idézet:
Ezt írta Zoch:
....hát sosem eszünk már?[/quote]
Mondtam, aki jön szilveszterkor, az kap. Addig is érjétek be ezzel:
![]()
(De az enyém jobban néz ki)
Topichalál....
Elküldve: 2002. 12. 12. 20:26
Elküldve: 2002. 12. 12. 20:38
idézet:
Ezt írta Atti:
Igen!!!! A topicfenntartás agymunka! Az agynak pedig sok cukorra van szüksége. És miben van sok cukor???
.......[/quote]
A nagymamában....
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2002. 12. 12. 20:39
idézet:
Ezt írta -NoVa-:
Én meg addig beérem ezzel... [/quote]
Miért nem lepődök meg...?![]()
Elküldve: 2002. 12. 12. 20:44
idézet:
Ezt írta lameXpert:
A nagymamában....[/quote]
Höe.![]()
Elküldve: 2002. 12. 12. 20:44
idézet:
Ezt írta Tiara:
Mondtam, aki jön szilveszterkor, az kap. Addig is érjétek be ezzel:
![]()
(De az enyém jobban néz ki)[/quote]
Van már elképzelésetek arról, hogy hol tatjátok a szilvesztert? (sajna még mindig nem vagyok pesti... de ha tudnék lakást szerezni, akkor mennék én is
)
FleetCommand
Elküldve: 2002. 12. 12. 20:47
idézet:
Ezt írta FleetCommand:
Van már elképzelésetek arról, hogy hol tatjátok a szilvesztert? (sajna még mindig nem vagyok pesti... de ha tudnék lakást szerezni, akkor mennék én is
)
FleetCommand[/quote]
Ha akarsz jönni, megoldjuk. (De télleg ám!)
Ja, és én sem vagyok pesti
[ 2002. december 12.: Tiara szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 12. 12. 20:47
idézet:
Ezt írta FleetCommand:
)
FleetCommand[/quote]
Nem értem. Ha van kivel, ha van mivel, ha van hol.... akkor minek még ragozni?![]()
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2002. 12. 12. 20:52
idézet:
Ezt írta Tiara:
Ha akarsz jönni, megoldjuk. (De télleg ám!)[/quote]
Majd holnap kiderül... Anyu a kórházban dolgozik (könyvelésen), és annak van valahol Kelenföldön egy szolgálati lakása... Kb 200 %, hogy már lefogalta valaki más, de azért meg lehet próbálni... (majd holnap megkérdezi)
FleetCommand
Elküldve: 2002. 12. 12. 21:04
| Idézet (*Iguana*) |
| Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek. |
---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.
Elküldve: 2002. 12. 12. 21:15
Szilveszter+cookie: meg fogom kérdezni kedves öreg bátyámat, hogy az általa és neje által bérelt vendéglátóipari objektum a Krúdy Gyula utcában nyitva áll-e elvetemült számítógépbuherátorok előtt is, vagy csak DTPsek engedtetnek által a kapun. Jó?
Elküldve: 2002. 12. 12. 22:52
Hijjnye! kezd süllyedni a topik! Na, akkor behozzuk a lemaradást.
| Idézet (*Iguana*) |
| Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek. |
---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.
Elküldve: 2002. 12. 12. 22:59
idézet:
Ezt írta Zoch:
Tartjuk itt a topicot, mint kezdő b*zi a távolságot...
Szilveszter+cookie: meg fogom kérdezni kedves öreg bátyámat, hogy az általa és neje által bérelt vendéglátóipari objektum a Krúdy Gyula utcában nyitva áll-e elvetemült számítógépbuherátorok előtt is, vagy csak DTPsek engedtetnek által a kapun. Jó?[/quote]
Viszem Gugát, úgyhogy nem lesz cukrász, aki ellenáll... a saját érdekében...![]()
Elküldve: 2002. 12. 12. 23:00
idézet:
Ezt írta obersmith:
Hehe...
Hijjnye! kezd süllyedni a topik! Na, akkor behozzuk a lemaradást.A gyümölcszselés sütiket is nagyon bírom! gyümölcstorta, ilyenek...
[/quote]
Túrótorta. Ezt már nem lehet fokozni...
Elküldve: 2002. 12. 12. 23:00
idézet:
Ezt írta *Iguana*:
Túrótorta. Ezt már nem lehet fokozni...[/quote]
emeletesebb
Elküldve: 2002. 12. 12. 23:01
idézet:
Ezt írta lameXpert:
emeletesebb[/quote]
Nyertél. Egy (1) darab lázmérős cumit. De hol a túrótortám??? :confused:
Elküldve: 2002. 12. 12. 23:13
idézet:
Ezt írta *Iguana*:
Nyertél. Egy (1) darab lázmérős cumit. De hol a túrótortám??? :confused:[/quote]
A cumin![]()
Elküldve: 2002. 12. 12. 23:16
idézet:
Ezt írta lameXpert:
A cumin[/quote]
Kár, hogy kevés benne a dimenzió...![]()
Elküldve: 2002. 12. 12. 23:31
idézet:
Ezt írta *Iguana*:
Túrótorta. Ezt már nem lehet fokozni...[/quote]
Ha holnap ébren lesz Cheese, kérdezd meg tőle, milyen túrótortát tudok csinálni
(Legnagyobb szívfájdalma, hogy ritkán állok neki.
Egy munkanélkülinek az a 2-3 kiló túró, amiből Cheese a tortamennyiséget fel tudja szippantani, kissé húzós árilag.)
Wick
Elküldve: 2002. 12. 12. 23:36
idézet:
Ezt írta Wick:
Ha holnap ébren lesz Cheese, kérdezd meg tőle, milyen túrótortát tudok csinálni
(Legnagyobb szívfájdalma, hogy ritkán állok neki.
Egy munkanélkülinek az a 2-3 kiló túró, amiből Cheese a tortamennyiséget fel tudja szippantani, kissé húzós árilag.)[/quote]
És engem nem is számoltál mellé... optimista hozzáállás...![]()

Súgó
A téma zárva.