idézet:
Ezt írta obersmith:
oké, akkor még egy kis hilfe:
ezt az után mondja a pali, hogy egy legénybúcsún elkezdi dugványozni a táncosnőt a fürdőben, és a végén a csaj véletlenül "fennakad" a fogason... a fejével...[/quote]
Very bad things or/vagy magyarul Ronda ügy
Legjobb filmes dumák, beszólások
Elküldve: 2002. 12. 09. 13:33
Elküldve: 2002. 12. 09. 13:38

egyébként megvan valakinek? már hónapok óta hajtom, de még eddig sehol nem találtam.
Idézet (*Iguana*) |
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek. |
---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.
Elküldve: 2002. 12. 09. 14:04
"A középső gombbal zavard az adásukat!"
(el tudom képzelni: van három gomb: 1. ellenségek kiiktatása .... 3. motor ki/be .......... 2. saját adás zavarása)

FleetCommand
Elküldve: 2002. 12. 09. 14:27
idézet:
Ezt írta FleetCommand:
Mostanában erre a beszólásra eléggé felfigyeltem:
"A középső gombbal zavard az adásukat!"
(el tudom képzelni: van három gomb: 1. ellenségek kiiktatása .... 3. motor ki/be .......... 2. saját adás zavarása)
FleetCommand[/quote]
Klasszikust nem ér cikizni!
egyébként elgondolkoztam azon, hogy ha ma jönne ki a csillagok háborúja trilógia (mármit a 4-5-6. rész) ugyanezzel a sztorival és beszólásokkal persze magasabb technikai színvonalon, akkor nem bukna hatalmasat? (ott van pl. az első részben JarJar, aki iszonyatos közutálatnak örvend a nézők közt, pedig ugyanaz a figura, mint C3PO, nem?)
"Csuvi, add ide a hidrokulcsot!"
[ 2002. december 09.: closed szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 12. 09. 14:35
Darth Vödör és Luke "fénykardoznak", Luke legurul a lépcsőn és elbújik az alá, vödör meg nem találja csak kolbászol...mindezek előtt meg megérezték egymást, amikor egyik a hálálcsillagon, másik a hajón volt....

Elküldve: 2002. 12. 09. 14:38
"- Szeretlek.
- Tudom"

Egyébként én ezektől függetlenül nagyon szeretem

FleetCommand
Elküldve: 2002. 12. 09. 14:41
idézet:
Ezt írta RichiQue:
Most a Jediben:
Darth Vödör és Luke "fénykardoznak", Luke legurul a lépcsőn és elbújik az alá, vödör meg nem találja csak kolbászol...mindezek előtt meg megérezték egymást, amikor egyik a hálálcsillagon, másik a hajón volt....[/quote]
Biztos direkt nem találta![]()
(és a "Hogyan zuhant Luke 2 percnyi járásra Yoda mester kunyhújától egy akkora bolygón" c. fejezet is érdekes)
FleetCommand
Elküldve: 2002. 12. 09. 14:56
idézet:
Ezt írta FleetCommand:
és a "Hogyan zuhant Luke 2 percnyi járásra Yoda mester kunyhújától egy akkora bolygón" c. fejezet is érdekes[/quote]
Mintha Yodaban tultengene az Ero, "veletlenul" nem o iranyitotta a lezuhanast?![]()
Elküldve: 2002. 12. 09. 15:14
idézet:
Mintha Yodaban tultengene az Ero [/quote]
Film végén nem úgy tünt, csak integetett fenntről...![]()
Elküldve: 2002. 12. 09. 15:58
idézet:
Ezt írta closed:
egyébként elgondolkoztam azon, hogy ha ma jönne ki a csillagok háborúja trilógia (mármit a 4-5-6. rész) ugyanezzel a sztorival és beszólásokkal persze magasabb technikai színvonalon, akkor nem bukna hatalmasat? (ott van pl. az első részben JarJar, aki iszonyatos közutálatnak örvend a nézők közt, pedig ugyanaz a figura, mint C3PO, nem?)
[ 2002. december 09.: closed szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Az uj részek szerintem siralmasak, és a régieket mai szemmel nézve már nem tűnnek olyan hatalmas dobásnak. Midenesetre kiváncsi lennék egy Matrix vs. Star Wars viadalra, hogy melyiket néznék meg többen ha ma vetítenék egyszerre a két fimet a moziban. Sajnos ezt már sosem fogjuk megtudni, de gyanítom hogy a Matrix lenne a befutó, nálam biztosan.
Elküldve: 2002. 12. 09. 16:01
idézet:
Ezt írta closed:
[ 2002. december 09.: closed szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Hát JarJarról speciel nekem az a kis ewok figura ugrott be, főleg akkor, amikor ment az attak a pajzsállomás ellen, és ugyanúgy pofánvágta magát a parittyával a macika, mint JarJar az epizód1-ben a nagyobbal elrepült...![]()
Idézet (*Iguana*) |
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek. |
---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.
Elküldve: 2002. 12. 09. 16:33
idézet:
Ezt írta mtx:
Az uj részek szerintem siralmasak, és a régieket mai szemmel nézve már nem tűnnek olyan hatalmas dobásnak. Midenesetre kiváncsi lennék egy Matrix vs. Star Wars viadalra, hogy melyiket néznék meg többen ha ma vetítenék egyszerre a két fimet a moziban. Sajnos ezt már sosem fogjuk megtudni, de gyanítom hogy a Matrix lenne a befutó, nálam biztosan.[/quote]
Hát megmondom őszintén, ajánlották erőssen a mátrixot, most meg is néztem valamelyik adón(Tv2 talán)...hát nem ájultam el tőle...Nálam még mindig a Waczak Szálló a király(tudom nem egy kategória, de akkor is...)![]()
Elküldve: 2002. 12. 09. 19:42
idézet:
Ezt írta RichiQue:
Hát megmondom őszintén, ajánlották erőssen a mátrixot, most meg is néztem valamelyik adón(Tv2 talán)...hát nem ájultam el tőle...Nálam még mindig a Waczak Szálló a király(tudom nem egy kategória, de akkor is...)[/quote]
CsatlakozomSirva rohogtem amikor Manuel felgyujtotta a konyhat a tuzriado gyakorlat alatt...
Samott
Elküldve: 2002. 12. 10. 10:47
idézet:
Ezt írta mtx:
Az uj részek szerintem siralmasak, és a régieket mai szemmel nézve már nem tűnnek olyan hatalmas dobásnak. Midenesetre kiváncsi lennék egy Matrix vs. Star Wars viadalra, hogy melyiket néznék meg többen ha ma vetítenék egyszerre a két fimet a moziban. Sajnos ezt már sosem fogjuk megtudni, de gyanítom hogy a Matrix lenne a befutó, nálam biztosan.[/quote]
Nyugodj meg, a klasszikus SW lenne a nyertes.
Elküldve: 2002. 12. 10. 10:51
Elözmény: HÀZASPÀR áll a ház elött. Látják, hogy a szomszéd az udvaron egy hatalmas karácsonyfát készít elö. A férj átszól neki:
-Hé szomszéd! Hová akarja betenni azt a hatalmas fát?
-Ha elörehajol, megmutatom.
-Mit képzel, kivel beszél?
-NEM MAGÀNAK szóltam...
Nos?
Elküldve: 2002. 12. 10. 10:56
Ott biztos megtalálom az illetö nevét. Off.
Elküldve: 2002. 12. 10. 11:04
idézet:
Ezt írta FleetCommand:
Meg a romantikus jelenetek se semmik a lövöldözések közepén:
"- Szeretlek.
- Tudom"
Egyébként én ezektől függetlenül nagyon szeretemÉs csak azért cikizzük, mert túl valóságosra sikerült ahhoz képest, hogy mese... A Piroska és a farkas-ban senkit sem érdekel. hogy ette meg a farkas Nagymamát és utána mégis kivágta a vadász és köveket varrt bele... A Harry Potter engem meg egyáltalán nem érdekel (messziről kerülöm olyankor a mozit), de gonodlom, hogy ott is vannak érdekes dolgok...
FleetCommand[/quote]
FleetKommandós barátom, ez PONTOSAN így van, bár van aki annyira szereti a Matrixot, hogy még TG-t is ad érte.
Elküldve: 2002. 12. 10. 11:57
idézet:
Ezt írta drummaster:
Na, MOST adjon TG-t valaki.[/quote]
A minősítés letiltása ugyanolyan menekvés a valóságtól, mint a drogok, vagy az alkohol. Ne tedd.
Ja, és nem kérek TG-t ezért a véleményért. Szeretem a Mátrixot, de a Waczak Szálló jobb.![]()
Elküldve: 2002. 12. 10. 12:09
idézet:
Ezt írta drummaster:
Feladvány:
Elözmény: HÀZASPÀR áll a ház elött. Látják, hogy a szomszéd az udvaron egy hatalmas karácsonyfát készít elö. A férj átszól neki:
-Hé szomszéd! Hová akarja betenni azt a hatalmas fát?
-Ha elörehajol, megmutatom.
-Mit képzel, kivel beszél?
-NEM MAGÀNAK szóltam...
Nos?[/quote]
Karácsonyi vakáció????