HWSW Informatikai Kerekasztal: Tour de France, Vuelta, Giro - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (48 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Tour de France, Vuelta, Giro Értékeld a témát: -----

#481 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 07. 09. 11:26

Idézet: Satriani - Dátum: 2004. júl. 9., péntek - 11:07

Ullrich viszont nagyon nyugodt: lehet, hog ő már tud valamit :)

Persze. Hogy semmi esélye :) Nem mintha Armstrongnak drukkolnék, de most, hogy megláttam az AMD feliratot a fenekükön, tudtam másnak esélye sem lehet. :)

Pár hír a NS-ból.

Idézet

A negyedik szakasz után a nemzetközi szövetség ellenőrei (szakzsargonban: a "vámpírok") négy csapat 33 kerékpárosánál végeztek váratlan doppingvizsgálatot. Az Euskaltel-Euskadi, a RAGT-Semences, a Domina Vacanze és a Lotto-Domo versenyzőinél elvégzett tesztek kivétel nélkül negatív eredményt hoztak, így valamennyi megvizsgált kerekes rajthoz állhatott a csütörtöki szakaszon.

Elég sz@r felszerelések lehettek a laborban, ha nem találtak semmit :)

Idézet

A szerdai időfutamot követően csaknem felrobbant dühében Gilberto Simoni, a Giro d’Italia kétszeres győztese: a céltól 500 métere elesett, ezért csapattársai mögött 6 másodperccel ért célba, ám így már nem a többiek idejével, hanem az általa teljesített valós idővel értékelték a teljesítményét, és több mint egy perccel hátrébb került az összetettben. "A balszerencsével és az ellenfelekkel megküzdök, de egy buta szabály ellen tehetetlen vagyok" – szögezte le Gibo.

Úgy látszik vannak akiknek nem tetszik ez az új szabály a csapat időfutamnál.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#482 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 07. 09. 11:39

Idézet: Satriani - Dátum: 2004. júl. 9., péntek - 11:07

Ullrich viszont nagyon nyugodt: lehet, hog ő már tud valamit :)

Megnézzük hogyan vonszolja magát a hegyeken ezzel az új testalkattal! :p
RDaneel_hu

#483 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 09. 12:27

Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2004. júl. 9., péntek - 12:39

...vonszolja...

Hehe, ezzel nagyon beletaláltál :D Jót nevettem :)

Mondjuk emlékszem én arra, amikor Pantani nyerte a Tourt, és Ullrich címvédőként vánszorgott felfele a hegyen... (Tán a Les Deux Alpes volt a szakasz?) Kiszáradt, kiült a só a szája szélére: rút látványt nyújtott szerencsétlen. Kapott 8-9 percet. Aztán két és fél percet vert a Kalózra az egyenkéntin, de az is kevés volt ahhoz, hogy nyerjen.

#484 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 07. 09. 13:01

Idézet: Satriani - Dátum: 2004. júl. 9., péntek - 13:27

Aztán két és fél percet vert a Kalózra az egyenkéntin, de az is kevés volt ahhoz, hogy nyerjen.

Az most elég lenne Lance ellen. :cool:
RDaneel_hu

#485 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 09. 13:02

Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2004. júl. 9., péntek - 14:01

Az most elég lenne Lance ellen. :cool:

Chronon kizárt :)

#486 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 07. 09. 13:24

Idézet: Satriani - Dátum: 2004. júl. 9., péntek - 14:02

Chronon kizárt :)

De csak azért, mert ha nyer is a hegyi chrono-n, akkor sem ennyivel. :p

Tavaly is kb. másfél percet vert Armstrongra, de nagyon kevés volt... túl sok hátrányt szedett össze azt egyik hegyi szakaszon + a TTT-on.

BTW... szerintem idén egyik idôfutamon sem fogja megverni az amcsit... kérdés, hogy mit müvel(nek) majd a hegyekben. :cool:
RDaneel_hu

#487 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2004. 07. 09. 13:55

A prológból zéró következtetést lehet levonni a táv miatt és az idő sem volt ideális.

#488 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 09. 15:06

Idézet: special - Dátum: 2004. júl. 9., péntek - 14:55

A prológból zéró következtetést lehet levonni a táv miatt és az idő sem volt ideális.

Helyes kis ex cathedra :respect2:

Meg is tudod magyarázni, miért nem is lehet annak semmi jelentősége, hogy Armstrong - a korábbi évek gyakorlatával ellentétben - úgy tűnt, hogy komolyan veszi a prológot? :)

#489 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2004. 07. 09. 17:30

Idézet: special - Dátum: 2004. júl. 9., péntek - 14:55

A táv rövidsége okán olyan kis előnyre lehet szert tenni, ráadásul a Tour elején, mely gyakorlatilag  mindenkinek "megy, ahogyan bír " taktikára korlátozza a lehetőségeket. Még a formára sem lehet következtetni. Prológ, tudod.

#490 Felhasználó inaktív   d n . r 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 10. 12:29

Idézet: Satriani - Dátum: 2004. júl. 9., péntek - 11:27

Mondjuk emlékszem én arra, amikor Pantani nyerte a Tourt, és Ullrich címvédőként vánszorgott felfele a hegyen... (Tán a Les Deux Alpes volt a szakasz?) Kiszáradt, kiült a só a szája szélére: rút látványt nyújtott szerencsétlen. Kapott 8-9 percet. Aztán két és fél percet vert a Kalózra az egyenkéntin, de az is kevés volt ahhoz, hogy nyerjen.

Hm, én akkor még nem néztem Tour-t, ezt a történetet is csak elbeszélésből hallottam (Ullrich ha jól tudom, eléhezett, és akkor már hiába kezdett kajálni)

Én 5 éve, Armstrong első győzelménél kezdtem el tévében is követni a Tourt-t (az volt Sipos első közvetítős éve is az Eurosporton, úgyhogy nagy élmény volt.. :) ), csodálkoztam is, hogy senki számomra ismerős név - se Ullrich, se Pantani...

Mivel nem voltam akkor még túlságosan képben, nekem nagyon simának tűnt Armstrong győzelme, de később úgy olvastam, hogy állítólag Zullének (legalábbis azt hiszem) jó esélye lett volna megszolrongatni LA-t, csak belekerült egy bukásba és összeszedett vagy 6-8 percet és ezzel persze kampec. Így volt ez?
(Mondjuk kicsit kételkedem, mert emlékeim szerint Armstrong egyértelműen dominálta a hegyeket is és az időfutamokat is, nem hiszem, hogy abból a mezőnyből bárki megverte volna)

- - - - -

_Szerintem_ egyébként hosszú ideig ez lesz az utolsó nagyon-nagyon izgalmas Tour (mondjuk a tavalyihoz fogható). LA előtt ott az esély, hogy egyedüliként nyerjen 6ot, ráadásul zsinórban*, jövőre talán már nem is indul, vagy jövőre nem lesz formában, vagy ha nyer is, 6ról 7re már korántsemm akkora boom, mint 5ről 6ra (hehe...), szóval idén lesz a Nagy Verseny (úgyhogy hajrá Ullrich... :) )

Issszonyat bosszant, hogy pont idén alig fogom látni... Na de legalább ma délután meg tudom nézni (idén először.... :( )

* Ezzel nem akarom azt mondani, hogy ilyen egyszerűen számokra lehetne redukálni sporteljesítményeket, mert szerintem nem, de hát a média és az "almanach"-ok úgyis eztteszik majd.

- - - - - -

Szerk: Hmm, "Zulle" azt hiszem helyesen "Zuelle" .... :)

Szerkesztette: d n . r 2004. 07. 10. 12:31 -kor

#491 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 10. 12:42

Idézet: d n . r - Dátum: 2004. júl. 10., szombat - 13:29

Szerk: Hmm, "Zulle" azt hiszem helyesen "Zuelle" .... :)

Ja-ja; vagy Zülle, vagy Zuelle :) Egyébként én is úgy emlékszem, hogy szoros is lehetett volna, csak a svájci "perecelt" egy nagyot. Ullrich pedig valóban eléhezett a Les Deux Alpes hegyen, nem kiszáradt; tévedtem, te emlékszel jól :)

Bízom benne, hogy izgalmas lesz az idei Tour. Minden adott hozzá: szerintem jó lett az útvonal, jól szabályozták a TTT-t, és erősnek tűnik Armstrong fő ellenfele is. Én azért drkuuolok Armstrongnak, mert azért nagyon nagy dolog lenne hatot nyerni zsinórban: alighanem sosem döntenék meg. De Ullrich egyike a számomra szimpatikus, még aktív német sportolóknak (a másik Tommy Haas :D), úgyhogy nem bánnám, ha ő nyerne.

Más győztest egyelőre nem tudok elképzelni, pedig még legalább 10-en dobogóért indultak :)

#492 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 10. 12:44

Idézet: special - Dátum: 2004. júl. 9., péntek - 18:30

Prológ, tudod.

Ha ezt nekem írtad volna, akkor azt írnám, hogy nem áll jól a magas ló (stílszerűen: drótszamár). De mivel magadnak írtad, megtartom a véleményem magamnak.

:)

#493 Felhasználó inaktív   d n . r 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 10. 14:10

Milyen bukás volt tegnap a befutón? (Az utolsó kilóméteren belül, ami állítólag többeknek (pl. Armstrong) mázli, merthogy különben perc körüli időt kaptak volna)
Tényleg esett LA is?

:offtopic:

SZERK: Ezt már többször akartam írni: miért is késik a fórum órája 2 órát?  :think:  :confused:

Szerkesztette: d n . r 2004. 07. 10. 14:12 -kor

#494 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 10. 14:22

Idézet: d n . r - Dátum: 2004. júl. 10., szombat - 15:10

Milyen bukás volt tegnap a befutón? (Az utolsó kilóméteren belül, ami állítólag többeknek (pl. Armstrong) mázli, merthogy különben perc körüli időt kaptak volna)
Tényleg esett LA is?

:offtopic:

SZERK: Ezt már többször akartam írni: miért is késik a fórum órája 2 órát?  :think:  :confused:

Csúnya, ronda bukás volt: utólérték a szökevény Fletchát (lehet, hogy elrontottam a nevét), és helyezkedtek a sprinterek, mikor a száguldó boly közepén elesett valaki. Armstrong is bukott, igen. Ullrichnak mákja volt, hogy ő viszonylag elől, és szélen ment; ő nem esett.

Armstrong egyébként a bukása miatt kb. fél perc hátránnyal, Ullrich mögött is vagy 20 másodperccel ért célba. Ha megnézed az eredményeket, mindenki azonos idővel szerepel. KisKnézy mondott egy olyan szabályt, hogy ha az utolsó kilométert jelző kapun belül történik bukás, akkor mindenki megkapja az azonos időt. Ha a bukás 200 méterrel hamarabb történt volna, akkor Ullrich hozott volna 20 másodpercet, így vizsont nem a külön időket regisztrálták.

:offtopic: Rosszak a Te beállításaid. A Fórum beállítások között állítsd be a helyes időzónát!

#495 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 10. 15:58

Ma mondták a közvetítésben hogy valaki (Hasselbacher) úgy eset, hogy nekiment a korlátnak. Eltörött a kulcscsontja és néhány bordája. McEwen azért haragszik rá mert már másodszor esik miatta a mostani Touron. Egyébként kb 10 m-rel voltak az 1 km-en belül.
Megvan az első doppingeset is. Egy Lotto-Domost zártak ki.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#496 Felhasználó inaktív   d n . r 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 10. 18:04

Idézet: Satriani - Dátum: 2004. júl. 10., szombat - 15:22

Csúnya, ronda bukás volt: utólérték a szökevény Fletchát (lehet, hogy elrontottam a nevét), és helyezkedtek a sprinterek, mikor a száguldó boly közepén elesett valaki. Armstrong is bukott, igen. Ullrichnak mákja volt, hogy ő viszonylag elől, és szélen ment; ő nem esett.

Igen, most a közvetítésen mutattak egy amatőr felvételt a bukásról.

Mintha azt is említették volna, hogy Hamilton is beszedett néhány zúzódást abban a bukásban.

#497 Felhasználó inaktív   tocsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 12. 20:53

Idézet: d n . r - Dátum: 2004. júl. 10., szombat - 19:04

Igen, most a közvetítésen mutattak egy amatőr felvételt a bukásról.

Mintha azt is említették volna, hogy Hamilton is beszedett néhány zúzódást abban a bukásban.

Nekem sincs időm hétközben nézni, d ekövetem neten az eseményeket.

Most aztán leírta magát mindenki előtt McEwen. Vasárnapi futamot láttátok? Már mutatkoztak a jelek:
1. Bettini inkább nem ment be második helyen, csak hogy ne lehessen McEwen első. Megértem Bettinit. Összefoglalóban nem mutatták már ezt asszem: Bettini nagyon megindult, utána szökött McEwen, mire Bettini hátranézett, leállt a sprinttel és idegesen hadonászott McEwen felé. Ebben a pillanatban már elhúzott mellettük a többi sprintelő.
2. Amikor ráhúzták eredményhirdetéskor McEwenre a zöld trikót, és protokoll szerűen örülnie kellett neki, meg a tapsolni a mellette álló lányoknak, akkor a közönség zajmikrofonban tök kuss volt!!!! Senki sem tapsolt!!!!! McEwen akkorát égett mint a ház. Nagyon leírta magát.

Siposék is mondták, hogy valszeg az egész mezőny folyamatosan borsot fog törni az orra alá. Személy szerint úgy tippeltem, hogy a hajránál teljesen bezárják majd, hogy ne is tudjon emgindulni.

#498 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 12. 21:37

Legyen itt is, ne csak a kétkerékenben:
KépKép
KépKép
:cool:
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#499 Felhasználó inaktív   d n . r 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 14. 16:53

Én nem láttam, de állítólag a végén Armstrong srintelni is próbált a jóváírásért... Hm, tényleg kellenek azok a másodpercek? :)

Amúgy Virenqe hazaért, kb, 5 perccel a mezőny előtt.

#500 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 14. 17:10

Idézet: d n . r - Dátum: 2004. júl. 14., szerda - 17:53

Én nem láttam, de állítólag a végén Armstrong srintelni is próbált a jóváírásért... Hm, tényleg kellenek azok a másodpercek? :)

Amúgy Virenqe hazaért, kb, 5 perccel a mezőny előtt.

Armstrong csak akkor indult el, amikor Voeckler meglódult, különben hagyta volna a már hamarabb meglóduló franciákat hazaérni. Csak figyelt a sárga trikósra, ennyi történt. (Én legalábbis így láttam :))

Virenque állat nagyot tekert  :respect: El is érzékenyült a riport alatt, a riporter nagyon sportszerűen nem faggatta tovább  :up:

Jó kis szakasz volt. A kis Merckx is sokat dolgozott, sajnáltam, mikor beérte a mezőny.

Téma megosztása:

• (48 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.