HWSW Informatikai Kerekasztal: Legjobb filmes dumák, beszólások - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (45 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Legjobb filmes dumák, beszólások Értékeld a témát: -----

#581 Felhasználó inaktív   Lulu64 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2002. 12. 09. 13:33

idézet:
Ezt írta obersmith:

oké, akkor még egy kis hilfe:

ezt az után mondja a pali, hogy egy legénybúcsún elkezdi dugványozni a táncosnőt a fürdőben, és a végén a csaj véletlenül "fennakad" a fogason... a fejével... :)
[/quote]

Very bad things or/vagy magyarul Ronda ügy
„Érintőlegesen a kör is csak egy pont...”

#582 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 09. 13:38

Már el is küldtem a KCS-t! ;)

egyébként megvan valakinek? már hónapok óta hajtom, de még eddig sehol nem találtam.
Idézet (*Iguana*)
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek.

---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

#583 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 09. 14:04

Mostanában erre a beszólásra eléggé felfigyeltem:

"A középső gombbal zavard az adásukat!"

(el tudom képzelni: van három gomb: 1. ellenségek kiiktatása .... 3. motor ki/be .......... 2. saját adás zavarása) :D

FleetCommand
Konfig: AMD Phenom II X4 955, Gigabyte 970A-UD3, Corsair Dominator DDR3 8-8-8-24 8 GiB (2x4), Gigabyte Radeon GV-R9270XOC-2GD 2 GiB DDR5, NEC MultiSync EA222WMe monitor, Samsung SH-222AL/RSMS DVD-író, Thermaltake Armor A60 ház, FSP Aurum 600W táp, Logitech C510 webcam, Windows 10 Pro en_US x64, WASD V2 billentyűzet (Cherry MX Green), SteelSeries Rival 300 egér, SteelSeries Siberia V2 White headset

#584 Felhasználó inaktív   closed 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 09. 14:27

idézet:
Ezt írta FleetCommand:
Mostanában erre a beszólásra eléggé felfigyeltem:

"A középső gombbal zavard az adásukat!"

(el tudom képzelni: van három gomb: 1. ellenségek kiiktatása .... 3. motor ki/be .......... 2. saját adás zavarása) :D

FleetCommand
[/quote]

Klasszikust nem ér cikizni! :)

egyébként elgondolkoztam azon, hogy ha ma jönne ki a csillagok háborúja trilógia (mármit a 4-5-6. rész) ugyanezzel a sztorival és beszólásokkal persze magasabb technikai színvonalon, akkor nem bukna hatalmasat? (ott van pl. az első részben JarJar, aki iszonyatos közutálatnak örvend a nézők közt, pedig ugyanaz a figura, mint C3PO, nem?)
"Csuvi, add ide a hidrokulcsot!" :)

[ 2002. december 09.: closed szerkesztette a hozzászólást ]

#585 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 09. 14:35

Most a Jediben:
Darth Vödör és Luke "fénykardoznak", Luke legurul a lépcsőn és elbújik az alá, vödör meg nem találja csak kolbászol...mindezek előtt meg megérezték egymást, amikor egyik a hálálcsillagon, másik a hajón volt.... :)
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#586 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 09. 14:38

Meg a romantikus jelenetek se semmik a lövöldözések közepén:
"- Szeretlek.
- Tudom" :D

Egyébként én ezektől függetlenül nagyon szeretem :) És csak azért cikizzük, mert túl valóságosra sikerült ahhoz képest, hogy mese... A Piroska és a farkas-ban senkit sem érdekel. hogy ette meg a farkas Nagymamát és utána mégis kivágta a vadász és köveket varrt bele... A Harry Potter engem meg egyáltalán nem érdekel (messziről kerülöm olyankor a mozit), de gonodlom, hogy ott is vannak érdekes dolgok...

FleetCommand
Konfig: AMD Phenom II X4 955, Gigabyte 970A-UD3, Corsair Dominator DDR3 8-8-8-24 8 GiB (2x4), Gigabyte Radeon GV-R9270XOC-2GD 2 GiB DDR5, NEC MultiSync EA222WMe monitor, Samsung SH-222AL/RSMS DVD-író, Thermaltake Armor A60 ház, FSP Aurum 600W táp, Logitech C510 webcam, Windows 10 Pro en_US x64, WASD V2 billentyűzet (Cherry MX Green), SteelSeries Rival 300 egér, SteelSeries Siberia V2 White headset

#587 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 09. 14:41

idézet:
Ezt írta RichiQue:
Most a Jediben:
Darth Vödör és Luke "fénykardoznak", Luke legurul a lépcsőn és elbújik az alá, vödör meg nem találja csak kolbászol...mindezek előtt meg megérezték egymást, amikor egyik a hálálcsillagon, másik a hajón volt.... :)
[/quote]

Biztos direkt nem találta :D :D
(és a "Hogyan zuhant Luke 2 percnyi járásra Yoda mester kunyhújától egy akkora bolygón" c. fejezet is érdekes :) )

FleetCommand

#588 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 09. 14:56

idézet:
Ezt írta FleetCommand:
és a "Hogyan zuhant Luke 2 percnyi járásra Yoda mester kunyhújától egy akkora bolygón" c. fejezet is érdekes :)[/quote]
Mintha Yodaban tultengene az Ero, "veletlenul" nem o iranyitotta a lezuhanast? :)

#589 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 09. 15:14

idézet:
Mintha Yodaban tultengene az Ero [/quote]

Film végén nem úgy tünt, csak integetett fenntről... :p
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#590 Felhasználó inaktív   mtx 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 09. 15:58

idézet:
Ezt írta closed:

egyébként elgondolkoztam azon, hogy ha ma jönne ki a csillagok háborúja trilógia (mármit a 4-5-6. rész) ugyanezzel a sztorival és beszólásokkal persze magasabb technikai színvonalon, akkor nem bukna hatalmasat? (ott van pl. az első részben JarJar, aki iszonyatos közutálatnak örvend a nézők közt, pedig ugyanaz a figura, mint C3PO, nem?)

[/quote]

Az uj részek szerintem siralmasak, és a régieket mai szemmel nézve már nem tűnnek olyan hatalmas dobásnak. Midenesetre kiváncsi lennék egy Matrix vs. Star Wars viadalra, hogy melyiket néznék meg többen ha ma vetítenék egyszerre a két fimet a moziban. Sajnos ezt már sosem fogjuk megtudni, de gyanítom hogy a Matrix lenne a befutó, nálam biztosan.
neduddki!

#591 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 09. 16:01

idézet:
Ezt írta closed:

[/quote]

Hát JarJarról speciel nekem az a kis ewok figura ugrott be, főleg akkor, amikor ment az attak a pajzsállomás ellen, és ugyanúgy pofánvágta magát a parittyával a macika, mint JarJar az epizód1-ben a nagyobbal elrepült... :)
Idézet (*Iguana*)
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek.

---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

#592 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 09. 16:33

idézet:
Ezt írta mtx:

Az uj részek szerintem siralmasak, és a régieket mai szemmel nézve már nem tűnnek olyan hatalmas dobásnak. Midenesetre kiváncsi lennék egy Matrix vs. Star Wars viadalra, hogy melyiket néznék meg többen ha ma vetítenék egyszerre a két fimet a moziban. Sajnos ezt már sosem fogjuk megtudni, de gyanítom hogy a Matrix lenne a befutó, nálam biztosan.
[/quote]

Hát megmondom őszintén, ajánlották erőssen a mátrixot, most meg is néztem valamelyik adón(Tv2 talán)...hát nem ájultam el tőle...Nálam még mindig a Waczak Szálló a király(tudom nem egy kategória, de akkor is...) :cool:

#593 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 09. 19:42

idézet:
Ezt írta RichiQue:

Hát megmondom őszintén, ajánlották erőssen a mátrixot, most meg is néztem valamelyik adón(Tv2 talán)...hát nem ájultam el tőle...Nálam még mindig a Waczak Szálló a király(tudom nem egy kategória, de akkor is...) :cool:
[/quote]

Csatlakozom :D Sirva rohogtem amikor Manuel felgyujtotta a konyhat a tuzriado gyakorlat alatt...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#594 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 10. 10:47

idézet:
Ezt írta mtx:

[/quote]

Nyugodj meg, a klasszikus SW lenne a nyertes.

#595 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 10. 10:51

Feladvány:
Elözmény: HÀZASPÀR áll a ház elött. Látják, hogy a szomszéd az udvaron egy hatalmas karácsonyfát készít elö. A férj átszól neki:
-Hé szomszéd! Hová akarja betenni azt a hatalmas fát?
-Ha elörehajol, megmutatom.
-Mit képzel, kivel beszél?
-NEM MAGÀNAK szóltam...

Nos?

#596 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 10. 10:56

Hé, valami álladék TG-t adott. Legalább böffenne a jóember, ahelyett hogy sunyiló lenne. Asszem most kinyitom a lexikont, és megkeresem benne az "elögerinchúrosok" címszót.
Ott biztos megtalálom az illetö nevét. Off.

#597 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 10. 11:04

idézet:
Ezt írta FleetCommand:
Meg a romantikus jelenetek se semmik a lövöldözések közepén:
"- Szeretlek.
- Tudom" :D

Egyébként én ezektől függetlenül nagyon szeretem :) És csak azért cikizzük, mert túl valóságosra sikerült ahhoz képest, hogy mese... A Piroska és a farkas-ban senkit sem érdekel. hogy ette meg a farkas Nagymamát és utána mégis kivágta a vadász és köveket varrt bele... A Harry Potter engem meg egyáltalán nem érdekel (messziről kerülöm olyankor a mozit), de gonodlom, hogy ott is vannak érdekes dolgok...

FleetCommand
[/quote]

FleetKommandós barátom, ez PONTOSAN így van, bár van aki annyira szereti a Matrixot, hogy még TG-t is ad érte.

#598 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 10. 11:10

Na, MOST adjon TG-t valaki.

#599 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 10. 11:57

idézet:
Ezt írta drummaster:
Na, MOST adjon TG-t valaki.[/quote]

A minősítés letiltása ugyanolyan menekvés a valóságtól, mint a drogok, vagy az alkohol. Ne tedd. :D

Ja, és nem kérek TG-t ezért a véleményért. Szeretem a Mátrixot, de a Waczak Szálló jobb. :D

#600 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 10. 12:09

idézet:
Ezt írta drummaster:
Feladvány:
Elözmény: HÀZASPÀR áll a ház elött. Látják, hogy a szomszéd az udvaron egy hatalmas karácsonyfát készít elö. A férj átszól neki:
-Hé szomszéd! Hová akarja betenni azt a hatalmas fát?
-Ha elörehajol, megmutatom.
-Mit képzel, kivel beszél?
-NEM MAGÀNAK szóltam...

Nos?
[/quote]

Karácsonyi vakáció????

Téma megosztása:

• (45 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.