idézet:
Ezt írta Tiara:
Asszonypajti házipapucsa?[/quote]
Ebben szokott soppinglani.![]()
![]()
![]()
Topichalál....
Elküldve: 2002. 12. 23. 02:08
Elküldve: 2002. 12. 23. 02:08
idézet:
Ezt írta Tiara:
Megtizedelte őket a tél? Hol tartottad őket, a pincében??[/quote]
Nem, ők nem szobacicák, hanem "kintiek"... tudod, kertes ház...De persze ott is van egy csomó hely, ahol el tudnak bújni, nekik mégis általában a kutyaól kell...
És a nagyon picik pusztultak el, mert nem bírták a hírtelen jött hideget...
Idézet
Elküldve: 2002. 12. 23. 02:10
idézet:
Ezt írta NeverGone, és díszes, színes tökei:
És a nagyon picik pusztultak el, mert nem bírták a hírtelen jött hideget...[/quote]
Szegénykék![]()
Elküldve: 2002. 12. 23. 02:13
idézet:
Ezt írta *Iguana*:
Ebben szokott soppinglani.![]()
![]()
[/quote]
Csak nehogy úgy járj, mint rozoga![]()
Elküldve: 2002. 12. 23. 02:14
idézet:
Ezt írta Tiara:
Szegénykék[/quote]
Én is sajnáltam őket... de így is van egy kispályás focicsapat..![]()
Idézet
Elküldve: 2002. 12. 23. 02:17
idézet:
Ezt írta Tiara:
Csak nehogy úgy járj, mint rozoga[/quote]
Én elvből nem kísérem el. Olyankor még alszom... Egyébként ebben a tekintetben inkább hozzád tudnám hasonlítani asszonypajtást.
Elküldve: 2002. 12. 23. 02:22
idézet:
Ezt írta *Iguana*:
Egyébként ebben a tekintetben inkább hozzád tudnám hasonlítani asszonypajtást.[/quote]
Ez igazán megtisztelő![]()
Elküldve: 2002. 12. 23. 02:23
idézet:
Ezt írta Tiara:
Egyszer hazafele láttam, ahogy egy dögnagy németjuhász éppen a szájában rángat egy kismacskát, aki veszettül nyivákolt, míg tudott. Azóta nem birok kutyára nézni [/quote]
Ugyan mááár, csak jatszodtak! :o![]()
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2002. 12. 23. 02:25
idézet:
Ezt írta Vortex07:
Ugyan mááár, csak jatszodtak! :o[/quote]
Bocs, szerintem ebben semmi vicces nincs.
Elküldve: 2002. 12. 23. 02:28
idézet:
Ezt írta az *Iguánna*:
...Egyébként ebben a tekintetben inkább hozzád (Tiarához - a szerk.)tudnám hasonlítani asszonypajtást.[/quote]
Az én "nejem" is olyan, hogy inkább nem vesz semmit, mintsem hogy olyan helyre menjen, ami nem szimpatikusviszont kevés hely az; és mi ráadásul ilyen ECO-üzemmódban működünk; tudjátok: "Buy used clothes", "Throw away your car", "Talk to old people", "Climb in trees" satöbbi...
![]()
Elküldve: 2002. 12. 23. 02:33
idézet:
Ezt írta Zoch, így karácsony táján:
Az én "nejem" is olyan, hogy inkább nem vesz semmit, mintsem hogy olyan helyre menjen, ami nem szimpatikus [/quote]
Én például az olyan helyekről szabályosan menekülök, ahol rádugrik 3 kényszeredetten vigyorgó eladó és vagy mindenáron rád akar tukmálni valamit, vagy ahol 20cm-re tőled figyelik (kissé sem feltűnő módon) hogy nem-e akarsz ellopni valamit.
[ 2002. december 23.: Tiara szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 12. 23. 02:38
idézet:
Ezt írta Tiara:
Én például az olyan helyekről szabályosan menekülök, ahol rádugrik 3 kényszeredetten vigyorgó eladó és vagy mindenáron rád akar tukmálni valamit, vagy ahol 20cm-re tőled figyelik (kissé sem feltűnő módon) hogy nem-e akarsz ellopni valamit.
[/quote]
Hú, az milyen idegesítő!
Meg amikor mondod, hogy "köszi, egyelőre csak nézelődnék", az eladó vállat von, majd a továbbiakban le se sz*r, sőt, vádlón néz rád, mit turkálsz a cuccok között; mit nézegeted azt a cipőt.![]()
Ilyenkor kapok agyérgörcsöt![]()
Elküldve: 2002. 12. 23. 02:42
idézet:
Ezt írta Zoch, így karácsony táján:
Ilyenkor kapok agyérgörcsöt[/quote]
Nem vagy egyedülDe persze ez is csak amolyan "jó magyar szokás", külföldön azért más a helyzet...
Nade most már bealszom magam az ágyba, mert mindjárt lefordulok a fotelről. Jó éjt mindenkinek!![]()
Elküldve: 2002. 12. 23. 02:47
idézet:
Ezt írta Tiara:
Nem vagy egyedülDe persze ez is csak amolyan "jó magyar szokás", külföldön azért más a helyzet...
Nade most már bealszom magam az ágyba, mert mindjárt lefordulok a fotelről. Jó éjt mindenkinek![/quote]
Jóccakát! Én is megyek, de előtte még olvasok az ágyban egy kis Krúdyt... Szindbád a legjobb!![]()
ps. Jó lehet fotelban számítógépezni...
Elküldve: 2002. 12. 23. 02:49
idézet:
Ezt írta Tiara:
Bocs, szerintem ebben semmi vicces nincs.[/quote]
sztem kerdezd meg inkabb a kutyat![]()
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2002. 12. 23. 03:55
Már most szólok, hogy asszem holnap (azaz ma) reggel hazamegyek, és csak karácsony után leszek itt aktív valamikor... addig se verjétek szét a fórumot...
És ezúton szeretnék a fórum összes lakójának Kellemes Ünnepeket, és sikerekben gazdag, boldog Új Évet kívánni... bár asszem szilveszterig még találkozunk...
Idézet
Elküldve: 2002. 12. 23. 07:12
Tijara az elfogult....
Kdo je to osmák nForce2 ? MSI, Asus, Leadtek, Epox, Abit.
Elküldve: 2002. 12. 23. 07:36
idézet:
Ezt írta Adansonii a Norinka fan:
Nézegettem Tijara álltal beszúrt , meggyötört, szem nélküli, alacsony testi fejlettségű, oldalán pihegő /életéért küzdő/ matcskát. Megállapitom , hogy Tijara igencsak egyoldalról közeliti meg, a problémát, amikor kijelenti, hogy nem tud kut-tyára nézni. Ugyanis a kutya-macska kapcsolatot, a közhiedelemmel ellentétben , nem hatja át antigonisztikus ellentét. Elképzelhető, az előző történet /németjuház arcában cica/ inkább idillikus, sem mint borzalmas. Ugyanis mi van abban az esetben, ha a cica pusztán alternativ gyógymódot alkalmazva, stimulálta az ebállat nyálkahártyályát??? Ugye erre a kutya altatásos eljárással alkalmazta macseknál a Thai-masszázst. Hööö??? Ugye erre nem gondoltál???
Tijara az elfogult....[/quote]
Vigyázz... megver...![]()
Idézet
Elküldve: 2002. 12. 23. 07:41
idézet:
Ezt írta NeverGone, és díszes, színes tökei:
Vigyázz... megver...[/quote]
idézet:
ha lehetne, ne a fejemből néni kérem....
csak, hogy meg ne sántuljon....[/quote]
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2002. 12. 23. 07:45
Idézet

Súgó
A téma zárva.