idézet:
Ezt írta Dr. Brett Shaw, aki szereti a havat:
.........Várom azon 18-35 év közötti csinos lányok jelentkezését, akik szivesen megnéznék a rendkivül ritka és értékes bélyegekettartalmazó gyűjteményemet. Az érdeklődők a "A bélyeg nyalva jó" jeligére jelentkezzenek a HWSW szerkesztőségében.[/quote]
idézet:
Megbízhatatlan úriember az, aki a lakására felhívott hölgyeknek tényleg a bélyeggyűjteményét mutatja meg.[/quote]
"KERESEK ÉS SEGÍTEK" TOPIC !!! Avagy minden szinten, szinte minden !
Elküldve: 2002. 12. 23. 16:08
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2002. 12. 23. 18:30
idézet:
Hát alaposan elkanyarodtatok a bélyegektől...![]()
No azért mégis legyen.
Várom azon 18-35 év közötti csinos lányok jelentkezését, akik szivesen megnéznék a rendkivül ritka és értékes bélyegekettartalmazó gyűjteményemet. Az érdeklődők a "A bélyeg nyalva jó" jeligére jelentkezzenek a HWSW szerkesztőségében.[/quote]
Milyen bélyegek?![]()
Elküldve: 2002. 12. 23. 23:47
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Nevezzem át "SZEX TOPIC ! Avagy minden szinten, szinte minden"-re a témát ?[/quote]
sot! megkerlek![]()
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2003. 01. 03. 03:47
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Ha kell egy fimzene, ha xy reklám zenéjét keresed, ...[/quote]
_hm, majdnem ideillik: keresem a Freshfabrik Drive my hand es a Nerve albumokon, hogy milyen sorrendben vannak a szamok. Mert nalam gyanus... googgle-lal probalkoztam, de nem talaltam olyan oldalt, ahol lett volna tracklist. Ehh, bena vagyok....
_es azt a bennfenteset, aki megmondana, hogy ma hajnali 3 es 4 ora kozt, miert kozlekedik--persze utas nelkul-- a 42es villamos vonalan [ahol UV-k jarnak] az 50es vonalarol a szep sarga/halk/maga s padloju hannoveri villamos? Egy tippen van, hogy talan hamarosan lecsereleik a regi/szutyok/budos UV-kat![]()
Elküldve: 2003. 01. 03. 05:01
Idézet: blash
Freshfabrik - Drive My Hand
01.Wide Open Eyes
02.Lamentation (I Am Who I Always Wanted To Be)
03.Drive My Hand
04.Voil??!
05.Geniouus
06.Pure Hearts (On The "Transeuropa Express")
07.Get Off My Back
08.Quit Trying To Be
09.Stop!
10.Gethsemane
11.Just Another Fake Swastika
12.Checck Mother!
Freshfabrik / Nerve
01.Shorty
02.Serious (Taptap)
03.Bullet
04.Get On Your Knees
05.Fight
06.Blood 3D
07.Rumble, Balck, Bubble
08.High
09.Spoiled
10.Freezing
11.Blast Zone
12.Bankrupt
13.Free Fall
14.Lie Side
15.A Question Of Time
16.He Wishes His Beloved Were Dead
17.Goofy Wit' A Gun (Bonus Track)
Szerkesztette: Freeze 2004. 04. 13. 00:36 -kor
Elküldve: 2003. 01. 05. 21:50

Elküldve: 2003. 01. 05. 22:49
Idézet (*Iguana*) |
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek. |
---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.
Elküldve: 2003. 01. 06. 02:40
idézet:
Ezt írta obersmith:
Keresek Dawson és a haverok epizódokat![/quote]
Fzoli-nal (2)-os valtozat folyamatason digatilzalodikVagy ujabb kell? [nem szoktam nezni, igy nez tudom mit vetitenek most]
Elküldve: 2003. 01. 06. 02:58

Először is, "Keresem az utam, néha keresem a bajt..."
Aztán keresem a boldogságot...
Végül pedig... pl. most így hírtelen keresek "Kaméleon" epizódokat letölthetően (talán valaki még emlékszik rá), vayg pl. keresek Roy & Ádám dalokat, mert egy jó ideje nagyon tetszik az a zenei stílus, amit művelnek...
Nah, mint látjátok, én is keresgetek...

Idézet
Elküldve: 2003. 01. 06. 10:35
idézet:
Ezt írta blash:
Fzoli-nal (2)-os valtozat folyamatason digatilzalodikVagy ujabb kell? [nem szoktam nezni, igy nez tudom mit vetitenek most][/quote]
régebbi is, újabb is. ami van.majd akkor felveszem megint a kapcsolatot vele..
![]()
Idézet (*Iguana*) |
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek. |
---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.
Elküldve: 2003. 01. 06. 21:01
Akinek megvan az első 5 album bedigizve bakelitről, jó minőségben és feltöltögetné egy FTP-re, annak hálás lennék.
Ugyanis nekem megvannak a lemezek (hiszitek, vagy sem; mellesleg dedikáltak), de lemezjátszóm nincs (venni nem fogok, mert ahhoz, erősítős és hangfalak is kellenének, meg SOK pénz) és nincs olyan ismerősöm, akinél lemezről átvehetném kazettára, netán számítógépre !
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2003. 01. 07. 03:39

[huu, hajnalodik es ujra nulla a fogalmazasi keszsegem...

Elküldve: 2003. 01. 07. 15:45
idézet:
Az érdeklődők a "A bélyeg nyalva jó" jeligére jelentkezzenek a HWSW szerkesztőségében.[/quote]
Szóval ránk bízod az előválogatást? Majd szólunk, ha találtunk megfelelő jelentkezőt, de egyelőre ki sem látszunk itt a melóból, annyian vannak hogy nem győzzük a tesztelést.![]()
Elküldve: 2003. 01. 07. 15:47
Elküldve: 2003. 01. 09. 10:20
idézet:
Ezt írta Ytse:
Ja, és ha valakinek esetleg megvan a "Blabla" zenekartól az a szám, amiben ilyen szöveg van, hogy "Úgy lennék biztonsági őr vagy rendőr is talán, a lényeg az hogy legyen egyenruhám", akkor szójjon mert aztat én itt nagyon szeretném. Egyebet nem tudok, kérem kapcsojja ki.[/quote]
Tudnam javasolni a Kaza-t...
Elküldve: 2003. 01. 09. 13:09
idézet:
Ezt írta Mishi:
Tudnam javasolni a Kaza-t...[/quote]
Igen, ott biztosan rengeteg számot lehet találni magyar előadóktól...![]()
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2003. 01. 09. 15:13
Valakinek nincs meg esetleg Anton LaVey-től a Sátáni Biblia? A formátuma szinte mindegy (digitális, papír, kőtábla, palatábla, füstjel), de érdekes műnek tűnik, szívesen elolvasnám. Előre is kösz!
Elküldve: 2003. 01. 09. 22:28
Elküldve: 2003. 01. 10. 09:06
idézet:
Ezt írta xxxdani:
Öcs! Tudnál egy linket mondani nekem, ahonnan letölthetem a Kistehéntől a Kis karácsonyi probléma cimű reklámfilmet?[/quote]
Majd [url="http://"http://www.kistehen.hu/film.html"]>>>ITT<<<[/url] lesz. Már igérték![]()
Wick