Mulatságos hírek
Elküldve: 2002. 07. 05. 11:04
Te mint temagazda mit mondasz? Rakjak be meg hibat, vagy ne, mert nem errol szol? Nem akarom szetoffolni. Csak nem szoltal az elozoert. :o
George Orwell
Elküldve: 2002. 07. 05. 11:17
idézet:
Ezt írta Prometeus:
Integer!
Te mint temagazda mit mondasz? Rakjak be meg hibat, vagy ne, mert nem errol szol? Nem akarom szetoffolni. Csak nem szoltal az elozoert. :o[/quote]
Legalább ne úgy beszélgessünk, mint két vadidegen...
De egyébként jók voltak az eddigiek, szerintem témába vág.
Elküldve: 2002. 07. 05. 11:31
idézet:
Ezt írta Prometeus:
Uj hir a Metro-bol...[/quote]
Detto:
idézet:
Támogatják a kedvezményeket
INTERNET A Netfelhasználók Érdekvédelmi Társasága Egyesület (Netért) további tárgyalásokat kezdeményez a Matávval és az Informatikai és Hírközlési Minisztériummal az internet elérhetőségével összefüggésben.
(forrás: Metro, 2002.07.05)[/quote]
Idézet vége. Információtartalma erősen közelít a nullához![]()
Elküldve: 2002. 07. 05. 11:41
idézet:
Ezt írta Integer:
Legalább ne úgy beszélgessünk, mint két vadidegen...[/quote]
![]()
![]()
Jol van!
[ 2002. július 05.: Prometeus szerkesztette a hozzászólást ]
George Orwell
Elküldve: 2002. 07. 05. 12:34
idézet:
Ezt írta Integer:
Legalább ne úgy beszélgessünk, mint két vadidegen...
..........[/quote]
Mit szólnátok egy háromismeretlenes egyenlethez?![]()
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2002. 07. 06. 20:08
idézet:
Ezt írta *****:
Mit szólnátok egy háromismeretlenes egyenlethez?[/quote]
Allitsunk a vektorokon, mert a parhuzamosok a vegtelenben talalkoznak.![]()
George Orwell
Elküldve: 2002. 07. 09. 11:41
Metro ujsag erdekessegek rovata
idézet:
A csöppség "mindössze" 20 kilogramm
A gondozója eteti a kis vízilovat. Csupán két napja született a vízilóbébi, akirôl az anyja nem hajlandó gondoskodni, ezért emberi odafigyelést igényel. Az állatorvosok mindent megtesznek az életéért, a tej mellé erôsítôszereket is kap.[/quote]
A hirbol nem derul ki, de lehet, hogy a budapesti Allatkertben van![]()
George Orwell
Elküldve: 2002. 07. 12. 12:03
Egy fiatal brit lány furcsa módját választotta kedvenc kaméleonjának becsempészésére Nagy Britanniába. Az ominózus hüllő ugyanis Dubaiból egészen a manchasteri reptérig a lány kalapjának tetején, teljes mozdulatlanságban utazott. Sem a személyzetnek, sem a hatóságoknak nem tűnt fel a trükk.
Az állat azonban időközben megéhezhetett, vagy csak unta magát, de a manchasteri repülőtér vámosai előtt hirtelen kidugta a nyelvét...
A turpisság lelepleződött, a kaméleon a Chester Zoo-ba került, a lány ellen nem indítanak eljárást.

[url="http://"http://index.hu/politika/bulvar/kameleon/"]Index[/url]
Azt egyébként szívesen megnéztem volna, vajon hogyan reagáltak a repülőtéri tisztek a hirtelen nyelvet eresztő "díszállatra".
[ 2002. július 12.: Integer szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 07. 15. 09:59
(Metro)
idézet:
Szádvári-Szabó Zoltán - a magyar kiállítás rendezôje a franciaországi nemzetközi bábkiállításon
METRO - Úgy hallottam, a magyar kiállítást többen is irigyelték...
Szádvári-Szabó Zoltán - Nagyon nagy öröm számomra, hogy ez tényleg így volt. Évek óta gyűjtöm az MTV bábraktárában az anyagot. Ez a kiállítás a tévé 45 évérôl szólt, csaknem négyszáz báb és a hozzá tartozó díszletek voltak láthatók többek között jelen volt Mazsola, a Futrinka utca lakói és a Kockásfülű nyúl.
M - Melyik mesehôsnek volt a legnagyobb sikere?
Sz. Sz. Z. - Süsünek és a tévémacinak. A maci náluk kuriózumnak számított, más országban nincs olyan figura, amelynek ekkora kultusza lenne. A tévémacinak 1999-ben sikerült személyi igazolványt szereznem, és még egy űrutazáson is részt vett. Süsü meg egyszerűen különleges báb, mindenki vele akart fényképeszkedni.
M - Önnek melyik a kedvence?
Sz. Sz. Z. - Mindegyiket szeretem, így a Dörmögô családot, a Csillagvitézt és Kinizsit is. Süsüt én is imádom, és a tévémacival is nagyon sokat foglalkozom.
M - A mai modern mesék nem nyomják el ezeket a régi, kedves történeteket?
Sz. Sz. Z. - Szerintem nem, hiszen minden szülô ezeken a meséken nôtt fel, és éppen ezért át akarja adni gyermekeinek is. A figurák és a történetek annyira kedvesek, hogy a gyerekek nem tudják nem szeretni. A kiállításon levetítettünk néhányat, és attól függetlenül, hogy magyar nyelvűek, a kicsik tátott szájjal ültek elôttük.[/quote]
[ 2002. július 15.: Prometeus szerkesztette a hozzászólást ]
George Orwell
Elküldve: 2002. 07. 15. 11:15
Metro hir, bizti orulni fogsz neki:
idézet:
Két éve működik a Vasúttörténeti Park kiállítás
A MÁV Nosztalgia Kft. Vasúti Parkja több mint 100 kuriózumnak, közöttük 50 ritka mozdonynak ad otthont. A látogatók nemcsak nézhetik ezeket a járműveket, de egyik-másik gôzös vezetésére vállalkozhatnak is.
A második születésnapját ünneplô park elmúlt hét végi programsorozatában rendezték a Villanymozdonyok Randevúját. Felvonult a fôvonali villamos vontatás kezdetétôl napjainkig használt és a Magyarországon még fellelhetô szinte valamennyi mozdonytípus.
A hazai legjobb masiniszták vetélkedtek a Magyar Nagydíjért. Nosztalgia show-ban elevenedtek meg a régmúlt vasúti utazási élményei. A kosztümös bemutatót Karsai János pantomimművész rendezte. A vasúttörténeti park mindennap 10-18 óráig várja a látogatókat a Tatai út 95.-ben.[/quote]
[ 2002. július 15.: Prometeus szerkesztette a hozzászólást ]
George Orwell
Elküldve: 2002. 07. 15. 11:36
idézet:
Ezt írta Prometeus:
Joe39, ha jol olvastam valahol, akkor szereted a vonatokat.
Metro hir, bizti orulni fogsz neki:
"A vasúttörténeti park mindennap 10-18 óráig várja a látogatókat a Tatai út 95.-ben."
[/quote]
köszönöm, de:
[url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=8&t=000499#000030"]https://www.hwsw.hu/...t=000499#000030[/url]
valamint ez 2000.10.23-án () készült ugyanott:
[url="http://"http://kep.tar.hu/joe39/images/pic1077081.jpg"][/url]
Elküldve: 2002. 07. 15. 11:40

George Orwell
Elküldve: 2002. 07. 15. 12:45
idézet:
Ezt írta joe39:
valamint ez 2000.10.23-án () készült ugyanott[/quote]
Hó! Susogósmelegítő rlz!![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2002. 07. 15. 13:17
idézet:
Ezt írta Bástya elvtars:
Hó! Susogósmelegítő rlz!![]()
![]()
[/quote]
ha tudnád hogy jutottam hozzá...
hazai sportszergyártónk ezzel fizette ki egy munkánkat.
öt ember kb. a fél boltot hazavitte.
most jut eszembe, makkos-cipőt elfelejtettem venni hozzá...
[ 2002. július 15.: joe39 szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 07. 15. 14:26
idézet:
Ezt írta Prometeus:
Allitsunk a vektorokon, mert a parhuzamosok a vegtelenben talalkoznak.[/quote]
picit off de szerintem bolyai tevedett...
(A UNIX Programozói kézikönyv második kiadásából, 1972. június.)
Elküldve: 2002. 07. 23. 17:33
Gondolom időbe telik megszokni, hogy az ember ne csináljon valami nagyon csúnyát első ijedtében....

[url="http://"http://www.origo.hu/noilapozo/presszo/20020723ebresztokacsa.html"]Cikk az Origón[/url]
Elküldve: 2002. 07. 25. 20:20
idézet:
Ezt írta Integer:
ébresztőkacsa.[/URL][/quote]
![]()
Biztos emlékeztek arra a hírre (1-2 hete lehetett), hogy a mesterségesen megtermékenyített fehér asszony fekete gyereket szült...
A híradóban este bemondták, hogy "szakértők szerint vagy a női petesejtet, vagy a férfi spermiumot cserélték össze"...
Na, ezek a szakértők milyen okosak lehetnek.....
FleetCommand
Elküldve: 2002. 07. 27. 17:15
idézet:
Tyúktollas Processzor Delaware (mti) - Aki komputert használ, jól ismeri az egeret. De hogy kerül a tyúk a számítógépbe? A delaware-i egyetem kutatói olyan processzort fejlesztettek ki, amelyhez tyúktollat és szójababot használtak. A két összetevőt addig keverték, amíg a szilikonhoz hasonló állagú anyagot nem kaptak. Richard Wool kémikus szerint a tyúktoll szára üreges, mégis nagyon erős és sok levegő van benne, ezért jól vezeti az elektromosságot.[/quote]
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2002. 08. 02. 15:14
Csak azért kérdem, mert a tegnapi Mai **p címlapján a következő hír szerepelt (nem szó szerint, csak a gondolatot idézem):
' Úgy tűnik, mintha a Magyar Televízió elnöki posztjának betöltésére kiírt pályázatot szánt szándékkal Friderikusz Sándor ellen készítették volna. Követelményként feltüntették benne ugyanis legalább egy idegen nyelv alapos ismeretét. Míg F.S. köztudottan csak magyarul beszél...'
:confused: Nagy követelmény egy ilyen posztnál a +1 nyelv? Nem értem... Fridi meg nem beszél még angolul sem? Ezt sem értem...
[ 2002. augusztus 02.: Jim DiGriz szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 08. 02. 16:18
idézet:
Ezt írta FleetCommand:
......Biztos emlékeztek arra a hírre (1-2 hete lehetett), hogy a mesterségesen megtermékenyített fehér asszony fekete gyereket szült...
A híradóban este bemondták, hogy "szakértők szerint vagy a női petesejtet, vagy a férfi spermiumot cserélték össze"...........[/quote]
Pedig lehet, hogy csak fényt kapott a film....![]()