29

Mondjuk amilyen szabályosan vonulnak, illetve egyre lassabbak, ahogy az egyre távolodó rakétát követi a kamera, én megkockáztatnám, hogy ezek egy helyben álló ovjektumok, mondjuk fényesebb csillagok. Ez az én dolgozó teóriám, aztán nyilván ki lehetne elemezni alaposan a felvételt, aztán abból kijönne valami, vagy nem. Vagy elhisszük bemondásra, hogy 8 darab ufó követte egy technológiai és történelmi szempontból száz százalékig, küldetését és hasznos terhét tekintve 99 százalékig érdektelen orosz teherrakéta fellövését.

#19071 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 27. 12:48

Hö, mit találtam:

http://www.epito.bme...loy_Eva_PhD.pdf

"1. fejezet TŰZ HATÁSA BETONSZERKEZETEK
BEVEZETÉS ANYAGAIRA"

Lehet nézegetni, ott van példának a WTC is, meg a BS, meg az akármik. Érdekes.
Make love not Wor.

#19072 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 27. 12:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 08. 27. 13:48

Lehet nézegetni, ott van példának a WTC is, meg a BS, meg az akármik. Érdekes.

Megvette a Kormány, meg mellette még doktor is, gyárilag gyanús.

#19073 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 27. 13:02

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 08. 27. 13:54

Megvette a Kormány, meg mellette még doktor is, gyárilag gyanús.

BS is biztos önmerénylet vót.
Make love not Wor.

#19074 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 27. 13:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 08. 27. 13:33

Ezt hétvégén fotóztuk, Az Invázió Elkezdődött!

Csatolmány anyahajo.jpg

az már rég elkezdődött. volt egy csóka a gyerekoromban, aki váltig állította, h elrabolták, meg beleraktak egy fémdarabot a füle mögé, amit kipiszkált. ezt mutogatta is, de csak a kezében lehetett megnézni. fater szerint valami fullfehér szondaszerű fémdarab volt. ez 85-86 tájékán lehetett. egyébként az egyik osztálytársam apja, meg a faterom beosztottja volt, civilben alkoholista és papírral rendelkezett, h nem teljesen százas. fater üzemrendészként a kolhoz mezőőreinek a főnöke volt, meg az összes éjjeliőré. jó kis alkoholista szagma volt az utóbbi, a legsemmitérőbb emberek kerültek oda jobbára.
egyébként pedig félanalfabétaként a nevét alig tudta leírni, és kb. rádión összesen a kossuthtot hallgatta, ennek ellenére a sztorija kísértetiesen emlékeztet azokra az urban legendekre, amik pl. az x aktákban is megjelentek. mindenesetre fura volt, ahogy évekkel később szinte kajakra visszaköszönt egy amerikai sorozatban.
egyébként a megzanzult fickó sztorija előtt az egyik megbízhatóbb öreg mezőőre (ők azért sörétes fegyverrel jártak és egyébként szerettek orvadászni meg rabsickodni) mesélte apámnak, de pistikém ne add tovább, mert bolondnak néznek alapon, h látott valamikor a 80-as évek elején egy szivar alakú fémtárgyat, ami a szalmabálákat világította meg a magasból. na, ő olyan szépen elkerekezett a másik irányba...
szóval sztorik azért régebben is akadtak, ezt most szépen felváltotta a jutyúb és társai.

Szerkesztette: avmanster 2012. 08. 27. 13:06 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#19075 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 27. 13:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 08. 27. 14:02

BS is biztos önmerénylet vót.

Azok a gyíkemberek voltak, a karácsonyi vásár alatt ment folyamatosan a mászkálás, aztán feldörömböltek seprűnyéllel, de semmi haszna. Végül úgy felhúzták magukat, hogy kigyútották az egészet a geciba.

Égve hagyott mécses, hát ki hiszi el?

#19076 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 27. 13:13

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 08. 27. 14:06

Végül úgy felhúzták magukat, hogy kigyútották az egészet a geciba.

Eddig elhiszem, de ettől még nem kellett volna összedőlni! Tudom, hogy olaszok az igazi tenoristák, de hátha ez más vót.
Make love not Wor.

#19077 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 27. 13:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 08. 27. 14:13

Eddig elhiszem, de ettől még nem kellett volna összedőlni!

Atommáglya.

De amúgy figyelted, hogy nem borult rá a Keletire?

#19078 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 27. 13:21

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 08. 27. 14:15

De amúgy figyelted, hogy nem borult rá a Keletire?

Ennek is csak úgy magában beborult a teteje? Naneeee... Ezek 2 évvel ezelőtt rajtunk kísérletezték ki A Merényletet, aztán gyorsan megtanítottak 2 arabot repülni. Beszarás mire rá nem jövünk, lepaktáltunk az USA kormánnyal, biztos ott is volt valami szabadkőműves ivócimbora, oszt megfejtették.
Make love not Wor.

#19079 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 27. 13:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 08. 27. 14:21

Beszarás mire rá nem jövünk, lepaktáltunk az USA kormánnyal, biztos ott is volt valami szabadkőműves ivócimbora, oszt megfejtették.

És azt figyelted-e, hogy minek volt tíz éves évfordulója 1999 december 15?

Bizony, a romániai forradalomnak!

itt ÖSSZEFÜGGÉSEK vannak!!NÉGY!4!

#19080 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 27. 13:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 08. 26. 08:14

Hogyne, logikus, hogy a sok hülyeség között lesz azért néhány reális is.
Elméletet bármiről ki lehet találni, kis józan paraszti észel még ellentmondás vagy irreális dolog sem lesz benne.
Csak sokszor olyan primitívek találják ki ezeket az elméleteket, vagy annyira hülyének nézik a közönségüket, hogy szarnak rá, hogy ellentmondás vagy képtelenség is van az agymenésükben.

De ettől még Pitbull elmélete nem lesz jobb. Jön itt ilyenekkel, hogy az üzemanyag nem gyulladt volna be, mert ő gyufával nem tudja meggyújtani. Azt meg, hogy az adott esetben nem gyufa volt, hanem egy repülőgép meg a hajtóművei, azt leszarja.

Kb 20x írtam le hogy a turbinák gyújtották be a szétporlasztott üzemanyagot de úgy néz ki ez nem jutott el az agyadig.

vágótöltet működés közben.

Szerkesztette: Pitbull 2012. 08. 27. 14:03 -kor

Hazafi vagyok nem "Demokrata".

Téma megosztása:

• (1232 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 952
  • 953
  • 954
  • 955
  • 956