HWSW Informatikai Kerekasztal: "KERESEK ÉS SEGÍTEK" TOPIC !!! Avagy minden szinten, szinte minden ! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

"KERESEK ÉS SEGÍTEK" TOPIC !!! Avagy minden szinten, szinte minden ! Értékeld a témát: -----

#2461 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 23. 19:03

Idézet: GI - Dátum: 2005. júl. 23., szombat - 19:58

SuMMeR-nek hála! Linket mit adott találtam.

Mióta vagy te ilyen költői?

Azaz... mennyit ittál? :D

#2462 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 00:40

Kérem, hogy ezt tegyétek fel két 10 megás darabban valami ingyenes tárhelyre... csíra netem van és nemtudom letölteni normálisan. Ha kell akkor adok nevet meg jelszót.

http://download1.nvidia.com/Windows/77.72/...nglish_whql.exe
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#2463 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 10:25

Idézet: Gabesz - Dátum: 2005. júl. 24., vasárnap - 1:40

Kérem, hogy ezt tegyétek fel két 10 megás darabban valami ingyenes tárhelyre... csíra netem van és nemtudom letölteni normálisan. Ha kell akkor adok nevet meg jelszót.

http://download1.nvidia.com/Windows/77.72/...nglish_whql.exe

http://publictranspo...p_english_whql/

ha nem is épp ingyenes, de legalább két darabban van.
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#2464 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 11:42

Köszönöm  :respect:
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#2465 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 11:44

nincsmit; szolj majd ha már nem kell, mert akkor letorlom.
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#2466 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 15:18

Idézet: Wyco - Dátum: 2005. júl. 24., vasárnap - 12:44

nincsmit; szolj majd ha már nem kell, mert akkor letorlom.

törölheted.
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#2467 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 19:50

Tudja-e valaki, hogy a Velencei tó mellett melyik strandra érdemes menni? Pozitív, ha van valami vizibicikli- vagy csónakkölcsönző. Értékmegőrző, normális kaja, jó megközelíthetőség (tömegközlekedés) szintén jó lenne :)
Elköltöztem :-)

#2468 Felhasználó inaktív   Lance 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 21:42

Nem tudjátok mi ennek a számnak a címe? Fifa 98 ban is betétszám volt ha minden igaz

Előre is köszi a választ.

#2469 Felhasználó inaktív   Lulu64 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 21:45

Idézet: Lance - Dátum: 2005. júl. 24., vasárnap - 22:42

Nem tudjátok mi ennek a számnak a címe? Fifa 98 ban is betétszám volt ha minden igaz

Előre is köszi a választ.

Blur: Song 2
„Érintőlegesen a kör is csak egy pont...”

#2470 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 21:55

Mondjuk nem tudom meghallgatni, de az szám ami az intro alatt ment? Mert akkor Chumbawamba - Tubthumping

http://www.ref.ch/ko...Tubthumping.mp3

--
Bocs, akkor nemszóltam  :D

Szerkesztette: Gabesz 2005. 07. 24. 21:57 -kor

ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#2471 Felhasználó inaktív   Lulu64 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 22:00

Idézet: Gabesz - Dátum: 2005. júl. 24., vasárnap - 22:55

Mondjuk nem tudom meghallgatni, de az szám ami az intro alatt ment? Mert akkor Chumbawamba - Tubthumping

http://www.ref.ch/ko...Tubthumping.mp3

--
Bocs, akkor nemszóltam  :D

Hát, az nem a Fifa98-ban volt, henem a Fifa World Cup 98-ban  :D

szerk: kimaradt egy szó

Szerkesztette: Lulu64 2005. 07. 24. 22:03 -kor

„Érintőlegesen a kör is csak egy pont...”

#2472 Felhasználó inaktív   Lance 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 00:46

Idézet: Lulu64 - Dátum: 2005. júl. 24., vasárnap - 22:45

Blur: Song 2

THX :respect:

#2473 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 07. 25. 18:15

Ki tudja, hogy a valóságban kb mennyi idő az útlevél megszerzése normál eljárásban. Azt tudom, hogy hivatalosan 30 nap, de a gyakorlatban kb. mennyi szokott lenni. Mert ha hamar megvan, akkor nem szívesen fizetném ki a dupláját, eléggé pénz szűkében vagyok. kb három hetem lenne a dologra. :omg:
Eddig úgy volt, hogy Horvátországba útlevél nélkül ki lehet menni, ezt olvastam a KM honlapján is, de most mondta az utazás szervezője, hogy az ismerőseit nem engedték be személyivel a horvátok. :( :(
"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

#2474 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 19:06

Idézet: Studi - Dátum: 2005. júl. 25., hétfő - 19:15

Ki tudja, hogy a valóságban kb mennyi idő az útlevél megszerzése normál eljárásban. Azt tudom, hogy hivatalosan 30 nap, de a gyakorlatban kb. mennyi szokott lenni. Mert ha hamar megvan, akkor nem szívesen fizetném ki a dupláját, eléggé pénz szűkében vagyok. kb három hetem lenne a dologra. :omg:
Eddig úgy volt, hogy Horvátországba útlevél nélkül ki lehet menni, ezt olvastam a KM honlapján is, de most mondta az utazás szervezője, hogy az ismerőseit nem engedték be személyivel a horvátok. :( :(

Nekem 3 nap alatt megjött, tavaly nyáron haverom hétfőn igényelte, vasárnap indultunk Erdélybe. Csütörtökön már meg is kapta. Egyébként nem akarom elhinni a hírt Horvátországba KÖTELESEK beengedni személyivel!

#2475 Felhasználó inaktív   Rina Maan 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 19:11

Idézet: Studi - Dátum: 2005. júl. 25., hétfő - 19:15

Én is most csináltattam, csütörtökön bementem az okmányirodába, kedden pedig már hozta is a postás. (Amúgy azt mondták, két héten belül készen van)
- Anya, ne énekelj, én hallom!
.
.
.
- Ha nem hagyod abba a lövöldözést, énekelni fogok!

#2476 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 07. 25. 19:12

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2005. júl. 25., hétfő - 20:06

Nekem 3 nap alatt megjött, tavaly nyáron haverom hétfőn igényelte, vasárnap indultunk Erdélybe. Csütörtökön már meg is kapta. Egyébként nem akarom elhinni a hírt Horvátországba KÖTELESEK beengedni személyivel!

Nekem is furcsa volt a hír, bár azt nem tudom, hogy régi, vagy kártyás személyijük volt-e. :think: Mert arról is volt szó, hogy a határátlépéshez csak az új, kártya személyi a jó. :think:

Normál, vagy sürgősségi eljárás volt ez a három nap, valamint hosszabbítás, vagy új személyit kellett csináltatnod?

szerk: Köszi, Rina, Buga Laci, akkor megpróbálom a normál díjas eljárást. végülis aug. 16.-án megyünk, ha minden igaz.

Szerkesztette: Studi 2005. 07. 25. 19:13 -kor

"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

#2477 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 19:42

Idézet: Studi - Dátum: 2005. júl. 25., hétfő - 20:12

Nekem is furcsa volt a hír, bár azt nem tudom, hogy régi, vagy kártyás személyijük volt-e. :think: Mert arról is volt szó, hogy a határátlépéshez csak az új, kártya személyi a jó. :think:

Normál, vagy sürgősségi eljárás volt ez a három nap, valamint hosszabbítás, vagy új személyit kellett csináltatnod?

szerk: Köszi, Rina, Buga Laci, akkor megpróbálom a normál díjas eljárást. végülis aug. 16.-án megyünk, ha minden igaz.

Elméletileg tényleg csak az új személyi az elfogadott. Nekem normál volt a 3 nap meg havernak is. Hosszabítás vagy új mind1 mindenképp új okmány! Vagy Te most személyit akarsz?

#2478 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 22:12

Haho, tudna valaki tanacsot adni, milyen angol nyelvlecke-t lehet szuloknek adomanyozni, ami nem 'tudja-e merre van a kolhoz' tipusu peldamondatokkal van tele, hanem celravezetobb modszerekkel operal? :)

#2479 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 26. 21:48

Idézet: ion - Dátum: 2005. júl. 25., hétfő - 23:12

Haho, tudna valaki tanacsot adni, milyen angol nyelvlecke-t lehet szuloknek adomanyozni, ami nem 'tudja-e merre van a kolhoz' tipusu peldamondatokkal van tele, hanem celravezetobb modszerekkel operal? :)

Nem értem a kérdésedet... Van pár jó angol oktató de milyen szintre kéne és pontosabban milyen módszerűre gondolsz?

#2480 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 27. 10:28

A jovo heten koltozom haza Parizsbol... es kicsit tobb cuccom van mint amit a repulore felvihetnek (20+8 kg)... nem ismer valaki olyan ceget, amelyik segitene nekem egy 15-20 kg-os borond Parizsbol Budapestre juttatasaban? Volt egy buszos ceg amelyik csinalt ilyet, de sajnos a parizsi jaratukat beszuntettek. A Volanbusz utas nelkul nem szallit csomagot, a repulogepen a felar meg eleg durva...

Koszi,
Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

Téma megosztása:

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.