idézet:
Ezt írta Netmaster:
Ohohó, előbb lesz az meg nekem, mint a bemutató. Legalábbis már tavaly is így volt (igaz, csak screener, és nem is volt alkalmam megnézni a bemutató előtt, de megvolt).[/quote]
Az úgy nem poén! széles vásznon, sok+1-es hanggal, az az igazi!![]()
Topichalál....
Elküldve: 2002. 12. 10. 10:54
Idézet (*Iguana*) |
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek. |
---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.
Elküldve: 2002. 12. 10. 10:55
idézet:
Ezt írta obersmith:
(hacsak nem fog valaki egy szilveszteri partit csinálni...)[/quote]
Látod, ez nem is rossz ötlet... még talán jobb is, mint a mozi, csak nehezebb összehozni. De próbálkozni azért lehet, szerintem kérdezzük körbe és ha benne vannak páran, megszervezhetjük azt is![]()
Elküldve: 2002. 12. 10. 11:05
idézet:
Ezt írta Tiara:
Látod, ez nem is rossz ötlet... még talán jobb is, mint a mozi, csak nehezebb összehozni. De próbálkozni azért lehet, szerintem kérdezzük körbe és ha benne vannak páran, megszervezhetjük azt is[/quote]
hát... megpróbálhatjuk! szólok a dumapartiba.![]()
Idézet (*Iguana*) |
Elküldve: 2002. 12. 10. 11:13
idézet:
Ezt írta obersmith:
hát... megpróbálhatjuk! szólok a dumapartiba.[/quote]
Nekem már nem kell szólni. Ott leszek.![]()
Elküldve: 2002. 12. 10. 11:14

Idézet (*Iguana*) |
Elküldve: 2002. 12. 10. 11:26
idézet:
Ezt írta obersmith:
akkor már hárman (négyen?) vagyunk...[/quote]
Négyen. És azt hiszem be tudom szervezni Vortexet is, este megkérdezem tőle, ha ezt nem olvasná...
Ezek szerint alakul a buli![]()
Elküldve: 2002. 12. 10. 11:43
látom szervezgettek.. na lehet, hogy én is elmegyek erre a szilveszteri témára, de én dolgozom 31-én és 1-én, szóval majd még meglátjuk, hogy milyen időzítéssel...

Elküldve: 2002. 12. 10. 11:50

Elküldve: 2002. 12. 10. 12:02
idézet:
Ezt írta Tiara:
Négyen. És azt hiszem be tudom szervezni Vortexet is, este megkérdezem tőle, ha ezt nem olvasná...
Ezek szerint alakul a buli[/quote]
VX-et én is fűzni fogom este, ha te nem járnál sikerrel...![]()
Elküldve: 2002. 12. 10. 12:18
idézet:
Ezt írta Cheese:
Nem csak ő figyel titeket![]()
![]()
[/quote]
persze h nem. de milyen lenne mar az ha lenne 20 hazigazda mert mind1ik csak 1-2orat van onlajn naponta azt is ossze-vissza?
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2002. 12. 10. 12:19
idézet:
Ezt írta obersmith:
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy inkább te pályázol a házigazda címre...
[/quote]
Ha valakinek szuksege lenne egy ejjeli orre akkor miert is ne?De amugy nem celozgattam es nem is en vetettem fel a temat.
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2002. 12. 10. 12:22
idézet:
Ezt írta Tiara:
Nem is tudtam, hogy Békáson van olyan... én bezzeg bemászok minden reggel a SzámalkbaDe különben hasonló lehet a kettő, csak ez két éves rendszerinformatikus. Idén végzek aztán rettegjenek a hálózatok!
[/quote]
Te meg bogot sem kudsz kotni nemhogy halozatot csinalni![]()
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2002. 12. 10. 12:25
idézet:
Ezt írta Tiara:
Azzal nem lenne probléma, szerény véleményem szerint inkább leszek edzett, minthogy el se bírjak egy monitort meg egy házat.[/quote]
Hazat! LOL... Oz a nagy varazsolo...na jo..ilyen hulyeseg is csak nekem jut eszembe
![]()
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2002. 12. 10. 12:26
idézet:
Ezt írta obersmith:
oké, oké, nem szóltam... de az utolsó mondatom elolvastad, igaz?[/quote]
Ne hagyjunk inkabb magatokra?![]()
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2002. 12. 10. 12:32
idézet:
Ezt írta Tiara:
azt hiszem be tudom szervezni Vortexet is, este megkérdezem tőle, ha ezt nem olvasná...
[/quote]
...ahh dehogy olvasom![]()
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2002. 12. 10. 12:33
idézet:
Ezt írta *Iguana*:
VX-et én is fűzni fogom este, ha te nem járnál sikerrel...[/quote]
meghatodok ettol a sok torodestol...komolyan mondom meg a vegen szentimentalis leszek koztetek![]()
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2002. 12. 10. 12:41
idézet:
Ezt írta *Iguana*:
Nekem már nem kell szólni. Ott leszek.[/quote]
![]()
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2002. 12. 10. 13:22
Mellesleg kb. 100 méterre van kies lakomtól. Ha jössz kifelé a kapun, és szemben látsz egy randa betonházat, nézz el jobbra, és egy kis emelkedő tetején, néhány fa mögött megpillanthatod lakhelyemet.

Elküldve: 2002. 12. 10. 14:12
idézet:
Ezt írta Vortex07:
persze h nem. de milyen lenne mar az ha lenne 20 hazigazda mert mind1ik csak 1-2orat van onlajn naponta azt is ossze-vissza?[/quote]
Nem 1-2 órát vagyok fent a neten, csak most a gépidőt át kellett ütemezni a tanulás miattAzért a háttérben megy a HWSW fórum
![]()
Wick
Elküldve: 2002. 12. 10. 14:14
idézet:
Ezt írta Zoch:
Hej, Wick, most olvasom, hogy a Német-Magyar suliban nyomulsz... Én is jártam oda, 99-2K közt egy évet, mindennapos kiadványszerkesztőre...
Mellesleg kb. 100 méterre van kies lakomtól. Ha jössz kifelé a kapun, és szemben látsz egy randa betonházat, nézz el jobbra, és egy kis emelkedő tetején, néhány fa mögött megpillanthatod lakhelyemet.Sárga színű, utcára néző kertes házikó.
[/quote]
Én is mindennapos vagyok
Majd megkukkolom a lakhelyedet délután-este
(Ma 1/2 5-9-ig tartanak az óráink)
Wick