HWSW Informatikai Kerekasztal: Kutyák, macskák és egyéb állatfajták.. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (70 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kutyák, macskák és egyéb állatfajták.. Értékeld a témát: -----

#1061 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 26. 11:52

Idézet: Gery80 - Dátum: 2007. jan. 26., péntek - 11:50

Ölelkező cicusok:wub:

Szép háttérkép lett belőle ;) 
"Minden lány királylány, és a lányok cukorból meg virágból vannak." Zsul

#1062 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 23:48

Orrszarvúbébi :) Szerintem nagyon aranyos :)
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#1063 Felhasználó inaktív   Gery80 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 02. 00:14

aranyos, de nagykorára igazi méregzsák lesz  :D
Rosszul nézel ki... iszol te rendesen? :D

#1064 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 03. 14:52

Duska délutáni programja:
1. Hawai, napsütés, pálmafák.... :Đ

Csatolt fájl:

#1065 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 03. 14:54

2. Hátfájás elleni jóga a hajópadlón :Đ

Csatolt fájl:

#1066 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 03. 15:02

3. A kedvenc piros párnán... ;)

Csatolt fájl:

#1067 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 05. 15:36

Két atkári kismacs, ahogy megjelenek az utca végén, már szaladnak is a nekik járó simogatásért :)

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#1068 Felhasználó inaktív   Connect 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 04:50

http://img251.images...age=cicalt3.jpg

#1069 Felhasználó inaktív   Connect 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 05:02

Idézet: Gery80 - Dátum: 2006. dec. 7., csütörtök - 10:35

Mi nem teccik benne?  :think:

Kép

Na ha EZ nem tetszik vkinek, akkor vagy fóbiás vagy vak :D Gyönyörű tigrispiton :)

Ez kb olyan mint a gabona siklo, marmint viselkedesre, kiveve ha etetes jatszik be  :D  De merem ajanlani mar ha van kegli. Neha eleria a 15m-t ( persze ha teriben tartod es nem zabaltatod allandoan, akoor nem no nagyre 4-6 m) Ha van merszed es kb 10-40 evig  elnek

#1070 Felhasználó inaktív   Connect 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 05:09

http://img299.images...pic23986jh7.jpg  :eek:

#1071 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 16:22

Kép

Kép
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#1072 Felhasználó inaktív   Gery80 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 20:30

Idézet: Connect - Dátum: 2007. febr. 7., szerda - 5:02

Ez kb olyan mint a gabona siklo, marmint viselkedesre, kiveve ha etetes jatszik be  :D  De merem ajanlani mar ha van kegli. Neha eleria a 15m-t ( persze ha teriben tartod es nem zabaltatod allandoan, akoor nem no nagyre 4-6 m) Ha van merszed es kb 10-40 evig  elnek

Én még nem hallottam 15 méteres kígyóról. Eddig 12 méteres amit ismerek. :) Egyébként ha jól tudom, a kockás piton nő nagyon hosszúra , nem pedig a tigris, de lehet, hogy én vagyok rosszul tájékozott.  :think:
Rosszul nézel ki... iszol te rendesen? :D

#1073 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 14. 07:56

Kép

:)

#1074 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 14. 10:13

Sziasztok!

Tacsim kispecizte maganak a masfel meter magas jo nagy edenyben levo sarkanyfat emergency WC-nek :wc2:  :Đ

Kerdes, hogy szerintetek van valami olyan anyag a pisiben, ami art a novenynek, vagy nyugodtan hagyjam, hogy vesz eseten azt hasznalja? (elvileg vizet, minosegi szaraz kajat, meg jutalomfalatkakat eszik csak)

#1075 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 14. 12:01

Én a helyedben nem hagynám, két okból: 1. félő, hogy ha rászokik, akkor később nem tudod erről leszoktatni (én egy fél - 1 éve próbálom lassan leszoktatni az enyémet, hogy jelölgessen a lakásban :omg:) és/vagy átszokik más növényre/tárgyra (is) 2. a felnőtt fiú kutyák pisije erős szagú, és egy idő után érezni fogod a sárkányfán... nem túl kellemes, hogy akárhányszor elmész mellette, szagolhatod az átható húgyszagot, vagy ha pl. vendég jön, akkor huzogatja az orrát, te meg magyarázkodhatsz... :rolleyes:
No meg tudtommal a növénynek sem jó a pisi hosszú távon ...
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#1076 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 14. 12:21

Jelolgetni nem jelolget hala egnek... ha kell neki, akkor szol, hogy vigyem le :) ha nem hallgatok a szep szora, akkor visszatartja ameddig csak tudja, aztan vegso megoldas ez volt ugyfest (hajnali 6-7korul szokott felebreszteni, de néha extra lusta diszno vagyok, es nem ebredek fel... ekkor hasznalja ezt ugyfest :) )

Szaga nincs, amit elsokorben furcsalottam, aztan itt egy srac az elobb elmondta, hogy elmeletileg kialakulhat olyan bakterium kultura a viragfoldben, ami lebontja a pisit... es ez akar meg jo is lehet a novenynek (sok foszfat van benne, nitratok/nitritek... meg persze valamennyi mergezo anyag is (ez utobbi miatt nem jo ha rendszeresen latogatja... de egy egy veszhelyzet rapisiles hetente belefer szerinte))

#1077 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 14. 12:26

Arra próbáltam célozni, hogy ha hagyod neki, h ezt csinálja, akkor félreértheti esetleg a dolgot, és azt hiheti egy idő után, hogy bmikor elintézheti bent is a dolgát, netán nekiáll jelölgetni a lakásban. Szaga sztem még nincs, egyrészt a korából fakadóan (ha jól rémlik, fél éves a kutyád, de legalábbis egy évnél fiatalabb) - én azt írtam, h felnőtt kanoknak erős szagú a pisijük, másrészt mert 3 odapisiléstől még nem lesz átható húgyszagú a lepisilt tárgy/növény/stb. de ha tartósan odapisilget, akkor lesz szaga előbb-utóbb, hidd el :)

#1078 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 14. 12:51

Ertelek :) nem fogom hagyni hogy rendszert csinaljon belole... majd igyekszem nem lusta lenni  :Đ

Van egy jo nagy talca, gondolkodom rajta, hogy rakok bele viragfoldet, meg fuvet, aztan had nyomja oda... lassan ki lehet tenni az erkelyre, az ajtot meg nyitva lehet hagyni... bar belegondolva felo, hogy aztan meg erre szokik ra, es nem jelez ha le akar menni... (jol elvagyok magamban :D )

Szaga egyebkent mar van a pisinek (8honapos)... multkor a franciaagyra pislantot ra jatek kozeben (hulye otlet volt az agyon birkozni bevallom :omg: ) aztan a szivacs jol atitta, es ket napig nem birtam aludni rajta... at kellett itatnom oblitovel, ami aztan eloszor elfedte, aztan miutan kiszaradt ugyfest semlegesitette is...  (ezert irtam, hogy furcsamod a noveny foldjen nincs szaga... de valszeg ez elobb utobb lenne ha tobbet pisilne oda)

#1079 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 14. 12:58

Azért gondolom, h előbb-utóbb lesz a virágföldön is szaga (persze ez az odaürítés gyakoriságától is függ), mert nekem a kertben az egyik tuja tövét előszeretettel pisili le a blökim, és az alatt is van föld (igaz, nem virágföld), és ott jól lehet érezni a finom kis pisiszagot :(

Nem tudom, mennyire jó ötlet ez a füves tálca az erkélyen, mert sztem én is ott rontottam el a dolgot a kutyanevelésben, hogy kutyawc-je volt a kutyának (még kölyökkorában), és utána nagyon nehéz volt leszoktatni a bent WC-zésről. Már egész jól haladunk, de még mindig van, hoghy azt hiszi, lehet bent is, ha úgy tartja kedve :rolleyes:
Igaz, a tied már nem kölyök, és megtanulta, hogy szólni kell, ha ki kell mennie, meg jól vissza tudja tartani, csak nehogy úgy járj, hogy esetleg "ellustul", és rászokik arra, hogy nem szól és/vagy nem tartja vissza, hanem a tálcán végzi a dolgát. Ez a tavasztól-őszig terjedő időszakban még talán nem is annyira gond, de gondolj arra, hogy mi lesz akkor, ha következő ősszel beállít a zordabb idő, és nem tudod majd nyitva hagyni neki az erkélyajtót? :confused:

#1080 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 14. 13:18

Igen, igy belegondolva kicsit jobban ez hulyeseg... csak a sajat lustasagom mondatta ezt velem :D ... ha felkel 5kor akkor felkel 5kor es leviszem :) jokis elopuhitas kesobbre ha majd kolkom is lesz  :Đ

Téma megosztása:

• (70 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56