uht tejek gyakorlatilag: tejpor+víz--- nagyon gáz.
reggeli italt még nem ittam - nem is szeretnék.
eredeti kezeletlen tehéntejet igen - de azt hiszem az nekem egy kicsit erős. felforralva viszont tuti- nehezen lehet hozzájutni.
zacskós tejnek a csomagolása gusztustalan - nem értem h a régi jó üveges tejek miért mentek ki a divatból - környezetkímélő és dekoratív lenne benne az ital. (ha már itt tartunk: egyenesen szégyen h újabban műanyag palackokba is töltenek sört -> lásd - korsodi_bör... )
+ erdélyben (magyarfenes) egy vénasszonynál voltunk elszállásolva egy haverommal anno 1 osztálykiránduláson. megkérdezte mit kérünk reggelire - tudván h este szénrészegek leszünk, bedobtam neki többek közt h tejet (méregtelenítőkúraként). erre másnap elémrak 1 bögre gexiállagú fehér vmit: mondom ezmiez. kiderült h bivalytej... a mama ilyet hozott nekem reggel, mert "ez drágább és finomabb". jót akart szegény ezért magamba erőltettem a cuccot (kis híja volt a rókának) - az a lényeg h aznap miattam kellett megállnia a legtöbbször a busznak - szegény gyomrom kicsit megkészült - - - az alkohol-bivalytej kombináció betett neki. tanulság: erdélyben kösd ki h tehéntejet kérsz, mert bármit kaphatsz. v inkább ne is kérj semmit: az a legjobb.
húe sokat írtam. ez a tejtéma nem is gondoltam h ilyen mély.
Szerkesztette: solide 2004. 06. 05. 15:25 -kor

Súgó
A téma zárva.