Idézet: Warrior - Dátum: 2012. 10. 13. 07:46

ps.: Semmiféle tárgyalásunk nincs amúgy. Nekem nem kell választ adnom semmire. Elolvastam 1 csomó különböző véleményt, amik nagyjából A-tól Z-ig fedik a spektrumot, s arra gondoltam, hogy az eredeti, hivatalos ügy valahogy nem stimmel. Mit kéne ezen igazolnom? Semmit az égvilágon. Merthogy én sem kaptam igazolást. Szóval tárgyalás tekintetében ugyanazon a szinten vagyunk.

ps/2.: másik logika: mi van, ha bármelyikünk is hiába kapna bármiféle igazolást, magyarázatot, érveket. Mire nemménék vele? Valóban ki tudnánk deríteni, mi történt? Na, ez a fasság. Én is úgy kezdtem a mondanivalót, hogy nem vagyunk szakértők: ez itt mindenkire vonatkozik. Aki túl sokszor próbál logikusan gondolkozni, megfelelő információk nélkül, azt pont a saját logikája viheti be a málnásba.
Szóval az ügyhöz szakértőkre van szükség, akik értik, és összefüggéseiben látják a dolgot. Nekem a filmek nézése meg a cikkek olvasása közben jött így szépen átfelé, hogy itt nem sarki nethuszárok követelnek újabb és újabb vizsgálatot a teljes ügyben, hanem valódi szervezetek - amerikaiak is, olyanok, akiknek jelentőségük is van. Ráadásul a kormányzat reakciói is több mint furcsák, túlzás nélkül. Ezért gondoltam azt, hogy ebben a történetben talán nem csak a fing az, ami bűzlik.
Ellentétben veled, aki konkrétan tudja, hogy mi történt, én kurv@ra nem tudom, hogy konkrétan mi történt. Csak amit láttunk kívülről, annyit.

1. akkor bocsi
2. én is pont azt mondom, hogy kurvára nem értek hozzá, de az önjelölt szakértők rögtön megmondják a cáfolhatatlan frankót, hogy így meg így történt, robbantottak/megbosszulták/mittudoménmi, és KÉSZ
na ezeknek mondok én ellent