HWSW Informatikai Kerekasztal: Topichalál.... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Topichalál.... Értékeld a témát: -----

#841 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2002. 12. 23. 02:08

idézet:
Ezt írta Tiara:

Asszonypajti házipapucsa? :D
[/quote]

Ebben szokott soppinglani. :D :D :D
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#842 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 23. 02:08

idézet:
Ezt írta Tiara:
Megtizedelte őket a tél? Hol tartottad őket, a pincében??[/quote]

Nem, ők nem szobacicák, hanem "kintiek"... tudod, kertes ház... :) De persze ott is van egy csomó hely, ahol el tudnak bújni, nekik mégis általában a kutyaól kell... :) És a nagyon picik pusztultak el, mert nem bírták a hírtelen jött hideget...

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#843 Felhasználó inaktív   Tiara 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 23. 02:10

idézet:
Ezt írta NeverGone, és díszes, színes tökei:

És a nagyon picik pusztultak el, mert nem bírták a hírtelen jött hideget...
[/quote]

Szegénykék :(
We are deeply shocked, disgusted and apalled by the decision to include the infamous "sh*tbear" emoticon in Skype!

#844 Felhasználó inaktív   Tiara 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 23. 02:13

idézet:
Ezt írta *Iguana*:

Ebben szokott soppinglani. :D :D :D
[/quote]

Csak nehogy úgy járj, mint rozoga :D
We are deeply shocked, disgusted and apalled by the decision to include the infamous "sh*tbear" emoticon in Skype!

#845 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 23. 02:14

idézet:
Ezt írta Tiara:

Szegénykék :(
[/quote]

Én is sajnáltam őket... de így is van egy kispályás focicsapat.. :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#846 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 23. 02:17

idézet:
Ezt írta Tiara:

Csak nehogy úgy járj, mint rozoga :D
[/quote]

Én elvből nem kísérem el. Olyankor még alszom... Egyébként ebben a tekintetben inkább hozzád tudnám hasonlítani asszonypajtást.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#847 Felhasználó inaktív   Tiara 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 23. 02:22

idézet:
Ezt írta *Iguana*:

Egyébként ebben a tekintetben inkább hozzád tudnám hasonlítani asszonypajtást.
[/quote]

Ez igazán megtisztelő :)

#848 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 23. 02:23

idézet:
Ezt írta Tiara:

Egyszer hazafele láttam, ahogy egy dögnagy németjuhász éppen a szájában rángat egy kismacskát, aki veszettül nyivákolt, míg tudott. Azóta nem birok kutyára nézni
[/quote]

Ugyan mááár, csak jatszodtak! :o :D
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#849 Felhasználó inaktív   Tiara 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 23. 02:25

idézet:
Ezt írta Vortex07:

Ugyan mááár, csak jatszodtak! :o :D
[/quote]

Bocs, szerintem ebben semmi vicces nincs.

#850 Felhasználó inaktív   Zoch 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 23. 02:28

idézet:
Ezt írta az *Iguánna*:

...Egyébként ebben a tekintetben inkább hozzád (Tiarához - a szerk.)tudnám hasonlítani asszonypajtást.
[/quote]

Az én "nejem" is olyan, hogy inkább nem vesz semmit, mintsem hogy olyan helyre menjen, ami nem szimpatikus :) viszont kevés hely az; és mi ráadásul ilyen ECO-üzemmódban működünk; tudjátok: "Buy used clothes", "Throw away your car", "Talk to old people", "Climb in trees" satöbbi... :)

#851 Felhasználó inaktív   Tiara 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 23. 02:33

idézet:
Ezt írta Zoch, így karácsony táján:

Az én "nejem" is olyan, hogy inkább nem vesz semmit, mintsem hogy olyan helyre menjen, ami nem szimpatikus
[/quote]

Én például az olyan helyekről szabályosan menekülök, ahol rádugrik 3 kényszeredetten vigyorgó eladó és vagy mindenáron rád akar tukmálni valamit, vagy ahol 20cm-re tőled figyelik (kissé sem feltűnő módon) hogy nem-e akarsz ellopni valamit.

[ 2002. december 23.: Tiara szerkesztette a hozzászólást ]

#852 Felhasználó inaktív   Zoch 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 23. 02:38

idézet:
Ezt írta Tiara:

Én például az olyan helyekről szabályosan menekülök, ahol rádugrik 3 kényszeredetten vigyorgó eladó és vagy mindenáron rád akar tukmálni valamit, vagy ahol 20cm-re tőled figyelik (kissé sem feltűnő módon) hogy nem-e akarsz ellopni valamit.

[/quote]

Hú, az milyen idegesítő!

Meg amikor mondod, hogy "köszi, egyelőre csak nézelődnék", az eladó vállat von, majd a továbbiakban le se sz*r, sőt, vádlón néz rád, mit turkálsz a cuccok között; mit nézegeted azt a cipőt. :mad:

Ilyenkor kapok agyérgörcsöt :)

#853 Felhasználó inaktív   Tiara 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 23. 02:42

idézet:
Ezt írta Zoch, így karácsony táján:

Ilyenkor kapok agyérgörcsöt :)
[/quote]

Nem vagy egyedül :) De persze ez is csak amolyan "jó magyar szokás", külföldön azért más a helyzet...

Nade most már bealszom magam az ágyba, mert mindjárt lefordulok a fotelről. Jó éjt mindenkinek! :)

#854 Felhasználó inaktív   Zoch 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 23. 02:47

idézet:
Ezt írta Tiara:

Nem vagy egyedül :) De persze ez is csak amolyan "jó magyar szokás", külföldön azért más a helyzet...

Nade most már bealszom magam az ágyba, mert mindjárt lefordulok a fotelről. Jó éjt mindenkinek! :)
[/quote]

Jóccakát! Én is megyek, de előtte még olvasok az ágyban egy kis Krúdyt... Szindbád a legjobb! Kép

ps. Jó lehet fotelban számítógépezni...

#855 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 23. 02:49

idézet:
Ezt írta Tiara:

Bocs, szerintem ebben semmi vicces nincs.
[/quote]

sztem kerdezd meg inkabb a kutyat :D
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#856 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 23. 03:55

Topichalál...

Már most szólok, hogy asszem holnap (azaz ma) reggel hazamegyek, és csak karácsony után leszek itt aktív valamikor... addig se verjétek szét a fórumot... :)

És ezúton szeretnék a fórum összes lakójának Kellemes Ünnepeket, és sikerekben gazdag, boldog Új Évet kívánni... bár asszem szilveszterig még találkozunk... :) Szal, minden jót nektek.. :)

Kép

Idézet

[link]

#857 Felhasználó inaktív   -rozoga- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2002. 12. 23. 07:12

Nézegettem Tijara álltal beszúrt , meggyötört, szem nélküli, alacsony testi fejlettségű, oldalán pihegő /életéért küzdő/ matcskát. Megállapitom , hogy Tijara igencsak egyoldalról közeliti meg, a problémát, amikor kijelenti, hogy nem tud kut-tyára nézni. Ugyanis a kutya-macska kapcsolatot, a közhiedelemmel ellentétben , nem hatja át antigonisztikus ellentét. Elképzelhető, az előző történet /németjuház arcában cica/ inkább idillikus, sem mint borzalmas. Ugyanis mi van abban az esetben, ha a cica pusztán alternativ gyógymódot alkalmazva, stimulálta az ebállat nyálkahártyályát??? Ugye erre a kutya altatásos eljárással alkalmazta macseknál a Thai-masszázst. Hööö??? Ugye erre nem gondoltál???

Tijara az elfogult....
Kdo je to osmák degu ? Norinka, terinka, ąmudlík, mláďátka, piąkůtek.
Kdo je to osmák nForce2 ? MSI, Asus, Leadtek, Epox, Abit.

#858 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 23. 07:36

idézet:
Ezt írta Adansonii a Norinka fan:
Nézegettem Tijara álltal beszúrt , meggyötört, szem nélküli, alacsony testi fejlettségű, oldalán pihegő /életéért küzdő/ matcskát. Megállapitom , hogy Tijara igencsak egyoldalról közeliti meg, a problémát, amikor kijelenti, hogy nem tud kut-tyára nézni. Ugyanis a kutya-macska kapcsolatot, a közhiedelemmel ellentétben , nem hatja át antigonisztikus ellentét. Elképzelhető, az előző történet /németjuház arcában cica/ inkább idillikus, sem mint borzalmas. Ugyanis mi van abban az esetben, ha a cica pusztán alternativ gyógymódot alkalmazva, stimulálta az ebállat nyálkahártyályát??? Ugye erre a kutya altatásos eljárással alkalmazta macseknál a Thai-masszázst. Hööö??? Ugye erre nem gondoltál???

Tijara az elfogult....
[/quote]

Vigyázz... megver... :)

Idézet

[link]

#859 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2002. 12. 23. 07:41

idézet:
Ezt írta NeverGone, és díszes, színes tökei:

Vigyázz... megver... :)
[/quote]

idézet:
ha lehetne, ne a fejemből néni kérem....

csak, hogy meg ne sántuljon....[/quote]
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#860 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 23. 07:45

Azért ennyire talán ő sem durvulna el... :)

Idézet

[link]

Téma megosztása:

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.